Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Naughtyboy
Schmitte

Jeg må bide det sure æble, krybe til korset og erklære at han har vist sig at være lige det vi skulle bruge.
Som en Arsenal-fan skrev i artikel på bold nu, så var Matic fantastisk og lige det Chelsea ha brug for, bund solid i boldkontrol og med fremadrettet ro, fokus og afleveringer.
Skrevet af stofferc
Man han formår at sætte sine spillere op til de store kamp. Sublim indsats. Men der var sgu heller ikke meget modstand fra træneren på den anden side i dag.

Enig. Pellegrini virkede lammet over, at hans normale formular ikke virkede. Helt håbløs han ikke gjorde et eller andet ved midtbanen efter første halvleg.
-
Skrevet af fodbold9
Jeg må agere mig enig med "stofferc". Var en smugle kritisk over købet af Matic, men i dag blev min udtagelser gjort til skamme! -Han skal dog stadig holde niveauet i et godt stykke tid, men så bukker jeg mig også helt ned i støvet for ham!

Fedt Chelsea, havde ikke set den komme i dag!
Skrevet af Mugesh
For første gang i denne sæson, må jeg indrømme at vi fortjener alle tre point mod et tophold. Taktikken var perfekt og typisk Tryllekunstneren, men mod et hold som City er det ikke en skam at stille lidt defensivt.

Fem spillere var helt fantastisk for mig og to skuffede som ventet.

Azpi: Skulle have været fast mand fra starten af sæsonen, men når manageren er Storforbrugeren, så vil en ung spiller typisk være bag i køen. Det han viser idag og har vist de sidste mange kampe, var noget der var optakt til det meste af sidste sæson. Azpi er en kommende verdensklasse venstre/højreback, får blockeret næsten alle indlæg fra Navas og sikker i sine indgreb.

Cahill: Spilleren som de fleste forventede skulle være en backup i en klub som Chelsea FC, men har udviklet sig til vores bedste CB´er i denne sæson. Idag vinder han næsten alt i luften og på jorden, hans placeringsevne redder JT et par gange idag. Fantastisk kamp.

Ivanovic: Udover målet, spiller han igen en fantastisk topkamp, defensivt finder man ikke bedre backs i verden.

Matic: I første halvleg synes jeg ikke han var udover normal, men anden halvleg og hans dueller mod Yaya, som han 9/10 gange vandt, var jo fantastiske. Hans taklinger sidder lige i skabet og pasningerne er sikre som de skal være, samt defensivt placerer han sig fantastisk hele kampen igennem. Hvis han holder det her niveau, kan han nemt ende med at blive en af verdens bedste på positionen.

Hazard: Storforbrugeren har sagt, at Hazard kan nå op på Messis niveau, for en sjældent gangs skyld er jeg enig. Det Hazard viser idag er der kun en håndfuld andre i verden som kan, samt han laver et stort stykke defensiv arbejde, som mange de bedste offensive spillere ikke gør. Det eneste problem er at vores offensiv er så meget afhængige af Hazard.

To spillere som dumper:

2xBrazil:

Ramires er ikke andet end en arbejdshest, og intet andet.

Willian er/var en rigtig god spiller, som kunne skabe chancer og sætte en, to eller tre spillere af, men under Drillo har han været marginalt bedre end Ramires.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mr. Spock
Mangler der ikke lidt end product på Hazard´s lækkerier, dog, som en lille skønhedsplet? Til sidst i kampen kan det forklares restløst med tids- og tempoudtrækning, men før det lignede reglen fantastisk solotur efterfulgt af ... ikke så fandens meget.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af stofferc
Mangler der ikke lidt end product på Hazard´s lækkerier, dog, som en lille skønhedsplet? Til sidst i kampen kan det forklares restløst med tids- og tempoudtrækning, men før det lignede reglen fantastisk solotur efterfulgt af ... ikke så fandens meget.

Jo, det er der noget om. Jeg synes dog man i denne sæson oftere ser et slutprodukt fra Hazard, så det går helt klart i den rigtige retning.
-
Skrevet af Mugesh
@Spock

Det kan du selvfølgelig have ret i, men idag var hans "hjælpere" i offensiven 2xboldmongol og en engang verdensklasse måltyv. Med lidt bedre spillere omkring sig, tror jeg Hazard vil få afsluttet sine lækkerier.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af jensbh
hahah Billy McCulloch, hold kæft Mourinho er sjov
Skrevet af CFC-RACISTEN
Jeg fatter ikke, at der er så mange, som har en tendens til at svine Willi til, så snart kampen er forbi! Bevares han har en tendens til, at truffe dårlige, og dumme valg noglegange, og hans afleveringer er ikke perfekte altid. Men det pressespil, og kontramuligheder som han er med til at generer, så synes jeg det går lige op, og mere til end da! Det kan godt være, at han kostede kassen, men det er spillere som ham, som man vinder trofæer med!
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af Black Spider
Problemet er så bare, racist, at Willi spiller som enten højre kant eller central offensiv midt og at han i den grad giver den gas som en blå Dirk Kuyt.

I det defensive er Willi måske nok en af verdens bedste offensive midtbanespillere, men offensivt lykkes ting bare ikke rigtigt for ham. Der er masser af gode ting, men så træffer han en tåbelig beslutning som ødelægger det hele eller også sløser han med en aflevering. Selvfølgelig skal Willi have kredit for at holde godt fast i bolden det meste af tiden, men det hjælper ikke skide meget, hvis han ikke kan skille sig fornuftigt af med den igen.

Den nuværende Willi minder alt for meget om Ramires i en decideret offensiv rolle, og det er simpelthen ikke godt nok.

Skrevet af RobertTheRobber
Er lige blevet færdig med at se genudsendelsen af kampen, da jeg desværre ikke kunne se den live, men hold da op hvor vi spillede godt. Mourinho og jeg ser ikke ens på mange, mange ting, men det var jo en decideret genistreg han lavede her til aften. Når City spiller så langt under niveau, kan man ikke kun give dem selv skylden og sige at det var dem der fejlede. Jeg er klar over at City manglende Fernandinho og især Agüero, men jeg synes ikke man kan tage meget fra vores sejr på den baggrund.

Dave spillede fantastisk og er sammen med Cahill mine umiddelbare kandidater til MoM. Hazard, Matic og Ivanovich skal naturligvis også nævnes i det sammenhæng, men for pokker for har Dave talentet til at blive den nye Lahm.

Jeg kan ikke helt forstå jeres kritik af Willian. Han spillede helt sikkert som han har fået besked på og var sammen med Matic og Luiz altid helt oppe og presse Cityspillerne. Nuvel, hans fejlprocent var måske højere end resten af de offensive kræfters, men det var ikke det helt store i mine øjne.

Men hvad siger I? Er vi blevet større kandidater til mesterskabet, nu når vi har bevist vi kan spille virkeligt godt eller synes I det er status quo i forhold til vores chancer?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af CFCHackney
Er lige blevet færdig med kampen på CTV.

Hold kæft hvor brændte vi, som sædvanlig, mange chancer. Men vi spillede sgu godt, Hazard er klasse, og Matic er et BEAST.

Mou´s taktik var spot on.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
"Ramires er ikke andet end en arbejdshest, og intet andet."

I går havde det dog en ret stor positiv effekt, da det var stærkt medvirkende til at i vandt midtbanekrigen stort.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af TheBridge
http://www1.skysports.co…tle-chances

Den mand er fandme ikke rask!!! Men kan man andet end at elske ham?
ChelseaFC
Skrevet af MIghtyBlues
Ved ikke om det allerede er postet, men det er fandme humor.

- Jeg sagde ingenting. Det var massøren Billy (McCulloch, red.) der talte til holdet. Han skreg så meget på skotsk, at jeg ikke kunne forstå ham. Helt seriøst, siger José Mourinho ifølge Daily Mail.

- Men spillerne klappede. Det var Billys teamtalk. Sidst jeg talte til spillerne var ved frokosttid, afslører José Mourinho desuden.

Skrevet af Coppell
Ja.

Det er faktisk ikke så svært, når man ikke er Chelsea-fan.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af jensbh
Videoen er her: http://www.fanatix.com/n…nho/181168/

Det er noget af det sjoveste siden hans sidste "im serious"-joke, dengang med svanen i skotland, der gjorde ham nervøs

http://www.youtube.com/w…Z8AApyqdrTw - der var den
Skrevet af Will
Er Schürlle næste mand på midtbanen, der skifter væk fra Chelsea? Eller hvordan skal man ellers forstå det, at han end ikke var på bænken til mandagens opgør mod City?

Btw.: Tillykke med sejren!
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Schmitte
@Will

Tvivler.
Det ligger mere i hans præstationer i de sidste par kampe, hvor han nok har været tæt på (hvis ikke) den dårligste på banen.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Will

Tvivler.
Det ligger mere i hans præstationer i de sidste par kampe, hvor han nok har været tæt på (hvis ikke) den dårligste på banen.


Var det ikke samme behandling, som KDB fik? Han er i hvert fald ikke at finde så meget i London som før jul.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
annonce
0