Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af L.Haahr
Everton har hver og én af de såkaldte marginaler, det er utroligt så dårlige vi er til at lægge pres på.
1 26 8 11
Skrevet af Black Spider
Fem kampe inde i sæsonen og vi har stadigvæk ikke spillet en god kamp. Lidt trist. Dog selvfølgelig også et voldsomt startprogram, men jeg havde nu stadigvæk forventet lidt bedre.

Og så en herligt hovedløs handling fra Haz. Yay! I det mindste fik han ikke givet dem et straffe.
Skrevet af Xavierz
Cole ud, Torres ind. Så vi har Terry, Luiz og Ivan i forsvaret, Rami, Mikel, Lamps, Oscar og Haz på midtbanen, og Eto´o og Torres i angrebet? 3-5-2? Det er i det mindste en ret interessant tilgang.
-

Enig spænende formation som man ikke har set i Chelsea i langtid.
Fedt at se vi prøver forskellige ting, og har en form for plan b, det burde vel gøre vi i sidste ende får mere alsidige spillere.

Men hold nu kæft hvor er vi os uheldige idag
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af Black Spider
Luiz, for helvede. Vi har i forvejen bolden alt for lidt og så øffer du den væk på den måde? Stram nu op.

Og mens jeg skriver det, så rager han lige et gult til sig. Men okay, hellere gult end friløber.
Skrevet af CFC-RACISTEN
Hvad sker der for det Chelsea hold? Ingen gejst, der er ikke nogen der tilbyder sig, eller skaber noget. Trist
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af Contractor
Godt nok et lamt frispark til Everton, spasseren løber jo lige ind i Mikel...
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af L.Haahr
Der sker ingenting, det er fuldstændig uforståeligt. Det virker virkelig som om de ikke tror på det, der sker intet overhovedet, skaber ingen chancer den sidste halve time, unreal. Kæft jeg er sur!
1 26 8 11
Skrevet af Contractor
Vores spil er desværre symptomatisk for Mou. Uden kreativ energi, det giver for det meste resultater, men hold da op hvor er det trist.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Black Spider
Det er jo helt utroligt, at han får Rafa-tiden til at virke som samba-fodbold. Hvordan pokker kan det overhovedet lade sig gøre?

Men det skal selvfølgelig også med, at Everton kæmper ganske flot for sagen.
Skrevet af Gumle
Ro på drenge. Vi havde klart flest chancer og burde have lukket den længe inden Everton scorer... Men hvad der dog sker den sidste halve time ved jeg godt nok ikke. Everton spiller virkeligt med en energi som vi ikke kunne matche. I bund og grund havde vi dog dobbelt så mange chancer - Eto´o og Schurle var de skyldige!
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af korzika
Jeg græmmer mig simpelthen over vores transferstrategi!

Vi har i lang tid manglet en ordentlig angriber og en pasningsstærk midtbanespiller. AVB gik efter spillere som Moutinho og Modric, og det er den medicin vi har brug for, hvis vi som hold vil være verdensklasse. Lamps, Mikel og/eller Ramires fungerer simpelthen ikke på den centale midtbane! Som en alternativ strategi, kunne man forsøge sig med enten Oscar eller KDB ved siden af spiller, der agerer som vandbærer eller boldeerobrer. Men dette er langt fra optimalt sammenlignet med et indkøb af en pasningstærk central midtbanespiller.

Jeg har op til denne sæson meget optimistisk i forhold til angrebet. Det var primært pga. Lukaku, der lignede en spiller, der var klar til at spille for en topklub efter hans fine sæson i WBA. Mourinho vil dog hellere satse på Eto´o. Jeg giver maks afrikaneren en håndfuld kampe, og leverer han ikke varen, så kan vi ligeså godt rive hans kontrakt fra hinanden.

Skrevet af CarefreeCFC
Har vi overhovedet en transfer strategi? Det virker satme edme dælme ikke sådan.

Vi henter en Eto´o, som virker til at være en brøkdel af den spiller han var. Derudover hader han Mourinho og ville hellere sælge nødder end at spille for os.
Vi udlejer en Lukaku efter vi henter Eto´o. Jeg forstår udemærket at Lukaku ikke vil lade sin udvikling gå i stå på grund af Nøddesælgeren.

Det virker fandme håbløst hvad vi har gang i.

Vi har ikke en reel angriber med kvalitet i støvlerne. Vi har en, SUPER, overbefolket offensiv midtbane, en defensiv midtbane hvor vi mangler kvalitet. Forsvaret synes jeg er fint, og Cech kan man ikke klage over.

Men for pokker hvor burde Ramires ikke spille for os, det burde Nødden, Ba eller Torres fandme heller ikke. Lampard spiller på sidste vers, og jeg vil give ham denne sæson til at sige farvel til fansne og klubben.

Denne sommer virkede det til at vi købte bare for at købe. Shirley gav lidt mening, Willian var 100% for at provokere Spurs, og Eto´o... Det kan jeg stadig ikke få til at give mening.
Han ryger i den samme kasse som Jøden, spillere der aldrig skulle have spillet for os.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Forza Zola
Ramires spillede sgu da fint igår. Det samme gjorde Mikel. Er du helt på månen Carefree?
come on Chelsea
Skrevet af aagaard2
Jeg synes ikke, at der er nogen, der nævner Hazards præstation igår? Jeg er enig i, at der var mange spillere der ikke gjorde det optimalt. Men Hazard (selvom jeg er helt vild med ham) var den spiller der fik mig mest op i det røde felt. Jeg synes han spillede ekstremt sjusket - driblede in i to tre mand, et utal af blodtab (også nogle hvor det kunne have gået helt galt - den halve meter fra straffe) og til sidst et hav af fejlafleveringer. Det overraskede mig meget at han ikke blev skiftet ud, i stedet for f.eks. Schürrle - ja scürrle brændte en gigant chance, men han kunne i det mindste aflevere bolden og skabe chancer.
Skrevet af Mercenary
Blodtab? Vildt nok alligevel ;-)
Lose all to save a little
Skrevet af andib
Hvad havde I forventet omkring Mourinho? Det er så tydeligt at han ikke kan spille en tiltalende form for fodbold. Han er normalt suveræn til at læse modstanderne med alt hvad det indebærer, men han har aldrig stået for det sprudlende fodboldspil og kommer heller ikke til at gøre det. Jeg forstår i øvrigt godt jeres brok over transferstrategien (eller manglen på det samme)
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Halil
Har vi overhovedet en transfer strategi? Det virker satme edme dælme ikke sådan.


Et køb var for at pisse Spurs af. Til 300 mio. For en spillertype, Chelsea, i forvejen har rigeligt af.

For det konkrete køb er det en strategi, men det er tvivlsomt, hvor fornuftigt den har været.

Dengang var der stor glæde blandt visse cfc fans over købet. Alene i signalværdien i at "pisse på Spurs".
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af jensbh
haha hold kæft en samling i er.
Det er jo ikke fordi at både United, City og Spurs tabte til Everton ude sidste år. Men at vi taber, i en kamp hvor vi var bedst, det er simpelthen en skandale. Det er jo også Mourinhos skyld at vi ikke kan score. Det er ikke et problem han har arvet, nej det er fandeme fordi han altid spiller så defensivt. 121 mål på en sæson i Spanien, sikke noget pindsvinefodbold.
Skrevet af Blastino
Det er jo også Mourinhos skyld at vi ikke kan score. Det er ikke et problem han har arvet, nej det er fandeme fordi han altid spiller så defensivt. 121 mål på en sæson i Spanien, sikke noget pindsvinefodbold.


Fantastisk sammenligning! Forudsætningerne er præcis de samme!
The Gunners
Skrevet af Black Spider
Men Hazard (selvom jeg er helt vild med ham) var den spiller der fik mig mest op i det røde felt. Jeg synes han spillede ekstremt sjusket - driblede in i to tre mand, et utal af blodtab (også nogle hvor det kunne have gået helt galt - den halve meter fra straffe) og til sidst et hav af fejlafleveringer.

Hazard blev dobbeltmarkeret hele kampen. Fra tid til anden var der tre spillere på ham. Det gav en fandens masse plads i modsatte side, som vi desværre udnyttede først med Schürrle og efterfølgende med Ramires, hvilket lige præcist er måden man ikke udnytter plads på.

Hvis Mou nu havde smidt enten De Bruyne eller Mata over på den kant, så ville vi også have været farligere.
annonce
0