Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Og i min optik må han stå bag både Terry og Luiz


Det kan da vist kun være pga. følelser for Terry. Det kan ikke være noget sportsligt.

Spillemæssigt og statistisk set var Luiz- Iva vores bedste konstellation sidste år.

Jeg mener ikke, at Iva er så dårlig en back, som Zola gør ham til, men imo så ville han være bedre som partner til Luiz.

Men han har ikke overbevist mig om, at han er bedre end Ivan endnu


Azpi er en mere "ægte" back end Ivan. Han er god til at skabe bredde i spillet, og hans defensive evner er ganske gode. Han er vist endnu ikke blevet sat af, af en modspiller i sin tid i klubben.

Pånær enkelte placeringsfejl så er de fleste defensive fejl kommet i EL, hvor han lavede et par klodsede straffespark, og fik et par dommerkendelser mod sig.

Mht. Cole så er han på ingen måde ligeså stabil, som han var for et par år siden. Men han holder ofte et højt niveau, og i går spillede han ganske fint.

@TP

Enig i din Rami vurdering. Han havde vist også en afleveringsprocent på 94 i går, og han spillede egentlig en fin kamp.

Men ikke enig i din flopliste.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Forza Zola
@Hasselbaink

Apropos Torres, så var det nu mere en indikation i forhold til at du mente at Cole havde en stor aktie i forhold til Hazard spil i sidste sæson. Så ved ikke hvis kommentar som nærmer sig grænsen til en børnehave?

Du kommenterede ikke på de facts i forhold til kampen, samt de kampe sidste sæson, hvor han indimellem har lignet bambi på glat is?

Desuden er backs i min verden et vigtigt element i den offensive del af en fodboldkamp. Med mindre man kun spiller på omstillinger. Men synes ikke at han er prangende i det åbne spil, hverken offensivt eller defensivt. Fint hvis du synes at han er en spiller som er rigtig dygtig. Sådan er vi jo så forskellige, men du får bare aldrig overbevist mig om det. Synes faktisk at han er en temmelig uintelligent fodboldspiller.

come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
Men ikke enig i din flopliste.


Njaa...der lod jeg mig vidst også rive med :-) Cole spillede også en udmærket kamp - og til dels også Oscar, omend han er lidt for anonym for min smag. Ivan mindede mig igår - disciplinært - om Mikel i sine unge dage, og det er ikke første gang han er heldig med at slutte kampen på banen... Det er lidt som om han bliver overtændt nogle gange - lidt for ivrig, og det synes jeg egentligt han burde have fået styr på. Men ellers er jeg enig i, at han skal i midten sammen med Luiz, og Dave på HB.

Til OT-kampen vil jeg meget gerne se Kevin inde igen - han imponerede mod Hull, synes jeg. Der er noget eksplosivitet i knægten, som hverken Oscar eller Mata har på samme måde...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Hasselbaink.
Det kan da vist kun være pga. følelser for Terry. Det kan ikke være noget sportsligt

Selvfølgelig elsker jeg Terry, det tror jeg egentlig alle gør, men jeg mener bestemt også han skal være fast mand.
Sidste år var han plaget af skader, og var vel aldrig helt der hvor han skal være. Jeg er overbevist om, at hvis han får lov at spille sig i form, så vil han også bevise at han stadig har klassen til at være starter.!
Han skaber også noget ro i forsvaret, hvilket vi manglede i store dele af sidste sæson, hvor man altid sad med en fornemmelse af, at modstanderene kunne score. Specielt i slutningen af kampene.
Han er bedre end de andre til at læse spillet, samt organisere tingene.
Jeg er ikke meget for det, men se hvordan Vidic og Rio klarer sig når de får et stykke tid til at komme i form.

Azpi er en mere "ægte" back end Ivan. Han er god til at skabe bredde i spillet, og hans defensive evner er ganske gode.


Det er der ingen tvivl om. Ivan er bare noget bedre defensivt, og slet ikke uden evner fremad banen, som folk af og til ytrer.
Derudover er han guld værd på dødbolde i begge ender.
Ja, det ville han også være i midterforsvaret, men så mangler man bare en af de 3 andre også.

Mht. Cole så er han på ingen måde ligeså stabil, som han var for et par år siden. Men han holder ofte et højt niveau, og i går spillede han ganske fint.

Der er så åbenbart delte meninger om hans præstation i går. Og der er i visse tilfælde nok heller ikke taget højde for taktiske instruktioner.
Jeg er enig i han spillede fint i går.
Stabiliteten skal nok komme igen under Mou, det er jeg såmænd ikke bekymret for. Jeg er mest af alt glad for, at vi er velsignet med så dygtig en venstre back, for de hænger ikke på træerne.

Apropos Torres, så var det nu mere en indikation i forhold til at du mente at Cole havde en stor aktie i forhold til Hazard spil i sidste sæson. Så ved ikke hvis kommentar som nærmer sig grænsen til en børnehave?

Ja det forstod jeg udemærket. Det er bare rystende, at du mener det lige meget om det Torres eller Cole der er back, i forhold til Hazards spil. Men fair nok.
Jeg skrev i øvrigt ikke stor aktie. Jeg skrev så vidt jeg husker en aktie. Og det står jeg ved. Cole er rigtig dygtig til at komme med frem. Både til at indgå i spillet, men ikke mindst tage en masse løb fremad banen, som skaber en del plads til Hazard. Det gør det alt andet lige noget ´´nemmere´´ for Hazard.
At du sammenligner ham med en 20-årig er bare direkte dumt. Meget endda.

Du kommenterede ikke på de facts i forhold til kampen, samt de kampe sidste sæson, hvor han indimellem har lignet bambi på glat is?


Jeg går ud fra du mener det er Ivan som åbenbart ligner Bambi på backen?
Ivan spillede generelt set en ok kamp i går i forhold til hans direkte match up. Ja, han bliver snydt ved 1-0 målet. Det tror jeg egentlig de fleste var, og det var egentlig ikke tit de fik lov at komme rundt om ham. Jeg synes faktisk det er værre, at der ikke er opbakning på ham. Og det værste er, at Benteke har tid til at tæmme og sparke så tæt på mål. Det er skidt at en af de 3 der står rundt om ham ikke får skubbet helt op på ham. Men det er jo nok kun Ivans fejl.

Så har han også et par enkelte placeringsfejl, men come on, så vil man også finde en masse ting man kan klandre ham for. De fleste fodboldspillere laver fejl hver kamp. Sådan er det, videre.

Det værste ved Ivan i går, var at der gik Serber i den. Han havde problemer med at holde hovedet koldt, og det er ikke godt nok. Man kan undres over han ikke flækkede Suarez en med det temperament han løber rundt med.


Desuden er backs i min verden et vigtigt element i den offensive del af en fodboldkamp.

Absolut, så længe det ikke går udover det defensive.
Cole gør det godt offensivt. Ivan gør det ganske godt.

Men synes ikke at han er prangende i det åbne spil, hverken offensivt eller defensivt.

Han er som sagt fint i det åbne spil. Han er faktisk som regel prangende defensiv.

Synes faktisk at han er en temmelig uintelligent fodboldspiller.

Så uintelligent, at han skal spille centerforsvar?
Fodboldintelligens er i min verden en af de vigtigere ting som centerforsvar. Derfor ser jeg gerne Luiz og Terry, da de i min verden er de to klogeste.
Det er også grunden til at Ivan og Cahill ikke skal spille sammen, da de simpelthen ikke er forudseende nok i deres spil.
Skrevet af Mugesh
@Forza

”Nu er det nu engang blevet rimeligt udpræget i moderne fodbold at backs som regel må klare sig uden støtte fra CBerne, og her er Cole og Ivanovic temmelig meget på glat is i mand/mand duellerne.”


I moderne fodbold skal cb´erne og backs jo netop være gode til at samarbejde. Netop pga. den øget fokus, der er på at forbedre det offensive og flotte spil, og gøre spillet lettere for de offensive spillere, har jo gjort, at forsvarsspillerne ikke bare kan stå mand/mand situationer alt for ofte. Backsene skal jo støtte cb´erne, hvis de er under pres, det vil sige de skal trække ind, mens cb´erne skal være klar til at støtte backsene, hvis de bliver snydt af kantspilleren. Derudover er det vigtig at pointere i det system vi spiller, så har cm´erne også en vigtig opgave i at støtte backsene, da kantstøtten ofte befinder sig langt fra backen. Hverken Cole eller Ivanovic fik den støtte de skulle, hverken fra cb´erne eller cm´erne i går.

”Igen igår var det et gennembrud i hans side (ikke det eneste i kampen) som førte til udligningen.”


Og, hvor var hans støtte fra midtbanen, Ramires og hvor var hans støtte fra cb, Cahill? Stikning til Agbon kommer netop igennem det område, som de alle tre skal lukke af for, og sådan var det hele kampen igennem, at de tre ikke kunne finde ud af at lukke hullet.

”Han er CB og ikke HB i min optik. Han kan spille med musklerne og dominere luftrummet derinde, hvilket er hans forcer.”


For det første vil jeg mene at cb´erne plejer og helst skal være taktisk klogere end backs. Men dernæst er jeg enig, at han er bedre på cb end back. Og han har da vist også udtalt, at han helst gerne spiller cb, frem for back.

”Han vil bare blive bedre hvis han havde en VB som tog nogle flere chancer i det offensive, så det ikke kun var ham man skulle dæmme op for.”


Du kan skam også vende den, og sige at Cole ville være bedre offensivt, hvis han havde en kant foran ham, som arbejdede begge veje, samt en cb´er der er hurtig eller en cm´er klar til at blive tilbage. Cole har jo ofte været godt, når både Luiz og Mikel har været for at dække af for ham. Derudover er det heller ikke til at sige, hvordan hans målstats havde været, hvis vi havde en angriber som cb´erne rent faktisk frygtede, og dermed skabe plads til Hazard.

”Så nej jeg kritisere ikke blot for at kritisere. Hvis vi skal have det maksimale ud af vores mange dygtige offensive spillere, så skal vi have nogle som tør og kan spille bold på vores backs.”


Og hvori kommer Mourinho så med i ligningen her?

”Desuden er backs i min verden et vigtigt element i den offensive del af en fodboldkamp. Med mindre man kun spiller på omstillinger”


Igen, du bliver nødt til at se på, hvem, der sidder på bænken og styrer tropperne.


@TP

”Hvad er det lige Rami laver i den sammenhæng?! Ved godt der er ved at være pisket en stemning op omkring Rami herinde, men efter kampen i går er det intet mindre end usagligt. Han bryder Villas spil igen og igen og igen; arbejder for 1½ mand fordi Lamps smider bolden væk konstant og ikke gider arbejde defensivt. Han lange afleveringer missede manden 4-5 gange, men kun et par stykker bliver reelt tabt (og ja, jeg talte...). Hans fremadrettede afleveringer langs jorden sidder til gengæld lige i skabet hver eneste gang - med undtagelse af en tæt på svipser til Cech til sidst. Jeg er fuldstændig enig i, at Rami/Lamps ikke fungerer, men det er altså ikke pga. Rami - ikke i går i hvert fald. ”


Det simple er svar er jo, at han har fået en opgave, han ikke kan magte og næppe kommer til det mod nogenlunde stærke modstandere. At han bryder Villas spil, hjælper egentlig ikke så meget, når disse ofte ender ud i indkast eller frispark til Villa. På hans position skal han erobre bolden og sætte vores eget spil i gang igen, det bare svært når han ligger vandret efter at have "vundet" en nærkamp. Hans redskaber til netop at bryde modstanderens spil, ja, der er egentlig kun en, og det at kaste sig ned til modstanderens ankler med begge fødder forrest, også håbe på han rammer bolden først, eller dommeren giver ham længere line pga. hans størrelse. Mod Hull viste han, at han rent faktisk godt kunne vinde nogle bolde med en stående takling. Jeg var lidt skeptisk for om han egentlig var blevet bedre til at takle, eller modstanderen bare var for ringe. Jeg tror på det sidste, efter at have set Villa-kampen. Og i forhold støtte, så ja hans makker er skide ligeglad med at hjælpe til, og det gør selvfølgelig ikke opgaven lettere. Men det tog om at gøre Lampard mere defensivt orienteret og arbejdsom er kørt, så det gider jeg ikke køre i længere. Men Ramires´ position og rolle på banen gør, at han faktisk også skal støtte den back og cb´er der er på hans side. Det var ikke lige frem fantastisk støtte han gav Ivanovic overfor Agbon og Benteke.

”Og så kan du passende tage både Ivan, Cole og i særdeleshed Oscar med på den flop-liste. Mou må også gerne komme med. Hans udtalelser omkring 3, 4 og 5 mål før kampen er fuldstændig til grin efter gårsdagens præstation - både af ham og holdet.”


Her vil jeg gerne give dig ret i, at Mourinho skal med på listen, faktisk kommer han foran Ba, for netop at vælge Ba og Lampard-Ramires-midtbanen og en Mata som slet ikke var klar. Også ja, slevfølgelig var det varm luft fra Mourinho før kampen omkring offensiv bold, og selv jeg blev revet med indtil kampen begyndte.

”Til OT-kampen vil jeg meget gerne se Kevin inde igen - han imponerede mod Hull, synes jeg. Der er noget eksplosivitet i knægten, som hverken Oscar eller Mata har på samme måde...”


Jeg ved ikke om det er eksplosivitet, men han er ikke bange for at skyde ude fra, samt vel og mærke ramme kassen. Vil gerne se den samme backkæde, men Mikel-Ramires/Essien på cm og tre belgiere og en brasser til de fire forreste til den kamp.

@Hackney

”Spillemæssigt og statistisk set var Luiz- Iva vores bedste konstellation sidste år.”


Enig, vi har været rimelig enige på det seneste, lidt bekymrende. Jeg vil faktisk påstå, hvis de to holder sig fri for skader og Mourinho giver dem mange kampe sammen, kan de godt gå hen og blive et af PLs bedste cbpar.

”Enig i din Rami vurdering. Han havde vist også en afleveringsprocent på 94 i går, og han spillede egentlig en fin kamp.”


Enigheden stoppede så her.

Det her må ikke ske til manukampen:

Cahill og Ivanovic ved siden af hinanden.
Lampard fra start.
Ramires som vores defensive playmaker/styrmand.
Lukaku på bænken.
Oscar på kant.Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Enig, vi har været rimelig enige på det seneste, lidt bekymrende. Jeg vil faktisk påstå, hvis de to holder sig fri for skader og Mourinho giver dem mange kampe sammen, kan de godt gå hen og blive et af PLs bedste cbpar.


Det er ikke bare bekymrende, det er tæt på at være sygt.

Men derudover er jeg enig, de supplerer hinanden fantastisk godt.

Det her må ikke ske til manukampen:

Cahill og Ivanovic ved siden af hinanden.
Lampard fra start.
Ramires som vores defensive playmaker/styrmand.


Enig.

Lukaku på bænken.


Enig, men end ikke på bekostning af din spanske veninde?

Oscar på kant.


Nej, Gud forbyde det! Heldigvis er Mou ikke Rafa.

Men jeg kunne godt tænke mig at se Schürrle starte på den ene kant, Haz på den anden og Oscar eller KdB i midten.

Mata er til gengæld slet, slet ikke fit nok endnu.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
"Enig, men end ikke på bekostning af din spanske veninde?"


Hehe i sine yngre dage, åd hun Vidic råt og brugte Rios dreadlocks til at fjerne vidicrester fra tænderne. De dage er desværre talte. Satser på Mourinho smider hende ind, når vi er kommet foran og skal satse på omstillinger, hvor hun stadig er brugbar.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Hehe ja, det var tider dengang hun med sit lange og flotte lyse hår, terroriserede Uniteds forsvar.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af JCech
Er Mikel egentlig klar, eller er han skadet?
Synes helt klart man bør smide Rami og Mikel på midten, hvor Grisen er på den centralt offensive, og Laden og Shürrle på kanterne. Og KRAKEN skal seriøst få lov at starte, han spillede ganske fint mod Villa også.
Thank you, José.
Skrevet af ThePensioner
Hans redskaber til netop at bryde modstanderens spil, ja, der er egentlig kun en, og det at kaste sig ned til modstanderens ankler med begge fødder forrest


Bliv klippet og se kampen igen...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFCHackney
Er Mikel egentlig klar, eller er han skadet?


Han er klar, men er ikke i kamptræning.

Edit

Lækkert med den nye overskrift, maarkap!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
"Bliv klippet og se kampen igen..."


Er faktisk lige blevet klippet, helt skaldet. Jeg får nok desværre ikke tid til at se kampen igen. Men du er da velkommen til at smide nogle links, hvor han rent faktisk vinder en bold med en stående takling, og som ikke ryger ud til indkast eller lignende.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Er faktisk lige blevet klippet, helt skaldet


Jeg er stadig uenig i din vurdering af Ramis præstation mod Villa, men jeg mindes, at du tidligere, da jeg snakkede om min Luiz paryk, beskrev dig selv som en mørkere Luiz, korrekt? Ikke at jeg skal blande mig, men man går ikke bare fra Luiz hår til at være skaldet.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Men du er da velkommen til at smide nogle links, hvor han rent faktisk vinder en bold med en stående takling, og som ikke ryger ud til indkast eller lignende.


Tror næppe du kommer inden for pædagogisk rækkevidde af den grund... Men det er også helt okay ;-)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
@Mugesh

CBer har til opgave at clearer bolden inde i feltet, og som regel er de 2 mod 1 i forhold til modstandernes spids angriber (ofte i zoner hvor en har til opgave at dække det forreste rum, og en midt for målet). De fungere ikke som back up til backs. Skal de have støtte bliver det oftest fra den defensive midt (6eren) som har til opgave at gribe ind, såfremt wingen trækker ind i banen.

Og du glemte lige en ting hvad angår Ramires. Han vinder faktisk mange bolde grundet sin hurtighed. Han kan komme fra et område af banen til et andet som lyn og torden, hvilket overrasker mange spillere. Derudover er han dygtig til at skære ind foran modstanderne når de har taget deres træk forbi ham. 2-fods tacklingerne er dog noget han gerne må lægge på hylden. Det tog dog også sin tid inden Mikel lærte det.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
”at du tidligere, da jeg snakkede om min Luiz paryk, beskrev dig selv som en mørkere Luiz, korrekt? Ikke at jeg skal blande mig, men man går ikke bare fra Luiz hår til at være skaldet.”


Det er korrekt, jeg plejer at have meget stort hår, men når håret bliver for stort, så skal det jo klippes. Og da jeg nu er en nærig satan, så er løsningen ofte maskinen, og her er der sgu ikke så mange frisurer at vælge i mellem.

”Tror næppe du kommer inden for pædagogisk rækkevidde af den grund... Men det er også helt okay ;-)”


Tja, det var jo sådan set dig, der foreslog mig at blive klippet og se kampen igen, det ene er gjort. Du må jo kunne finde et par situationer, hvor Ramires vinder bolden, hvor han ikke ligger vandret og, hvor bolden ikke ryger til indkast og lign. Ellers er der jo ingen grund til at råde mig til at se kampen igen, når du ikke kan komme på nogen eksempler.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Det er så i orden, Mugesh.

Men stadig en smule skuffende.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Det er meget sjovt med de Willian rygter.

They make zero fucking sense.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
@Mugesh: *suk* han laver vel bl.a. en interception umiddelbart inden målet... Og så kan du passende komme med eksempler på de der to-fodede tacklinger, du skriver så meget om. Han har mig bekendt lavet tre frispark i to kampe, ingen kort, så hvis han har lavet to-fodede tacklinger må der da være nogle, som er helt oppe at ringe over det? (ud over dig naturligvis...)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFCHackney
Men det bliver spændende, at se hvad Mou siger til Willian rygterne i morgen på pressekonferencen, der som altid kam strammes på hjemmesiden og Youtube.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0