Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JCech
Lynild

Jeg tror City tager mesterskabet, hvor Chelsea ender som toer eller treer. Tror ikke Chelsea tager den i år, men nok nærmere næste sæson. Men jeg er nu engang ret pessimistisk, når det kommer til mine favoritklubber.
Thank you, José.
Skrevet af makaroni-tonny
CFCHackney og andre

Der er godt nok nævnt mange spændende navne i denne tråd.

Kan man få en samlet oversigt over Chelseas kommende stjerner?
Og gerne med en tilhørende rating.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Didier
Jeg tror sgu også på Chelsea som mestre. Mou-effekten!

Makaroni: hehe, sikke et request. ;)
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CFCHackney
De er da ok

http://www.chelseafc.com…w-third-kit

@Makaroni

Du får en lang liste/ roman senere i dag. Den tager sin tid at skrive, men jeg er i gang.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Hazard har været flyvende i dag.

Og flot af Terry.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NeddamxD
Vi får da massere af mål lige nu
Skrevet af Kemosabe
Jeg ser ikke kampen, men de kan da ikke være alt for skarpe, de indonesere. Det bliver da en ordentlig snitter, hvis det fortsætter på den måde.
Skrevet af aagaard2
Ovenpå dagens 8-1 sejr kan jeg ikke lade være med at smile over Lukaku. Det var lidt af en tam modstander og på den baggrund er det ikke rigtig til at konkludere noget som helst. Men alligevel er jeg meget imponeret over Lukakus spil og overblik, jeg tror ikke der går længe, før han er det klare førstevalg i angrebet (det kan selvfølgelig ændre sig, hvis Rooney bliver købt).

Og dernæst ham der Bertrand Traore - hvilket kæmpe stort potentiale han render rundt med. Han skal nok blive guld værd.
Skrevet af CFCHackney
@Hr Makaroni

Som lovet:

Vi kan starte med vores keepere. Lige pt. har vi 3 unge og talenfulde keepere i Jamal Blackman, Mitchell Beeney og Matej Delac. Blackmand står til at skulle være 3. keeper, Delac er blevet udlejet, og Beeney fortsætter på U18 og U21 holdene.

De har så absolut alle sammen potentiale, men de er alle ekstremt ustabile, hvilket er ganske naturligts i deres alder. Jeg ser dog ikke nogen af dem overhale Courtois, men Blackman og Beeney kune sagtens blive fine 2. og 3. keepere.

Forsvaret ser anderledes spændende ud. Todd Kane, Andreas Christensen, Adam Nditi, Wallace,Nathan Ake, Patrick Van Aanholt og Omeruo(Kenneth).

Todd Kane er en offensiv og lynhurtig højreback, der dog også har styr på det defensive. Han er i besiddelse af et godt skud, og derudover kan han også spille højrekant. Han er umiddelbart et større talent end, f.eks Azpilicueta er, men om han udvikler sig til noget stort er selvfølgelig svært at sige. Han havde 3 fornuftige måneder i Blackburn i foråret, og han er røget tilbage på endnu en lejekontrakt.

Wallace har jeg kun set 4 kampe med. Men han er en hurtig og offensiv back. Han er god til at udfordre, og hans defensive evner er ganske fine. Hans spil er dog ganske risikobetonet, så rutinen bliver formentlig endnu mere "vigtig" i hans tilfælde. Han bliver lejet ud næste år. Diverse italienske klubber samt Vitesse ligner fine bud på en kommende destination.

Andreas Christensen er en relativt hurtig, stærk og teknisk begavet midterforsvarer. Han ar stærk i luften, og er god i det opbyggende spil. Han er til tider også blevet brugt på højreback, og det med stor succes.

Han er en meget spændende spiller, der sagtens kan ende på førsteholdet en dag. Han har taget U18 og U21 holdet med storm, og spiller med stor autoritet på trods af sin unge alder. Det er en spiller, der har en meget stor stjerne hos mig, det er helt sikkert.

Nathan Ake kan spille i midterforsvaret og på den defensive midt, hvilket han har gjort et par gange under Benitez. Han er han god pasningsspiller, han er hurtig, god med hovedet og en fin tackler. Han ville have godt af en udlejning til The Championship eller Vitesse, da han ikke vil få voldsomt meget spilletid hos os næste år. Og han er alt for god til U21 bold.

Adam Nditi- En hurtig offensiv venstreback. Han havde mange op og nedture i 11/12 sæsonen, men sidste sæson var han glimrende spillende det meste af sæsonen. Han har rigtig mange gode offensive raids, og hans defensive aktioner blevet lang bedre som sidste sæson skred frem.

Jeg ser ham ikke som en fremtidig Chelsea spiller, men han kunne sagtens være interessant for mindre PL og Championship klubber om nogle år.

Van Aanholt er en dygtig og offensivt tænkende venstreback. Han havde et par dårlige udlejninger, i England inden turen gik til Holland og Vitesse. I sidste sæson tog hans udvikling for alvor far, og han var en af de bedste, hvis ikke den bedste, venstreback i Eresdivisionen sidste år. Han kan sagtens komme i spil til førsteholdet om et års tid. Dog er det ærgerligt, at vi ikke fik ham udlejet til en klub i England.

Kenneth Omeruo- En spændende centerback/højreback der har været udlejet til Ado Den Haag det sidste års tid. Han har fin fart i benene, en fin fysik og er en god tackler. Han spillede et fantastisk ACN tilbage i januar, og han var også rigtig fornuftigt spillende til Confed Cup. Han har bestemt en fremtid i klubben, og kan sagtens blive manden, der skal tage over efter John Terry sammen med Kalas*.

På midtbanen har vi Charlie Colkett, Lewis Baker, Ruben Loftus-Cheek, John Swift, Musonda Musonda,(Charly) Nathaniel Chalobah, og Josh McEachran.

Charlie Colkett- En ung og centralmidtbanespiller med et godt overblik, gode afleveringer samt målfarlighed. Han spillede rigtig mange gode kampe for U18 holdet i sidste sæson, og han kan sagtens blive en spændende spiller i fremtiden.

John Swift- er pasningssikker defensiv/ box-to-box spiller. Han var fast mand på midtbanen i 11/12 sæsonen for U18 holdet, men han mistede pladsen til Ake, Loftus-Cheek og tildels Baker i sidste sæson. Han viste dog ofte prøver på sit potentiale. Om han nogensinde bliver førsteholdsspiller, er nok tvivlsomt, men ligesom Nditi kunne han sagtens være interessant for mindre PL klubber og diverse Championship klubber en dag.

Loftus-Cheek- Fik for alvor sit gennembrud i sidste sæson. Han var fast mand i på U18 holdet og spillede en del kampe for U21 holdet. Han er pasningsstærk, og har et fint drive med bolden. Han er et af de mest spændende talenter, vi har på ungdomsholdene lige pt. Barca har tidligere været ude efter ham. Han kunne sagtens gå hen og blive en fast del af første holdet om nogle år.

Lewis Baker- En af de bedste på ungdomsholdene sidste år. Han er pasningsstærk, har et fantastisk overblik, et godt skud fra distancen, kan dække flere forskellige positioner. Derudover scorer han en helvedes masse mål, og han er en rigtig god straffesparksskytte.
Han har så absolut potentialet til førsteholdet.

Musonda Musonda- En spiller jeg kun har set en enkelt gang, men han var hurtig, teknisk rigtig stærk og en god pasningsspiller. Han kan angiveligt dække flere forskellige positioner, og er den mest talentfulde, af de 3 Musonda’er vi hentede sidste sommer.

Nathaniel Chalobah- En vanvittig talenfuld og moden ung mand. Hurtig, pasningsstærk, har en god placeringsevne, er hovedsstødstærk, og han kan sagtens lægge de mere “kreative” afleveringer. Jeg er Watford sympatisør, så jeg så de fleste af hans kampe sidste år. Og sammen med resten af Hornets fansne var jeg meget imponeret af hans modenhed og coolness. Han kan også spille centerback or højreback. Dog vil jeg mene, at han er bedst på den defensive midt. Mou er helt vild med ham, og ifølge ham bliver næste sæson hans sidste sæson på udlån.

En rigtig Chelsea dreng, og et kæmpe talent.

Nå ja, og han har selvfølgelig også en fin sparketeknik

http://www.youtube.com/w…r4gJaS_jHpM

Josh McEachran- En pasningsstærk og kreativ midtbanespiller. Han er i besiddelse af et fantastisk overblik og nogle eminente pasningsevner. Han havde et uheldigt halvt år i Swansea, men hans sæson i Middlesborough var noget bedre, omend han gik lidt død efter jul. I den tid udviklende han sine defensive evner, og han har uden tvivl lært meget af sit ophold i The Championship. Han skal udlejes, og han skal have fast spilletid. Han er kun lige blevet 20, og han har bestemt potentialet til at blive en rigtig god spiller for os.

Om han gør det afhænger selvfølgelig af hans udvikling. Men jeg er ganske positiv.
Hans defensive egneskaber, og hans fysik skal der dog arbejdes med.

McE mod Blackburn http://www.youtube.com/w…k-EpE0jk6aY

Offensive spillere og angribere: Islam Feruz, Isaiah Brown, Alex Kiwomyia, Lucas Piazon, Thorgan Hazard, Jeremie Boga.

Islam Feruz- Hurtig og farlig angriber. Han besidder en fin teknik og et fint spark. Han minder en smule om Wayne Rooney, og er også blevet sammenlignet med ham i Skotland. Han er lille og “tæt” bygget, og hans fysiske styrke er slet ikke dårlig. Han har for det meste spillet oppe foran, men han er også blevet brug på venstrekanten og bag 9‘eren. Han startede sidste sæson rigtig stærkt, men gik lidt død i slutningen af sæsonen.
Han har masser af potentiale, og han kan muligvis slå igennem på førsteholdet om nogle år.

Isaiah Brown- Lige ankommet fra West Brom og udfra de få kampe jeg har set med ham, og det jeg har læst mig frem til, så er han et fysisk pragteksemplar. Han er stærk, hurtig, kan skyde, og scorer en pæn portion mål. Han kan spille samtlige offensive pladser, men klubbens plan er vist at afprøve ham helt fremme. Han er bestemt en spiller, jeg vil gælde mig til at se mere til i de kommende sæsoner på U-holdene.

Alex Kiwomyia- En hurtig og driblestærk kantspiller. Han havde en rigtig god sæson for U18 holdet og i NextGen sidste år. Han lavede et hav af oplæg og en del mål. Han har potentiale, men han er ikke ligeså alsidig som mange af de andre unge offensive spillere, der er i klubben pt. Og det kan godt være en ulempe for ham.

Jeremie Boga- Han minder meget om vores tidligere “darling” kakuta. Han er hurtig, driblestærk, har en fremragende teknik, og han åbne de mest defensivt indstillede bagkæder. Han falder stadig alt for meget ud af kampene, men talentet kan man ikke tage fra ham. Hvis han bliver mere stabil i sit spil, så kan han sagtens blive spændende i fremtiden.

Lucas Piazon- En hurtig og teknisk dygtig brasiliansk kant/ playmaker. Han kan drible skyde og aflevere. Han havde en fantastisk 11/12 sæson på ungdomsholdene, og var også med på bænken et par gange i den sæson. I Sidste sæson fik ham debut mod Wolves i Mickey Mouse Cup’en, og spillede de fleste kampe i turneringen fra start. Han fik også lidt PL minutter mod Villa, inden turen gik til Malaga, hvor han i glimt viste sit potentiale frem. Han bliver udlejet, og formentlig til en engelsk klub i næste sæson, og han kan sagtens blive en fornuftig Chelsea spiller i fremtiden. Han er ydmyg, tålmodig og han elsker klubben og London.

Thorgan Hazard- En teknisk stærk spiller med et super overblik, der var en af de absolut bedste spillere i Zulte Waregem sidste år. Han har et godt spark, og er ligesom sin bror en godt dribler. Han er dog mere 10’er, hvorimod Eden har bedst kommer til sin ret på kanten.

Han er garanteret fast spilletid i næste sæson, da han er blevet udlejet til Zulte igen. Dog var han så imponerende, at jeg havde håbet på en tur til Vitesse eller The Championship.
Han har potentialet til at blive en solid spiller på førsteholdet om et par år. Det kan der ikke være nogen tvivl om.

Du får ingen ratings. Det er for besværligt. Deres potentiale som førsteholdsspillere er bedømt udfra, det jeg selv har set, og den måde jeg umiddelbart vil bedømme deres chancer i fremtiden. Derudover spiller hype og ungdomstrænere’s og Jose Mourinho’s udtalelser også ind.

Og lige et par “honorable mentions”.

Milan Lalkovic, Gael Kakuta, Sam Hutchinson, George Saville, Billy Clifford og Ulises Davila.

Jeg tror ikke, de slår igennem i Chelsea, men de er bestemt værd at holde øje med, og de kan sagtens ende i forskellige mindre klubber.

* Tomas Kalas, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku blev ikke nævnt, da de allerede er i førsteholdstruppen i den kommende sæson.

Bertrand Traore blev ikke nævnt, da jeg kun har set ham i 90 minutter. Men han virker som en ekstremt spændende spiller, som jeg glæder os til, vi skriver kontrakt med i September.

Edit: navne i fed.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Han er da en sjov, lidt flagrende type, ham Traore. Åbenlyst meget talentfuld. Han er vel næsten den af de unge spillere, der har gjort størst indtryk. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår hans tilknytning til Chelsea eller mangel på samme. Hvorfor er han ikke allerede på kontrakt?
Skrevet af makaroni-tonny
Hackney (Mr. Chelsea) :)

Jeg siger mange tak for en meget detaljeret beskrivelse. Det er en spændende beskrivelse. Chalobah må vel betragtes som det største talent Chelsea har. Jeg er ikke Chelseafan men håber klubben "tør" satse på en stamme der er bygget op på klubbens fantastiske ungdomsakademi. Rent objektivt set må det være Englands abolut bedste.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Didier
Jeg synes, at Mou snakkede om noget med en arbejdstilladelse, men mon ikke de har en uofficiel aftale med ham. På wiki står der noget med, at han var en "trialist" i sine kampe for Chelsea.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Gustenv@rius
I skulle være på udkik efter Doria, nu hvor David Luiz er tæt på Barca.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af CFCHackney
Jep, men ikke som erstatning for Luiz, som selv har afvist et skifte. Og det samme har klubben. Han er derudover også med i truppen til USA turen i næste uge.

@Makaroni

Selv tak. Noget af det blev lidt rodet.

Chelsea har sammen med Villa nogle af de mest spændende talenter lige pt. I hvert fald.

Der er også blevet fyldt godt på med både spillere og trænere de sidste 5-6 år, og det ser endelig ud til at give pote.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Det lyder ikke så sandsynligt i mine ører, at David Luiz skulle være ved at blive solgt.
Skrevet af Gustenv@rius
We´ll see.

Di Marzio der rapporterer det har vel haft en hit rate denne sommer på +90%.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af CFCHackney
Jeg stoler nu mere på Luiz og klubbens egne udtalelser.

Men vi har angiveligt budt €9,4 mio. For Doria. Men det giver ingen mening, at bruge ham som erstatning for Luiz, som er klubbens bedste forsvarsspiller, da Doria formentlig ikke engang kan få arbejdstilladelse lige nu.

En udlejning af Dora er nok mere sandsynligt, hvis vi henter ham.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Jamen dog. Så må vi jo klynge os til de sidste 10%.

Skrevet af Gustenv@rius
Præcis.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af NickRomano
Måske hænger det sammen med rygtet om, at Kondogbia er ved at skifte til Real Madrid, da madrilenerne er i færd med at sælge Khedira til Chelsea.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
annonce
0