Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Naughtyboy
Jeg ser ikke "The Bison" noge nær pensionsalderen overhovedet. IMO er han den mest rolige og konsistente defensiv midtbane vi har. Håber inderligt han får en ny kontrakt.

Fin kamp
Skrevet af CarefreeCFC
Hov hov, fister.

Du får lige lidt tid til at overveje hvad du har skrevet.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg kan sgu godt blive lidt urolig forud for kampen på lørdag. Egentlig kan jeg kun blive positivt overrasket, da jeg regner med et nederlag. Det kan selvfølgelig også blive kampen, hvor Mourinho lukker munden på nogle kritikere, håber, men tvivler dog meget.
Skrevet af CFCHackney
IMO er han den mest rolige og konsistente defensiv midtbane vi har


Og det bedømmer du simpelthen udfra én kamp?

Men nej, det ville stadig være Mikel.

Håber inderligt han får en ny kontrakt


Manden har kontrakt til 2015, skal vi nu ikke lige se, hvordan han klarer sig det næste års tid, før vi smider en ny kontrakt i hovedet på ham.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Essien er på vej til at udfylde en Ferreira-rolle på holdet. Han går og hygger lidt, og når ALT andet er skadet så spiller han en kamp eller to.

8letters - Mata er en helgen. Du burde skamme dig.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Black Spider
Er vi enige om, at der IKKE skal være plads til en spiller som Mata på dette hold. Han bidrager simpelthen ikke med en rotte. Lidt ballonbolde her og der, og det var hans bidrag i 90 minutter. Absolut ubrugelig i presspillet.

Du skal nok få en masse vrede indlæg, men jeg vælger nu personligt at tolke det som sarkasme.
Skrevet af Forza Zola
Mener du Van Ginkel, Essien, Lampard er bedre alternativer? Hvis vi nu antager at Mikel skal spille den dybe af de 2 centrale på midten? Flere har skreget på at få Van Ginkel i spil uden reelt at vide om han har niveauet. Af hvad vi har set af ham indtil nu tyder en del på at han lige skal vende sig til tempoet, og så må vi se hvor langt det rækker i fremtiden.
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Mon ikke BS mener, at vi skulle have anskaffet os en bedre makker til Mikel end Lamps, Essien, Ginkel og Rami?

Hvilket vi selvfølgelig også burde have gjort. Og det ville gøre Rami til 3. Valg på midten, og det ville vi være lang bedre tjent med.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Saint_Lazlo
Ser først kampen nu på 6´eren, så jeg må lidt forsinket bifalde Torres´ assist til 2-0. Det er simpelthen smukt at se på!
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Forza Zola
Start 11eren til lørdag bliver følgende:

Cech
Ivan-Luiz-Terry/Cahill-Cole
Mikel-Ramires
Hazard-Oscar-Willian-Schurrle
Torres (spillede sig på her til aften, tror jeg)
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Kan ikke bruge burde til noget. Vi har dem vi har, og må vælge ud fra dem. Nu var Benitez jo også stor fan af Ramires, og det tyder på at det samme er tilfældet for Mourinho. Men de ved vel heller ikke bedre?
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Mener du Van Ginkel, Essien, Lampard er bedre alternativer? Hvis vi nu antager at Mikel skal spille den dybe af de 2 centrale på midten?

I udgangspunktet nej. Men jeg mener, at det var rimeligt tosset, at vi i det hele taget satte os i en situation, hvor Rami faktisk ligner det bedste valg til pivoten, for jeg synes simpelthen ikke, at han er god nok til rollen.

Hvis Rami en dag får gjort noget ved sit enormt svingende pasningsspil og sin åbenbart næsten ustyrlige trang til at ville løbe ud af position for at lægge pres på en boldholder, så er situationen selvfølgelig en helt anden, men det har jo efterhånden været et problem længe, uden at der er sket så meget, og Rami nærmer sig en alder, hvor den slags skønhedspletter udvikler sig til permanente features, frem for at være fejl som skal justeres ved næste opdatering.
Skrevet af Hasselbaink.
Ramires er desværre ikke en type der bliver bedre med alderen.
Han lever ene og alene af hans vilje, arbejdsraseri samt hurtighed. Det blænder folk og det bliver mindre med alderen.

Der er ikke noget at gøre. Gør ham til reserve, eller endnu bedre, sælg ham mens han er lidt værd.
Skrevet af Black Spider
Kan ikke bruge burde til noget. Vi har dem vi har, og må vælge ud fra dem. Nu var Benitez jo også stor fan af Ramires, og det tyder på at det samme er tilfældet for Mourinho. Men de ved vel heller ikke bedre?

Og jeg kan ikke bruge hovedløst bavl til ret meget, kan jeg? Men derfor vælger jeg jo alligevel at svare gang på gang.

Når jeg skriver, at jeg er træt af, at Rami er fast starter, så betyder det, at jeg gerne ville have set en bedre spiller end Rami som fast starter. Det betyder jo for fanden ikke, at vi faktisk har et bedre alternativ, men hvis det et kriterie for dig, så er du vel heller ikke det mindste træt af, at enten Torres eller Eto´o er starter på pladsen som central angriber, er du? For vi kan jo ikke bruge "burde" til noget, eller hvad mener du?

Ja, Benitez var en fan af Ramires, men nej, jeg giver ikke fem potter lunkent hundepis for hvad Benitez foretrak, for hele hans udgangspunkt var jo netop den eksisterende trup på ekstremt kort sigt. Hvad kan jeg bruge hans valg til? Hvad viser det?

Hvad angår Mou, så må tiden jo vise, hvad han foretrækker, men jeg vil da gerne høre dig påstå, at Rami simpelthen er fremragende i vores pivot, på trods af at han har det svært i pasningsspillet og dertil har haft placeringsmæssige problemer. Han er bedre end en række dårlige alternativer, men det gør ham jo for helvede ikke fremragende, vel?

Så jeg gentager mig selv og konstaterer, at jeg er træt af at se Rami som fast starter. Jeg er også træt af, at vores midtbane-alternativer på bænken ikke er bedre, end tilfældet nu engang er. Men det er du måske ikke?
Skrevet af Naughtyboy
Jeg mener Essien er pålidelig og rolig på bolden. Jeg så ham spille meget for Mou i Real især i slutfasen. Essien er meget bedre i det opbyggende spil end f.eks. Mikel, denne egenskab vægter jeg meget højt at midtbanen kan samt at Essien og Mou har perfekt forståelse for hinanden.

Videre ærgelig over at han ikke er blevet udtaget i ChL-truppen fremfor MvG
Skrevet af CFCHackney
Mikel er en bedre pasningsspiller end Essien. Jeg ved ikke, hvad du mener med, at Essien er bedre end Mikel det opbyggende spil? Ingen af dem skal stå for noget af det kreative, og Mikel er noget mere pasningsstærk end Essien.

Bevares, Essien spillede fint mod Swindon, og han er sikkert også en fin bredespiller. Men at han skulle være bedre end Mikel, og at han med to(!) år tilbage af sin kontrakt skulle have en kontraktforlængelse efter én god kamp mod et League 1 hold, giver meget lidt mening.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
http://www.dailymail.co.…twitterfeed

Ouch. Stakkels Ginkel hvis han er ude resten af sæsonen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Ja, det lignede sgu også, at det kunne være noget i den dur, da det skete. Man håbe at det ikke passer, og at det bare var en forstrækning.
-
Skrevet af Mugesh
@Zola

"Start 11eren til lørdag bliver følgende:

Cech
Ivan-Luiz-Terry/Cahill-Cole
Mikel-Ramires
Hazard-Oscar-Willian-Schurrle
Torres (spillede sig på her til aften, tror jeg)"


Tror ikke Luiz starter, med mindre Ramires er skadet. På cb har Cahill og JT været langt bedre end Luiz i denne sæson. Ellers tror jeg du får ret, Torres arbejder mere for holdet og virker til at være bedre som spilstation.

I forhold til Ramires, så vil jeg da helt klart foretrække ham som Mikels makker, frem for de andre vi har. Men, hvem er det lige vi har? Lampard: Passer ikke ind i systemet og virker for gammel og doven. Essien: Passer fint til systemet, men niveauet er simpelthen for lavt. V. Ginkel: Stort talent, som ikke er klar til PLs fysisk og tempo. Luiz: Ramires i en større og lysere udgave på cm, dog med bedre pasningsevner.

Ramires har nogle spidskompentencer som få cm´ere har, men har også store mangler som få cm´ere har. Pasningsdelen er blevet lidt bedre i denne sæson, da det ser ud til, at Mourinho har forlangt næsten kun simple afleveringer fra Ramires´ side. Boldkontrollen er stadig omkring middel eller bund PL-niveau. Og det taktisk er, ligesom med boldkontrollen, her har han også kun rykket sig meget lidt. Og nu er han igang med hans fjerde sæson i klubben i en alder af 26-27år og laver stadig alt for ofte idiotiske defensive aktioner, som er blanding af dårlig boldkontrol og dårlig overblik, som sætter holdet under pres. Jeg har svært ved at se ham forbedre sig på det punkt. Og spørgsmålet er så, hvor mange dumme gule og røde kort vil José finde sig i, fra Ramires´ side? Jeg gætter på mange, fordi alternativerne er værre.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
@chelseayouth: Ugh, awful. RT @TheWSNetwork Van Ginkel has torn his ACL and will be operated soon. Hopefully, he´ll recover well!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0