Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Hehe, jeg har skam fulgt Chelsea så lang tid jeg kan huske.

Jeg er enig med dig i, at JM ikke havde været den ideelle løsning i det lange løb, og savnet af ham ville nok heller ikke være blevet så stort, hvis de efterfølgende trænere ikke havde været så upopulære.
Mener der er en åbenlys grund til at Johnson faldt igennem under JM. Han var for offensivt indstillet og for ustabil defensivt, som ifølge JMs filosofi er et stort problem. Ferreira var dengang ideel til at udfylde det hul.
-
Skrevet af Forza Zola
Diarras transfer er jeg heller ikke gal over, da jeg foretrækker de to vi har nu på den plads, Essien og Mikel. Men det er mere offensivtænkende spillere som kan undre mig at JM smed væk. Robben var sandsynlig blevet i chelsea hvis han havde fået den spilletid og tillid han fortjente

Robben var da fast starter såfremt han ikke var skadet? Han var absolut en af grundene til at vi blev mestre. Han afgjorde ofte kampene med hans dribleture hvor han snød 2-3 mand og vi har virkelig manglet en type som ham de seneste sæsoner.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
hehe det er netop også derfor jeg ikke er vild med JM.... Jeg vil gerne se offensiv fodbold.
Og har altid ment at de største hold i verden, har en forpligtelse til at spille seværdig fodbold, bla. pga. deres høje billetpriser, tv-penge osv. Mens jeg det er iorden at mindre hold stiller defensivt an, fordi de ikke har mulighed for at hente de bedste spillere.

"Robben var da fast starter såfremt han ikke var skadet? Han var absolut en af grundene til at vi blev mestre. Han afgjorde ofte kampene med hans dribleture hvor han snød 2-3 mand og vi har virkelig manglet en type som ham de seneste sæsoner. "

Ja det var han lige ind til Ballack kom, så blev holdet endnu mere mekanisk. Husker alt for godt hvor JM startede med Robben ude i FA-cup-finalen mod Arsenal(eller var det nu Liga-cuppen), men han kom ind og lagde den afgørende indlæg til Drogbas andet mål, udover dette splittede han Arsenals forsvar fra hinanden, som ellers stod godt. Og sådan var hele den sidste sæson Robben var i Chelsea, Ballack blev foretrukket foran nok verdens bedste venstre fløj dengang.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Slettet.
Skrevet af Mugesh
@kemosabe

"Du skriver at Robben var fast starter såfremt han ikke var skadet umiddelbart efter at du skriver, at han var blevet hvis han havde fået den tillid og spilletid han fortjente... Hvordan hænger det sammen?!"

Jeg har heller ikke skrevet at han var fast starter. Det har jeg nemlig altid ment han ikke var. Hans tredje sæson var den værste pga. Ballacks ankomst.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af maarkap
@Mugesh

Det er jo evt heller ikke dig han henvender sig til?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Men lige udover det, har jeg altid godt kunne lidt Mourinho. Han bragte os op i eliten, både mht titler og hans fremgangs måde i medierne.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Ahr my bad. Havde ikke spottet at Zola citerede dig (Mugesh) i sit indlæg. Troede det var hans ord altsammen. Undskyld til Forza Zola.
Skrevet af Il Maestro
"Glen Johnson passede aldrig ind i JMs fodboldfilosofi, da han var/er alt, alt for offensiv."

Det er så selvfølgelig en søgt forklaring. Mourinho forsøgte, mens han var i Chelsea, at hente både Daniel Alves og Maicon, så at han ikke skulle kunne lide offensive backs, er jo noget vrøvl.

Det går da også fint med Maicon i dag, som vel nok er den spiller, Mourinho sætter først på holdkortet.

Forklaringen er vel nærmere at Johnson var så himmelråbende ringe defensivt. Noget han jo også stadig har problemer med.
Razz har dog ret.
Skrevet af stofferc
"Det er så selvfølgelig en søgt forklaring. Mourinho forsøgte, mens han var i Chelsea, at hente både Daniel Alves og Maicon, så at han ikke skulle kunne lide offensive backs, er jo noget vrøvl."

Nej, det er ikke noget vrøvl. Ved Ballacks ankomst skiftede JM jo til ofte at spille uden fløje, som gav plads til offensive backs, og til den tid var GJs tålmodighed vel opbrugt og hans forhold til JM var angiveligt også dårligt. Og dertil kommer som du siger hans stadigt dårlige defensive spil.
-
Skrevet af Fribytter
Det dårlige defensive spil har nu ikke været et problem i denne sæson indtil videre.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Hehe, du skriver nogle mærkelige ting nogle gange. Stabiliteten er først kommet de sidste par sæsoner, og var ingenlunde til stede i Chelsea tiden.
-
Skrevet af Fribytter
"Forklaringen er vel nærmere at Johnson var så himmelråbende ringe defensivt. Noget han jo også stadig har problemer med."

Det er det, jeg svarer på - og som du også svarede på. Men interessant diskussion med Mourinho.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Min kortidshukommelse er ikke god nok åbenbart. Alt forladt.
-
Skrevet af Mugesh
http://goal.com/en/news/…s-bench-for

Hvor er det nice at se the blues satse på ungdommen... Matic, Borini, Kakuta.... Resten af af ungdomsspillere som jeg tror kan slå igennem på førsteholdet Sturridge, Stoch, Manchienne, Di Santo, Sinclair, Rajkovic, Woods..... Godt gået Arnesen!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
Er Woods gået lidt i stå i sin udvikling? Det er da efterhånden et par år siden han blev introduceret til førsteholdet, hvor man dengang snakkede om at han ville blive en sublim midtbanespiller efter bare et par år.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af MIghtyBlues
Udfra det jeg har læst og hørt til ham, dog ikke meget, så tror jeg ikke han er en kommende førsteholdsspiller. Han lader til at være gået noget i stå, og så har han haft nogle skader, som måske også har sat sit prøg.

Bliver dog spændende at se, om vores potentielt dyreste spiller, Kakuta, får lidt spilletid idag. Han er ihvertfald med i truppen, og læste lige Ancelotti kader ham det største talent han har set, det burde da give nogle forhåbeninger, omend ikke et stort pres på ham.

Rart med så mange unge spillere i truppen idag, selvom det nok mest er af nød.
Skrevet af Forza Zola
Så er vi da igang dejlig kasse af Maloda efter blot 4 min. Dejligt resultat på Anfield iøvrigt.
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
2-0 Essien på et perfekt hjørne fra Malouda, endelig en der kan sparke hjørnespark.........
come on Chelsea
Skrevet af chelsea football club
Så kører det har oddset på 5-0.
annonce
0