Snak

Mere indhold efter annoncen
Knoblauch - Ang Terry på sprøjten, så er det selvfølgelig en mulighed afhængigt af hvor mange smerter han har i knæet. Jeg ser dog hellere at vi lader ham hvile og bruger nogle af de unge spillere i stedet. Det burde med lidt held ikke gå helt galt..
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Jeg er også tilhænger af, at JT får en pause. Han har tit spillet på sprøjter, hvilket sandsynligvis ikke er overvejende sundt.
Alt for stærk opstilling vi stiller med idag.
Hvornår skal en spiller som Mata nogensinde få en pause, når det ikke engang er tilfældet idag. Der er heller ingen grund til at bruge Ramires og Cole. Min ønske opstilling:
Hilario, Chalobah, Hutch, Luiz, Bertrand, Romeu, Mceachran,Lampard,Sturridge, Torres, Malouda
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Team: Cech; Bos, D Luiz, JT ©, Cole; Ram, Meirel, Lamps; Mata, Torres, Mal.
Subs: Turn, Fer, Hutch, Bert, Romeu, McEach, Lukaku.

Stærk opstilling...
nøj. hvor er jeg træt af at hverken Bertrand, McE eller Hutch får chancen sådan en dag! Særligt Bertrand og McE var da oplagte at smide ind sådan som både Cole og Lamps har præsteret denne sæson...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Det er åndsvagt man ikke prøver nogle unge reserver af. Håber da virkelig at McE får lov at tage på udlån, ellers ender han jo som endnu et talent der ikke blev til noget.
-
Kunne man ikke bare for een kamp slippe for Bosingwa... Hutch kan da umuligt gøre det dårligere, så giv ham dog chancen...
Skidt at vi ikke hviler Cole, Mata og en af midtbanerne..

Og piazon får tilladelsen når han bliver 18, hvilket han gør engang i januar.

Og jeg ser nogle af kampene i tv, på Chelsea tv også ser jeg også et par andre live når tiden er til det og det koster ikke mere en et par pund, og det plejer at være underholdende :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
@CFCHackney
Tak skal du ha´ :-)
Jeg tror vi kan konstatere at vores unge reservespillere ikke er stærke nok, i hvert fald når vi ser opstillingen til dagens kamp. Samme problem som under CA, de unge får ikke chancen.
annonce