Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Kalou er købt som angriber, om i synes han spiller godt der eller ej. Manden scorede altså 35 mål i sine 65 kampe for Feyenoord.

@Mugesh

Du snakker om at folk bare vil have at vi køber ind for, at købe ind. Problemet ligger i at vi rent faktisk er blevet dømt en karantæne, som gør vi ikke kan handle de næste to år. Jeg ved godt at den endelige dom ikke er kommet endnu, da sagen er blevet anket. Jeg er dog ikke villig til at løbe den risiko hvis at vi rent faktisk skulle få sådan en dom.

Jeg synes ikke at vores nuværende trup har brug for at blive forstærket i denne sæson, men man bliver også nødt til at kigge på alderen af nogle af nøglespillerne:
Anelka, 30 år (31 i Marts)
Drogba, 31 år (32 i Marts)
Deco, 32 år
Lampard, 31 år
Ballack, 33 år

(Jeg vælger med vilje ikke at nævne spillere som Belletti og Carvalho, da vi i højere grad har spillere til at dække deres positioner. Især Belletti som efterhånden er en halv gammel "altmulig-mand", kan blive afløst af nogle unge spillere, der kan få chancen. Når han alligevel ikke er en vigtigere mand på holdet, kan jeg ikke se hvorfor at nogen af de unge spillere ikke skal have chancen i stedet).

Men hvis vi ser på deres alder, er det altså fem vigtige spillere, vi ikke ved hvor længe kan holde højeste niveau. Jeg skal ikke kunne afvise at alle fem kan spille to år endnu - jeg tvivler dog.

Vores to suværent bedste angribere er oppe i årene, og Anelka er en mand der har været igennem en lang karriere, som godt kan sætte sine spor.
På angrebs pladserne er der så Kalou, Sturridge, Di Santo og Borini.

Kalou er allerede 25 år, og har indtil videre ikke vist at han er værdi til en startplads på et af verdens bedste hold. Han har i enkelte glimt vist at der er en grund til at han er blevet hentet til Chelsea, men han har på ingen måde vist det stabile niveau der skal til. Før kunne man bruge den undskyldning at var under udvikling, men den holder ikke vand mere.

Så er der Sturridge som har været inde og vist rigtig gode takter, men man kan se at han mangler noget erfaring. Han træffer ikke altid de rigtige beslutninger, men det er noget der kommer hvis at han får chancen kampe mod mindre gode modstandere.

Di Santo er på nuværende tidspunkt udlejet til Blackburn. Jeg skal være ærlig og sige jeg ikke har set særlig mange Blackburn kampe denne sæson. Men har har fået 15 kampe, og scoret en enkelt kasse. Lyder ikke sindssyg imponerende af en angriber, men flot at drengen alligevel har fået så meget spilletid.
Jeg har altid været lidt negativ overfor Di Santo som den store målscorer. Da manden kom til klubben, havde han heller ikke en særlig imponerende scorings statistik. Han skal til at bevise at han kan scorer mål, hvis han skal kæmpe med som afløser for Anelka/Drogba.

Borini er endnu en ung knægt. Den yngste af de nævnte. For mig at se skal han udlejes til en mindre klub hvor han kan få noget spilletid, og lidt erfaring. Eneste grund til at han får lidt spilletid på nuværende tidspunkt, er vel at Di Santo er udlejet, så man skulle bruge en ny femte angriber. Det skal ikke lyde som jeg ikke synes at Borini har talentet, men om to år er han endnu kun en knægt på 20/21 år.

Alle tre af de unge har talent, men deres udvikling kan lige så hurtigt gå i stå igen, det er set flere gange, end at de er blevet verdenstjerner. Hvis en af Anelka eller Drogba går i stykker, hvem skal så overtage? Kalou, der har spildt sin del af chancerne, eller en af de tre gutter der endnu ikke har hår på brystet til at banke kasser ind i PL.

Vi er næsten afhængie af Anelka og Drogba laver noget på egen hånd, men den måde vi spiller på. De er så store spillere begge, og fylder så meget, at man straks mærke hvis at de bliver erstatte med det vi har i forvejen.

Jeg tør ikke at satse på at de unge lever op til deres potentiale.

For mig at se ville det optimale (ønsketænkning) være at sælge Kalou, hente en Agüero i stedet. Lade Borini udleje når det bliver sommer og beholde Sturridge og Di Santo hjemme.

Når vi spiller med to på toppen, vil der være rigeligt med spilletid til tre spillere. Agüero kan langsomt blive kørt ind på holdet, og starte som tredje angriber. Så snakker folk om, om han ville være tilfreds med det. Han ved jo godt inden at han skifter, at der er en Anelka og en Drogba i Chelsea, som gør det rigtig godt. Han ved udemærket godt at han skal kæmpe røven ud af bukserne, og spille sit bedste hvis at han vil slå en af dem af.

For mig at se ville det være rart med tre angribere der alle har muligheden for at nuppe en af de to pladser. Det giver en god konkurrence om pladserne og det får folk til at skulle yde deres bedste til hver kamp. Plus hvis at der skulle komme en skade, eller en karantæne ville der være en fantastisk afløser, og skulle vi ikke bekymre os om det.

Lige nu er der et for stort spring fra Anelka og Drogba, til vores tredje mand i angrebet (Kalou).

Så ville Sturridge og Di Santo kunne konkurrer om at blive 4. angriber. Det vil igen være to spillere, der på lige fod kunne kæmpe om en plads. Samme fordele som før.

Det hele handler om at vi ikke ved hvad der sker i Kakuta sagen, og vi har ikke råd til at lade de unge tage over på nuværende tidspunkt. Hvis vi køber en enkelt nu, og sælger en, vil det give de unge lige så gode betingelser og de vil til den tid at vores karantæne have vist om de kan være med eller ej. Jeg er klar tilhænger af at Agüero bliver hentet til klubben. (Nu ved jeg ikke om det er muligt at lave en kontrakt så han først skifter til sommer, når vi har den sag, men det ville heller ikke gøre noget).

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af KC
Tak Maarkap, endelig en med fornuft. Men mener stadigvæk en spiller er nok eftersom vi ikke har noget angreb efter afrikanernes afgang. En angriber i dette vindue er livs vigtigt.
Skrevet af Mugesh
Nu er det ikke fordi jeg er imod indkøb, men det skal være af de gode grunde. Jeg har ikke afvist et køb af Aguero jeg ser ham meget gerne i Chelsea(og Torres, men det er bare fordi jeg har en stor forkærlighed til den mand:-)). Men jeg vil ikke have nogen af de spillere hvis vores træner tror på de spillere vi allerede har.


Di Santo har jeg altid været positiv overfor, da jeg ser mange gode ting i ham, ja hans målgennemsnit er elendig for tiden, men det vigtigste er at han får en masse spilletid og udvikler sig som spiller.


Jeg mener stadig at vi SKAL kunne klare med de spillere vi har i angrebet. Grunden til det hysteri er mere fordi D&A nok er det bedste angrebspar pt. Se på de andre storklubber rundt omkring, hvor mange klubber sidder med spillere som bare kan gå direkte ind og erstatte dem som regel starter inde i angrebet?

Man U førstevalg: Rooney og Berbatov, backups: Owen, Welbeck og Macheda.
Liverpool førstevalg: Torres, backups: N’Gog, Babel, Voronin.
Arsenal førstevalg: RVP, Bendtner og Arshavin backups: Vela, Eduardo, Walcott og ja jeg ved godt at Diaby og Nasri også spiller på kanten, men de er ikke købt som angriber.
Inter førstevalg: Milito og Eto’o backups: Balotelli(alt efter hvordan hans forhold til Mourinho er på kampdagen), Arnautovic, Suazo og Obinna.
Milan førstevalg: Ronaldinho, Pato og Huntelaar/Inzaghi/Borriello?
Juventus førstevalg: Del Pierro, Iaquenta/Amauri backups: Trezeguet, Giovinco, Rossi.
Barcelona førstevalg: Henry, Zlatan og Messi backups: Iniesta(dog fast spiller på midtbanen), Pedro, Bojan, Jeffren.
Real Madrid førstevalg: Ronaldo og Higuain backups: Raul, Benzema og Nistelrooy.
Chelsea førstevalg: Anelka og Drogba backups: Kalou, Sturridge og Borini.

Jeg må ærligt indrømme Chelseas angreb ser ikke så slemt ud, der er vel kun Real og Barca der har markant bedre backups. Både Arsenal, Liverpool og Man U’s backup er nogenlunde på vores niveau. Men ja Aguero vil klart være en forbedring, men det vil han sådan set til alle klubber. Men sådan som nogen fremstiller er vores situation ikke så katastrofalt. I værste fald vil Chelsea få to transfervinduer banned(til sommer og januar 2011) til den tid tror jeg stadig på Drogba og Anelka vil være at finde blandt de bedste i ligaen.

Jeg synes man skal værdsætte at vi endelig har en træner som også sætter sin tillid til unge spillere. En træners tillid har en kæmpe betydning for unge spillere. Så længe Ancelotti mener vi er stærke nok, vil jeg stole på vores unge spillere(Sturridge og Borini).

@KC

” Tak Maarkap, endelig en med fornuft. Men mener stadigvæk en spiller er nok eftersom vi ikke har noget angreb efter afrikanernes afgang. En angriber i dette vindue er livs vigtigt.”

Ja hvis man kun vil have verdensklasse spillere i truppen(også på bænken). Vil gerne se hvordan Chelsea ser ud om 5år hvis man fulgte dit råd om at købe. Bates scenarie hvor man købte den ene stjerne efter den anden, som til sidste vil have endt med at have Leeds som vores største konkurrent! FØJ
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
@markaap

"Problemet ligger i at vi rent faktisk er blevet dømt en karantæne, som gør vi ikke kan handle de næste to år."

Nej karantænen lyder på to transfervinduer, hvilket er et år.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af KC
Nej, den lyder på 3, hvilket vil sige halv anden år!!
Skrevet af Mugesh
Nej den lyder på to!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af KC
regnede man ikke i første omgang at vinterens transfer vindue ville være bannet? Dernæst står der at de har karantæne til sommer 2011. Det burde sige; Januar 2010, Sommer 2010, Vinter 2011. Men nu burde alt dette være rykket et vindue frem.
Skrevet af maarkap
"Tak Maarkap, endelig en med fornuft. Men mener stadigvæk en spiller er nok eftersom vi ikke har noget angreb efter afrikanernes afgang. En angriber i dette vindue er livs vigtigt. "

Huh? Jeg nævner også kun en spiller?

@Mugesh

Jeg vil stille et simpelt spørgsmål: Mener du ikke at det er alt for tydeligt at mærke når en af Anelka og Drogs ikke er med?

Så ville Agüero være en fantastisk spiller at få ind. Super timing når man tænker på at vi måske ikke kan handle de to næste vinduer (jeg ved godt det ikke er to år, fejl fra min side. Søgte endda på det lige inden jeg skrev indlæget, det var det der 2011 der kørte rundt i hovedet på mig. Det var en ups´er). Knægten er 21 år og har allerede bevist at han kan være med på højeste plan. Hvis vi får ham til klubben får han også tid til at spille sig ind på holdet imens vi stadig har Anelka og Drogba.

Jeg vil så gerne have den spiller til klubben, men han er sådan en dygtig spiller, at vi knap kan vente, da andre klubber nok også gerne vil have ham til.

Tror ikke at en mand som Anelka, der har været så meget igennem, holder skide lang tid, uden skader osv.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Mener heller ikke at det ville ændre mht de unge spillere, hvis vi sendte Kalou afsted og hentede Agüero. Igen ønsketænkning.

Men så ville det ikke ændre noget i at Ancelotti gerne ville give de unge chancen, da der stadig ville være det samme antal angribere.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
" regnede man ikke i første omgang at vinterens transfer vindue ville være bannet? Dernæst står der at de har karantæne til sommer 2011. Det burde sige; Januar 2010, Sommer 2010, Vinter 2011. Men nu burde alt dette være rykket et vindue frem. "

FIFAs normale straf i den slags tilfælde er 2 vinduer, hvilket den første dom også lød på. Hvis det altså bliver straffen kan vi købe igen i sommeren 2011.
-
Skrevet af Mugesh
@maarkap

”Jeg vil stille et simpelt spørgsmål: Mener du ikke at det er alt for tydeligt at mærke når en af Anelka og Drogs ikke er med?”


Det er jeg heller ikke uenig i. Ser bare gerne at man giver de unge chancer før man smider håndklædet i ringen og begynder at spendere på transfermarkedet.

” Mener heller ikke at det ville ændre mht de unge spillere, hvis vi sendte Kalou afsted og hentede Agüero. Igen ønsketænkning.”


Det er helt klart ønsketænkning, da vi desværre forlængede med Kalou i november:- (


Som skrevet før ser jeg gerne Aguero i chelsea, men det er ikke en must for mig.


” Men så ville det ikke ændre noget i at Ancelotti gerne ville give de unge chancen, da der stadig ville være det samme antal angribere.”


Ja det vil der, men der er der bare ikke. Hvem skulle da blive solgt? Kalou har lige forlænget.


Ser hellere at vi ændre systemet til 4-3-3 under ANC, til dette system burde vi være ok besat.


Til et helt andet emne: Ballack vil forlænge?

For mig er det ikke for smart at forlænge med en 33årige som slet ikke har levet op til hans status og løn. Så ser jeg hellere man enten køre Matic stille og roligt ind eller hente Mancienne tilbage, da han gør en god figur som defmig for Wolves, så kunne man forestille sig Mikel blive rykket længere frem. Matic/Mancienne, Mikel og Essien må siges at være fremtidens midtbane(hvis vi skifter til 4-3-3), hvis vi beholder diamanten smider vi bare Kakuta på den offmidt(hold kæft hvor har jeg store forventninger til den knægt).
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af maarkap
Man kan nu godt blive solgt selvom man lige har forlænget sin kontrakt. Det er set før. Husk nu, det er ønsketænkning. Men igen, hvis at man kunne lave en ordning, hvor vi evt føst fik Aguero til sommer, ville der være mere sandsyndligt at skibe Kalou afsted.

Desuden synes jeg også at du har ret med systemet i tiden uden Drogba, Essien og Mikel.

"Til et helt andet emne: Ballack vil forlænge?

For mig er det ikke for smart at forlænge med en 33årige som slet ikke har levet op til hans status og løn. Så ser jeg hellere man enten køre Matic stille og roligt ind eller hente Mancienne tilbage, da han gør en god figur som defmig for Wolves, så kunne man forestille sig Mikel blive rykket længere frem. Matic/Mancienne, Mikel og Essien må siges at være fremtidens midtbane(hvis vi skifter til 4-3-3), hvis vi beholder diamanten smider vi bare Kakuta på den offmidt(hold kæft hvor har jeg store forventninger til den knægt)."

Ballack er ikke sin løn værd, hvis man ser på alle kampe over en sæson. Han har det bare med at træde i karakter til de store kampe, og pludselig spille godt.

Der er intet fremtid i ham, og det hele handler om hvordan Ancelotti vurdere Matic. Om han er manden til at overtage Ballacks plads allerede til sommer (?).
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Knoblauch
"FIFAs normale straf i den slags tilfælde er 2 vinduer, hvilket den første dom også lød på. Hvis det altså bliver straffen kan vi købe igen i sommeren 2011."

Fik Roma ikke kun et vindues straf i sin tid?
Skrevet af maarkap
Var det ikke fordi de ankede sagen, og fik en lavere straf?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
Den fastlagte straf af FIFA er 2 vinduer. Hvis en appellering automatisk giver en reducering til 1 vindue vil jeg ikke brokke mig.
-
Skrevet af Mugesh
Er der nogen der ved hvilken dansk kanal kampen idag bliver vist på?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Jeg tror slet ikke den bliver vist, men det kan da være jeg tager fejl.
Skrevet af maarkap
"Den fastlagte straf af FIFA er 2 vinduer. Hvis en appellering automatisk giver en reducering til 1 vindue vil jeg ikke brokke mig. "

Hvis det var ment som en hentydning til at jeg mener de automatisk fik den nedsat, fordi de appellerede sagen, tolker du det godt nok mystisk.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
"Hvis det var ment som en hentydning til at jeg mener de automatisk fik den nedsat, fordi de appellerede sagen, tolker du det godt nok mystisk."

Hehe.. Lægger skam ikke ord i munden på dig. Sådan er jeg ikke. Nogen der har fundet et stream til dagens kamp?
-
annonce
0