Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Jeg er skam helt med på, at ChL giver indtægter, som vi nødigt vil undvære, men jeg kan godt lide at Chelsea forsøger at vinde de turneringer, de er med i. Det er også med til at gøre klubben attraktiv. Chelsea vinder trofæer i stort set hver eneste sæson i de sidste 9-10 år, og det er ikke mange klubber, man kan sige det om.

Og jeg tror altså ikke, at hele lortet ramler sammen, fordi Chelsea ikke kvalificerer sig til ChL i en enkelt sæson, smuthuller eller ej, men måske tager jeg fejl. Jeg synes iøvrigt, at det er trist, at en fjerdeplads betragtes som et ´ambitiøst´ mål og en turnering som FA-Cuppen anses som ligegyldig. Jeg synes ikke Champions League er ligegyldig, slet ikke, men jeg kommer nok ikke til at synes, at en FA cup kvartfinale på hjemmebane mod Man Udt er ligegyldig lige foreløbig. Jeg gider ikke se os stille et reservehold til sådan en kamp.
Skrevet af stofferc
Man skal måske vente med at snakke om at vi ligger til at blive nr. 5 til vi rent faktisk ligger nr. 5. Jeg er dog i øvrigt enig i at det ikke er holdbart at sælge en 4. plads for hverken FA-cuppen eller EL.
-
Skrevet af Black Spider
Jeg synes iøvrigt, at det er trist, at en fjerdeplads betragtes som et ´ambitiøst´ mål og en turnering som FA-Cuppen anses som ligegyldig.

Denne sæson er jo afskrevet. Om vi vinder såvel FA Cup som EL, så har den sportsligt været en dundrende fiasko. Får vi ikke engang en fjerdeplads, så er næste sæson også halvvejs i rendestenen, sportsligt såvel som økonomisk.

Og ja, jeg er lidt gnaven. Jeg ser i ånden de problemer, vi meget nemt kan være på vej ud i, og man skal vist holde med Spurs, for at mene, at det er et kønt syn.
Skrevet af Mugesh
Næsten en perfekt kamp af holdet i går, især anden halvleg, hvor vi holder Manu nede på en håndfuld afslutninger. Igår så vi, når vi stiller vores stærkeste starter, så er på niveau med eller lige under de to manchesterklubber og et niveau over de to londonklubber. Men, når det så kommer til dem efter de første 11, så er niveauforskellen langt efter de to manchesterklubber, og vi falder ned på de to londonklubbers niveau, måske endda under.

Det, der virkelig fungerede i går og præcis slet ikke fungerede mod Soton, var vores cm´er og cb´er samarbejde, derudover spillede Ba i rigtig god kamp, han var bl.a. rigtig god til at holde på bolden og komme fornuftig af med dem. Vores fire forreste havde godt med plads, især i anden halvleg, dels pga. målet, men også pga. det gode arbejde især, Ramires og Mikel udførte. For mig var de to og Ba vores bedste i går, efterfulgt at Luiz og Ivanovic, som for mig passer langt bedre som cb´er end som back. Så lidt ros til Benitez der.

Også til diskussionen omkring, hvad Benitez skal vælge af spillere og, hvilke kampe, der er vigtige. Jeg mener ikke, at Benitez skulle stille det stærkeste hold mod Soton, men seks-syv ændringer er lige en tand for meget. Jeg havde ikke brokket mig, hvis vi ”kun” havde startet med Cole, Hazard og Mata ude, men de spillere han sendte ud på banen mod Soton, lignede ikke nogen, som havde spillet sammen før. Derudover, kan jeg ikke se, hvorfor Benitez ikke kan starte med Ramires, Mikel, Luiz og Ivanovic i resten af kampene. Ingen af dem har været genstand for skader eller træthed, og vi har ikke rigtig nogen, der kan gå ind og direkte erstatte dem, som man kan med Mata og Hazard, og her mener jeg ikke niveaumæssigt, men typemæssigt.

Jeg er tildels enig med Kemosabe og Stofferc, da jeg også finder den snak om femtepladsen lidt skudt over mål. PRL er stadig en meget jævnbyrdig liga, og jeg tror ikke på, at de to andre londonere mister så få point som nogle forventer. Vi sidder trods alt stadig i ”førerpositionen”, hvilke gør at vi stadig selv kan afgøre det. Derudover stiller man ikke med en reservehold i en 1/4-finale i FA-cup mod Manu, slet ikke når man har lavet en come-back som vi gjorde på OT.

Derudover, er det kun dejligt, at vi kan sende den fede Rio-cunt ud, så han stadig har FA-cuppen tilgode!

@BS

”Denne sæson er jo afskrevet. Om vi vinder såvel FA Cup som EL, så har den sportsligt været en dundrende fiasko. Får vi ikke engang en fjerdeplads, så er næste sæson også halvvejs i rendestenen, sportsligt såvel som økonomisk.”


Hvis vi enten vinder FA-cuppen eller EL, og samtidig ender top 3, så vil jeg nu kalde sæsonen, godkendt.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Jeg tænker iøvrigt også, at Rafas prioriteringer har mest at gøre med modstanderen fremfor turneringen. For Chelsea er udgangspunktet jo, at vi skal vinde hver gang. Det er jo forventningen. Hvis vi havde mødt Man Udt i PL og Southhampton i FA cuppen, er jeg 100% sikker på, at han havde stillet stærkest op imod Man Udt. Jeg tror han forsøgte at give os en chance for at vinde begge kampe, men det gik selvfølgelig mindre godt mod Southhampton.

Det viser desværre også, som så mange allerede har sagt, at tager man Mata og Hazard ud, bliver det meget svært for os at vinde en kamp. Luiz har ligeledes udviklet sig til lidt af en nøglespiller for os, og hans performance igår var super. Vi må virkelig håbe, at de kan holdes skadesfri til sæsonen er ovre. Ellers ser det skidt ud.

Jeg håber absolut, at vi slutter i top4, for så slipper vi da for at skulle forholde os til det dommedagsscenarie, som der prædikes om fra alle sider. Når jeg opponerer imod ´top4-hysteriet´ er det jo også dels affødt af irritation over, at vi (igen) er så langt efter nr 1, men også bare fordi jeg grundlæggende mener, at der er noget galt, når en fjerdeplads anses som en slags triumf fremfor rent faktisk at vinde en turnering. Jeg forstår skam hvorfor, det er vigtigt, men det virker bare....forkert. Hvis vi skal nedprioritere noget, og det bliver vi jo nok nødt til med det program, vil jeg mene, at det bør være EL-kampene mod Kazan. Vi kan sgu ikke sende reserverne på banen mod City i semifinalen i FA cup´en.
Skrevet af Forza Zola
Hvis man stiller i stærkeste igår mod United gør vi det naturligvis også mod City. Derfor må EL kampene være der hvor der evt skal spares lidt kræfter. Skulle vi mod forventning vinde enten FA Cuppen eller EL, og kvalificere os til CL næste sæson synes jeg sæsonen har været godkendt. Vi kan ikke forvente at sæsonen kun har været godkendt hvis vi enten vinder mesterskabet eller CL. Lidt har også ret. Især med henblik på at det er Oscars og Hazards første sæson, samtidig med vi i en halv sæson har spillet uden en angriber (med mål i støvlerne).
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
1 Petr Cech
28 Cesar Azpilicueta
4 David Luiz
26 John Terry (c)
34 Ryan Bertrand
7 Ramires
8 Frank Lampard
13 Victor Moses
10 Juan Mata
30 Yossi Benayoun
9 Fernando Torres

Substitutes: 22 Ross Turnbull, 2 Branislav Ivanovic, 19 Paulo Ferreira, 12 John Mikel Obi, 11 Oscar, 17 Eden Hazard, 21 Marko Marin.

BENAYOUN STARTER? BENAYOUN??!?!? FY FOR FANDEN.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Forza Zola
Ja det er da at tage pis på Marin.
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
naturligvis forståeligt, men også lidt trættende, at de engelske kommentatorer i hver kamp Torres spiller skal finde "the moment that sums up his stay at Chelsea Football Club."

Og Ramires/Lamps - igen?! Are you f***** kidding me?!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af ThePensioner
Nice...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
Av for en aflevering af Luiz. Super start.
come on Chelsea
Skrevet af maarkap
Mit stream røg så lige inden målet og kom tilbage da de var færdige med at vise det?!

Men fedt Torres!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af andib
Og Ramires/Lamps - igen?! Are you f***** kidding me?!
Det er vel et nogenlunde reservehold han spiller med + spillere som Mata og Luiz. Det er vel det i gerne vil have (udover kampe til Mata). Mata har det vel ligesom Messi. Han vil gerne spille hele tiden.

Benayoun i stedet for Marin. Er det alt hvad der skal til for at i skal brokke jer? Hvem ved hvordan de gør det til træning og Marin har ikke været god i de kampe jeg har set med ham.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af maarkap
Jøden har et langt bedre touch end Marin der har været lort. Marin har nok bare lidt mere fremtid i klubben, men det er jeg sgu ligeglad med i en kvartfinale. Der er det jøden > Marin.

Og er der så nogle der kan forklare mig hvordan målet var?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af andib
Jøden har et langt bedre touch end Marin der har været lort. Marin har nok bare lidt mere fremtid i klubben, men det er jeg sgu ligeglad med i en kvartfinale. Der er det jøden > Marin.
Netop Maarkap. Er Marin god nok, så skal han nok også få chancen. Umiddelbart har han dog ikke de store fremtidsudsigter. De pladser han kan spille, der er jo rigtig godt besat.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ThePensioner
nærmest smukt...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af ThePensioner
nærmest plat...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af stofferc
Vi har jo fuldstændig siddet på kampen, og Rubins straffe kommer sgu ud af ingenting. Midtbanen har godt nok set sløj ud, hvor Lamps igen har været fuldstændig elendig.

naturligvis forståeligt, men også lidt trættende, at de engelske kommentatorer i hver kamp Torres spiller skal finde "the moment that sums up his stay at Chelsea Football Club."


Hehe, de kan dog umuligt være mere irriterende at høre på, end dem der sidder og kommenterer på Canal8. Det virker virkelig som om, at al deres viden kommer fra nyheder på internettet og Chelsea kampe for 5-6 år siden.

EDIT: Straffesparket kan vel egentlig godt forsvares, men selv med hænderne på ryggen ville den stadig have ramt JT det samme sted. Og det gule kort var da helt hen i vejret.
-
Skrevet af Forza Zola
Fodbold er mere end et touch på bolden, så det argument et da temmelig usagligt. Men som forudset så har jøden været total usynlig i nu 55 min. Men alle trænere har vel deres kæledægger...
come on Chelsea
Skrevet af maarkap
Og med touch menes der selvfølgelig at han får langt mere ud af det når han får bolden (kontra at Marin laver et eller andet lort). Jøden flyder langt bedre ind i spillet (igen skal det ses i forhold til Marin).

Mangler stadig at se en god aktion fra Marin.

Og kæledægge? Kan det ikke tælles på en hånd hvor mange kampe manden er startet under Rafa?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0