Snak

Mere indhold efter annoncen
forståeligt!

Og fedt nok det er sikkert også billigere ;)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Ligefrem og betegne Drogba og Lampards indsatser som fantastiske er måske skudt noget over mål. De spillede en ok kamp og mere var var det heller ikke. Derimod er jeg enig i, at Luiz var ganske glimrende og klart MOM.

Godkendt præstation af holdet, dog uden at være prangende. Det var altså Bolton vi mødte.
come on Chelsea
Aren´t we Mr. The-Glass-is-half-empty?!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Lige meget om det var Bolton vi mødte dominerede vi som vi burde i 90 minutter og ramte kassen 16 gange og 11 gange ved siden af. Bolton havde 1 skud på mål.

Måske deres præstationer bare virker bedre fordi man ikke har set dem spille så godt i snart 1 år. Luiz fortsætter bare sin opadgående formkurve, men MOM er han nu nok.

En ting som der iøvrigt gjorde mig ekstra glad for Drogba´s indsats var at han prøvede hælen, og et par frække træk i kampen. Det lykkedes ikke altid lige godt, og var også ved at koste på et tidspunkt, men bare det at der bliver prøvet gør mig meget tilfreds for det er noget vi har manglet det sidste stykke tid!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
At Drogbas irriterende mislykkede hælafleveringer har manglet et stykke tid, skyldes udelukkende at han har været i Afrika.

Før ACN prøvede han da de idiotiske ting hver kamp. Som du skriver "så lykkede det ikke lige hver gang". Det er meget sjældent han får noget ud af det.

Drogba og Lampard spillede jævnt mod Bolton (mål og assists hjælper naturligvis på det). Men Lampards afleveringer var generelt ikke gode og Drogstar var ikke specielt farlig.

Luiz er IMØ klart MoM. Udover stabilt forsvarsspil krydrede han det med en del afleveringer i dybden, hvor angriberne desværre oftest stod i offside.
Lampards afleveringer manglede måske noget, men han er den bedste centrale midtbanespiller vi har, når vi skal lave temposkift. Både hvad angår afleveringer og dybdeløb. Nu er det selvfølgelig svært at sammenligne med Napoli-kampen, da vi spillede med med en double-pivot i stedet for en enkelt defensiv midt, men der var jo alverden til forskel, hvad angår dynamik på midtbanen.

De seneste par kampe har også vist med al tydelighed, hvorfor Meireles helst ikke skal starte (og slet ikke på defensiv midt).

Hvad angår Drogbas hælafleveringer, så irriterer de mig gang på gang. Succesraten er simpelthen ufattelig lav.

Det bliver spændende med næste uges kamp mod WBA. Odemwingie er ved at finde målformen igen, og de har vundet begge de to seneste kampe med fire mål.
Måske Luiz er den dybdeliggende spilfordeler vi mangler så desperat - han lavede virkelig nogle kvali-afleveringer mod Bolton! Lad Terry/Cahill tage sig af midten, Ivan og Cole de to backs og så Luiz til at skærme af - eller hvad han nu finder på - lige foran.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Alternativt skulle Chelsea spille med libero
http://www.weaintgotnohi…-chelsea-fc

Jeg syntes WAGNH kommer med en interessant indpark i Torres debatten. Kommer Torres ikke i gang med blot at score lidt kasser, så ville jeg sgu nok sige "ja tak" til 20 mio pund + Torres og Courtois forlængelse af hans lejeaftale for Torres.

Men på den anden side: Jeg er sikker på, at Torres kommer til at score et to-cifret antal ligamål næste sæson, hvis vi køber en Hazard (evt Willian) og hvis Josh kommer tilbage fra Swansea klar til at præstere på højeste niveau.

Men spørgsmålet er også, hvor realistisk en sådan handel er. Men man kan altid forholde sig hypotetisk til historien. ;-)
"Måske Luiz er den dybdeliggende spilfordeler vi mangler så desperat - han lavede virkelig nogle kvali-afleveringer mod Bolton!"

Ved nu ikke hvad du forventer af en defensiv spilfordeler, men udover at sætte spillet igang så skal han jo også blive tilbage for at beskytte forsvaret, så det giver da ikke mening at smide en spiller som har evnerne til at bryde ud af systemet og skabe et overtal i en rolle/position hvor han netop skal blive tilbage hver gang.

Essien, Mikel og Romeu er alle gode til at fordele spillet og det er heller ikke der, der brug for på holdet. Lad nu bare Luiz blive på den plads han endelig begynder at spille godt i. Essien, Mikel og Romeu er type spillere der vil få Luiz til at blomstre på CB da de gerne bliver tilbage, når Luiz tager sine raids, mens Meireles løber med og efterlader vores sidste CB alene.

@Forza Zola

Jeg synes ikke Drogba spillede fantastisk, det var der ingen der gjorde. Men han skabte meget mere plads end nogen andre på vores hold.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce