Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dillen
Så fik Henderson da også smidt sig lidt… værre var den sgu da ikke?
Skrevet af dillen
Flot start
Skrevet af MIghtyBlues
Var det ikke et ret tydeligt straffe på Hazard ?
Skrevet af CFCHackney
Godt du er i live, BS!

Kom (heldigvis) ikke på stadion i dag, skal først tilbage til London i morgen, hvor er vi dog jammerlige at se på.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af dillen
Jeg synes også godt, at der kunne dømmes straffe. Men Webb lægger jo en hård linie
Skrevet af dillen
Vanvittigt mål!
Skrevet af Black Spider
Jeg er her skam stadigvæk, Hackney, men det har bare været en irriterende måned. For meget irriterende lort jeg skulle nå og for lidt tid og plads til at nyde vores kampe. Men det er jo så heller ikke fordi man misser det helt store lige for tiden, desværre.

På trods af det elendige spil så får vi i det mindste okay resultater, men for fanden hvor jeg glæder mig til den dag, hvor Mou holder op med hele tiden at fedtspille, smider støttehjulene, og bygger holdet op omkring Haz, Mata, Oscar og Lukaku.

Alt det her pis med pensionsmodne pseudo-angribere, wingback-AM´ere, og en papirstynd central midtbane der ser skrøbelig ud mod enhver modstander er jo lige så opmuntrende som regn og stormende kuling på en iskold eftermiddag uden antydningen af solskin.
Skrevet af dillen
Det var sgu Etoo!
Spillet fejler altså ikke noget idag!
Skrevet af Black Spider
For helvede da. Terry opsnapper bolden, Luiz tilbyder sig og banker den direkte tilbage til Terry. Lampard kommer løbende tilbage, tilbyder sig, får bolden fra Terry, og banker den direkte tilbage til Terry. Terry sparker en laaang bold frem mod Eto´o, som ikke er i nærheden at af kunne modtage bolden. Liverpool overtager besiddelse. Så røvdårligt spil.

Og et minut senere klarer vi så rent faktisk at få presset bolden frem til Oscar inde i feltet som finder Eto´o, som banker den ind på Mignolet, der så får rodet bolden i mål alligevel. 2-1 Chelsea.
Skrevet af Kastrup191
Det er spøjst, BS. I Pool-tråden mener de, at de bliver kørt ned under græstæppet af jer. Dog ikke videre imponerende målmandsspil af Mignolet - just ligesom mandagens kamp mod City.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af dillen
Vi har da også kørt dem ud på røv og albuer. Liverpool er først begyndt at skabe chancer her 5 minutter før pausen.
Skrevet af Black Spider
Det er spøjst, BS. I Pool-tråden mener de, at de bliver kørt ned under græstæppet af jer

Det gør de vel dybest set også, men pointen var egentlig mere, hvor vanvittigt svingende vi er. Det ene øjeblik kan vi ikke sætte to fornuftige afleveringer sammen og ender med at bøffe en lang bold efter Eto´o, og det næste fyrer Super-Dave en god bold afsted til Oscar, som finder Eto´o, som får afsluttet lige på målmanden endnu en gang.
Skrevet af CFCHackney
Godt nok, BS. Var helt bekymret, ville nødigt miste en af mine yndlings brugere på bold.

Spillet er blevet bedre, men jeg er langtfra tilfreds med opstillingen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kastrup191
@dillen

På røv og albuer? Næppe. Nu var mit spørgsmål også rettet mod BS.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af MIghtyBlues
David Luiz fungerer ikke godt nok på midtbanen, men overordnet set, så har spillet jo været rigtig godt. Liverpool er blevet spillet baglæns ud af Broen i store periode, og bortset fra deres tilfældige scoring, så har de næsten intet haft.

Lad os nu få lukket den kamp, til en forandring.
Skrevet af dillen
Den er jeg med på, Kastrup. Det var mere for at bekræfte de i Liverpool-tråden, der mente, at vi kører dem rundt. Det er jeg nemlig enig i. Liverpool havde ikke et regulært skud på mål før de sidste 5 minutter af halvlegen, ser man bort fra det ringe 0-1 mål.
Skrevet af Forza Zola
Langtfra tilfreds med opstillingen? Nu må det da snart stoppe. Vi spiller en fremragende 1. Halvleg (vel noget af det bedste i sæsonen), og levere et fremragende comeback og så hænger folk sig i hvem der ikke er på banen. Det er sku da jammerligt.

Fantastisk energi af hele holdet, og især Willian og Hazard er farlige hvergang de har bolden. Oscar må gerne lige rænke lidt hurtigere i nogle situationer. Ellers ser det rigtig fornuftigt. Selvfølgelig kan vi ikke spille så aggressivt hele kampen, hvorfor holdet indimellem må tage tempoet lidt ud af kampen. Er især vil med den preslinje Mou har lagt til kampen. Det stresser tydeligt Liverpool og de har ikke formået at få deres spil igang.
come on Chelsea
Skrevet af Kastrup191
Fair nok, dillen. Min opfattelse af at blive kørt ud på røv og albuer adskiller sig nok fra din i den forstand, at det dominerende hold selv producerer mange chancer (hvoraf nogle giver mål). Ud fra det perspektiv mener jeg ikke, at Pool bliver kørt ud på røv og albuer - givet, I dominerer, men chancemæssigt er der altså ikke stor forskel på de to hold.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af Chril-lfc
"Så fik Henderson da også smidt sig lidt… værre var den sgu da ikke?"

Mener du virkelig det? Manden har jo humpet rundt hele halvlegen, hvilket er en af grundende til at Liverpool midtbanen overhovedet ikke fungerer.

Der er et lidt gryndet billede af situationen her, hvilket viser at Etoo er forholdsvis heldig med at slippe for kort: https://pbs.twimg.com/me…UAErgpc.jpg
Skrevet af MIghtyBlues
Selvfølgelig skulle Eto´o have haft et gult kort, selvom jeg nu ikke tror det var tilsigtet.
annonce
0