Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Synes helt klart man bør smide Rami og Mikel på midten, hvor Grisen er på den centralt offensive, og Laden og Shürrle på kanterne.

Grisen? Laden? Kan vi ikke lige prøve at være en anelse mere konservative med kælenavnene? Eller i det mindste vælge nogen, der ikke er helt så tossede?

Edit:
@ maarkap

Jeg ved godt, at det her er ekstremt flueknepperi, men kan du ikke lige smide det sidste punktum ind i din ellipsis? Tegnet består af helt præcist tre punktummer, og det ser "sløset" ud, når der kun er to. :-)
Skrevet af CFCHackney
Grisen? Laden? Kan vi ikke lige prøve at være en anelse mere konservative med kælenavnene? Eller i det mindste vælge nogen, der ikke er helt så tossede?


Er -1 for tosset, eller er den ok, BS?

Jeg har på fornemmelsen, at jeg kommer til at få brug for det kælenavn til vores spanske veninde.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NeddamxD
Jeg er også interesseret, hvem er Grisen nu?
Skrevet af CFCHackney
KDB vil jeg gå udfra.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
@ Hackney
Er -1 for tosset, eller er den ok, BS?

Den er i overkanten, men så længe du kun bruger den på de tidspunkter, hvor hun virkelig arbejder hårdt for at fortjene den, så kan jeg leve med det. Men "Laden" om Haz? Det giver jo ikke specielt meget mening. Og "Grisen" om antageligt Bruyne er jo decideret uflinkt.

Kælenavne er ok, men at bruge respektløse øgenavne om "vores" spillere uden nogen egentlig årsag virker en anelse fjendtligt.

@ Neddam
Jeg er også interesseret, hvem er Grisen nu?

Nu var forslaget at Grisen skulle spille offensiv midt, så jeg gætter på, at det må være enten Bruyne eller Oscar. At kalde Oscar for en gris er så absurd, at det næsten kunne give mening, men mon ikke der tænkes på meget rødhårede og rødpigmenterede Bruyne?

http://soccerlens.com/fi…neKevin.jpg
Skrevet af CFCHackney
Den er i overkanten, men så længe du kun bruger den på de tidspunkter, hvor hun virkelig arbejder hårdt for at fortjene den, så kan jeg leve med det


Ok, så hvis hun er ligeså horribel, som hun ofte har været i den blå trøje, så må jeg godt, yes?

At kalde KDB for "grisen" er måske en smule underligt, omend jeg godt kan forstå sammenligningen, men så kunne man jo finde på navne til samtlige af vores spillere, der er mindre pæne. Mindre pæne navne, forstås.

Hvis man endelig vil finde på et "kælenavn" til KDB, ville det næsten være "sjovere", at finde på noget der relaterer til hans kærestes affære med vores kommende nummer 1. Men det har han ikke helt fortjent.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af JCech
Haha BS nu ikke tage alt personligt, om det så er på KdBs vegne eller hvad. Lille søde Kevin ligner jo lidt en gris, så der er intet ondt i det, og hvis det skulle være ondt, så kunne man jo kalde ham Svinet, men han ser både for uskyldig ud, og Svinet ville være ondt. Laden om Hazard er til gengæld meget obvious, i det hans bagdel er så unormalt stor i forhold til resten af kroppen, men den diskussion har vi haft før herinde, og jeg ser egentlig ingen grund til, at vi skal tage den op igen.
Thank you, José.
Skrevet af Black Spider
@ Hackney

Ok, så hvis hun er ligeså horribel, som hun ofte har været i den blå trøje, så må jeg godt, yes?

Nu kan jeg jo desværre ikke så godt bestemme, hvad andre folk her i tråden må og ikke må, men lad mig sige den sådan, at den anvendelse af øgenavnet ikke forhøjer mit blodtryk, når Fernanda nærmest virker til at arbejde stenhårdt for ikke at hjælpe dem i blå trøjer.

Tilsvarende har jeg, som du kan se, heller ikke store problemer med at fornærme Torres´ machismo, når han alligevel vælger at spille som en tøs. Der skal selvfølgelig være en grænse for, hvordan man snakker om andre mennesker, men når Torres efter 30 måneder stadigvæk ikke har gravet klunkerne frem, så kan man jo begynde at tvivle på, om de rent faktisk er der.

@ JCech

Jeg tager det skam ikke personligt, og hvis jeg gjorde, så ville mit sprogbrug nok være en anelse mere kontant. Jeg kan bare ikke rigtigt se ideen i de kælenavne. Hazards røv virker til at have en normal størrelse og den ser vel dybest set kun stor ud, fordi den sidder på en enormt spinkel mand. At den skulle være på størrelse med en lade, njah...

Jeg synes simpelthen ikke, den er ret god. Og jeg synes mildest talt, at han kunne fortjene et lidt mindre respektløst kælenavn, end en reference til hans røvs størrelse. I øvrigt virker det mere end en anelse goonersk at kalde en spiller for "røven", også selv om det kun er metaforisk.

Bruyne kunne ganske rigtigt ligne en grisling en lille smule, i det mindste hvad angår hudfarve, men selv om grise egentlig er søde nok, så er der altså noget negativt forbundet med dem. Når forældre siger "din lille gris" til deres mindre børn, så er det ikke for at rose dem. Det er ikke for at kalde dem nuttede.

Jeg kunne godt se det sjove i at kalde Ramires for grisen, i det mindste før han begyndte at vise antydninger af, at han kan andet end at klatte ud over det hele med dårlige afleveringer. Man kunne også med nogen rimelighed have kaldt ham Fido, fordi han dybest set aporterer hovedløst gennem 90 min. Man kunne kalde Cahill for Bambi, fordi han er en sympatisk type, der bare placeringsmæssigt virker til at være på glatis det meste af tiden. Man kunne kalde Ivan for Dumbo, da han virker lige så elegant som en elefant.

Den slags øgenavne tager et afspekt af en spillers kvaliteter og laver sjov med dem, uden at det bliver alt for alvorligt. Men at kalde en jordbærhjelm for "grisen" fordi han bliver rød i hovedet, når han er varm, det virker simpelthen som folkeskolemobning.
Skrevet af Mercenary
I øvrigt virker det mere end en anelse goonersk at kalde en spiller for "røven", også selv om det kun er metaforisk.

Det er til gengæld ganske chelseask med de lange forsigtige disputer om småting. Jeg får helt lyst til at genlæse det der skænderi om morgenmad igen?

PS. "Laden" er i øvrigt elendigt.
Lose all to save a little
Skrevet af TheBridge
BS det er fandme smukt skrevet!!! Kunne ikke være mere enig.

Hvordan har folk det med WIllian, giver jo ingen mening, men da det kommer fra Sky lyder det alligevel til at være sandt?
ChelseaFC
Skrevet af CFC-RACISTEN
Willian er unødvendigt!
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af ThePensioner
Det er fuldstændig tosset med Willian. Med mindre det self bare er for at Spurs ikke skal ha´ ham...

Og så er jeg i øvrigt enig med BS i, at hvis folk absolut skal have øgenavne må det hæves over folkeskoleniveau.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af maarkap
Hvis KDB skal have et "kaldenavn" kan det kun blive Prince Harry. Jeg er sikker på at han er produktet af et kongeligt visit i Belgien, hvor Charles har været ude og hygge sig lidt for meget.

Ligheden mellem Harry og KDB er i hvert fald slående.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Tak, BS!

Og det kan du have ret i, Maarkap.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Eroh
Alt hvad der kan gøres for at Spurs ikke opnår Champions League er værd at tage med.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af JCech
BS
Hazard er ikke spinkel, han er faktisk ret muskuløs på trods af, han er den spillertype han nu engang er. Og jo, hans røv er noget større end den burde. Desuden er jeg egentlig ligeglad med, hvis folk synes "Laden" er plat, jeg finder det nu engang morsomt, og fortsætter med det. :)

Og igen, BS, så er Bruyne ikke en lille dreng, som bliver fornærmet over nogle åndssvage danskere kalder ham gris på et forum, han aldrig kommer til at vide findes. Det er ikke negativt ladet, og det vil det aldrig blive. Jeg kalder spillerne de navne, som nu lige slår mig, da dette forums diskussioner og debatter ofte er ret faglige, synes jeg det bliver for kedeligt at kalde spillerne deres navne. Det bliver simpelthen for tørt i længden, især når dette er klubtråden, hvor Chelseafans ikke skal være respektfulde over for andre fans, da det her ligesom er vores private sted. Sådan er det nu engang for mig, i hvert fald.
Thank you, José.
Skrevet af CFCHackney
Mou afviser ikke at hente Willian.

Mou afviser at sælge Mata.

Vi sælger ingen spillere, men hvis vi henter nye, låner vi nogen ud.

Det kunne godt lugte af Rooney og Willian ind- Ba og Moses ud på lån.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
@TP

”han laver vel bl.a. en interception umiddelbart inden målet...”


Jeg burde nok have udtryk mig tydligere. Et eksempel, hvor Ramires vinder en nærkamp/takling, hvor bolden ikke ryger ud til indkast eller lign. Interceptions er han ok til.

”Og så kan du passende komme med eksempler på de der to-fodede tacklinger, du skriver så meget om.”


Lad os lige få en ting på det rene, når jeg skriver tofodede taklinger, så mener jeg ikke nødvendigvis benbrækker taklinger, men hvor han satser med begge fødder på at rammer bolden/manden. Her er de eksempler jeg kunne finde i kampen, hvor jeg finder hans taklinger knap så veludførte.

- Han har to stående takling i første halvleg, som påstået ryger ud til indkast til Villa, og ikke med til at holde momentum i vores spil.
- 55min kommer for sent og burde have fået gult for det.
- 78min en typisk Ramires, hvor han prøver at vinde bolden med begge fødder, men den her gang, når han at trække sig, men den efterfølgende løse bold, kan han sagtens nå ved at løbe hen til den og bruge kroppen, men hvad vælger han? Selvfølgelig at smide sig og håbe på det bedste, han rammer hverken bolden eller manden særlig rent, men får selvfølgelig applaus af de engelske fans. Og læg mærke til, hvad Lampard gør i lignende situation sekundet efter(ja, for bolden er ikke vundet endnu), Lampard bliver på benene og får præcis det samme ud af det som Ramires gjorde med at smide sig ind i modstanderen.
- 79min en luftduel, hvor han igen bare hopper ind i manden og håber på det bedste, hvor der også burde være dømt frispark.

Og ja, der er ikke mange eksempler, men det er der en simpel grund til, for Ramires er ganske enkelt ikke med i mere i det defensive, også derfor dit udsagn her ”Han bryder Villas spil igen og igen og igen” en overdrivelse, for det gør han kun ganske få gange. Samt det her udsagn også er en overdrivelse fra din side ”Hans fremadrettede afleveringer langs jorden sidder til gengæld lige i skabet hver eneste gang - med undtagelse af en tæt på svipser til Cech til sidst.”. Han laver nogle fejlafleveringer, men det er skam ikke så slemt. Men tilbagelægningen til Cech er dårlig, og i øvrigt den eneste gang han modtager bolden i så presset situation og så tæt på målet. Men igen det er ikke det, der er min anke ved Ramires. Ramires´ store løbearbejde, bliver konstant fremhævet, men med det store løbearbejde, skulle han da helst gerne vinde mere end en håndfuld ”taklinger” eller i det mindste beskytte backkæden noget bedre, kvantiteten er der, men kvaliteten mangler. Når vi ikke har bolden, er hans placeringsevne er jo helt ved siden af. Faktisk så placerer Lampard sig noget bedre, og kun meget få gange kommer de igennem på venstre side.

Det er da positivt, at Ramires lader til at få mere styr, hvad han kan og, hvad han ikke kan med bolden. Og hans pasninger har aldrig været bedre, men der er jo stadig store mangler i hans defensive spil, som skal forbedres, hvis det er ham der skal satses på til den defensive cm. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Mourinho vil prøve at forme en form for Maka af ham. Men det er jo ikke kun ham jeg er efter. Jeg synes ikke, Lampard arbejder nok for holdet og spiller for meget for sig selv. Essien er bare faldet to eller tre niveau i alt det han foretager sig. Mikel synes jeg ikke viser nok vilje til at styre en kamp, og spiller ALT for sikkert lidt for ofte. Luiz synes jeg er vores bedste spiller, han mangler blot at holde hovedet koldt i nogle situationer. Torres er ikke direkte nok, og skal også kende eller få oplyst sine begrænsninger, igen. Ba er for direkte. Oscar skal blive mere stabil. Det jeg prøver at sige er, at man godt kan forvente noget mere fra vores spiller, også fra Ramires, når han spiller den position, han nu spiller, og ikke bare ignorere hans fejl, så længe han bare løber solen sort, det er bare ikke godt nok.

”Det er fuldstændig tosset med Willian. Med mindre det self bare er for at Spurs ikke skal ha´ ham... ”


Enig, kan slet ikke se, hvorfor vi skal hente ham, 300mio for at ødelægge AVBs dag, er lige i overkanten. Vi har mere brug for en cm´er, byd nu for fanden på Fellaini.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af TheBridge
Blev willian lige offentlig gjort der? Lød meget sådan på mourinho, at han kun er medical fra et skifte.
ChelseaFC
Skrevet af CFCHackney
Mourinho: I think he(Willian) had made his decision.

"Do you think he´s choosing Chelsea over Tottenham?"

Mourinho *nods head*

Og nu sagde Mou, at Willian skal have et lægetjek, før det er på plads.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0