Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Opvisningsfodbold i første halvleg. Vi fører 4-0, men det kunne have set meget, meget værre ud for Sunderland. Nu skal vi holde nullet i 2. halvleg, og så gerne vi fik Sturridge eller Matic ind. Det skal nok ske, men nok ikke fra start af 2. halvleg.

EDIT: Og i øvrigt et fuldstændigt fantastisk mål Ashley.
-
Skrevet af GrandeGarcia
Lad mig komme med et forslag til jeres kommende overskrift:

They were torn asunder(land)
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af stofferc
Høhø...

Ser ud til at Alex og Zhirkov får lov at starte fra 2. halvleg.
-
Skrevet af KC
United stadigvæk 0-0
Skrevet af Cassano-er-gud
Anelka du er kongen !
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af D.B.R. ©
Flot, at I bliver ved med at køre på mod et utroligt tamt Sunderland-hold.

I spiller sgu noget flot bold.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andib
@D.B.R.

Overvejer du at skifte til de blå? Medløber ;D
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Cheech
Flot? Prøv med møgheldigt. Bedst som Zenden fortjent bringer spændingen tilbage i kampen, får Anelka på heldig vis udbygget
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af D.B.R. ©
@ andib

Hehe, never.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stofferc
"Flot? Prøv med møgheldigt. Bedst som Zenden fortjent bringer spændingen tilbage i kampen, får Anelka på heldig vis udbygget "

Haha... idiot.
-
Skrevet af stofferc
Vi får desværre ikke lukket af bagude idag, men det var godt nok en offensiv magtdemonstration vi smed i hovedet på Sunderland. Anelka var ustyrlig og hele midtbanen samt fløje leverede gode ting offensivt.
Det kan selvfølgelig virke arrogant, men er faktisk lidt skuffet over vi ikke vinder større, da vi godt nok brænder mange 100 pct chancer.
-
Skrevet af Alsen_RedDevils
Hvordan stillede i op? 4-5-1 eller?
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af stofferc
Nærmere 4-3-3 med en meget flydende og pladsskiftende offensiv.
-
Skrevet af maarkap
Dejligt at vi bare bliver ved med at banke kasser ind i løbet af kampen, og ikke går i stå. Næsten ærgeligt at vi ikke scorer på flere chancer.

Nogle bud til overskriften?

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
GOALSHOW!!!
-
Skrevet af maarkap
Perfekt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af JohnLampard
Synes nu ikke der var tale om en 4-3-3. Hverken Malouda eller Cole lå som udgangspunkt på fløjen, men på den offensive midtbane. Cole bevægede sig dog ofte ud på højre kant, mens Malouda knap så flittigt befandt sig på venstre.

Men lækkert med en storsejr, som dog burde have været væsentligt større.
Skrevet af stofferc
"Synes nu ikke der var tale om en 4-3-3. Hverken Malouda eller Cole lå som udgangspunkt på fløjen, men på den offensive midtbane. Cole bevægede sig dog ofte ud på højre kant, mens Malouda knap så flittigt befandt sig på venstre."

Er jeg ikke helt enig i. De havde begge meget frie tøjler, men skabte begge bredde ved at bevæge sig ud på fløjen. Det er vel tæt på en 4-3-3, ellers kan man kalde det 4-3-2-1, hvis man vil være omsonst.
-
Skrevet af JohnLampard
Udgangspunktet var ihvertfald ikke ikke med 2 fløjspillere. Denne opstilling er set flere gange i sæsonen, også tidligt på året. Den har været praktiseret i de kampe hvor Anelka og Drogba ikke har spillet sammen. 4-3-2-1 er snarere den korrekte betegnelse.
Skrevet af GrandeGarcia
Hvad sker der for Malouda´s frisure? Han ligner jo frk. Rappesen med den knold!

Rimelig godt gået af A. Cole ved hans eget mål må man sige. Sgu stærkt at han kan lykkedes med den detalje som forsvarer.
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
annonce
0