Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Torres arbejder ofte godt for holdet og jagter mange bolde, ja, men retfærdigvis må man også sige, at han løber panden imod muren i en grad, jeg ikke mindes at have set før eller siden. Det, der blandt andet er så nedslående ved Torres, er at så uendeligt meget af vores angrebsspil løber ud i sandet i det øjeblik Torres modtager bolden. Der er slet ikke tal på, hvor ofte han løber ind i en blindgyde med bolden eller formår at ødelægge en god kontrachance med et elendigt touch eller sin ubeslutsomhed.


Enig.

Så galt stod det ikke til med Demba Ba igår, han bidrog da med et par vel-timede løb og i nogen grad som spilstation, men alligevel synes jeg langt fra, at han spillede en god kamp, ligesom jeg synes han var mere eller mindre usynlig mod Man Udt ugen før. En god angriber skal få mere ud af de chancer, han fik serveret igår, og det er muligt, at jeg husker galt, men jeg mindes heller ikke, at han serverede en chance for en medspiller på noget tidspunkt i kampen.


Han var ganske usynlig mod United, det er vi helt enige om.

Og det er klar, at han skal få lang mere ud, af de chancer han fik serveret i går.

Dog er det positivt, at han laver nogle rigtigt gode løb, og at han ofte befinder sig i boksen.

Jeg synes han, med sine god løb spillede en fin kamp. Men hvis han fortsat, er så fandens uskarp, så er det selvfølgelig et problem. Men at håbe at -1 var blevet skiftet ind, synes jeg stadig ikke giver mening- overhovedet.

En angribers primære formål er dog at score mål, og det er der desværre ingen af dem, der gør regelmæssigt lige for tiden. -1 kommer nok aldrig til a gøre det, men der er da bestemt stadig potentiale i Ba.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
Arsenal henter Cech til sommer. Så ved i det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CarefreeCFC
Vi har Courtois, så det styrer i bare selv.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Geddar , moderator
Ikke at jeg ville klage. Det er bare et gennemført tåbeligt rygte.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
Kan jeg få dig til at poste et link til dette fantastiske rygte, Geddar?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af ThePensioner
hvis vi kan bytte med Wilshere, er jeg klar...!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Geddar , moderator
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kemosabe
"The Chelsea keeper has been watched extensively by Gunners scouts."
Skrevet af Mercenary
Den hæftede jeg mig også ved. Fordi Cech kender man intet til i forvejen jo...
Lose all to save a little
Skrevet af CarefreeCFC
Man kan ikke tage fra ham, at han er god til at gemme sig inde i sin hjelm.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Han kan jo let glide i baggrunden med den dersens hjelm, han render rundt med. Man glemmer let, hvem han er, og hvad han egentlig laver der inde i målet.

Det var måske hans performance i Champions League finalen, der fik dem på sporet af ham. Under alle omstændigheder veludført scouting-arbejde.
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg regner med at han selv køber sig fri af sin kontrakt.

Nu skriver jeg det alle tænker. Christian Eriksen - kan han spille ved siden af en Luiz/Mikel bagved de små trolde? Evt deltage i det sjove offensive spil fra tid til anden?

Jeg ser minimalt med Ajax kampe, og har misset de sidste par landskampe, så hvordan hans niveau er, kan jeg ikke sige. Men det må være noget om snakken.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Geddar , moderator
Han kan IKKE spille så dybt i banen. Han fylder ganske enkelt alt for lidt defensivt, og så har han det ikke for godt når det bliver for fysisk betonet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CarefreeCFC
Det dropper vi bare så.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af NickRomano
Chelsea har ladet Atl. Madrid vide, at prisen på Courtois er 20 mill. euro.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Contractor
Kilde?
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af SCHAAP
Daily Star
Skrevet af Black Spider
Det er vist en and, som lidt for mange søndagsjournalister køber og viderebringer ganske ukritisk. Prisen varierer i diverse artikler sjovt nok fra 17 mio euro til 20 mio pund. Og jeg vil sgu se det ske, før jeg tror på det.

Den mest realistiske vinkel, jeg indtil videre har set, er at Chelsea simpelthen har meddelt Atletico, at forhandlingerne end ikke begynder ved mindre end 20 mio pund. Hvilket jo ikke er helt det samme, som at fx Barca kan købe ham for sølle 17-20 mio euro.

Det lyder dog dummere end sædvanligt, hvis vi falder for det. Faktisk virker det gennemført åndssvagt, for nu at sige det mildt. Ikke dermed sagt, at det fuldstændigt kan afvises, at vi agerer så åndssvagt, men hvis vi sælger Courtois, uanset hvad diverse klubber så vælger at byde, så er der altså en eller flere idioter i klubbens ledelse, som skal have en omgang med tjære og fjer.

Hvis vi skal dominere i England efter indførelsen af FFP, så skal vi tænke langsigtet. På langt sigt har vi brug for en afløser til Cech. Der er ikke så fandens mange at vælge imellem og Courtois har lige præcis den rigtige alder. Sælger vi ham for fx 20 mio euro, så skal vi alligevel ud om at par år og med al sandsynlighed bruge mere end 20 mio euro på at købe en målmand, som sikkert ikke er lige så god. Dermed taber vi på den handen i det lidt længere perspektiv, sportsligt såvel som økonomisk. Dermed vil en sådan handel være gennemført retarderet og bør selvfølgelig afvises uden mindste tøven.

Men selvfølgelig, hvis Atletico vil bytte lige over med Falcao, så kan vi da begynde at snakke om det. Spaniens bedste centrale angriber for en af Spaniens bedste målmænd. Jeg ville stadigvæk sige nej, men så ville det i det mindste være værd at overveje.
Skrevet af SCHAAP
Man vil vist gerne indgaa en byttehandel med Falcao, men Chelsea skal selvfoelgelig ogsaa smide lidt ekstra monedas paa vaegten, en byttehandel lige over er utopi
Skrevet af FrækFyr17
men Chelsea skal selvfoelgelig ogsaa smide lidt ekstra monedas paa vaegten

Ikke desto mindre må Falcaos værdi være faldet betydeligt efter januarvinduet.

- I klubregi overstrålet af Diego Costa.
- I landsholdsregi af Martínez, som jeg personligt finder mere perspektivrig. Ja, faktisk har Falcao vist ikke spillet for dem i år.
- Helbredet har svigtet med, hvad der kunne ligne overbelastningsskade.
- Courtois kan inkorporeres i en handel.
- Atlético skal generelt sælge ud. Så sent som i dag udtalte selveste træner Simeone, at klubben skal blive bedre "økonomisk og internt".

Fordelen er, som jeg ser det, på Chelseas side i en evt. forhandling.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
annonce
0