Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Ja vores venner fra Fulham Road giver os vist en lille julegave her ;), så har vi bare at udnytte det imorgen. 6 point ned til nr 2 lyder sgu som sød musik i mine øre hehe. Cmon U mighty Blues
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
hehe ja nu skal vi bare tage imod gaverne fra naboen.... Klasse resultat... også må Hull gerne drille the gunners lidt:-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Respekt til Fulham! Men nægter at juble før vi krediterer på det. Jeg tager ikke en sejr i West Ham for givet med vores nuværende form in mente.
-
Skrevet af averiks
Enig. Lad os ikke hovere/fryde os over United endnu. Vi kan jo også dumme os i morgen. Dog har vi vundet alle kampene i West ham (de fleste komfortabelt) siden de rykkede op i PL igen. Men statistik betyder jo selvfølgelig uendeligt lidt. Det er jo en ny kamp, og forhåbentlig kan Lampard præstere en top kamp på trods af at der nok vil blive buhet af ham hver gang han har bolden. West ham tilhængerne vil åbenbart aldrig tilgive ham at han forlod dem.....
Chelsea is back again
Skrevet af Petrescu
Det er ikke så meget at Lampard forlod West Ham, mere de knap så pæne ting som han efterfølgende har udtalt om klubben. Men ja, jeg er som West Ham-fan bange for at Chelsea vinder komfortabelt imorgen.
West Ham United
Skrevet af Forza Zola
Det skal du ikke være, tror det bliver en lige kamp, da vi ikke er helt oppe i gear fortiden desvære. Men håber da du får ret ;)
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Det er West Ham bestemt heller ikke.
-
Skrevet af Forza Zola
Enig ;)
come on Chelsea
Skrevet af ndyregaard
Lad os bare få den dejlige sejr, så vi forhåbentlig får skabt et godt fundament til at den "afrikanske udvandring" sker. Ved mindre vi får forstærket på en række vigtige pladser, så bliver det en hård tørn når Drogba, Kalou, Ession og Mikel drager mod syd. Vil dog håbe at de unge nye får chancen for at bevise deres værd på et tidspunkt..
AaB (Altid) Chelsea (Siden 1999)
Skrevet af Chino
Jeg bryder lige tråden med et par korte spørgsmål, som kræver tilsvarende korte svar fra en Blues.

Hvad er situationen med Yuri Zhirkov? Jeg kan se, at han kun har fået få kampe og endnu ingen optrædener i PL. Her er altså tale om en mand der har kostet klubben £18 mio. Har man virkelig betalt så mange penge for at aflaste A. Cole på venstrebacken? Kan han ikke gå ind og konkurrere med Malouda/Kalou højere oppe på banen?

På forhånd tak.
Skrevet af Kemosabe
Zhirkov er først lige kommet tilbage fra et længerevarende skadesforløb, så det er vel hovedsagligt derfor, at han ikke har været ret meget inde omkring førsteholdet.

Men ja, jeg er også begyndt at undre mig lidt over, hvorfor han ikke er blevet prøvet lidt oftere, når han nu er blevet klar, men måske vurderer Carlo at han endnu ikke er helt oppe i omdrejninger. Han kan i princippet spille plads som Malouda (dvs den venstre midtbane i diamanten) foruden at være vikar for A Cole på venstrebacken.

Kalou konkurrerer han dog næppe direkte med, eftersom Kalou oftest bliver brugt som den ene angriber i en 4-4-2, dog uden ret meget succes.

Skrevet af stofferc
Skidt første halvleg og straffesparket var rigtigt nok. Bare irriterende at Gabbidon får lov at lave en ´Henry´ og at Green slipper fra en forseelse til sidst, som havde været straffe alle steder på banen.
Men vi skal stramme op i 2. halvleg og iscenesætte Drogba bedre end vi har gjort.
-
Skrevet af JohnLampard
Vi spiller forfærdeligt og straffesparket kan der ikke indvendes noget imod. Skidt beslutning af Cole.

Tilgengæld mener jeg vi bliver snydt for 2 straffe, først ved håndbolden og siden ved Greens nedsabling af Kalou.
Skrevet af Mugesh
@petrescu
"Det er ikke så meget at Lampard forlod West Ham, mere de knap så pæne ting som han efterfølgende har udtalt om klubben. Men ja, jeg er som West Ham-fan bange for at Chelsea vinder komfortabelt imorgen. "

Det var heller ikke fordi west hamfansene værdsat ham da han var der. Han fik blandt andet skylden for West hams dårlige form, og at han kun var på holdet fordi hans onkel var træner og man forlangte også på et tidspunkt ham sat på transferlisten, hvilket han så kom og skiftede til Chelsea og blev en af verdens bedste midtbanespillere i hans generation. Den havde West hamfansene ikke forventet, det vel nok mere det der "hjemsøger" West hamfansene stadig!

Angående Zhirkov han var hentet til backup både back og wingpladsen... Han har været skadet, men hans konkurrenter har også gjort det rigtig godt(Malouda og Cole).

Og nu til kampen....
Jeg har ikke set de første 40min men nåede desværre at se hammers mål :-(
Hvordan har de ellers spillet?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Helt seriøst kan vi ikke tillade os at forvente vi bliver mestre sålænge at spillere som Ballck, Kalou og for den sagsskyld (Lampard) og Joe Cole er at finde på holdkortet. De ville ikke være at finde i nogen anden topklub i Europa. De har ingen fantasi eller kreative evner mere tilsynladende og det er ikke kun bedømt ud fra idag.

Udskiftninger til 2. halveg tak. Zhirkov, Mikel og en angriber ind.
come on Chelsea
Skrevet af Cassano-er-gud
ganske forfærdelig 1 halveg. ud med kalou ind med borini.
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af stofferc
Vi har ikke haft de helt store chancer, men synes faktisk vi har stået rimelig godt defensivt. Det er så ærgeligt at Hammers får et straffespark og at vi ikke får det.
-
Skrevet af stofferc
I betragtning af at Ballack spiller defensiv midt idag synes jeg han gør det godt. Mikel kan ikke tilbyde noget offensivt.
-
Skrevet af Knoblauch
Skidt 1. halveg, omend vi allerede ser bedre ud på dødboldene.
Gode udskiftninger.
Nu må dommeren snart lave en retningslinje, det er jo ikke til at finde hoved og hale i hans kendelser lige pt.
Skrevet af Knoblauch
For satan Lamps viser overskud der!
annonce
0