Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af flotfyr_17
Rolig nu, han skal lige have tid til at spille holdet ind og hente kvalitet i de næste to transfervinduer.

Laver du sjov?
Liverpool
Skrevet af Mugesh
"Rolig nu, han skal lige have tid til at spille holdet ind og hente kvalitet i de næste to transfervinduer."


Nej de spillere vi har, har ikke kvalitet nok i bestemte facetter i deres spil. F.eks. Mata takler ikke godt nok.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Schmitte
@flotfyr_17

Mugesh er ikke den store fan af Mourinho - ikke uforståeligt - hvorfor du kan finde en del ironi og sjov i hans indlæg, når de omhandler Mourinho.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af andib
Mourinho går ud og siger, at holdet var træt.

Hvorfor fanden bruger han så ikke en af de mange reserver vi har? En enkelt ændring fra weekenden... Hvorfor!?
Jeg husker sidste år hvor Rafa benyttede sig af de samme spillere (det var godt nok i EL), men Hackney var godt nok efter den kære Rafa for at tære hårdt på de samme spillere (som fx Mata). Jeg har dog set de første indikationer på at Hackney ikke er helt tilfreds med Mou mere. Det kan være vi på et tidspunkt ender med at blive enige omkring forhold angående Chelsea, Hackney...
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
Mugesh kunne, som den eneste herinde, se Mou´s mangler i forhold til at lede en klub som Chelsea inden Mou trådte til. Det var helt okay, da holdet skulle bygges op og det bare handlede om at vinde titler, men "Contractor" rammer egentlig hovedet på sømmet med den om ungdomskæresten. Chelsea skal udvikle sig som fodboldklub og i den rolle passer Mou ikke ind og det ses jo bl.a. i Mous arbejde med ungdomstalenter i de andre klubber han har været i.

Selvom det måske ikke er den perfekte sammenligning, så er det lidt det samme som Dalglish i Liverpool. Det var jo "romantisk", man han var heller ikke den rigtige til holdet. Forskellen er dog at Chelsea har spillerne til at spille sprudlende, underholdende angrebsfodbold.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Schmitte
@andib

Den eneste der kunne se Mou´s mangler?

Det bygger du på, at han er en af dem, som har givet udtryk for det - om han var tidligst ude, ved jeg ikke, hvorfor jeg ikke medtager dette, men fordi men ikke direkte skriver det herinde, betyder det så, at man har set sig blind i Mourinho?

Allerede dengang BS gav udtryk for, inden Mourinho kom, at han var bekymret på hans effekt på holdet, gav jeg ham fx ret - ikke at det skal forstås som om, at jeg pudser min glorie.

Ved ikke, om det er mig, der ikke har kigget ordentligt efter i tråden, men tror, at man skal kigge langt efter for at finde en lovprisning af Mourinho.

Mit problem med Mourinho er, at han er for stædig og konservativ i sin stilling. Holder fast i sin gamle garde, og selvom han har snakket om det, har han indtil videre ikke vist nogen form for rotation af spillere, selvom han har så bred en trup, som han nu har - hertil er den kommentar/brok du klipper fra mit tidligere indlæg et fint eksempel, hvor han i stedet kommer med undskyldninger.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af andib
@Schmitte

Okay, Mugesh var den eneste, der klart gav udtryk for at han var direkte imod at Mourinho kom tilbage af de grunde jeg har nævnt. Jeg kunne se bedre muligheder med Rafa ved roret end Mou, men det var der godt nok antipati overfor herinde. Det er måske forståeligt med Rafas historie, men træneregenskaber der tror jeg at Rafa passer bedre til Chelsea end Mou gør, hvor Chelsea står nu.

Jeg forstår din frustration overfor Mous stædighed, men Mou arbejder ofte med en bestemt type af spillere og går sjældent væk fra konceptet. Det er synd en spiller som Mata kun har spillet halvdelen af kampene og det giver ikke meget mening (objektivt set), når han er blevet kåret til klubbens bedste spiller de sidste to år. Oscar (som selvfølgelig også har været en af Chelseas bedste) passer bare langt bedre ind efter Mous hoved.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Schmitte
@andib

Det er egentlig ikke, om hvem der sagde det først, men mere om, hvorfor det skal handle om hvem der efter nogens mening havde ret og andre ikke. Vi ved jo i øvrigt ikke hvordan sæsonen ender, mens spillestilen er jo efter den enkeltes mening.

Oscar ser jeg hellere spille længere tilbage på banen, da han stadigvæk kan benytte sig af det han er god til, mens det også ville give plads til Mata og hans kreativitet længere fremme.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af andib
Mou skal nok skabe resultater, det tror jeg ikke der er den store tvivl om. Det kan være det ikke er nok til mesterskabet, men hans pindsvinefodbold skal han nok få til at virke effektivt, det er bare ikke videre kønt at se på. Især med tanke på at Chelsea har flere af de bedste offensive spillere i PrL og bør kunne SPILLE mange af de andre hold baglæns ud af broen.

Jeg kan kun være enig med dig angående Oscar. En spiller som Sneijder er prototypen på den type spiller, som Mou gerne vil have bag angriberen og det er mere Oscar end det er Mata, desværre.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Black Spider
Okay, Mugesh var den eneste, der klart gav udtryk for at han var direkte imod at Mourinho kom tilbage af de grunde jeg har nævnt.

Ville det ikke også være en anelse for aggressivt på forhånd at afvise, at Mou kunne ændre sig? Jeg ved ikke med dig, men jeg forsøger faktisk fra tid til anden at være rimelig, i det mindste når diverse hyper-stædige Liverpool-fans ikke spammer tråden fuldstændigt vanvittigt. :-)

Mugesh er dog den mest aggressive anti-Mou type jeg til dato har set skrive på et forum. Der er både Arsenal og Liverpool-fans, som holder mere af Mou end Mug. Personligt er jeg lettere negativt anlagt af natur (og jeg har lidt problemer med mit temperament fra tid til anden), men Mug får mig jo til at virke som en lalleglad jubeloptimist. For ham begyndte "Mou RAUS!" kampagnen nok endda et par måneder før rygterne om Mou til Chelsea begyndte.

Resten af os Chelsea-fans her på siden er trods alt lidt mere moderate. Vi venter og ser, og kommer så med en dom efterfølgende, selvfølgelig lidt afhængigt af personlige præferencer og temperament. Jeg er en af de mere følelsesladede og temperamentsfulde brugere herinde, og følgeligt er jeg nok også lidt på forkant hvad angår negativitet, selv om jeg egentlig forsøger at være positivt anlagt og fair. Hackney er lidt ældre end jeg er (or not) og endvidere lidt af en optimistisk og fredselskende hippie-type, så selvfølgelig er han lidt langsommere til at blive sur og hidsig. Det er dog ret urimeligt at antage, at han skulle være decideret ukritisk. Mit indtryk er, at han bare forsøger at være optimistisk indtil alternativet er bevist ud over enhver grænse, hvilket jo egentlig er en prisværdig indstilling til tilværelsen.

Med andre ord, du er nok en anelse hård, når du fremhæver Mug på bekostning af alle de andre Chelsea-fans. Der var trods alt en reel mulighed for, at Mou ville kunne omstille sig og få noget godt ud af truppen, og at det så ikke virker til, at den mulighed faktisk bliver resultatet kan vel ikke på nogen rimelig måde lægges resten af sidens Chelsea-fans til last, synes du?

Jeg forstår din frustration overfor Mous stædighed, men Mou arbejder ofte med en bestemt type af spillere og går sjældent væk fra konceptet.

Nu havde Mou så lovet, at han ville udvikle sig og forsøge med andet og mere end sit sædvanlige hyper-defensive lort. Det har, i mine øjne, vist sig at Mou bare lukkede lort ud, men det er vel trods alt ikke ret flinkt at antage, at klubbens nye manager rent ud sagt fyrer løgn efter løgn af hver gang han har chancen. Derudover er jeg rimeligt enig i, at Mou foretrækker hårdtarbejende og fysiske typer over splejsede super-teknikere. Eller sagt lidt anderledes, vores offensiv er rimeligt Barca-inspireret og Mou´s offensiv er alt andet end Barca-inspireret.

Edit: Lidt korrektioner dagen efter.
Skrevet af CFCHackney
@BS

Hackney er lidt ældre end jeg er og endvidere lidt af en optimistisk og fredselskende hippie-type, så selvfølgelig er han lidt langsommere til at blive sur og hidsig. Det er dog ret urimeligt at antage, at han skulle være decideret ukrisitisk. Mit indtryk er, at han bare forsøger at være optimistisk indtil alternativet er bevist ud over enhver grænse, hvilket jo egentlig er en prisværdig indstilling til tilværelsen.


Jeg tvivler på, at jeg er ældre end dig, BS. Jeg endnu ikke fyldt 24, men jeg ved selvfølgelig ikke, hvor gammel du er.

Men derudover passer beskrivelsen fint på mig. Jeg er fredselskende, og der skal meget til ar gøre mig sur/ hidsig.
Derudover håbede jeg, at Mou ville forsøge at bygge videre på det fundament, klubben havde skabt.

Indtil videre har det dog ikke været tilfældet. Det irriterer mig selvfølglig, og selvom jeg ikke som sådan håber på en fyring af manden, så vil jeg bestemt ikke græde snot over en sådan en af slagsen. Snarere tværtimod.

Egentlig håber jeg bare på det bedste for Chelsea, og så gør det mindre, hvem træneren er(medmindre han er en spansk tjener).

Overordnet set har jeg dog været enig i de sidste mange indlæg, du har lavet omkring vores spillestil og Mou. Det ville dog være kedeligt, hvis jeg konstant gentog mig selv "copy past "enig" copy paste "enig," hvilket også er grunden til, at jeg ikke har været så skide aktiv på det seneste. Generelt set er jeg bare enig med dig. Det er sjældent, jeg er decideret uenig, i hvert fald.

Men at kalde mig ukritisk(det var ikke dig, der gjorde det, BS, I know), er sgu at stramme den. For det synes jeg nu ikke, jeg er.

Men jeg er da uden tvivl meget optimistisk.

PS. Tak for de pæne ord.


The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Og andib, det er sgu sjældent, du har noget interessant at byde ind med i tråden. Og dine seneste indlæg er endnu et fint eksempel på dette.

Kunne det tænkes at nogle af os CFC-fans, håbede/ troede på, at Mou ville lægge stilen om? Og at han ville bruge klubbens talenter?

At han så ikke har formået at gøre nogen af delene, er selvfølgelig ærgerligt og under al kritik, men at prøve at stemple samtlige af trådens brugere(selvom jeg er nostalgisk anlagt) som Mou-onanerende/ blændede typer, er sgu alligvel for dumt.

Med undtagelse af Mugesh, selvfølgelig.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Jeg tænker også på om andib ikke har en Napoli tråd, han skal forpeste? Rafa har jo ikke fået dem derhen, man skulle mene spiller materialet er til, så du kan jo fint skrive om hvor usaglige de er, hvis de ikke elsker Rafa..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Jeg tvivler på, at jeg er ældre end dig, BS. Jeg endnu ikke fyldt 24, men jeg ved selvfølgelig ikke, hvor gammel du er.

What? Og her gik jeg og troede, at du var ældgammel. Eller i det mindste på den grumme side af 30. Du må til at være noget mere opfarende og umoden, eventuelt drikke dig fra sans og samling eller ryge noget før du skriver indlæg, så man ikke gør sig forkerte tanker om dig. :-)

Men jo, jeg er i så tilfælde en anelse ældre. Efterhånden er jeg kun 14 måneder fra den nævnte grænse.

PS. Tak for de pæne ord.

Ret skal være ret. Længere er det egentlig ikke. Jeg forsøger sådan set bare at være ærlig, så egentlig burde du jo takke dig selv, eller evt. dine forældre, for at ordene er pæne.

Overordnet set har jeg dog været enig i de sidste mange indlæg, du har lavet omkring vores spillestil og Mou. Det ville dog være kedeligt, hvis jeg konstant gentog mig selv "copy past "enig" copy paste "enig," hvilket også er grunden til, at jeg ikke har været så skide aktiv på det seneste.

Tja, hvem af os har været voldsomt aktive? Spillet er trist, der har været landskampspauser, og når der endelig er kampe, så er spillet stadigvæk trist. Det går dog så vidt jeg ved rimeligt okay for ungdomsholdene, men omvendt gør bare tanken om fremragende ungdomshold en smule ondt, hvis vi ikke har tænkt os at bruge knægtene til noget som helst.
Skrevet af Hasselbaink.
Når tingene er ved at gå lidt i stampe, så er det jo helt fænomenalt at en Pool-boy endnu engang kan sætte skub i maskineriet. Tak Andib!

@ Hackneys alder.
Haha, jeg havde også et billede af, at du var på den anden side af 30.
Men jeg kan forstå på det, at vi rammer det samme nummer næste gang.
Det burde vi gøre noget ud af.
Skrevet af CFCHackney
What? Og her gik jeg og troede, at du var ældgammel. Eller i det mindste på den grumme side af 30. Du må til at være noget mere opfarende og umoden, eventuelt drikke dig fra sans og samling eller ryge noget før du skriver indlæg, så man ikke gør sig forkerte tanker om dig. :-)


Haha! Var faktisk ikke specielt ædru, da jeg skrev mit indlæg i nat- snarere tværtimod. Men jeg bliver ofte ret sentimental/ venlig på skrift, når jeg har drukket.

Men jo, jeg er i så tilfælde en anelse ældre. Efterhånden er jeg kun 14 måneder fra den nævnte grænse.


Det skal fejres, din gamle nisse!

Ret skal være ret. Længere er det egentlig ikke. Jeg forsøger sådan set bare at være ærlig, så egentlig burde du jo takke dig selv, eller evt. dine forældre, for at ordene er pæne.


Nu ikke så beskeden.

:-)

@JimmyFloyd

Ja, det er da lige før!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Naughtyboy
Update
Eto´o skadet de næste 4 uger. Torres ligner 1.valg i front.

Mourinho går idag ud og kritiserer Lukaku for hans mangel på udtalelser om den reelle grund til sin lejeaftale.
Mourinho sagde: ´Romelu likes to speak. He´s a young boy who likes to speak. But the only thing he didn´t say is why he went to Everton on loan.

´That´s the only thing he never says. And my last contact with him was to tell him exactly that. Why do you never say why you are not here? So it´s something he should (talk about) because he likes to speak.

´It´s something he should say, the reason why he´s not with Chelsea and is in Everton.´


Edit:


Eneste positive fra Mourinho er udtalelsen at vi ikke går ud og kaster penge efter en ny angriber til januar.
Skrevet af JCech
Lukaku har vel sagt, at det var fordi, at han ønskede at spille fast i PL?
Thank you, José.
Skrevet af Schmitte
@JCech

Det kan vi jo kun spekulere i, men vi kan ikke konkludere noget.

Da Mourinho blev spurgt om grunden, sagde han også, at han ikke kunne uddybe af etiske grunde.

Men skal vi nu ikke lade være med at udlede noget, som vi reelt kun kan gætte os til.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af stofferc
Men skal vi nu ikke lade være med at udlede noget, som vi reelt kun kan gætte os til.

Det har da aldrig stoppet nogen i denne tråd :)
-
annonce
0