Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JCech
Jeg citerer lige mig selv mht. mit indlæg omhandlende RLC og Baker
Dog ender de nok alligevel med at brillere i en anden klub.
Thank you, José.
Skrevet af Geddar , moderator
@Mikel og Mugesh

Det er først når klubben er presset på det sportslige man kan vurdere hvorvidt man virkelig tør satse på de unge. At Abramovic henter Mou fordi de har underpræsteret understreger jo bare at talentsatningen kun er luksusadfærd, og at man ikke for alvor tør kaste sig over det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
Det kan du godt have ret i, men man kan nu stadig ikke afvise at det netop lige blev Mourinho, var mest pga. trofæhungrende fans. Jeg har stadig svært ved at se, at Storforbrugeren er Romans valg pga. manglende trofæer. Roman har hele tiden ville have flot fodbold til sin klub, samt han må da vel have en forventning om at få overskud i sin virksomhed på et tidspunkt, og her er det lettere og klogere at satse på talenter man selv udvikler end at købe færdigudviklede topspillere. Hvis man ikke har/havde en målsæntning om flot fodbold og gøre mere brug af egne og andre unge talenter, virker Emenalos arbejde og det ansvar han er blevet givet spildt. Derudover skiltes Tryllekunsteren og Roman jo ikke som bedste venner sidst. Håber bare ikke, at Tryllekunsteren får lige så lang tid som sidst.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af 8letters
Lufter lige lidt tanker inden søndagens kamp.

Jeg har meget på fornemmelsen, at denne kamp bliver afgjort på midtbanen, da der er klasseforskel på deres centrale frem for vores. Jeg er ret i tvivl om hvem der skal spille vores double-pivot fra start. Ramires ser jeg som en klar starter - han har fysik, stamina og kan holde måske holde yaya lidt defensivt beskæftiget. Problemet er den anden plads. Lampard/Ramires har vist sig, at være en vinder-kombination so far, men vil Lamps ikke blive overflødig, når man matcher dem med City´s? Han vil bestemt ikke være i stand til at håndtere Yaya, der er alt for fysisk til ham. Derfor tænker jeg at enten Mikel eller Essien kommer i spil. Essien er en glimrende tackler, arbejder hårdt og er som regel god til at positionere sig. Mikel har også vist sig, at være meget disciplineret, god i det simple pasningsspil og kan matche Yaya rent fysisk - hvilket jeg ser som den altafgørende faktor.

Udover det, mener jeg at det ser fornuftigt ud. Citys bagerste kæde ser rimelig sketchy ud, og vi kommer til at fange dem ude af position et hav af gange. Hvis konstellationen bliver Garcia/Nastasic, så vil chancerne opstå i en lind strøm. Kmapen mod CSKA var ren katastrofe for de to, og City var svineheldige med at få alle 3, da de åbnede totalt op under russernes pres (Honda misser en 100% med få sekunder tilbage). Dertil er jeg ikke specielt bange for Citys fløjspil. Navas er en rygtig dygtig spiller, men det har undret mig meget, at han er så stationær ude på højrekanten. Bertrand eller Cole burde ikke få de store issue med ham. Aguero bliver en stor mundfuld. Han er virkelig varm i øjeblikket.

Hvis folk har lidt input omkring den double-pivot, så ville det være spændende at diskutere.
Lampard é Deus
Skrevet af Schmitte
Jeg ville klart foretrække Mikel frem for Lampard.
Mener slet ikke Lampard er stærk nok som CM, når man møder hold som fx City - han er bedre når det er mindre stærke hold, der ikke presser en på samme måde, og hvor den ubalance vi har omkring CM ikke fremstilles så tydeligt.

Så for mig hedder den helt klart Mikel-Ramires som CM, hvor man lader Mikel blive tilbage, og så hovedsageligt køre på kontra, hvilket kan ramme dem ret hårdt, hvis de, som du også nævner, stiller med Garcia-Nastacic i centerforsvaret, hvilket så ret usikkert ud i CL.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af JCech
Jeg nævnte i en anden tråd, at man bør overveje at droppe den offensive midt, og i stedet anvende en defensiv midt, så der er større chance for at håndtere slaget om midtbanen. Evt en sort trekløver bestående af Essi, Rami og Mikel som defensiv midt, eller Lampard i stedet for Essi. At bruge en offensiv midt er efter min mening håbløst i den kommende kamp.
Thank you, José.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvis City holder fast i 4-4-2 er det bestemt ikke håbløst. Det vil berøve Yaya´s frihed til at støde frem. og lægge op til mange gode overtalssituationer på midtbanen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af VCC
Når man er i besiddelse af både Oscar og Mata, som begge er fantastiske 10´ere, så ville det være dumt ikke at bruge en af dem mod City. Med deres midtbaneduo Yaya/Fernandinho vil der helt sikkert være en del plads at finde, og en del farlige områder som de kan søge.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af JCech
Men man er nødt til at tænke risiko. Risikoen ved at stille op med en af de to, som ikke har verdens bedste arbejdsrate mod den midtbane, er for stor i min optik. Derudover synes jeg man bør smide Schürrle eller Mata ind på kanten. Mata gør det faktisk ganske fint derude.
Thank you, José.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Men Oscar er jo langt stærkere defensivt end Lampard. Om det så hedder 4-3-3 eller 4-2-3-1 er vel ligegyldig formalia, når vi alligevel må forventes at stå langt tilbage og angribe på omstillingerne.

Min startellever i 4-2-3-1: Cech, Ivan, Terry, Luiz, Cole, Mikel, Ramires,
Willian, Oscar, Hazard, Torres


All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af VCC
Oscar er nu ret stærk defensivt. En 4-2-3-1 med Mikel-Ramires(?) - Oscar er da umiddelbart ikke dum mod City. Det ville i hvert fald være en smule mærkeligt, ikke at forsøge at udnytte de rum, som en midtbane med Yaya-Fernandinho højst sandsynligt vil efterlade.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af Mugesh
@8letters

Ganske enig med dig i det meste omkring cm, men jeg håber ikke Ramires bliver sat til at passe på Yaya, det er han ganske enkelt ikke fysisk og taktisk stærk nok til. Ramires kommer netop i problemer mod sådanne typer og ender med mange frispark og unødvendige kort. Mikel kan godt dømme op for Yaya, men det kræver at hans makker har styr på Fernandinho, samt han ikke har Luiz bag sig. Luiz er fantastisk når vi har bolden, men uden bold og mod et hold som City vil han give flere problemer til cm´erne og hans backkæde. Cahill har været en langt bedre makker til JT, som har været vores bedste cb´er denne sæson. Med de løb i boksen som Yaya får lavet i løbet af en kamp, har vi brug to cb´ere som ikke bare tonser frem, når de har lyst, og som kan afvente og placere sig i forhold til indlæg.

@Jcech

”Risikoen ved at stille op med en af de to, som ikke har verdens bedste arbejdsrate mod den midtbane, er for stor i min optik”


Oscar er da en af vores mest arbejdssomme spillere overhovedet, lige efter Ramires, og langt foran Lampard, Essien og Mikel. Men når det kommer til nærkampe mod netop Yaya, så har desværre kun én som kan matche ham, Mikel, men kun på hans bedste dage.

Den værste opstilling for mig vil være, Luiz som makker til JT, Mikel som makker til Lampard og Ramires som kantplaymaker.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af JCech
Måske en mangelfuld formulering af mig. Jeg mener, som der også bliver nævnt, at Oscar ikke ville kunne matche Yaya, og derudover er Oscar ikke den Wilshere-type, som nakker modspillerne med glidende tacklinger og sætter sig igennem på banen. Derfor tvivler jeg på, at han vil egne sig til den kamp.
Thank you, José.
Skrevet af 8letters
Ja, gode muligheder.. Er lidt vild med den sorte trekant som bliver nævnt, men det vil måske gå for meget udover vores egen chance.. Vi kunne også prøve at spille dem ud af brættet med fuld power. Det kan sagtens lade sig gøre. Spændende hvad Mourinho finder på.
Lampard é Deus
Skrevet af Geddar , moderator
Det fysiske pres der vil være på Oscar på den offensive midtbane mod en 4-4-2 er begrænset. Hans defensive opgaver vil i højere grad være aggressivt pres på boldholder og at sørge for at afskærme afleveringsmuligheder. Og der er han udmærket. Imens er der Ramires og Mikel til at tage sig af de egentlige fysiske dueller.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
@Geddar

Helt enig omkring Oscars pres på boldholder. Og det så man også mod Schalke, hvor Oscar og Torres var rigtig gode til at presse deres backkæde. Ramires og Mikel er også mit bedste bud, men det kræver at de hver især tager noget fra hinanden, Mikel skal få mere af Ramires´ aggressivitet med sig mod Yaya, mens Ramires gerne må få lidt af Mikels overblik overfor Fernandinho.

Men omvendt kunne det være interessant og se, hvordan Storforbrugerens favorit, Rampard, klare sig mod en af ligaens bedste midtbaneduoer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af UdAfBusken
Jeg ville helt klart parre Ramires med Mikel. Som du selv er inde på vil Lampard og Ramires for nemt bliver løbet over af Citys kraftfulde midtbane, og jeg ville vælge Mikel over Essien da jeg tror, at han Ramires og Essien vil være for begrænsede i pasningsspillet.

EDIT: Lyder måske lidt forkert, men I forstår vel hvad jeg mener...
Skrevet af Forza Zola
@Jcech.

Nej heldigvis er Oscar ikke Wilshere, og hvad i al verden får dig til at tro at Essien indgår i planerne mod City eftersom han knapt nok har spillet?
come on Chelsea
Skrevet af JCech
Hvorfor tror du? Han er jo netop den, der egner sig bedst til at neutralisere Citys centrale midtbane.
Thank you, José.
Skrevet af CFC-RACISTEN
Jeg håber også på Ramires,Mikel. Lampard er for langsom, og han er dårlig mht. positionering.

Det bliver dog en fed kamp
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
annonce
0