Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Utds program er bortset fra kampen mod Villa i weekenden ret overkommeligt den kommende tid i PL. Ligesom jeres januar plan er det.

Manchester United Vs. Aston Villa
Manchester United Vs. Wolverhampton
Fulham Vs. Manchester United
Hull Vs. Manchester United
Manchester United Vs. Wigan
Birmingham Vs. Manchester United
Manchester United Vs. Burnley
Manchester United Vs. Hull


\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kemosabe
Ja, der er ikke ret mange potentielle pointtab dér. Måske Villa, som du selv siger, eller Fulham og Birmingham på udebane, men resten må formodes at give fuldt udbytte.
Skrevet af Knoblauch
"På trods af al virakken omkring Kakuta, synes jeg nu han bidrog med meget lidt - nogen bør forklare knægten at man ikke igen og igen skal forsøge langskud fra 35-40 meter når man ikke kan ramme indenfor 10 meter af kassen, selvtillid eller ej."

Jeg har overhovedet ikke det indtryk af kampen i går. Igen og igen skød han? Er der nogen der har noget statistik på kampen, for det kan jeg slet ikke genkende. Hvad jeg lagde mærke til var dog, at han lagde nogle, næsten, perfekte "through-balls", og han må for min skyld meget gerne starte inde på lørdag.

Desuden var Cole langt fra "fordums" styrke i går. Skidte første gangs berøringer og generelt dårligere beslutninger end hvad DECO kunne finde på....

Jeg er enig i, at Belletti ligner en der kunne finde på at lave straffespark hele tiden, desuden virker det som om han ikke kan være med på dette niveau længere.
Zhirkov var for mig MOM, han var jo en trussel hele tiden med sine fantastisk mange løb op og ned ad venstre siden, det kunne have været spændende hvis Bruma var kommet ind i stedet for Malouda/Cole eller lignende så Zhirkov kunne få noget tid på venstre midt. Jeg har på fornemmelsen han ville kunne smadre den venstre side fuldstændigt. Godt at se, at han, sandsynligvis, er i fuld kamp form nu.

Faktum er desværre, at de sidste 3 kampe har været meget skidt, og det skulle meget gerne vende lørdag, hvis United ikke skal skabe "momentum"(elming..).


http://www.uefa.com/comp…ort=st.html

Der var statistikken.. kakuta havde to skud der blev blokeret
Skrevet af Kemosabe
Ok, det er bestemt muligt at jeg har set forkert vedr. Kakuta. Jeg så lige vores 2. mål igen og der lægger han en flot stikning til Zhirkov, som så serverer den for Drogba - nydeligt.

Hvis Kakuta skal spille, bør det være sammen med Drogba (som igår), da knægten jo konstant trækker ned i banen (som Anelka ofte gør) selvom han efter min bedste overbevisning var sat på som angriber igår.

Men det giver vel også lidt sig selv, at man ikke sætter Drogba på bænken for tiden...

Skrevet af Knoblauch
Hehe, måske det var gutten med korn cirklerne på hovedet, du tænkte på? (Malouda). I øvrigt nydeligt, at han stadigm kan finde på flere frisurer.

Jeg mener også han spillede som angriber, dog endnu mere tilbage i banen end Anelka. Anelka er jo bare over det hele, og skal naturligvis spille sammen med Drogba.

Spændende kunne det dog være at sætte Kakuta længere ud til venstre (på bekostning af Malouda natuligvis...) eller på midten i stedet for Deco/Cole. Spørgsmålet er om det bliver for "frit", med både Kakuta og Anelka på banen.
Dog er det værd at lægge mærke til at Kakuta, i de to førsteholdskampe han har spillet, har spillet to forskellige roller. Mod Wolves tog han løbet bagfra, hvorimod han i går generelt lå længere tilbage og skulle lægge afleveringer. En slags "trequartista" om man vil.

Dog er det sikkert at Carlo nu virkelig skal igang med trænergerningen, det har set skidt ud i 3 kampe, og han er ikke helt uden skyld. "Der må ske noget drastisk"
Skrevet af Forza Zola
Tjah Uniteds program ser noget overkommeligt ud.

Kakuta ud på kanten og Deco som spilstyrer tror jeg er løsningen. Cole er faldet for meget igennem på det seneste.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Nu har vi tabt de kampe vi måtte tabe... hvis vi vel og mærke skal tage mesterskabet...

Joe har ikke været i omdrejninger, men jeg har nu min tillid til at han nok skal komme op på sit niveau.

Anelka skal da klart spille ved siden af Drogba, det kan der ikke være nogen tvivl om, han er da i superform selvom hans scoringssnit er faldet, men skaber meget mere end de andre offensive spillere vi har. En midtbane som lyder Mikel, Essien, Deco og Kakuta lyder meget kreativ.... Men mon det sker?

Krydser fingre for en byttehandel mellem Kalou og Fabiano til januar :-)

Det her er hvad goal.com mener om Kakutas indsats mod Apoel:

"Incisive ball opened up the APOEL defence for Chelsea´s second goal, one of many occasions when the young Frenchman made something happen. Looked thoroughly comfortable at this level despite a noticeable size disadvantage."
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Ja så skete det værst tænkelige. Vores mest formstærke spiller Essien er blevet skadet ovenpå en ligegyldig lorte kamp. Det er derfor man sparer ens bedste spillere i disse kampe Mr Ancelotti.

Sgu for latterligt...........
come on Chelsea
Skrevet af Knoblauch
Det er sku noget forsimplet at stemple Ancelotti med den påstand.

Der var selvfølgelig flere grunde til, at der blev stillet i så stærk en opstilling, og hvis Essien ikke var blevet skadet, havde vi naturligvis ikke været mavesure (over andet end resultatet og præstationen).

Ærgeligt, meget ærgeligt, er det dog at Essien først er tilbage i Februar (+/- mht. Ghanas resultater).

Jeg er dog overbevist om, at pointene stadig bliver hentet, og nu bliver der måske plads til Kakuta ;)
Skrevet af Flying Ace
Apropos Ancelotti. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre hvad jeres tanker er om ham i Chelsea. Nu har vi jo kigget på ham i en lang årrække og fulgt ham på godt og ondt. Er i tilfredse med ham i Chelsea? I ligger godt til i tabellen og er videre i Champions League, så det kan måske synes som et dumt spørgsmål, men måske der var nogle nuancer bag talene.

Jeg husker ham bedst, i hans tid i AC Milan, for at han kunne stå i 90 minutter på sidelinjen uden at fortrække en mine. Uanset kampens betydning og forløb - så stod han der bare iskold. Han er en rolig og vist nok meget ydmyg person. Har han holdt fast ved det i Chelsea?

Det er sjældent jeg ser Chelsea kampe men jeg synes ikke han, modsat mange af hans kollegaer i toppen af Premier League, udtaler sig negativt eller brokker sig i medierne.

Hvordan er han at have som manager i Chelsea? Jeg synes det er interessant og er lidt nysgerrig.

EDIT: Der skulle godt nok rettes i det indlæg - beklager
Skrevet af Kemosabe
Resultatmæssigt skulle man da være et skarn, hvis man ikke var ganske godt tilfreds - vi er nummmer et i ligaen og har vundet vores ChL pulje. Kun de sidste 2 kampes skuffende præstationer har taget lidt af glansen af den flotte sæsonstart.

Systemændringen til 4-4-2 med diamant-opstillingen på midten har indtil videre også været en succes, selvom mange, jeg selv inklusiv, tvivlede på om det kunne fungere. I hvert fald har det bragt det bedste frem i Drogba og Anelka, som trives virkelig godt i det nye system.

Personen Ancelotti er svær at blive klog på, når hans engelsk nu engang stadig er så ringe som det er, men han har jo ry for at være en humoristisk mand og er, som du selv er inde på, noget mere afdæmpet i pressen end flere af sine kolleger. Om det sidste afspejler hans person eller tildels er dikteret ovenfra i et forsøg på at forbedre vores popularitet, som jo ikke var på sit højeste under Jose, er jeg ikke helt sikker på.

Mit eget indtryk er, at ledelsen har truffet en god beslutning i at ansætte Carlo og jeg håber han får lov at blive længe nok til for alvor at sætte sit præg på klubben... med mindre at vi ikke vinder på lørdag, naturligvis, for så er vi jo i KRISE og så skal man jo fyre manageren.
Skrevet af Flying Ace
Jeg tror Ancelotti kan give jer det, som i ikke har fået endnu.

Han sender pokalen med de store øre til Stamford Bridge. Måske allerede i år.

Det giver ham jo nok immunitet et stykke tid tænker jeg.
Skrevet af Kemosabe
Personligt vil jeg helst vinde premier league, så hvis han kan hente mesterskabet tilbage til London, kan han for min skyld klovne rundt i Champions League så meget han har lyst til. Men nu er det jo Roman, der bestemmer, og han bliver vist ikke tilfreds før vi vinder ChL.
Skrevet af Razz
Carletto er en meget rolig person og er heller ikke i hjemlandet fremme i skoene.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Flying Ace
Det var da også det helt store for Mourinho. Det var den Champions League pokal der stod som det der var tilbage at erobre. Når man tænker på Abramovich og hans projekt i Chelsea, så bør der ikke være tvivl om at det er trofæet der mangler i samlingen - han brænder efter det.

Jeg tror som sagt at Carlo henter det for jer. Man kan kritisere ham for manglende mesterskaber med AC Milan, men i Champions League har han været uovertruffen.
Skrevet af stofferc
Det er simpelthen for fjollet at vi har lukket to mål ind, når vi egentlig har spillet en ret god første halvleg. Men de to mål Everton får er altså også nogle fjollemål, omend JT må tage sin andel ved det 2.
-
Skrevet af Stojker
Det var dog utroligt med underlige mål til Everton.
Skrevet af AS7.
sker der for vi lukker mål ind hele tiden!!
Chelsea FC
Skrevet af StayBlunted
Meget underholdende for den neutrale tilskuer.
Skrevet af Ragazzo
Synes vi savner Essien idag. Vores defensiv er meget bedre, når vi har sådan en god balancespiller som ham!
...Where the amazing things happens... Success is temporary, Loyalty is forever "Han er jo nærmest en lille maskot. Prøv at se engang.. Gabriel Milito tørrer hans hår, som var han en lille baby." Morten Bruun om Bojan Krkic "Håret er sat, og...
annonce
0