Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dillen
Ross Barkley meldes som en erstatning for Mata. Ikke at vi har specielt brug for ham, men en lille detalje skulle være, at Barkley i så fald vil tælle som "home grown". Jeg ser dog hellere at en af vores egne unge spillere indlemmes fuldt ud i truppen i stedet.
Skrevet af TheBridge
I og med dette salg nok nu desværre er uundgåeligt, hvad skal de formodede 340M bruges på? Diego Costa? Lokke Rooney til sommer? eller en helt tredje. Eller skal de dække de røde bundlinje tal vi PT har.
ChelseaFC
Skrevet af Forza Zola
Barkley ville satme være et interessant køb. Derudover er han en spiller lige efter Mourinhos hoved. Han har fart, arbejdsom og stærk i duellerne. Derudover har han et glimrende spark og er en dygtig dribler. Sidst men ikke mindst så er han (pure) ung, og en investering for fremtiden som allerede har bevist at han har hvad der skal til for at klare sig i ligaen. Så kom bare med ham.

come on Chelsea
Skrevet af TheBridge
Enig, og evt en Luke Shaw, synes også vi skal satse på engelske spillere såfremt der er potentiale i dem.
ChelseaFC
Skrevet af Mercenary
Hehe, ja, de penge skal fandme ikke ligge der og samle støv.
Lose all to save a little
Skrevet af ThePensioner
I en FM/FIFA verden vil Barkley sikkert være et interessant køb, men med mindre man tror Suppen vil spille med CM-konstellation af Matic og Barkley har det vel ikke så meget gang på jorden...? Desuden tvivler jeg på han selv vil skifte bare for at blive bænkevarmer - han har det jo perfekt lige nu i Everton...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
"Hehe, ja, de penge skal fandme ikke ligge der og samle støv."

Da ikke hvis man kan investere dem på noget som man på sigt giver et fornuftigt afkast. Ikke at det ligefrem tidligere har været tilfældet, men man har da lov at håbe.

come on Chelsea
Skrevet af Frederik B.C
Uanset hvor godt jeg kan lide Mata, så vil et køb af Barkley, Shaw og en angriber gøre godt for salget.
Mourinho har selv udtalt, at han gerne vil have en engelsk stamme på holdet, og Barkley og Shaw er formegentlig de to største talenter i England i alderen fra 20 år og ned. Med Barkely og Shaw så ville Chelsea have det mest spændende hold af alle i Premier League, i mine øjne.
Barkley er en anderledes type end dem vi har - og vil være et taktisk interessant alternativ til Oscar, jeg er kæmpe fan i hvert fald.
Det kommer til at gøre ondt at se Mata i rødt, virkelig, og jeg er uforstående overfor, hvorfor man sælger til så stor en konkurrent - man skulle have sendt ham til PSG i stedet, jeg tror ikke på, at Rooney kommer, United har gjort det klart, at de aldrig vil sælge til en konkurrent i Premier League.... Ambivalente følelser
Skrevet af CFCHackney
Der er i øvrigt ikke noget at fortryde. Dels havde dit ønske jo ikke nogen som helst indflydelse på, hvad udfaldet af virkeligheden ville blive, og dels håbede du jo på den alternative situation, hvor den legendariske manager "kom hjem" og faktisk videreførte det projekt, klubben virkede til at ville starte på, i stedet for fuldstændigt at konvertere det til et købecirkus.


Bestemt.

Men det er sgu noget af en lorte følelse, man sidder med lige nu.

Og Iøvrigt held og lykke til lille Juan i Manchester.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af TheBridge
At se Wenger whine over timingen af vores salg, gør det umiddelbare sørgelige ved salget pludselig en smule mere acceptabelt :)
http://www1.skysports.co…uary-window
ChelseaFC
Skrevet af Eroh
Sakset fra Politiken.dk:

José Mourinho var i sommerpausen ude med snøren, men Moyes fik overtalt den engelske stjernespiller, der i slutningen af sidste sæson havde kontroverser med Moyes´ legendariske forgænger Alex Ferguson, til at blive. Rooneys kontrakt med United udløber i 2015, så hvis United skal have penge i kassen for Rooney, så er det ved at være sidste udkald.


Videre i artikelen står, at vi ved salget af Mata har en fortjeneste på 135 mio. kr (340 mio. kr - 205 mio. kr). Disse kunne jeg sagtens se bliver sendt afsted mod Manchester United + en ekstra pose på, hvad ved jeg, 70 mio.

Der er selvfølgelig mange forhold at tage hensyn til i denne handel - som det også er blevet diskuteret på de sidste mange sider her i tråden - men mon ikke Mou har et ektra es oppe i ærmet ift. at Rooney snart bliver Chelseaspiller. I min verden er det et spørgsmål om tid før han skifter til os.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Naughtyboy
Meget enig, Barkley ville være et dejlig friskt pust, han er sådan en spiller som hurtigt bliver en fanfavorit med sit offensive gåpåmod.

Han er meget direkte (ligesom Chelsea), skyder (lidt for) meget udenfor boksen, han er brite. Jeg kan kun se bonusser ved ham i klubben. Driblestærk, tør løbe og udfordre modstanderen og skaber ofte farlige situationer. Ham og Lukaku har fået en rigtig god forståelse har de begge udtalt. Fremtiden med Barkley bag Lukaku er en våd drøm af min, må jeg indrømme.
Skrevet af Frederik B.C
Fuldstændig enig med Naughty - det ville være en drømmesigning, kæmpe talent!
Skrevet af stolpesten
At se Wenger whine over timingen af vores salg, gør det umiddelbare sørgelige ved salget pludselig en smule mere acceptabelt :)


Det er også sjovt at det er nu han brokker sig .. Han plejer jo at skal bruge alle mulige undskyldninger når sæsonen er ovre og Arsenal ingen pokaler har fået ... Så der vil den jo passe perfekt, når enten Chelsea eller City har nuppet mesterskabet ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af JCech
Chelsea meddeler på deres officielle side, at man har nået til enighed med Basel om Salah.
Nogle der kender noget til ham? Frygter lidt han er den der driblestærke individualist med 0 gram arbejdsstyrke og teamwork.
Thank you, José.
Skrevet af aagaard2
Det er en trist dag. Mata skulle efter sigende have accepteret en 4-års kontrakt med en ugeløn på 130.000£

Ind kommer Salah fra Basel som jeg overhovedet intet kender til - nogen der kan oplyse mig der? Nu havde jeg ellers lige håbet på, at erstatningen ville være Barkley som der gik rygter på, men det var nu nok for godt til at kunne være sandt.

At sælge Mata til United er simpelthen for dumt.

Og så siger rygterne også, at United lige nu er ved at forhandle ny kontrakt med Rooney. Går den igennem, så får vi nok heller ikke ham til sommer.

Edit: Alt dette er selvfølgelig bare rygter, jeg håber stadig helt ind til benene, at det bare er pure opspind.
Skrevet af Schmitte
@aagaard2

Mata blev brugt på kanten under Mourinho, hvilket Salah også gør, hvorfor et ikke har noget at gøre med et køb at Barkley.

Et køb af ham ville nok først ske til sommer, som ville træde til i stedet for fx Lampard.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Kratos
Fra Twitter dukker der to ting op omkring Salah:

Mohamed Salah: Only Giroud (29) lost possession due to a poor first touch more times than Salah in the CL group stages this season (27)

Mohamed Salah: Has scored 3 goals in 4 apps vs Chelsea; he has not got a better scoring record against any other team #CFC
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Naughtyboy
Sjov statistik, mærkeligt vi køber dem der smadrer os. Torres lavede hattrick mod os kort før sit skifte.
Kunne virkelig godt have undværet Salah, hans statistik med et mål ca. hvert 300 min. er i den Schweiziske liga, er simpelthen ikke godt nok. Ja jeg kan godt lide statistik!

Nå men sket er sket, han er i hus, lad os håbe han klarer sig bedre end lign. køb i Moses og Marin.
Skrevet af Mercenary
Er der oplysninger om hvad Roman har måttet bøde for ham?
Lose all to save a little
annonce
0