Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toffees
Fribytter, ellers tak, du. :)

Men er der noget hvor du føler jeg skylder dig svar, må du endelig sige til.

Jeg fik jo mine svar fra andre Liverpool bruger, og må indrømme jeg sprang lidt hurtigt over dit, da meget af dine svar hurtig blev bla bla bla-læsing.

Men jovel, nu vi er her i tråden. Og der er lidt diskussion ang. Rafa.

Mener du han har gjort det godt for Chelsea?

Snakkede med en af mine venner, som er Chelsea-fan, og han mente han havde gjort det godt. Til trods for hans historie. Og jokede med om han skulle være Everton manager nu? Hvortil jeg svarede, at der helt sikkert faktisk var dem der var værre.

Er der nogle der kan gøre det lidt kort, kan man få lidt cliffs?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Black Spider
@ Fribytter

Jeg vil ikke genåbne disksussionen som sådan, men må jeg til gengæld lige tilbyde en lille kommentar angående oversættelse fra engelsk til dansk?

"Although they have been defensively stronger in terms of conceding fewer goals, the stats elsewhere weigh heavily in favour of Di Matteo and there is the argument that, with the club only four points off top spot when he was sacked, relieving him of his duties was evidently the wrong move to make."

Læs den del af citatet, der er markeret i fed. Læs derefter det understregede. Betydningen blivrer så "og da klubben kun var fire point fra toppen da RDM blev fyret, så kan man argumentere, at en fyring ikke var den rigtige løsning."

Bemærk hvor passiv sætningen er. Bemærk at den starter med "and there is the argument".

Det her er, som jeg læser det, ikke en påstand om, at det var forkert at fyre RDM, men blot en erkendelse af, at en række Chelsea-fans bruger det argument. Og at det som sådan er validt, uden at artiklens forfatter dog vil komme med et endegyldigt facit.


Nå ja, og når jeg nu alligevel kommenterer uden at ville kommentere, så vil jeg også godt lige pointere, som et led i en generel snak om regler på bold.dk, at Bosse op til sit ban nu vist nok fyrede fornærmelse af i ganske mange diskusioner. Så er det et gentagende fænomen, hvorfor det selvfølgelig giver mening, at en moderator lige markerer, hvor grænsen går.

Hvis SirC poppede ud af æteren og bad mig om at dæmpe retorikken, så er jeg jo trods alt heller ikke mere hidsig, end at jeg nok i det mindste ville forsøge. Men det har han til dato aldrig gjort. Og skulle det ske, så må vi jo tage det som det kommer.

Eller jo, der var vel faktisk en enkelt gang for længe siden, hvor en fuldstændigt umulig artikel-idiot fik lov til at skrive lige rigeligt store mængder hyper-nationalistisk vrøvl (som jeg husker det, i det mindste), og det gjorde mig lidt arrig, da der ikke stod "(banned)" under fyrens brugernavn efter flere timer, mens andre i tråden var blevet modereret allerede. Men det var, igen som jeg husker det, mere en kommentar med betydningen "hvad vrøvler du om? Fyren er for længst sparket ud, så køl nu for fanden lige lidt af."
Skrevet af CFCHackney
Schürrle

http://www.weaintgotnohi…re-schurrle

Markovic

http://www.weaintgotnohi…fer-rumours

Shaw

Chelsea believe they have won the race to sign Southampton´s Luke Shaw for a fee of £10m. [Times]
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Razz
Hvis SirC poppede ud af æteren og bad mig om at dæmpe retorikken, så er jeg jo trods alt heller ikke mere hidsig, end at jeg nok i det mindste ville forsøge


Kan faktisk ikke mindes en større hidsigprop siden den unge Sukur i starten af 00´erne

Dog lidt mere sofistikeret end Sukur skal det siges.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af JCech
Luke Shaw har også afsløret, at han er Chelseafan, så når/hvis han skifter, så er det vel meget sandsynligt, at det er til Chelsea.
Thank you, José.
Skrevet af rozzer
Sükur har for travlt med at reparere damer til at være på bold.
From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
@ BS

Artiklen mener, at det er et godt/sundt argument, at en træner ikke bør fyres, når han efter 12 kampe kun er fire point efter førstepladsen. Derudover mener artiklen, at statistikken klart viser, at Rafa har gjort det dårligere end RDM. De to argumenter udgør tilsammen et tilstrækkeligt grundlag for at mene, at trænerrokaden var en dårlig ting - altså hvis man vil have, at det går godt for CFC. Det, jeg så har opponeret imod, er, hvor meget man kan bruge statistikken til.

Men, ja, diskussionen er vel slut nu.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Chelsea are expected to line up in the following 4-2-3-1 formation:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
24 Gary Cahill
4 David Luiz
3 Ashley Cole
57 Nathan Ake
8 Frank Lampard (c)
9 Fernando Torres
10 Juan Mata
11 Oscar
29 Demba Ba

Substitutes: 22 Ross Turnbull, 28 Cesar Azpilicueta, 19 Paulo Ferreira, 32 Andreas Christensen, 21 Marko Marin, 30 Yossi Benayoun, 13 Victor Moses.

Andreas Christensen har simpelthen fået en plads på bænken. Respekt!
-
Skrevet af Slettet(432058202410)
MATA!!!!


Gal det er ringe af Howard.
Captain America. FCM
Skrevet af stofferc
Det var næsten en ren foræring.
-
Skrevet af KongLyhne
Det var jo ren Michael Tørnes af Howard.
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af Contractor
Flot...
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af stofferc
Heldigt vi ikke er bagud.
-
Skrevet af stofferc
Det er en underholdende kamp, men vi spiller slet ikke godt. Torres bør tages ud for at undgå et dumt rødt kort. Han har kunne brokke sig til det et par gange i løbet af kampen...
-
Skrevet af Contractor
Indeed, og selvom han nok godt kunne have fået et enkelt frispark så falder han for let, og brokker sig for meget, det er ikke rart at se på. Det kunne selvfølgelig være at han håber på et salg til Barcelona.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af stofferc
I øvrigt irriterende at se kampen på et dårligt stream, når både Ake og Luiz er på banen. De er sgu svære at se forskel på.
-
Skrevet af L.Haahr
Kæft Ivan fejler meget idag suk
1 26 8 11
Skrevet af stofferc
Ivanovic har godt lavet nogle tåger fejl her i 2. halvleg. Heldigt at Jelavic ikke rammer målet.
-
Skrevet af Black Spider
-1!!
Skrevet af stofferc
TORRES!!!!!
-
annonce
0