Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Hehe tja... Det undskylder vel ikke at Ricky giver Dunne fripas.
-
Skrevet af Lehrer
Kommentatorerne tror da på Chelsea. Damn, det er irriterende at høre på.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Scotty
Forfærdeligt.
Skrevet af Lehrer
Aston Villa sejr på hjemmebane er en "sensation". Stop nu Jakob. Du er for dum.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af stofferc
Ja, skidt vi taber, men vil kun svine holdet for at stå dårligt på to dødbolde. Og så mangler vi skarphed i de afgørende situationer (Anelka+Deco). Men altså to utilgivelige mål vi lukker ind idag, men man må give Villa at de har fået skruet et godt hold sammen, omend vi stadig bør have klasse til at slå dem.

EDIT: Og Drogba spiller i øvrigt en fremragende kamp trods den manglende pointhøst.
-
Skrevet af Mjød
Hehe Lehrer, da dejligt jeg åbenbart var forskånet for danske kommentatorer på C+, uff. :)

Villa Park er bare ikke et sted vi trives!

Men hold op hvor er vi tynde i dag. I forsvaret. For offensivt kreerer vi nok chancer til at vinde. Men det havde været tyveri, hvis vi havde hentet tre point. For vi er heldige med ikke at at spille med 10 mand i 80 min., da Bosingwa klodset laver straffe, ved at fratage Villas bedtse mand en oplagt scoringsmulighed.
Så kan det også undre at man sætter Ivano på banen, når man har Juliano siddende derude, da vi på det tidspunkt stadig skulle bruge offensive kræfter fremad. Ivano havde været god at sætte ind hvis man skulle forsvare en føring. Ak.
Desuden havde jeg også gerne set Zhirkov & Cole inde lidt før, i stedet for de to franskmænd. Ikke fordi de spillede dårligt, men mere for at åbne Villas mur, og true med Lamps dybdeløb i feltet. Dejligt at se JC på banen, men sjældent man kan gøe en forskel på 11 min!

Al kredit til Villa, der spillede en god kamp, og ni mål på dødbolde i denne sæson er satme stærkt! Men tankevækkende så uskarpe vi er, at der skal et drop til at sætte os i gang. Men heldigt vores konkurrenter også laver slip-ups!
Desuden må Drogs & Deco tage æren for at være blandt de bedre i dag. Simpelthen en fornøjelse at se dem spille.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af stofferc
Jeg giver dig ret i alt det du nævner Mjød, bortset fra jeg ikke mener at Bosingwa laver noget ulovligt i den situation du nævner.
-
Skrevet af Forza Zola
Ja så er det jo ligemeget at vi slår Liverpool hvis vi skal dumme os igen på udebane, tilgrin jo. Lampard er igen en skygge af sig selv og det virker som om der hviler en forbandelse over ham i denne sæson mht til at få scoret.

Savnede Mikel til at stoppe Aston Villa når de kom fremad banen. Og forstår ikke at Malouda ikke bliver taget ud noget før for at tilfører holdet noget energi i form at Joey eller Zhirkov, Kalou. Ivanovic indhop var direkte tyndt. Meget skidt dag (ikke så meget spillemæssigt, men pointmæssigt)
come on Chelsea
Skrevet af Mjød
Hehe stofferc, tak. :)

Men man kan jo sige, at du har ret, da dommeren jo heller ikke vurderede det. Selvom jeg nu stadig syntes vi var heldige. Hvis det havde været Man U på OT, havde der dog været klart straffe & udvisning ;)
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Forza Zola
undrer mig sgu en smule over hvor dårlig Cech har været ude i feltet i år. Han fejlbedømmer endnu engang en høj bold inde i feltet( nøjagtig som mod Wigan) hvad sker der egenligt med ham? Han har i flere år styret vores straffesparksfelt i luftrummet.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Ja, han er ikke den målmand han har været.
-
Skrevet af Mjød
Cech har ellers god kontrol i dag over feltet, men den fejl springer selvfølgelig i øjnene. Og der er ikke så langt imellem dem længere. Det er lettere bekymrende, men Hilario er alternativet... :S
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af stofferc
Hilario er en udmærket backup, men kommanderer ikke et felt i den grad som vi har behov for. Bliver spændende når vi om to år får Matej Delac. Han skulle vist have alle forudsætninger for at blive en god målmand, omend han ikke er lige så høj som Cech.
-
Skrevet af Mjød
Nemlig, syntes faktisk at Hilario er en af de bedre backups i PL, hvis ikke den bedste? Men hans højde taler bare imod ham, selvom han må hoppe, strække armene og bruge hænder. Så er det altså svært at styre et luftrum i PL.

Matej Delac? Hvor henter vi ham henne? Sorry jeg ikke lige har fulgt med...
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af stofferc
http://en.wikipedia.org/wiki/Matej_Delac

17-årig målmand som vist har været udtaget til landsholdet allerede (dog uden at spille). Skulle efter sigende være et ret lovende talent.
-
Skrevet af Mugesh
" Lampard er igen en skygge af sig selv og det virker som om der hviler en forbandelse over ham i denne sæson mht til at få scoret. "

Det eneste jeg kan sige er at det ikke kun er hans mål der mangler, HAN ER ELENDIG!

Sad på den lokale pub med mine sædvanlige engelske chelseafans, og for første gang nogensinde var de enige i, at man skal sætte Lampard på bænken, så han ved at han ikke er fast mand ligegyldig hvor dårlig han spiller. Håber snart Ballck og Mikel er klar, især Ballack har været bedre end Frank i år.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Har jeg jo efterlyst længe, men træneren tør åbenbart ikke sætte ham af holdet, for god har han så absolut ikke været i år. Det kunne måske gavne ham at han fik en tur derud, så han kan samle sig lidt igen.
come on Chelsea
Skrevet af Scotty
Det er næsten også ligegyldigt hvor "dårligt" Lampard spiller for han er som regel een af de bedste på holdet uanset hvad.. Hans bundniveau er langt højere end de flestes. Men typist scapegoat-kritik. For et par kampe siden da I stadig havde lutter sejre var han skide skøn og dejlig..
Skrevet af Forza Zola
"Det er næsten også ligegyldigt hvor "dårligt" Lampard spiller for han er som regel een af de bedste på holdet uanset hvad.. Hans bundniveau er langt højere end de flestes. Men typist scapegoat-kritik. For et par kampe siden da I stadig havde lutter sejre var han skide skøn og dejlig"

Det er vist ikke mange Chelsea kampe som du har set i år. Og hvor og hvilke kampe er det lige som du har set i år hvor Lampard har været en af holdets bedste? Du kan da ikke komme med et argument som lugter af de kampe du har set de seneste par sæsoner for i år har han så absolut haft en bundniveau som har ligget langt under hans "normale" bundniveau.

Lidt samme problematik som Jon dahl som har scoret mål i årevis, men som absolut intet bidrager med på landsholdet. Man kan ikke bruge fordums styrke til noget som helst i denne sammenhæng.

Vi praler med at have en af verdens bedste trupper og det skal vi da udnytte hvis nogle spillere falder i niveau over en længere periode ellers er det da underordnet med at have så stor en trup hvis ikke man udnytter de situationer hvor spillerne ikke leverer varen.

Håber snart Joey kommer i form så vi kan få en som kan drible og sætter en mand af på kanterne. Det er trættende at se vi ikke kommer forbi derude medmindre Ash eller Bosingwa har bolden og tør udfordrer. Eneste alternativ er at Anelka søger ned og kan sætte en mand af, men så mangler han oppe foran og Drogba bliver eneste mand i feltet og får dermed svære arbejdsbetingelser.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Jeg kan ikke se hvorfor Lamps skulle på bænken og at han har spillet specielt dårligt. Pga. systemet spiller han jo ikke på samme måde som tidligere, og kommer ikke frem til så mange chancer som tidligere. Jeg giver jer ret i at han præstationer til tider ikke har været spektakulære men dog altid jævnt (med undtagelse af et par halvlege). Oh så leverer han i øvrigt altid en massiv arbejdsindsats selvom det tekniske måske ikke lige fungerer.
Kan ikke at vi skulle spille bedre uden ham som vores trup ser ud nu.
Man kan håbe at en JC kommer tilbage i topform så Lamps også kan få lidt mindre opmærksomhed fra modstandernes defensiv.

EDIT: En ting der dog skal indvendes imod Lamps, så er det, at han skud fra distancen af en eller anden grund slet ikke er farligt mere. Vi er i det hele taget slet ikke farlige nok fra distancen, så det så jeg gerne blive forbedret!
-
annonce
0