Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFC#17
Jeg er stadig irriteret over den skide Liverpool kamp
Aalborg BK - The Double 2014! Chelsea FC
Skrevet af JCech
Så gerne en Fellaini til holdet, når nu Lampard nok smutter. Er i øvrigt også ved at være enig i, at det er bedst hvis han smutter, han har trods alt faldet en del i niveau på det seneste. Fellaini ville være et perfekt transfermål, da han er et fysiskt monster og fylder meget på banen. Han ville være en rigtig god stabilisator for holdet.
Thank you, José.
Skrevet af CFCHackney
Jeg er stadig irriteret over den skide Liverpool kamp


Det tror jeg, vi er mange, der er.

Så gerne en Fellaini til holdet, når nu Lampard nok smutter.


Enig.

Er i øvrigt også ved at være enig i, at det er bedst hvis han smutter, han har trods alt faldet en del i niveau på det seneste.


Ser man bort fra en del mål for en måneds tid siden, har pilen vist kun peget en vej det meste af sæsonen.

Men det er selvfølgelig lettere, at få øje på det nu når målene også udebliver.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Tror bare jeg har et problem med at han kostede det samme som RVP.”


RVP var jo ”billig” pga. hans kontraktsituation.

”Jeg er måske også mere skuffet over at klubben smed så mange mil. efter den offensive midtbane, for derefter at forsømme den centrale.”


Klubben gjorde det rigtige i at investere i den offensive del af midtbanen, for her har vi haltet længe. De gjorde så det forkerte at leje Essien ud og sælge Meireles, ellers havde det set fint ud.

”Ang. Bertrand så bliver han jo aldrig på niveau med Cole, mindre kunne også gøre det, men han er 23 og kan vel næppe kaldes et talent mere, han har simpelthen ikke niveauet til CHL,”


Mindre kan nemlig også gøre det. Ellers synes jeg det er en unfair sammenligning, vi snakker her om måske Englands bedste forsvarsspiller i det sidste årti, måske en af de bedste backs England nogensinde har haft. Tror ikke der er nogen der kalder ham talent længere, men han er nu stadig ung, og nogen spillere slår først til senere, bare se på Drogba.

”hvis vi kigger på holdene der er videre i CHL nu, som vi jo helst gerne vil sammenligne os med, har de betydeligt mere kvalitet på den plads.”


Hvis vi bare lige ser på de hold vi kæmper i toppen med, og deres backs på Bertrands alder, så er der ikke meget, der skiller dem. Rafael foran i udviklingen, Gibbs er lidt foran Bertrand. Men begge har ikke væsentlig større potentiale end Bertrand.

”Dog havde det været rart med noget stål ind på midten. En spiller, der brager igennem modstanderne, eller i hvert fald tager nogle slåskampe inde centralt.”


Helt sikkert, men så kræver det, at man går over til 4-3-3. Synes ikke Mata fungerer optimalt på en kanten, men til at holde en føring, havde det da været fint. Men i fremtiden, vil jeg ikke klage over en midtbane der hedder Ramires-Mikel-Fellaini. Med McE, Ake o Chalobah som backup.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
”Er i øvrigt også ved at være enig i, at det er bedst hvis han smutter, han har trods alt faldet en del i niveau på det seneste.”

”Ser man bort fra en del mål for en måneds tid siden, har pilen vist kun peget en vej det meste af sæsonen.

Men det er selvfølgelig lettere, at få øje på det nu når målene også udebliver.”


STOP, med det blasfemi, NU!!!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Nå nå..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af JCech
Mugesh

Nu var det mere for at retfærdiggøre, at Lampard nok er manden der må lade tilværelsen i Chelsea til fordel for Fellaini.
Thank you, José.
Skrevet af CFCHackney
Jeg tror, du kan være rimelig sikker på, at Mugesh ikke er seriøs.

Ham og jeg havde en lang diskussion med en anden bruger vedr. Lamps fremtid i klubben.

Hverken jeg selv, eller Mugesh så Lamps, som en spiller med en fremtid i klubben.

Det blev ikke accepteret af alle- og det var nærmest blasfemi.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Contractor
Tja i forhold til prisen på Götze så kostede han næsten det samme som Oscar, og han er i mine øjne en noget bedre spiller. Isco havde været billigere og nok nogenlunde lige så god. Igen, jeg mener ikke at Oscar er håbløs, han har et kæmpe potentiale, men jeg er træt af at vi betaler overpris for spillere.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af MILANMILAN
Det er prisen man betaler for at være loaded, Contractor. Klubberne ved jo at I har pengene..
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Mugesh
”Tja i forhold til prisen på Götze så kostede han næsten det samme som Oscar, og han er i mine øjne en noget bedre spiller.”


Han er længere fremme i udviklingen, men om hans potentiale er meget større ved jeg nu ikke. Götze har jo nærmest fået BVB-filosofi gennem modermælken, har ikke haft brug for at tilpasse sig ny kultur, ny form for fodbold, som Oscar skulle. Der er meget få spillere, der er kommet fra Sydamerika til PL, og spillet så mange kampe og på så højt et niveau i en alder af 21år. Det er jo en kæmpe fodboldmæssigt og kulturmæssigt forandring for en så ung spiller, så jeg finder det lidt useriøst at forvente meget mere af ham, end det han har vist. Han har spillet 57 kampe i hans første sæson, scoret 10 mål, og vores topscorer i europæisk sammenhæng, hvis det ikke er en godkendt første sæson i en af verdens bedste ligaer. Så har vi godt nok lidt for store forventninger til 21årige spillere.

Hvordan ved du, at Isco havde været billigere? Har han en købskausul på under 300mil?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Contractor
Enig at hvis man ser bort fra prisen vi betalte for ham, har han været god, især i forhold til sin alder, men han har ikke performet som en spiller til 240 mil. Götze er også knap 1 år yngre.

Hvordan ved du, at Isco havde været billigere? Har han en købskausul på under 300mil?


Da vi købte Oscar kostede Isco €21 mil. Han havde netop en købsklausul på under 300 mil. Nu hedder den dog ca. 270 mil.
Mesut Özil kostede €15m.
Mata var billigere.
Fabregas var 40-80 mil dyrere.
Cazorla var ca. 100 mil billigere.
Yaya Touré var billigere og havde været lige den spiller vi manglede.

Oscar bidrager med mange dumme boldtab, men samtidig også med afgørende scoringer, han er ikke håbløs, men når man ser hvad man kan få for pengene virker han som et meget dyrt køb.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Mugesh
”Da vi købte Oscar kostede Isco €21 mil. Han havde netop en købsklausul på under 300 mil. Nu hedder den dog ca. 270 mil.”


Fair nok, har du nogle links til at bekræfte det?

”Mesut Özil kostede €15m.”


Igen, det RVP scenarie om igen, Özil havde kun et år tilbage af hans kontrakt. Du bliver nødt til at forholde dig til spillerne kontrakter.

”Mata var billigere.”


Mata var et guldkøb, det skal klubben have ros for.

”Fabregas var 40-80 mil dyrere.”


Det var en god handel for Arsenal, økonomisk.

”Cazorla var ca. 100 mil billigere.”


Han er også væsentlig ældre, og udvikler sig nok ikke meget mere. Derudover var Malaga i en situation, hvor de ikke kunne sidde og vente på et bedre bud.

”Yaya Touré var billigere og havde været lige den spiller vi manglede.”


Barca ville af med Yaya, derfor er prisen også ofte lavere. Derudover var Yaya dm´er dengang, og de er knap så dyre som om´er er.


Igen, der mange ting du slet ikke forholder dig til. For mig virker som om du ser på transferbeløbet og kigger på spilleren sæson, og ser på andre spillere, der er bedre end ham i denne sæson, hvad de er blevet solgt for, og vupti, så kommer du frem til om det er et godt eller dårligt køb. Du vælger ikke at tage andre faktorer med, som har indflydelse på spillerens pris. Så som kontraktsituation, alder, vækstpotentiale, status i klubben, klubben økonomiske situation osv.

De 250mil, som blev betalt for Oscar, er jo umuligt at dømme om de er godt givet ud efter én sæson, for så ung en spiller. Med de 250mil har klubben forhåbentlig ment, at man har lavet en langtsigtet investering, og derfor denne høje pris.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Contractor
Fair nok, har du nogle links til at bekræfte det?


Seriøst? Det var nok den dårligst bevarede hemlighed længe, men værsågod:

http://www.marca.com/201…799627.html
http://www.dailymail.co.…triker.html
http://www1.skysports.co…t-extension
http://espnfc.com/news/s…ks?cc=5739#
http://www.goal.com/en-z…isco-clause
http://bleacherreport.co…s-in-europe
http://metro.co.uk/2012/…ham-587465/

Du har ret i at sammenligningen med Yaya nok er lidt søgt.

Men da vi købte Oscar, kunne vi få følgende spillere billigere eller til samme pris:

Isco
Götze
Cazorla
Modric

At du så siger at
Derudover var Malaga i en situation, hvor de ikke kunne sidde og vente på et bedre bud.

Gør jo ikke noget fra eller til, da Chelsea jo sagtens kunne have budt på ham til nogenlunde samme pris. Der er sikkert gode grunde til at spillerne til tider er billigere, men nu er det jo ikke sådan at det er forbudt for Chelsea at byde på spillere når de er billigst, måske ville det ligefrem være klogt. Jeg synes ikke Oscar indtil videre har været de næsten 300 mil værd han kostede. At han måske er det om nogle år er jo fint, men for 300 mil kan man godt forvente en spiller med et højere startniveau.

Enig i at Modric og Cazorla nok ikke udvikler sig sindsygt meget mere, men især Modric er så også et niveau over Oscar, og vi har ingen garanti for at Oscar bliver bedre end Modric, kun forhåbninger, som jeg deler.


"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af andib
Enig i at Modric og Cazorla nok ikke udvikler sig sindsygt meget mere, men især Modric er så også et niveau over Oscar, og vi har ingen garanti for at Oscar bliver bedre end Modric, kun forhåbninger, som jeg deler
Hehe nej, det siger da sig selv. Mon ikke der ellers ville have været større interesse om de spillere. Chelsea valgte at lave et lille sats, da de hente Oscar. De kan vise sig at de penge er givet godt ud og selvfølgelig også det modsatte.

Jeg vil dog gerne have betalt det beløb for Oscar i stedet for at have betalt £35mio for Carroll.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af NickRomano
Isco har løftet sig kolossalt i denne sæson, men i sommer, hvor Chelsea iflg. Contractor skulle have købt spanieren, var han endnu ikke sprunget ud for alvor.

Man kunne naturligvis ikke vide dengang, hvorvidt Isco overhovedet ville springe ud - i sidste sæson have han ikke niveauet til Chelsea, hvorfor han potentielt kunne være blevet et fiaskokøb.

Det er så let at sige, at man skulle have købt den og den spiller engang, når man kender deres efterfølgende niveau, men den tidsmæssige fordel har man nærmest aldrig i købssituationen.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Hasselbaink.
Jaaaa Nick... Jeg er for en gangs skyld rimelig enig med dig ;)

Og til de andre spillere der nævnes, der synes jeg du skyder lidt forbi (Contractor). Modric så jeg også gerne i Chelsea, men ikke som offensiv midt. Modric skulle spille ved siden af Mikel, da det er der han klart er bedst. Derfor kan du ikke sidestille købet af Oscar og det ´´manglende´´ køb af Modric. Ham skulle vi (måske) have købt alligevel.
Nu henter vi forhåbentlig Fellaini eller lignende..

Jeg er til gengæld enig i, at man kunne ha´ overvejet Götze. Enormt potentiale, spiller også i offensiven og så var han måske en smule længere fremme i udviklingen. Men hvem siger man ikke prøvede?? Det er umuligt for os at vide, hvad klubben har haft i overvejelserne i forbindelse med købet af en offensiv langtidsinvestering.

Jeg er stadig fortrøstningsfuld ift. Oscar. I størstedelen af sæsonen er han blevet fejlplaceret på kanten, hvilket er total uforståeligt, men har alligevel leveret en del gode kampe og scoret en fin portion mål.
Og igen, det er han første sæson i Europa. Det er et kæmpemæssigt spring tempomæssigt såvel som den fysiske del af spillet også er markant anderledes.

Om 2 år sidder vi måske og snakker om, at købet af Oscar var et kæmpe kup?

Forhåbentlig kommer der mere ro på i klubben de næste par år. Forhåbentlig får vi en træner der placerer knægten centralt så kan virkelig får muligheden for at udfolde sig.
Så skal vi nu ikke lige koldt vand i blodet og give ham en reel chance?


Derudover er jeg stort set enig med dig hele vejen igennem, Mugesh.
Skrevet af Contractor
Isco har løftet sig kolossalt i denne sæson, men i sommer, hvor Chelsea iflg. Contractor skulle have købt spanieren, var han endnu ikke sprunget ud for alvor.


Men det var Oscar jo heller ikke, de var vel nogenlunde på det samme niveau da Oscar blev købt, blot 2 helt forskellige priser.

Anyways, jeg kan godt lide Oscar, jeg er som sagt bare ikke så vild med at vi smed knap 300 mil. efter en så uprøvet spiller, der trods alt ikke har leveret sammenlignet med andre spillere i den prisklasse(På nær -1).

Det er bare ikke så fedt at se en 300 mil mand smide bolden væk konstant, lige meget hvor ung han er.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af pharzon
Fabregas var 40-80 mil dyrere.


Det er nu ikke rigtigt. Cesc kostede kun 29 millioner euro plus yderligere 5 i variabler.

I forhold til Cescs kvalitet, alder og position i engelsk fodbold fik Barca ham meget, meget billigt.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af ThePensioner
hvor ulækre omstændighederne så end var, må man alligevel sige, at Evra brugte lejligheden til noget god humor!

http://onside.dk/premier…d-gummi-arm
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0