Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Jeg kan selvfølgelig godt præcisere, at jeg mener, at underholdende fodbold er en aldeles subjektiv størrelse, og at man ikke behøver at spille "underholdende" for at spille godt.
-
Skrevet af JCech
Egentlig tror jeg kun, at det er russeren der vil se tiki-taka, hvilket jeg ser som fimsefodbold, som han kan opkøbe en spansk klub, der kan praktisere det. Hvis Chelsea skulle hente en træner, som spiller det flotte og flydende fodbold, så skulle det klart være Klopp, da hans fodbold både er fysisk og offensivt præget, frem for Barcelonas fimsede pasningsspil.
Thank you, José.
Skrevet af Kemosabe
Nåh men rygterne går om at vi får glæden af at have Ross Turnbull som anden-keeper i minimum endnu en sæson. Findes der en klub i europæisk top-fodbold, som har en værre anden-keeper?
Skrevet af Mugesh
@Cech

”Egentlig tror jeg kun, at det er russeren der vil se tiki-taka”


Jeg vil nu også gerne se det.

Ja, det var sgu da fedt, at vi vandt CL med et hold, som sang på sidste vers, og de PL-trofæer med Mourinho var da også dejlige. Men for mig havde de to trofæer med Ancelotti langt mere betydning, netop fordi vi vandt ved at spille noget ”god” fodbold, hvor man som tilskuer og fan, blev underholdt under kampen, og ikke bare til før- og efter-pressemøderne. Under Mourinho spillede vi jo ikke meget anderledes end Stoke, bare med bedre spillere.

@Andib

Helt enig. Rafa fik styr på organisationen og generelt stod vi godt på banen, og noget mere spændende bold, end vi nogensinde har været vidne til under Mourinho. Derudover har Rafa jo nærmest brugt flere unge spillere i de seks mdr end Mourinho gjorde i hans tre sæsoner. Udover, det organisatoriske, så nåede Rafa også at få styr Luiz. De måneder under Rafa er han virkelig blomstret op og er vej til at blive en verdensklasse cb, som talentet berettiger til.

Rafa gjorde mange gode ting, men Rafa lavede én kæmpe fejl for et halvt årti siden, og det skal selvfølgelig også med i vurderingen af ham.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
@Kemo

Målmænd peaker ofte omkring slutningen af 20´erne. Turnbull er 28, så det sker snart!!!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Ha ha.

Som en eller anden skrev et eller andet sted på nettet, så tjener han om ikke andet som en påmindelse om, hvorfor vi beder til, at Petr Cech aldrig kommer tilskade. Nogensinde.

Det vildeste er sgu, at Christophe Lollichon "opdagede" ham under en udekamp mod Middlesbrough. En kamp vi vel at mærke vandt 0-5. Han var, hvis jeg ikke husker galt, imponeret af hans flotte opvarmningsrutine.
Skrevet af CarefreeCFC
Åha, i det mindste må han tænkes at være billig. Men hvorfor man ikke bare hiver en 11 årig fra talentfabrikken op, eller smider JT på mål (det er set før), er mig en gåde. Vi skal vel have et eller andet til at sidde på bænken.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg vil så også tilføje at jeg synes det er ok at Turnbull får 1 sæson mere, så slem er han heller ikke.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Ja, det må han vel være, altså billig, og han opfylder måske en form for englænder-kvote?. Jeg kan da også se, at det ikke er holdbart at have to verdensklasse keepere i truppen, hvorfor jeg også har svært ved at se os holde på Courtois længe nok til at han rent faktisk kommer til at spille for os.

Dog må der være emner, som bedre end Ross Turnbull og stadig vil stille sig tilfreds med en bænktjans.
Skrevet af CarefreeCFC
Det er der helt sikkert, men jeg tror bare ikke det kan svare sig at bruge tid/energi/penge på at finde en ny andenkeeper, i stedet for bare at give Turnbull et ekstra år. Heldigvis er Cech skadet så sjældent, at det ikke er vores største bekymring.

Jeg har dog stadig Thomas Sørensen i tankerne, det må vel være på tide han kommer til en rigtig storklub! Han har stadig 1 år tilbage på sin kontrakt, så måske er han for dyr, set i lyset af at han skal sidde og pille næse på bænken.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Så kommer vi nok i fjernsynet. DANSKERKLUBBEN!
Skrevet af Bosse1983
Det lader til at Begovic er på vej ud. Man gaflede Butland som tiltræder fra næste sæson, og i den henseende er det sikkert ikke dumt at have en rutineret ræv som Sørensen som mentor og andenmålmand, når nu det er knægtens første sæson i Premier League.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af stofferc
Ja, det var sgu da fedt, at vi vandt CL med et hold, som sang på sidste vers, og de PL-trofæer med Mourinho var da også dejlige. Men for mig havde de to trofæer med Ancelotti langt mere betydning, netop fordi vi vandt ved at spille noget ”god” fodbold, hvor man som tilskuer og fan, blev underholdt under kampen, og ikke bare til før- og efter-pressemøderne. Under Mourinho spillede vi jo ikke meget anderledes end Stoke, bare med bedre spillere.


Jeg er enig i at vi spillede det bedste angrebsfodbold under Ancelotti, men det havde få ligheder med tiki-taka trods alt.

Jeg tror heller ikke holdet kommer til at spille på samme måde denne gang under Mourinho. Hans stil ændrede sig da betydeligt i hans tid i Real, som i høj grad har været garant for mål under ham.
-
Skrevet af Kemosabe
@Bosse

Jeg tænker bare, at Begovic er for god til at være bænkevarmer. Bliver han ikke regelmæssigt sat i forbindelse med transfers til klubber, hvor han kunne forventes rent faktisk at spille?

Det var ærgerligt, at det ikke lykkedes at gafle Butland i januar, men man kan jo sagtens forstå, at han ikke har tålmodighed til at vente på, at Cech en dag skal på pension, når vi ovenikøbet har Courtois i baghånden
Skrevet af CFCAhmad
Godt nok bare et rygte, og tror ikke det passer. Men det det ville da være hul i hovedet og sælge ham efter den sæson han lige har haft
http://www.dailymail.co.…Bridge.html
Skrevet af dillen
Du skal ikke tro på ret meget, som Daily Mail generelt siger, men interessen er jo ikke ny. Den har været der i et stykke tid. Jeg tror dog ikke, at Mourinho får lov til bare sådan lige at afskibbe Luiz.
Skrevet af Mugesh
"Jeg er enig i at vi spillede det bedste angrebsfodbold under Ancelotti, men det havde få ligheder med tiki-taka trods alt."


Helt enig, det var nok bare mig, som var lidt utydeligt. For mig er tiki taka´en ikke dén måde fodbold skal spilles på, men blot en af måderne. Men som storhold med gode spillere, så var det sgu lidt for ofte røvkedelige kampe under Mourinho. Jeg har fuldt forståelse man parkerer bussen, hvis det spillermaterialet er formet efter, eller det er den bedste chance mod modstanderen.

Den sidste kamp Rafa havde mindede så meget om mange kampe under Mourinho, og derfor er det jo underligt, at folk kan kritisere Rafa for det. Jeg forstår fuldt ud kritikken, men løsningen er sgu ikke Mourinho. Og hvis valget bliver Mourinho, så er jeg spændt på at se, hvordan nogle brugere reagerer, når vi vinder 90% med pindsvinefodbold, altså de samme brugere, som havde været efter Rafa i de kampe, hvor vi ikke havde bolden så meget.

”Hans stil ændrede sig da betydeligt i hans tid i Real, som i høj grad har været garant for mål under ham.”


Tja, ændrede stil, det ved jeg nu ikke. Han havde vel bare Ronaldo, som haglede mål ind for ham. Det er selvfølgelig godt af ham at tilpasse holdet til deres suverænt bedste spiller. Men Real var nu ikke meget bedre end os, når Ronaldo ikke var i hopla. Samt en liga, hvor de mindre hold ikke bare parkerer bussen, så er det jo en godbid for både Mourinho og Ronaldo. Jeg tror ikke, man skal regne med, en mere offensiv og mindre resultatorienteret Mourinho, hvis han kommer tilbage.

Men som det ser ud nu, så er den form for fodbold Emenalo køber ind til, passer jo slet ikke med Mourinho. Hvis Mourinho skulle vælge er jeg ret sikker på han ville bruge sine kræfter på at forstærke midten med noget fysik og overblik. Mens Emenalo åbenbart mener der skal først forstærkes på pladserne længere fremme.

Men er det virkelig helt utænkelig, at ledelsen og Emenalo er godt tilfreds med midten? Nu, hvor man har forlænget med Lampard og Essien kommer tilbage, samt man har nogle unge spillere, som kan være backup? Til den offensive cm´er, har vi: Lampard, Oscar, Ramires, McE og måske Essien. Til den defensive har vi: Mikel, Essien, Romeu, Ramires?, Ake og Chalobah, samt i nødstilfælde Luiz. Nu skal der selvfølgelig ikke gå Barca B i den, men der skal da udlejes og sælges noget, før der kan komme en ny.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
Derudover skal man vel heller ikke undervurdere, at det er blevet noget sværere at få succes i CFC siden første gang Mou var her... Det er vel meget naturligt, at man dengang for 10 år siden "stillede sig tilfreds" med trofæer og var mere eller mindre ligeglad med, hvordan de kom i hus - det handlede vel om at få etableret en vinderkultur. Nu er trofæerne så kommet i en lind strøm siden, og vi er nu nået til det punkt, hvor der diskuteres om en 3. plads og en EL-titel er en succes - en utænkelig diskussion for vel bare 10-12 år siden. I takt med det er det vel også en meget naturlig udvikling, at man begynder at stille krav til selve spillet på banen også. I den henseende er jeg ikke så meget i tvivl om, at jeg har nydt mest at se Chelsea spille under Carlo i nyere tid, og jeg mener stadig der var noget dybt forkasteligt over den måde klubben afskedigede en af de mest stillige managers i gamet...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
Helt enig TP. Også derfor jeg mener, at man går tilbage i udvikling, hvis man henter Mourinho tilbage. Som storklub, må og skal man kræve mere end resultatorienteret pindsvinefodbold.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Black Spider
Og hvis valget bliver Mourinho, så er jeg spændt at se, hvordan nogle brugere reagerer, når vi vinder 90% med pindsvinefodbold, altså de samme brugere som havde været efter Rafa i de kampe, hvor vi ikke havde bolden så meget.

Enig. Jeg kunne i øvrigt godt mistænke Mourinho for at smide Mata og Hazard af holdet, og i stedet bruge Sjyrle og Moses. Hvad skal vi med et organiseret angreb når vi kan spille kontrafodbold? Det er trods alt Mourinhos måde at spille på.

Men er det virkelig helt utænkelig at ledelsen og Emenalo er godt tilfreds med midten, nu hvor man har forlænget med Lampard og Essien kommer tilbage, samt man har nogle unge spillere, som kan være backup? Til den offensive cm´er, har vi: Lampard, Oscar, Ramires, McE og måske Essien. Til den defensive har vi: Mikel, Essien, Romeu, Ramires?, Ake og Chalobah, samt i nødstilfælde Luiz.

Hvis man har svært ved at se, at Ramires simpelthen ikke har niveauet til andet end kontrafodbold, så er der vist et eller andet galt. En midtbanespiller skal helst kunne fordele spillet i større eller mindre grad og det kan Ramires simpelthen ikke. Oscar er ikke blevet afprøvet som CM endnu. Lampard har virket lige rigeligt gammel i denne sæson. McE har ikke bevist noget overhovedet på det her niveau. Romeu er et talent. Ake er 18.

Hvad er der så dybest set tilbage? Mikel og Essien? Det skal nok blive ok, men det er jo ikke just skræmmende.
annonce
0