Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasselbaink.
Vi skal bare holde os langt væk fra Cavani. Lad Lukaku, Torres og Ba tage sig af den plads.

Hvis vi absolut skal have ham, er vi nødt til at sælge Torres, hvilket jeg tror bliver svært. Derfor er det dumt at købe en dyr mand, når man risikerer at der sidder en mand til 450 mio. på bænken og hæver over 2 mio. i ugen.
Skrevet af CFCHackney
Cavani vil jeg ikke være utilfreds med. og KRAKEN skal nok stadig få spilletid.

@Cech

Hackney har et godt øje til ham, men er der andre, der kender noget til ham?


Kane er en fantastisk hurtig og offensiv back, der også uden problemer kan tage sig af kanten, hvor han oprindeligt startede. Han er rigtig god i det defensive, og det er sjældent han bliver sat af. Han har et godt skud fra distancen, og han laver nogle ganske fine indlæg. Han er derudover også en ganske fin straffesparksskytte.

Han kan sagtens blive til noget, og han ville på nuværende tidspunkt være et fint tredjevalg til backen.

Men han gjorde det solidt i Rovers i foråret, og fik masser af ros for sine præstationer. Så den udlejning er perfekt, imo.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Nåh ja, vi har jo også Demba Ba. Ham havde jeg helt glemt, men det siger måske lidt om det indtryk han har gjort.
Skrevet af Black Spider
Cavani for knap 60 mio pund (eller 510 mio kr til kurs 8.77) er da gennemført åndssvagt. 60 mio i overgangssum og antageligt 7-8 mio pund om året i løn, antageligt en femårig kontrakt, og dermed en total værdi på ca 100 mio pund. Hvad kunne vi mon ellers få for hundrede millioner pund?

Jeg beklager selvfølgelig, at jeg er lidt direkte, men det er simpelthen en tosset handel, der endvidere virker enormt kortsigtet. Vi har i forvejen latterligt mange penge bundet op i Torres, og Ba har kun været her en halv sæson. Køber vi Cavani, så bliver det nok mere end svært at sælge Torres, da alle jo kan regne ud, at vi ikke i praksis kan have ham siddende på bænken. Og så vil fyren jo åbenbart helst til Real, uagtet at de ikke gider betale prisen for ham, hvilket jo virkelig vidner om, at han simpelthen brænder for at spille for os og bevise sig i PL.

Endelig er Cavanis spilletid samtidigt spilletid som Lukaku ikke får. Og al Lukakus spilletid bliver på bekostning af en spiller, som kostede klubben 100 mio pund, samt selvfølgelig Ba og måske endda Torres. Hvis vi skal snakke om et stort pres, hvad er det så ikke, at man nu har 30 min som spids og i den tid skal berettige, at for mere end halvanden milliard alternativer sidder på bænken?

Og så skal Bruce Buck da vist efterhånden bare lukke røven hvad angår håbet om nogensinde at få driften til at løbe rundt. Det kommer vi jo for fanden aldrig i nærheden af, så længe vi gang på gang smider bukserne, kaster os ned på alle fire, og beder klubber med en god spiller om at vold-kneppe os i røven.

Jo, selvfølgelig er det "fedt" at have et superhold, men der er altid en regning som skal betales, og jeg vil hellere undvære et par pokaler nu, hvis prisen er, at vi om nogle år tager samme tur som Leeds Utd eller Glasgow Rangers. Jeg vil gladeligt bytte en verdensklassespiller nu og her imod at vi på langt sigt bliver bæredygtige som en topklub. Men det er måske bare mig.

Kort udgave: Jeg håber virkelig, det her er en and. Fuck vores ledelse langt ind i helvede, hvis de rent faktisk smider så mange penge på en angriber endnu en gang.

Edit: Ovenstående tager selvfølgelig udgangspunkt i EBs historie om en pris på 510 mio kr.
Skrevet af JCech
^What he said.
Thank you, José.
Skrevet af Mugesh
”Når man træffer SÅ forkert et valg, er det kun rimeligt, at det har alvorlige konsekvenser.”


Det må man sige, især har konsekvenserne været noget hårde, især når et nulbon som Ramires bliver vurderet til at være en større tab end Mikel. Mikel og Carrick under SAF havde ikke været fair overfor os andre.

”The Happy one lader nu til at være ganske indforstået med, at der skal arbejdes mere med de unge, og at de også handler om fremtiden. Derudover har hans rost Emenalo ved et par lejligheder og vores set-up.

Igen, talk is cheap, men umiddelbart virker han indforstået med, at det ikke er det samme, som sidst han var i klubben.”


Som du selv siger så skal der handling til, for alt det empiri vi har omkring Mourinho viser netop det modsatte.

”Det er vel først og fremmest Roman Abramovic, der bestemmer hvor langsigtet der skal satses.

Hvis succeskriteriet er, at vi skal vinde NU, er det jo svært for enhver træner at give ret meget plads til upolerede kræfter.”


Mourinho blev jo ikke fyret fordi han én sæson ikke vandt et trofæ, men fordi han igennem tre sæsoner havde spillet betonbold, som Roman netop ikke ville, og hver gang havde man hørt fra Mourinho, at holdet skal have tid til at spille sammen.

For at undgå en mourinhofyring igen, så kræver det vel at Mourinho begynder at spille seværdig fodbold, bruge unge talenter og vinde trofæer? Og kun én af de ting er Mourinho god til.

”Cavani er en god spiller, rigtig god endda, men 50 milllioner pund er jo skrupskørt. Til de penge er der andre jeg hellere ville have.”


Havde du da forventet mindre? Napoli har jo hele tiden sagt, at hans frikøbsklausul skulle indfries af de interessede parter. Nu, hvor hverken fans, ejer eller manager har tålmodighed, så må man jo betale det det koster at vinde trofæer her og nu.

Jeg holder stadig på Torres, Lukaku og Ba er godt nok, der burde i stedet arbejdes på at få afsat maratonløberen og hente en værdig makker til vores bedste centrale midtbanespiller, Mikel.

Og hvorfor er det lige, vi stadig ikke har forlænget med Mata? Fordi Jose ikke vil?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Havde du da forventet mindre? Napoli har jo hele tiden sagt, at hans frikøbskausul skulle indfries af de interessede parter. Nu, hvor hverken fans, ejer eller manager har tålmodighed, så må man jo betale det det koster at vinde trofæer her og nu.

Jeg holder stadig på Torres, Lukaku og Ba er godt nok, der burde i stedet arbejdes på at få afsat maratonløberen og hente en værdig makker til vores bedste centrale midtbanespiller, Mikel.

Og hvorfor er det lige, vi stadig ikke har forlænget med Mata? Fordi Jose ikke vil?


Ham Napoli-præsidenten snakker jo non-stop for dem, der gider at høre på ham, og jeg ved ikke helt om man kan regne med, hvad han siger.

Mata er i Brasilien. Han skal nok underskrive den forlængelse, når han kommer hjem. Det har næppe noget med Jose Mourinho at gøre. Jeg har ikke så travlt med at komme af med Ramires. Heller ikke Mikel for den sags skyld, selvom jeg ikke køber al det nonsens om at han skal spille offensiv midtbane, er den gamle-nye-Messi og jeg ved ikke hvad.
Skrevet af Mugesh
"Hvis vi skal snakke om et stort pres, hvad er det så ikke, at man nu har 30 min som spids og i den tid skal berettige, at for mere end halvanden milliard alternativer sidder på bænken?"


Vissevasse, hvis talentet er stort nok, så skal han nok få spilletid, også selvom der er to-tre verdensstjerner foran ham til den ene plads...
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
"Heller ikke Mikel for den sags skyld, selvom jeg ikke køber al det nonsens om at han skal spille offensiv midtbane, er den gamle-nye-Messi og jeg ved ikke hvad."


Ha ha, simpelthen tåbeligt at kalde det nonsens, men mon ikke det bunder i at du ikke har set kampene?

http://www.zonalmarking.…ustomed-to/

"First, for the second consecutive game, Mikel was extremely impressive in his midfield role – showing skill and creativity on the ball, playing passes towards the front three. Xavi was often too deep to stop him – partly because Busquets spent much of his time between the centre-backs, so Xavi was playing deep himself."

http://www.whoscored.com…ns-Cup-2013

Top 5 i fleste afleveringer, fleste nøgleafleveringer og fleste lange bolde pr. kamp.

Når ja det nonsens, lad os bare smide ham ned på dm, hvor han kan nøjes med 5metersideafleveringerne, mens boldmongolen Ramires kan få mere frihed.

Edit: Derudover er der vist ikke blevet skrevet at Mikel skal spille 10´er for os, blot at han skal spille en mere fri og offensiv rolle.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Der er vist ingen, der siger han skal nøjes med at aflevere sidelæns over 5 meter. Det er vel netop det, jeg kunne tænke mig, at han gjorde i lidt mindre udstrækning. Og så iøvrigt generelt spillede lidt hurtigere, når vi var i rollen som kæmpefavoritter.

På udebane gør det mig absolut intet, at han luner bolden lidt og spiller den sikre næsten hver eneste gang, men når vi skal nedbryde et hold, der har parkeret bussen synes jeg ikke det er hensigtsmæssigt.
Skrevet af Mugesh
Men det har jo netop med rollen at gøre, når han spiller den mest defensive midtbanespiller, så kan han ikke bare tage de chancer, det vil simpelthen være for farligt. Jeg kunne godt tænke mig han fik mere frihed, og det gør han kun ved at der er en gardering bag ham. Og som det ser ud nu, så har vi kun Romeu som kan spille den.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Hmm...jeg ser det ikke ske, og jeg mener det er unødvendigt at ofre en yderligere gardering for at give frihed til en fyr med så relativt sparsomme offensive kvaliteter.
Skrevet af Bosse1983
Sjørle! Den transfer tog også sin tid.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mugesh
Det må man sige, så mangler vi "bare" en cm´er, og helst en defensivt og taktisk klog en af slagsen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Hasselbaink.
En def. midt med en masse fremtid i.!

Og så kan vi lukke døren der...
Skrevet af Kemosabe
Fellaini!

Og fint med Shirley. Han tager sig godt ud i den jakke, men han skal altså arbejde lidt med det skæg dér. Vi kan sagtens bruge flere spillere med fuldskæg. Reelt har vi vel kun Mata.
Skrevet af JCech
Stemmer helt klart for Fellah! Han er, som jeg før har sagt, en sindsygt god spiller, som giver flere taktiske muligheder, både som opspilsstation og i dødbolde. Samtidig er han ganske habil i boldomgang, og han er en aggressiv spiller, som skaber respekt og tackler som et bæst!
Thank you, José.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
"Og fint med Shirley. Han tager sig godt ud i den jakke, men han skal altså arbejde lidt med det skæg dér. Vi kan sagtens bruge flere spillere med fuldskæg. Reelt har vi vel kun Mata"

Enig. Hazard har med jævne mellemrum forsøgt sig, men han når aldrig længere end til en pubertær skægvækst. Det samme kan vise sig hos Sjyrle, men jeg tror han har fuldskægspotientiale.


All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Kemosabe
Han er, modsat Marko Marin, en rigtig tysker. Ville ikke tage sig skidt ud i en uniform.

Med ham og Kevin de Bruyne i truppen har vi da gjort vores for at tilbageerobre den del af vores rødhårede fansegment, som smuttede med Villas-Boas.
Skrevet af Mugesh
Vi mangler vel også nogle spillere med nogle bad ass tatoos, der er vel kun Torres, og det nok begrænset, hvor bad ass han kan se ud.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0