Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dillen
Er jeg den eneste, der var frustreret både over West Ham-spillernes (især målmanden!) nølen og dommerens kendelser (eller mangel på samme)? Er du sindssyg en elendig dommer! West Ham saver flere gange vores spillere midt over uden så meget som at få frispark. Ramires får så gult kort for at puffe til bolden. Carrols albuer sidder løst, den skaldede nar i midterforsvaret er en cunt, og målmanden begyndte at trække tiden allerede i første halvleg (men vi skal helt ind i det 95. minut før dommeren begynder at minde målmanden om at han skal komme i sving).

En pinlig indsats, både fra dommerens og West Hams side, men selvfølgelig også Chelsea for ikke at kunne putte bare en enkelt i rusen. Jeg var dog alligevel pænt underholdt kampen igennem.
Jeg var på stadion og fulgte især Mikel - han spillede virkelig fremragende idag!
Det er mig dog en gåde, at Mourinho lader Eto´o spille hele kampen - han satte ikke ét ben rigtigt! Hvorfor ikke sætte Ba ind lang tid før, som endda kan true de fysisk stærke West Ham-spillere? Derudover var Oscar ringe!
Skrevet af Il_Preferito
Franske medier skriver at Chelsea har erhvervet Kurt Zouma for 15 mio €. Han er vist på vej til lægetjek nu, men man forventer først han skifter til sommer.

Godt købt, og ikke en helt vanvittig pris.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Schmitte
Det virker til man er tæt på flere spillere:
Stortalentet Kurt Zouma og det såkaldte stortalent (kender intet til ham) Mario Pasalic.

EDIT
Rettet, jeg mener self Kurt. Har arbejdet end del ud på natten, så det må være min undskyldning.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Geddar , moderator
John Zouma?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Goikoetxea
Kurt eller John?
Wise Men Say...
Skrevet af Frederik B.C
Hmmm, selvfølgelig på ingen måde den mest troværdige kilde, men på Pasalics Wikipedia-artikel står der allerede Chelsea.
Jeg kender ikke Pasalic, men jeg må indrømme, at jeg normalt har en svaghed for kroatiske spillere.
Ang. Kurt Zouma, så har jeg hele tiden været meget positiv omkring rygterne, jeg synes, at Chelsea mangler et storttalent til midterforsvaret og Zouma har længe været betegnet som et af de største forsvarstalenter overhovedet, og har eksempelvis optrådt på The Guardian´s liste over de 10 mest lovende spillere i 2014
Skrevet af Schmitte
Kender som sagt intet til Pasalic, men der snakkes om på twitter, at han står til at blive udtaget til det kroatiske landshold til VM.

Hvis det passer, antager jeg, at der i hvert fald må være noget i knægten.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af RTG
http://cdn1.lockerdome.c…33d3f_large

Tillykke med ham, han skal nok blive en genvist for jer.
#20
Skrevet af Geddar , moderator
Forbandet solidt køb. Røvhuller.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Viola 4 Ever
Tillykke med Zouma.

Mht. Lucas Piazon. Har der været nogle indikationer på hvad planen er med ham?
Med hvad man har til rådighed på venstrekanten og 10´eren kan det vel godt komme til at knibe med plads til ham, selvom han har været god i den hollandske liga i denne sæson.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Hasselbaink.
Når Hackneys karantæne er udløbet, så tror jeg han er den, der har det bedste bud.

Umiddelbart synes vejen lang til kontinuerlig spilletid...
Skrevet af CarefreeCFC
Viola - Jeg tror planen er at han bliver udlejet indtil vi køber en eller anden horribel spiller der hopper ind og napper hans plads. Det virker til at hele vores ungdomssetup er rigtig fint, lige indtil vi skal køre spillerne ind på holdet. Den fase glider vi ligesom af på, og køber spillere udefra.

Piazon skal nok få en fremragende karriere, sammen med alle vores andre dygtige ungdomsspillere, men det bliver formentlig, og desværre, ikke i Chelsea.

Og tak til jer andre for at lykønske os med vores nye teenager. Jeg kender intet til ham, men når Geddar kommer ind og kalder os røvhuller, så må han være tilpas god.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er ofte et kvalitetsstempel, ja.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CarefreeCFC
Ligemeget om han er god eller ej, giver det en ekstra stjerne i bogen når du kommer med sådan en smigrende kommentar. God vind med Kælderstrøm forresten.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Geddar , moderator
Tak. Vi jubler alle i stor stil.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
http://www.ultraimg.com/images/qH4L.gif

En ret lækker assist af McE.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Han er vores nye Mata.

Rygterne går på at Frank er i snak med klubben om at forlænge hans kontrakt. Jeg var en stor fan af at give ham en forlængelse sidste år, men nu er jeg hoppet over i den anden grøft. Hvis han får 1 år mere, så forstår jeg det ikke.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Schmitte
Så ham virkelig gerne udvikle sig til noget, der kunne bruges i Chelsea, specielt fordi han har vist, at han fx kan lave de afleveringer, men må indrømme, at jeg har mine tvivl til ham, selvom han stadigvæk er ung. Bare så ærgerligt, at der er gået en periode til spille i hans udvikling.

@CarefreeCFC
Ja, og dertil rygtes det, at man efter den periode fortsat vil have ham i klubben som noget træner.
Den eneste jeg pt. ser for stadigvæk at være nyttig af de tre gamle er JT, som jeg mener har været en af de bedste indtil videre i denne sæson.

CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af CFC-RACISTEN
@CFCHackney

Ja det tør siges, lad os håbe, at han får en masse spilletid. Kan huske flere år tilbage, da han blev udråbt til en af verdens største talenter.


@carefree

Jeg er enig med dig, Lampard bidrager ikke med andet, som de andre ikke kan. Han er løn tung og for gammel, han burde måske få en ungdomtræner rolle?
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af MIghtyBlues
Så for fanden, Etihad i aften. Det bliver sgu nok en ubehagelig omgang, selv det selvfølgelig hjælper lidt, at Aguero ikke er med. Ville være meget mere end tilfreds med en uafgjort. Et nederlag giver hul op til Arsenal og City.

Den eneste rigtige tvivl er vel hvem der starter ved siden af Ramires centralt ? Personligt kunne jeg godt tænke mig at se Matic og Mikel sammen, de er vel bedste bud på at matche Citys skræmmende midtbane.

Edit.

En helt anden ting. Læste nedenstående, vi har pt. 30 spillere ude på lån. Kan man ikke forvente en større oprydning til sommer, over halvdelen af disse kommer jo aldrig i nærheden af førsteholdet, og kunne vel skaffe lidt penge i kassen og hjælpe vores lønbudget lidt ned. Tvivler på vi får dækket lønningerne på alle 30 af de respektive klubber.

http://weaintgotnohistor…anee-family
annonce
0