Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jonson10
Det kunne helt sikkert have været værre. Jeg er fortrøstningsfuld.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Tjasper
Bliver spændende at følge. Meget åbent.
Skrevet af fodbold9
PSG synes jeg personligt er et fedt hold at møde! -Det er meget lige, og meget kan blive afgjort af hvem der lige rammer dagen/dagene :)
Skrevet af RobertTheRobber
Vi undgik Real Madrid og Bayern München, det er vel det vigtigste. Men det bliver 2 meget svære kampe og det bliver ikke rart at se Silva spise Nøddesælgeren eller Torres råt.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af MIghtyBlues
Som flere andre også skriver, så er jeg yderst tilfreds med at undgå Real Madrid og Bayern. Udover det, så slutter vi af hjemme. PSG er på dette tidspunkt i tuneringen ikke et dumt hold at møde. De har massere af dygtige spillere, men som et hold, har de ikke samme erfaring i CL, som Chelsea, og Mourinho, det kan forhåbentlig blive en fordel. Kan man neutralisere Zlatan så meget som muligt, så er man et godt stykke af vejen. Desuden er det fint at møde et "nyt" hold istedet for det usual suspekts på dette stadie i tuneringen.
Skrevet af Goikoetxea
MIghtyBlues

Du glemmer så helt, at PSG nærmest allerede er mestre og derfor ikke skal tænke på det. Modsat Chelsea som skal slås med den PL og CL, jeg ser den 50/50.
Wise Men Say...
Skrevet af MIghtyBlues
Det er jeg slet ikke uenig i, men jeg skriver heller ingen steder det vil blive let. Af de mulige hold, der er tilbage, så synes jeg stadig PSG er en fornuftig lodtrækning. Jeg ser kampene som værende meget lige, måske med Chelsea som svage favoritter, men ikke meget mere end det.
Skrevet af Tjasper
Kan man neutralisere Zlatan så meget som muligt, så er man et godt stykke af vejen.


Ingen tvivl om at Zlatan er deres bedste spiller, men jeg tror nu nok alligevel de har flere strenge at spille på. Især Cavani, Lucas og Lavezzi er giftige spillere.
Desuden synes jeg deres midtbane ser rigtig fornuftig ud, med især Motta, der må siges at have masser af ChL erfaring og så Matuidi. Cabaye er ikke rigtig blevet spillet ordentlig ind på holdet endnu, men alle ved hvad han står for. Hvis han kan ramme et højere niveau også, så har de en utrolig kompetent midtbane.
Deres forsvar med Silva som den ledende figur og den rutinerede Alex er heller ikke værst. De har altså en rigtig fin midterakse.
Selvom holdet ikke er helt ligeså homogent som Chelsea, skulle det ikke undre mig at det er i år PSG når semifinalerne. Det kan godt være at PSG som klub ikke har så meget ChL erfaring som Chelsea, men stort set samtlige deres spillere er Champions League erfarne og flere af deres profiler har også spillet sammen i to år eller mere nu.
Jeg ser det som 50/50 hvem der går videre.
Skrevet af Forza Zola
Er også enig i at det er en ok lodtrækning. Ser den som mange andre meget lige. Det bliver en 50/50
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
God kamp idag folkens.

Jeg siger en sikker 2-0 sejr, baseret på intet andet end min romantiske fodboldhjerne. Det skal nok blive en festlig omgang.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af No17
Tror nu Chelsea ret sikkert.

Arsenal har i lang tid haft et mentalt problem når de møder de store hold.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af Bosse1983
God kamp, pikhoveder. Hvis I vinder håber jeg de finder den forsvundne flyver igen ud på eftermiddagen. Gerne plantet i Mourinhos baghoved, baseret på intet andet end min romantiske fodboldhjerne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Eroh
#Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Luiz, Matic; Schürrle, Oscar, Hazard; Eto´o.

Ref: Andre Marriner
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af CarefreeCFC
1 Petr Cech; 2 Branislav Ivanovic, 24 Gary Cahill, 26 John Terry (c), 28 Cesar Azpilicueta; 4 David Luiz, 21 Nemanja Matic; 14 Andre Schurrle, 11 Oscar, 17 Eden Hazard; 29 Samuel Eto´o.

Substitutes: 23 Mark Schwarzer, 33 Tomas Kalas, 12 John Mikel Obi, 8 Frank Lampard, 15 Mohamed Salah, 19 Demba Ba, 9 Fernando Torres.

Shirley starter. Så står den på storsejr i dag.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af jensbh
Hvad tænker folk om matic-luiz konstellationen?
Skrevet af Xavierz
Carefree

Kan li optimisen ;)

Jens

Lyder frækt umildbart ;) Lade os håbe den virker lige så godt
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af Schmitte
@jensbh

Lige mod Arsenal egentlig ikke så bekymret. Er ikke ligefrem deres omstillingsspil, de er kendt for, mens det giver mulighed for at styre midtbanen fysisk.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Hasselbaink.
Synes egentlig det er OK.

Det bliver ofte al for tung med 2 uf af 3 af Mikel, Lampard eller Matic på banen.
Hverken Ramires eller Luiz er mine favoritter på midten, men som makker til Matic passer de fint ind.
Skrevet af Forza Zola
Stensikker 3-0 sejr. Til lommerne folkens
come on Chelsea
Skrevet af Xavierz
Hvor er det bare flot det mål! Sådan! Etoer jeg sku begyndte at kunne li
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
annonce
0