Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Den er priceless.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFC-RACISTEN
Nogen der har nogle fiduser på mandagenskamp? Jeg tror personligt på en 2-1 sejr.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af JCech
Jeg tror det bliver et 1-0 eller 2-0 nederlag med hollænderen som første målscorer.
Thank you, José.
Skrevet af CFC-RACISTEN

"Jeg tror det bliver et 1-0 eller 2-0 nederlag med hollænderen som første målscorer."


Du skal nok blive positivt overrasket mate ;) Jeg tror Mourinho bænker Mata, eller en anden offensiv spiller, da et par af dem intet laver defensivt.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af JCech
Bare Lamps og Rami ikke starter samtidig, så er jeg sådan set tilfreds. Laden spiller altid godt mod de store, synes jeg, hvilket også gælder Mata, så om Oscar eller Grisen får lov at spille den sidste midt er jeg ligeglad med, selvom jeg foretrækker Grisen. Og KRAKEN skal seriøst starte denne gang, han leverer et arbejdsraseri af anden verden.
Thank you, José.
Skrevet af Mugesh
”Den kan også anbefales til dig, Mugge. Rami bliver rost, og får hug.”


Han siger jo mere eller mindre det samme som jeg gør.

”The first is that he wasn´t able to deal with the press as effectively as Mikel does.”


Hvilket jeg altid har påstået, Ramires er ikke kølig nok, når der er pres på ham.

”Ramires´ response to pressure from the opposition (Fabian Delph was the one assigned to dole it out) was to play it extremely safe and return the ball to the centre backs. Obviously, losing possession in such a position would be bad, but being overly cautious there means it´s impossible to build attacks.”


Det er så her hans mange sikre pasninger kommer, som TP var så vildt begejstret for, mens jeg var knap så begejstret, men det afholdte dog ikke ham fra at komme med en konklusion om, at jeg var uden for pædagogisk rækkevidde, fordi jeg ikke var over the moon for Ramires´ præstation, som han var.

”The second was his habit of breaking ranks and trying too hard to win the ball back. It´s not like we´re not used to seeing this, since we´ve watched David Luiz play football, but it´s still suboptimal for the more defensive player in the double pivot to be caught out of position thanks to an overaggressive attempt to grab possession.”


”Ramires´ exuberance caused Chelsea some real problems in the second half. While most of the threat was via long balls aimed at Benteke, Aston Villa were still cutting through the midfield with alarming regularity, and two of their best chances came when Delph drew Ramires into an ill-advised challenge and then immediately exploited the vacated space.”


Har jeg ikke også skrevet noget lignende? Manglende placeringsevne/overblik? Hans løsninger på at vinde bolden giver ufattelig meget plads foran cb´ere, og det er netop ikke noget nyt ved Ramires, og det var det heller ikke i den kamp.

Jeg tror ikke det er mig, der skal læse Hr. MacArees analyse, da Hr. MacAree også lader til at være helt lost ligesom mig, når det kommer til Ramires´ præstation. Ramires gjorde det bedre end man kan forvente af ham, men var han bedre end det man kan forventet af en defensiv cm på et af Pls bedste hold? Det synes jeg bestemt ikke han var. Så jeg holder sgu stadig fast i, at Ramires var en af de dårligste for os i kampen, at han så bliver givet en rolle/position som han ikke magter af Den Glade Storforbruger er selvfølgelig ikke fair, men kritik af ham holder jeg lidt igen med, det lovede jeg vidst Stofferc.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Den var jo netop interessant for dig, da han gav dig ret i mange af tingene.

Hvilket jeg også er enig i. Han brød dog spillet godt er par gange, vil jeg mene.
Det var ikke fantastisk, det Rami lavede, men trods alt mere disciplineret end det han ofte har lavet.

Og det er derfor, jeg ikke vil kritisere Rami så meget i netop den kamp. Det var ikke prangende, men det var ok.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Fribytter
Er man stadig her i tråden fuldstændig sikker på, at Mourinho ser Mata som en vigtig del af holdet?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af a-mg
Nu har man Mata, Hazard, KDB, Oscar, Schürrle og Willian til de tre pladser bag angriberen. Det kunne godt lugte af, at en af spillerne enten bliver solgt eller trækker sorteper og sidder store dele af sæsonen på bænken.
Skrevet af Fribytter
Og Moses.

Umiddelbart tror jeg, at Mourinho meget gerne vil bytte Mata ud med Rooney.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af a-mg
Tror ikke Moses er en del af Mourinhos planer.

Mata for Rooney kunne godt være attraktivt for begge klubber.
Skrevet af maarkap
Mata for Rooney kunne godt være attraktivt for begge klubber.


Langt fra enig! Vi har en Lukaku som skal have spilletid og som inde for en overskuelig fremtid kan blive en af de bedste angribere. Manden er jo et bæst - fuldstændig uforståeligt at han ikke er startet inden i de to første kampe.

Desuden ville Mata forstærke den vel nok største konkurrent (sammen med City). Vi snakker altså om spilleren der er blevet kåret som den bedste for Chelsea i de sidste to sæsoner.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Mata for Rooney kunne godt være attraktivt for begge klubber.


Næh, på ingen måde. Den har Mou også afvist så sent som i fredags, og han udtalte i går, at United ikke engang har forhørt sig på Mata.

Den har klubben, og Mou afvist for mange gange til at det kan ske. Det ligner derimod en kontraktforlængelse.

Velkommen til, Willy.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Mourinho har jo været ret klar i mælet omkring Trolden fra Manchester, som han ser som den vigtigste spiller vi mangler at hente. Og, hvis han mener, at vi bliver stærkere med tilgangen af Trolden end Manu bliver af tilgangen af Mata, så er det ikke helt utopi at tænke i disse baner.

Håber virkelig ikke det sker. Vi sender en spiller, som har Iniesta-potentiale, og som er yderst ydmyg og vellidt(også blandt modstanderfans). Og modtager måske Englands bedste angriber, mem som også er en af verdens største primadonnaer(Zlatan er størst, men han har det i det mindste noget at have det i), i PL kommer han lige efter Kannibalen fra Anfield, dog er Kannibelen en bedre spiller end Trolden.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Mata, så er det ikke helt utopi at tænke i disse baner.


Det er ganske tæt på at være det. Mou vil beholde Mata, United har ikke forhørt sig på Mata, og vi sælger ikke nogen spillere. Nye tilgange betyder udlejninger- ikke salg.

Moses rygterne er i gang. Palace og WBA ligner de mest oplagte kandidater.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af KongLyhne
Crystal Palace ville være et fint sted, de har mistet deres største profil i Zaha og de er jo som sådan ikke langt fra Stamford Bridge/Cobham.

Men WBA er også en sej klub (Hej Steve Clarke)
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af Black Spider
Tak til Cardiff.
Skrevet af CFC#17
Jep, det var fedt :)
Aalborg BK - The Double 2014! Chelsea FC
Skrevet af tp
Enten får mange hold det svært i Cardiff, eller også står det mellem United og Chelsea. City ser stadig flagrende ud på udebane. Håber inderligt vi med Mourinhos ankomst har fået noget resultat mæssig stabilitet...
Skrevet af CFCHackney
Diego Simeone confirms to the Spanish press tonight that Atlético Madrid´s interest in Juan Mata is "serious". #CFC

Ha ha!

Willian ser iøvrigt ud til at få Kalous gamle nr.

Hvis vi bevæger os over i de mere seriøse baner, så har Saints angiveligt forhørt sig på Moses. Derudover kædes han også sammen med Everton.

Jeg vil gerne have ham til Stevie i WBA.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0