Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Du har ret i at han spiller en anden position på banen end han plejer. Mener slet ikke Lampard har kompetancerne til at udfylde den rolle som han er tiltænkt. Den rolle kræver et utroligt højt teknisk niveau som de færreste spillere besidder. Deco er vel eneste mand som har potientale til den rolle i vores trup sammen med Joe Cole(måske). Kunne ligeliges godt tænke mig at se Essien prøve at spille den plads hvis ikke de to andre, da han er giftig fra distancen samt har overblik og speed.

Hvis Ancelotti vil spille det system så må han ændrer på ihvertfald den plads som var tiltænkt Lampard ved enten at rykke ham lidt tilbage på banen eller ud på kanten hvis han absolut skal spille.

Man kan ikke sætte en finger på hans arbejsindsats, men spillemæssigt har det ikke været godt. Synes vi har rigeligt med arbejdsfolk på holdet og derimod har brug for et friskt pust offensivt.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
To ting jeg skal lige have på det rene: Jeg har aldrig klaget over Lamps arbejdsindsats: to, har heller ikke skrevet i denne sæson at han var klasse da det gik godt.

man kan ikke over hans arbejdsindsats, me problemet er jo bare at det er sgu ikke det han er på holdet for. Han skal være en af de offensive kræfter. Lige nu har vi kun Drogba som præstere hver gang, så har vi Anelke, Deco og Ballack som viser lidt en gang i mellem. Hvis Lamps bare løber og takler nok i en kamp, så kan man da ligeså godt sætte en Belletti ind, manden skyder på nuværende tidspunkt vel bedre end Lamps. Jeg siger ikke at man skal skrotte ham, men nogle gange kan spillere underpræstere fordi de ved at de er på holdet ligegyldig hvad.
På nuværende tidspunkt har Ballack, som har haft mange kritikere efter sig, været klart bedre end Lamps. Det kan godt være det bare er mig, men synes bare at Ballack udstråler mere end Lamps.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Ballack yder en fantastisk arbejdsindsats og har helt sikkert været vigtig for os i denne sæson. Men han yder ikke tilnærmelsesvis så meget offensivt som Lamps gør. Deco har ikke imponeret mig i denne sæson, andet end imod Sunderland, hvor Lamps i øvrigt også spillede en pragtkamp. Han smider mange bolde væk og har virket forudsigelig i sit spil.
Essien har slet ikke kompetencerne til at spille fremskudt på banen. Hans styrke er box-box rollen, som han til dels går over i når han spiller defensiv midt- alt efter modstanderen selvfølgelig. Og så er hans skud altså ikke så godt. For hvert pragtmål ser man 50 skud laaaangt forbi målet.

Vi mangler helt sikkert noget kreativt på midtbanen, men jeg ser ikke Lamps som problemet.
-
Skrevet af Forza Zola
Jamen eftersom Lampard er tiltænkt rollen som den kreative på midtbanen er det vel naturligt at kritikken er omkring ham? Synes ikke han har bidraget med særlig meget i offensiven indtil nu og det er tiltrods for at vi har spillet mod en del hold fra den tunge ende af rækken.

Du skriver at Deco har smidt mange bolde væk hvilket jeg tildels giver dig ret i, men Lampard har i mine om nogen været en spilstation som har været ligegyldig grundet hans mange boldtab fremme på banen. Som du selv skriver er hans afslutninger elendige og oftest uden for målrammen.

Ved ikke hvordan vi løser det her problem, men Lampard burde ikke være selvskrevet i holdopstillingen grundet hans tidligere præstationer hvilket tilsynladende er tilfældet. Ballack eller Deco burde få chancen hvis ikke hans nuværende niveau forbedres væsentligt inden for kort tid.

Der er simpelhen ikke råd til at vente på at han skal tilpasse sig en rolle som jeg ikke tror passer til ham. Håber han gør mine ord til skamme og scorer 3 mål i weekenden, men jeg tvivler.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Jeg var lidt træt igår, så har nok ikke helt formuleret mig klart nok :).

Mener at problemet i Lamps manglende gennemslagskraft er at spillerne omkring ham ikke er farlige nok. Hvis Lamps er vores eneste våben fra midtbanen så er han jo nem nok at stoppe for modstanderen. Hverken Malouda, Deco eller Ballack (med undtagelse af hans løb ind i feltet) er jo ikke specielt farlige spillere. Et håb er selvfølgelig at JC kan levere dette, men ellers ved jeg ikke hvad man kan gøre ved det. Ser i hvert fald ikke at det at sætte Lamps på bænken er den første og bedste løsning, men jeg kan selvfølgelig nemt tage fejl.
-
Skrevet af maarkap
For satan Kalou, den skyldte du satme også!

Men dejligt at gå til pause foran.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
Ja, Kalou har faktisk spillet en forfærdelig halvleg, men målet tæller dog hans sag. Dem vil vi gerne se flere af fra hans side!
-
Skrevet af stofferc
Fremragende sejr idag og dejligt at Lamps ENDELIG kom over Jimmy Greaves!

Men hold kæft hvor var Atletico ringe, hvilket jeg egentlig også havde forventet... Tror ikke Resino er træner i morgen.
-
Skrevet af Kemosabe
Fint resultat og til tider var spillet også ganske glimrende. Men for satan da hvor giver vi dem mange chancer for at score! At vi alligevel holder nullet, narrer altså ikke mig.
Jeg går ud fra at Ivanovic var valgt fordi Riccy spillede skidt i weekenden, men han gik flere gange helt fejl af bolden og gav friløbere til Atletico og forsøgte sig flere gange med lange afleveringer på tværs af forsvaret med venstre foden, som resulterede i virkelig farlige situationer. Jeg kan godt lide ham som type - aggresiv og bomstærk - men han virker sgu ikke alt for kvik. Bellettis forsvarsside var også nærmest konstant åben, men han skal dog have ros for sit gode arbejde frem ad banen.

Essien arbejder stenhårdt gennem hele kampen, men hvem har fortalt ham at han SKAL drible ligegyldigt hvor på banen han vinder bolden?! Jeg sætter stor pris på hans drive med bolden, men han skal altså ikke starte en dribletur i eget felt med 2-3 modstandere omkring sig.

MOTM var for mig Lampard. Hans maskerede aflevering til Ashley ved 1-0 var topklasse og han scorede også selv og leverede en bundsolid indsats.
Cech stod også en glimrende kamp, hvilket hans kritikere naturligvis vil overse, fordi vi vandt så stort.
Skrevet af stofferc
Ja, forsvarsdelen var bestemt ikke imponerende især i starten af kamp, mens jeg godt synes man kan tilgive de par chancer der kom ved 3-0.
Jeg var også irriteret over Ivanovic et par gange især ved de nævnte tværafleveringer, som man ikke skal prøve på hvis man ikke har teknikken. Vil dog godt rose JT for konstant at forhindre farlige situationer med sin aggressivitet og overblik (fx ved Kuns "friløber"). Det er lidt overset hvor godt han egentlig har spillet indtil videre i denne sæson.

Og så var der godt nok også langt til kortene fra dommeren igår. Essien og Belletti har et par sene tacklinger som ikke blev givet til gult. Og så tror jeg at over halvdelen af vores kontraer blev stoppet ulovligt med frispark der efter bogen giver gult hver gang. Det var sgu lidt irriterende synes jeg, men med resultatet in mente kan jeg jo være ligeglad.
-
Skrevet af maarkap
Lampard var giftig igår. Som Kemosabe´s også siger, så var hans aflevering ved 1-0 målet fantastisk.

Synes faktisk at offensiven så fornuftig ud. Der er rimeligt spil over hele linjen, og alle bidrager oppe foran. Atletico gjorde det dog heller ikke sværere for os.

Hvad sker der for at Kalou når at scorer to kasser, efter den store afbrænder han havde først. Fint hvis at han skulle komme i gang med at kunne scorer nogle mål.

Men for satan vi gav nogle chancer væk - utroligt at vi holder nullet.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Forza Zola
Ja fin kamp igår men man frygter lidt at det var på en billig baggrund. Belletti spillede en solid højre back og Essien var fantastisk. Deco havde et par geniale afleveringer og Lampard lykkedes meget bedre igår end længe set. Dejligt at Kalou for hul på bylden, men som sagt frygter lidt at det var en billig baggrund at tingene lykkedes på.

come on Chelsea
Skrevet af AS7.
Så vi igang igen... Sindsyg mange chancer / skud på mål, ved ikk om vi er uheldige eller deres målmand er god!

Men en fortjent 1-0 føring på trods af at det var et selvmål..

BTW godt med Joey tilbage!!
Chelsea FC
Skrevet af AS7.
2 gode mål af Lamps og Essien en sikker sejr!

Come on Liverpool imorgen!!!
Chelsea FC
Skrevet af averiks
Hold kæft hvor det går godt. Ja Lampard er flyvende. Super at han er flyttet længere tilbage i diamanten, hvor Joe Cole nu ligger på toppen.
Nu skal vi have en stor sejr
Chelsea is back again
Skrevet af Forza Zola
Hvad skete der lige der 5-0 og 2 kasser af Lamps?, lækkert. Formoder at vi spillede godt? Kunne ikke selv se den grundet arbejde, men fulgte naturligvis med på tekst tv.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Så heller ikke kampen. men ja det er godt at se ham tilbage igen... lad os håbe det fortsætter.
Det som mange glemmer er at Lamps succes måske kunne skyldes at Ballack er tilbage, han fylder noget mere end malouda og deco på diamanten.
Klasse at se Joey tilbage, læste mig frem til at han spillede meget godt.
Nice mål af Essien:-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Dejligt resultat fra Anfield, nu må Fulham godt lige holde City fra fadet her til sidst og mon så ikke Hammers driller Arsenal senere ;)
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Tæt på en perfekt PL-runde denne weekend. Rart at se Villa nederlaget i første omgang ikke kom til at koste dyrt.
-
Skrevet af Forza Zola
Ja det kunne H.C Andersen ikke ha skrevet bedre :)

Hørte iøvrigt fra den gamle at Joe Cole havde været forrygende igår, kunne være super at få ham i gang igen. Må så bare håbe at han også kan blive en goalgetter fremover så ville han være tæt på en komplet spiller.
come on Chelsea
annonce
0