Snak

Mere indhold efter annoncen
Napoli og Milan må være de to hold, vi skal undgå.

Milan er stadig et stykke fra fordums styrke, men de har spillere i truppen, der kan afgøre knock-out runder i CL (Ibrahimovic, Cassano, Robinho, Pato).

Lyon frygter jeg ikke, men både Zenit og CSKA bør også undgås, da det er bidende koldt i Rusland til februar/marts. Denne omstændighed krydret med en lang flyvetur er ikke optimale arbejdsbetingelser.

Så jeg anser Basel og Marseille for de mest overkommelige modstandere.
JT, Captain, Leader, LEGEND
Napoli..
Chelsea FC siden 2001 :)
Så blev det Napoli
Fuck$%ۤ!
JT, Captain, Leader, LEGEND
Napoli.... Puha, godt vi slutter hjemme.
come on Chelsea
Skidt, meeeget skidt lodtrækning for os. Men glæder mig nu til at se, hvordan vores forsvar, vil forsvarer sig mod deres hurtige angriber

Men rygterne siger, at Drogba afviser kontraktforlængelse. Hvad tror i?
Og tror i på rygterne om Cavani og Higuain?
det er satme noget lort, det måtte ikke ske!!! Og nej jeg tror ikke på rygterne om nogle nye angribere til vinter, og slet ikke de to. AVB har selv afvist rygterne, og hvis vi endelig skulle have nogle tror jeg ikke Real vil slippe Higuain, og de ville også begge være spærret i CL..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Ah, Napoli skal vi sgu nok klare. 7-2 sammenlagt.
-
hvorfor kalder I City for Shitty? (altså i den forhåndværende overskrift til tråden her) - det provokerer mig helt vildt.
Jeg kunne forstå, hvis det her var en United tråd. Det må I kunne gøre bedre.

For eks: Selv grinede jeg lidt af der blev sunget "Thursday night . Channel 5" på Stamford i mandags. Se det er humor. Det der shitty er decideret plat- specielt når det kommer fra andre end United.
Og så lægger det vel ikke op til en saglig/lødig debat?
Manchester City http://www.cityfan.dk, Citynyheder siden 1999 Dansk Manchester City side på Facebook: https://www.facebook.com/Cityfan.dk
moderator
"hvorfor kalder I City for Shitty? (altså i den forhåndværende overskrift til tråden her) - det provokerer mig helt vildt. "

Det er jeg sikker på at trådens brugere er enormt kede af.

Du har endnu ikke fanget at respekten for City-projektet generelt er minimalt?
https://kortlink.dk/sudv
annonce