Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Rooney har bestemt været alle pengene værd, ingen tvivl om det.

Jeg er bare skeptisk overfor sådanne beløb for en teenage-spiller, som tilmed er midterforsvarer/defensiv midtbane, hvilket ikke er dér, hvor vi er svagest besat.

Hvis han skifter, nægter jeg at tro, at det kommer til at koste så mange penge.
Skrevet af Kemosabe
"Jeg ville meget gerne se Rodwell i Chelsea, og mener nu heller ikke en pris på 14 mio. pund virker voldsomt højt, knægtens åbenlyse talent taget i betragtning.

Sad forleden og kiggede på nogle af de spillere vi iøvrigt havde kasseret de sidste år, som nu er vigtige stamspillere på deres respektive hold. Muligt de ikke leverede varen da de var her, ikke fik chancen, ikke passede i systemet eller bare var for grønne til en storklub.

Men det er altså spillere som Glen Johnson, Lassana Diarra, Carlton Cole, Scott Parker og Shaun Wright-Phillips. Der var da nogle stykker jeg gerne havde beholdt ihvertfald.

Der er sikkert flere, men det var dem jeg lige kunne komme på... "


Diarra er helt klart det største talent af dem, og endda den vi solgte billigst (til Arsenal ovenikøbet) - en kæmpe fejl.

Resten savner jeg sgu ikke specielt. SWP betalte vi jo i dyre domme for, og han kunne bare ikke præstere stabilt og spiller stadig ikke imponerende for City. Glen Johnson burde vel have fået flere chancer, men han spillede altså ofte lidt for usikkert til JM´s smag.
Skrevet af MIghtyBlues
Diarra og Glen Johnson havde jeg bestemt ikke haft noget imod vi fortsat havde i truppen, og begge ville vel være seriøse kandidater til start 11´eren, og gode spillere mange år fremad. Johnson var yderst ustabil, men også ret ung, og man burde jo nok havde modnet ham bedre.

Scott Parker og Cole havde været gode breddespillere især nu hvor der snart er ANC.

Shaun-Wright er nok også den jeg savner mest, men udover hans manglende fysik, så blev han også et offer for den sindssyge pris vi betalte for ham.

Skrevet af Scouse-free
@Kemosabe

He he, jeg forstår godt hvad du mener. Når man skal op og give 20 mio. pund for et forsvarstalent, så har han også bare at blive bedre end John Terry X2.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Kemosabe
@Scousefree

Præcis!

United skulle jo åbenbart også være interesserede og ham den gamle Sir Alex plejer jo at have et udmærket blik for talent, så måske er det noget om snakken. Det er nok heller ikke utænkeligt at Rodwells pris presses opad pga Kakuta-sagen, som hænger truende over os.
Skrevet af Sten_H
Hvad med at i udviklede jeres egne talenter?

Rodwell spillede godt nok i centerforsvaret hele sin ungdomskarriere, men er efter min mening spildt på den plads, da der er alt for meget fodbold i drengen.

Efter Rooney har der i Everton været Vaughan, Anichebe før Rodwell. Baxter er 1 år yngre end Rodwell. Gosling blev hentet i Plymouth for £ 1-2 mill som 17 årig.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af MIghtyBlues
"Hvad med at i udviklede jeres egne talenter?"

Det tror jeg bestemt også Arnesen & co. kæmper for at gøre, men at bygge en talentskole op fra bunden sker jo ikke over en så kort periode som han har været i klubben. Der investeres store beløb i faciliteter og trænere, så det skal nok komme med tiden...

Men derfor ska det jo ikke afholde os fra at nappe fra andre klubber, hvis de har gjort et godt stykke arbejde, og mon ikke Rodwell også har større ambitioner end Everton, trods alt ;o)

Iøvrigt er Rodwells bedste placering vel den defensive oprydder og igangsætter på midtbanen ?
Skrevet af Fribytter
Nu er der jo også forskel på at udvikle et serbisk talent og et engelsk. Chelsea møder nok en del konkurrence fra regulære talentfabrikker som Arsenal og West Ham, når det kommer til engelske spillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kemosabe
Det handler også om, at have en manager, som tør give de unge chancen på førsteholdet og således er villig til at risikere en smule af den øjeblikkelige succes til fordel for at bygge noget op på langt sigt. Selvom JM har en høj stjerne i klubben, vil jeg vove den påstand at talent-udviklingen gik mere eller mindre i stå under hans regime. Så kan man diskutere om det var pga for store forventinger/pres fra Romans side om succes her og nu.

Jeg synes at vi har set tegn fra Carlos side, som peger i retning af, at han er villig til at give chancen til et par af de unge gutter fx Bruma, Borini og Hutchinson.
Skrevet af Mugesh
JM har aldrig haft en stor stjerne hos mig, og det er pga. at han mildest talt ødelagde ungdomsudviklingen i Chelsea, præcis det han er igang med i Inter(Balotelli og Santon). Glen Johnson var fast mand under Ranieri på trods af han stadig kun var teenager. Robben blev også offer for JM´s mekaniske fodbold filosofi. Der er to ting jeg kan takke JM for, det er titlerne og Drogba.

Under Guillit og Viali spillede vi noget af det flotteste fodbold i PL, Ranieri fik det op på et højere niveau og havde sådan set gjort alt forarbejdet for JM´s!

Glem ikke at det var Ranieri der gjorde JT til anføre og det var under Ranieri Lampards scoringssnit fik et hop op ad. JM havde ikke tiltro til Lampard i starten og det var netop derfor han ville hente Deco til at starte med, men da Deco valgte Barca, måtte JM´s "nøjes" med den gode Frank. Jeg var nok en af de første der knep en glædeståre da JM´s blev fyret. At Grant så blev afløseren var knap så godt :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"JM har aldrig haft en stor stjerne hos mig, og det er pga. at han mildest talt ødelagde ungdomsudviklingen i Chelsea, præcis det han er igang med i Inter(Balotelli og Santon). Glen Johnson var fast mand under Ranieri på trods af han stadig kun var teenager. Robben blev også offer for JM´s mekaniske fodbold filosofi. Der er to ting jeg kan takke JM for, det er titlerne og Drogba."

Var Johnson tilstrækkeligt god, hvis kravet var titler ASAP? Spillere som Johnson og Diarra, der også er nævnt i tråden, får ikke den plads de kræver, hvis målsætningen er så mange titler som muligt, koste hvad det vil. Og det var nu engang sådan det så ud dengang.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
Nu kan jeg ikke vide hvad der bliver bestemt på bestyrrelsen. Men Chelsea har jo tydeligvis satset på begge dele, da man hentede Arnesen og Mourinho. Det jeg man kunne have forventet ved f.eks. Johnsons tilfælde var at man burde have lejet ham ud, hvis han ikke var god nok, men allerede året før Mourinho kom havde Johnson fået A-landsholdsdebut, så han var tydeligt et stort talent. Men som alt andet kan Mourinho bare ikke lide spillere der gør fodbold smukt! Bare se på Inter nu, godt nok vinder de alt i Serie A, men der er jo ingen der vil gide at se dem, med mindre man er hardcore Interfan, det samme var det med Chelsea for to-tre år siden. Han gav os titler, men han gav os samtidig et ry, som har været svært at komme af med siden, blandt andet "boring boring chelsea" "Kynisk fodbold" "Anti fodbold"....

Tak for titlerne og tak for du skred inden du ødelagde klubbens helt, godt set Hr. Abramovich!

PS: Diarra fik nok med spilletid, men problemet med ham, var det samme med Gallas, begge skred fordi de ikke spillede deres ynglingsplads.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"Det jeg man kunne have forventet ved f.eks. Johnsons tilfælde var at man burde have lejet ham ud, hvis han ikke var god nok, men allerede året før Mourinho kom havde Johnson fået A-landsholdsdebut, så han var tydeligt et stort talent. "

Jeg er da enig med dig i at det havde været fordelagtigt at holde fast på ham, men han var tydeligvis mere interesseret i den faste spilletid hos Portsmouth. At han havde været på landsholdet er ikke ensbetydende med at han var god nok til at være starter hos et hold der havde de ambitioner og de rammer Chelsea nu havde valgt.

"Men som alt andet kan Mourinho bare ikke lide spillere der gør fodbold smukt! "

Kan du evt. gøre det bare en anelse mere dramatisk? Mourinho er en mand man ansætter fordi man vil have resultater, og han gør det han mener vil skabe resultater, om det så er via flot udfoldende angrebsfodbold eller via mere disciplineret fodbold. Selvfølgelig handler det ikke om at han ganske enkelt bare ikke kan lide flot fodbold.

"PS: Diarra fik nok med spilletid, men problemet med ham, var det samme med Gallas, begge skred fordi de ikke spillede deres ynglingsplads."

Det fremgår nu flere steder at spilletiden spillede en rolle. En af grundene til at han igen smuttede fra Arsenal var netop at han ikke fik den spilletid han havde regnet med, da han skiftede fra Chelsea.

http://www.timesonline.c…2364480.ece

http://www.timesonline.c…3212821.ece

Når det så er skrevet, så er det da fint at se at der i højere grad end tidligere satses på talentarbejdet, i og med flere af de talenter der blev hentet er blevet mere modne.


https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
Johnson var nu også på et personligt plan skuffet over Mourinhos ageren.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Geddar , moderator
Selvfølgelig var han det. Andet ville da være underligt, når han nu var ung og talentfuld og havde brug for længere snor end der kunne være under de forudsætninger.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
"Selvfølgelig var han det. Andet ville da være underligt, når han nu var ung og talentfuld og havde brug for længere snor end der kunne være under de forudsætninger."

Der var helt konkrete episoder, hvor han mente, at Mourinho blot bandt ham noget på ærmet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
@Mugesh:

Jeg synes alligevel du tillægger JM for meget negativ betydning for klubben, og er åbenlyst nok ikke enig i de ting du lukker ud.
Glen Johnson passede aldrig ind i JMs fodboldfilosofi, da han var/er alt, alt for offensiv. Desuden husker jeg meget få kampe hvor han spillede godt, og man havde altid på fornemmelsen at noget ville gå galt når han var på banen. Om det er fordi JM holdt ham tilbage eller havde et horn i siden på ham har jeg ikke noget godt grundlag for at udtale mig om.
Diarra, som også er nævnt i tråden, led under der var bedre alternativer i klubben. Kan ikke se ham udkonkurrere hverken Essien (i øvrigt handlet ind af JM) eller Mikel. Og vi ved vel ikke om Robben var offer for Mourinho filosofi, da han var SKADET HELE TIDEN!
Når han spillede virkede han dog meget tilpas.

Det var oplagt at JT skulle overtage anførerbindet, men det blev først formelt afgjort af Mourinho (Desailly var anfører under Ranieri), og selvom Lamps scorede mange mål under Ranieri, blev han først for alvor en talismand for holdet under JM. Vi har vel stadig ikke set bedre sæsoner end 04/05 og 05/06 fra ham.

Og mht. at Inter nu spiller kedeligt: Spillede man da champagne fodbold under Mancini!?
-
Skrevet af Mugesh
Diarras transfer er jeg heller ikke gal over, da jeg foretrækker de to vi har nu på den plads, Essien og Mikel. Men det er mere offensivtænkende spillere som kan undre mig at JM smed væk. Robben var sandsynlig blevet i chelsea hvis han havde fået den spilletid og tillid han fortjente.

Det jeg prøver at sige er, at JM var ikke så god for chelsea som mange går rundt og tror. Kan kun sige positive ting om Ancelotti, når det kommer til brug af talenter og offensive spillere i forhold til JM!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
@ Stofferc

Nu ved jeg ikke hvor længe du har fulgt klubben. Men under Ranieri var Glen Johnson en fryd at se på den højre back. Han manglede lidt i defensiven, men tilgengæld havde han så mange godt værktøjer fremad banen(minder det om vores nuværende bedste højre back?). Fire mål i hans første sæson, hvor han kun var 19år.
Det er jo ikke så underlig at en ung spiller bliver nervøs når den nye træner allerede før sæsonen starter har hentet en back til over 100mil ind. JM gav ikke Johnson rigtig chancen, jeg husker ikke hvor Johnson fik to kampe i træk! Men tilgengæld blev han ved med at bruge Sheva, selvom manden ikke scorede i 20-25 kampe.

Angående Lampards udvikling er jeg meget uenig med dig, hvis det ikke havde været for Ranieri havde Lampard aldrig kommet op på det niveau som han gjorde. Moutinho havde nok ikke ventet på at Lampard skulle vikle sig og give spilleren tid, Lampard var så heldig at han havde Ranieri i nogle år hvor han kunne udvikle sig, hvilket Johnson ikke havde.

https://subscription.nco…ker-ranieri

Du nævner Mourinho hente Essien og Mikel, men det kunne jo lige så godt have været Arnesen som ville hente dem.
Mikel er tydelig en spiller som Mourinho holder meget af, da han gav ham flere chancer end andre, men Mikels talent er vel umuligt at komme uden om.
Jeg ikke kun negativ overfor JM, er glad for de titler han vandt for klubben. Men hvis klubben skulle være selvforsynende med spillere er han ikke manden. Så på kort sigt er Mourinho den bedste man kan få for pengene, men i det lange løb er både Ancelotti, SAF, Wenger og Benitez et bedre valg.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Nå men nu vil jeg stoppe mine sure opstød over JM :-) Glæder mig over nutiden... og hvis man skal tro goal.com, så er der mere at glæde sig over for os chelseafans:-)

http://goal.com/en/news/…with-sergio
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0