Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Mir!!
Skide flot mål af Malouda..Fantastic..
Daje!
Skrevet af Forza Zola
1. kamp i PL jeg ikke ser i år og så banker vi 7 kasser ind for fanden da ;)

Mon ikke alle de kloge såkaldte eksperter som sagde at vi ville få det enormt svært i Januar uden afrikanerne er kommet på andre tanker nu ;)

Sgu klasse af drengene, hvad mon Drogba & co siger til en bænketjans når de kommer hjem, hehe.

U havent seen anything yet.....
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Har lige set highlight fra kampen og sikke nogle kasser vi laver. Anelka var helt outstanding og er i mine øjne player of the year indtil nu. Hold kæft hvor har vi savnet hans kreativitet og bevægelse i de uger han har siddet ude.

1. mål var sgu også en genial stikning fra Ballack og Malodas var også høj klasse sammen med Coles. Vild kamp.
come on Chelsea
Skrevet af Coppell
Hvad er det for noget med Joe Coles kontrakt?
Vil I ikke beholde ham? Vil han selv væk?

Der er rygter om SHitty i dag (selvfølgelig), men jeg så ham da gerne i Utd, hvis han virkelig gerne vil væk.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Razz
Det er noget med at Chelsea "kun" vil give ham 100 k om ugen. City menes at ville give 5 m i sign on og 150 k om ugen

Det skal vi ikke konkurrere med uanset Cole er interessant
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Forza Zola
Synes det er mange penge for en efterhånden middelmådig spiller. Problemet er bare at hvis vi ikke forlænger så kan han ryge på en fri transfer til sommer mener jeg....
come on Chelsea
Skrevet af Coppell
De lønninger er jo perverse.

Men Joe Cole på en fri transfer er som udgangspunkt interessant for de fleste klubber.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kemosabe
100k om ugen er mere end rigeligt. Hvis hans form i denne sæson er en indikator for, hvad man kan forvente af ham, er det ihvertfald helt ude i hampen, at forlange mere end det. Selvfølgelig så de fleste fans vel, at han blev, men han er jo pt alt andet end uundværlig.
Skrevet af Scotty
Til sommer?! Argh hva´.. Den slags ville da have fyldt medierne i en grad så det var umuligt at overse..
Skrevet af stofferc
"Til sommer?! Argh hva´.. Den slags ville da have fyldt medierne i en grad så det var umuligt at overse.. "

Det gør det vel også til en vis grad. Der har i hvert fald det sidste halve års tid været en "nyhed" om JCs kontrakt hver uge oder so.
Hvis han kræver 150k om ugen skal vi ikke forlænge. Det er han slet ikke god nok til. Så må han for min skyld gerne tage til City.
-
Skrevet af Kemosabe
@Scotty

Så spændende er det da heller ikke. Det er jo ikke Messi. Det er Joe Cole. Ikke desto mindre udløber hans kontrakt til sommer.
Skrevet af Scotty
Er da rigeligt spændende. Joe Cole er et stort navn i engelsk fodbold..
Skrevet af GrandeGarcia
og vel at mærke en Cole der er blevet hæmmet af skader. havde man skulle købe ham i 2006 f.eks. havde han jo været røvdyr.
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af Coppell
Det ER til sommer.

http://www.mirrorfootbal…289619.html

Det er da muligt, at Joe Cole er røv og nøgler. Det ved I bedre end jeg.

Men et "køb" af ham - til en lidt mindre ugeløn end det han kræver - vil da give mere mening end erhvervelsen af Michael Owen.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kemosabe
En del af årsagen til at der ikke har været så meget polemik omkring hans situation er vel også, at han og hans agent hele tiden er kommet med de "rigtige" udmeldinger om at man gerne vil blive osv. Læg dertil at han er en favorit hos fans´ne og selv er Chelsea fan.
Det er klart at Joe og hans agent prøver at presse citronen en anelse, men 150k får han sgu aldrig. Jeg tror på, at han bliver forlænget, men det bliver ikke til en Terry/Lampard-hyre, og det skal det heller ikke være.
Skrevet af Mugesh
@JohnLampard

” Synes nu ikke der var tale om en 4-3-3. Hverken Malouda eller Cole lå som udgangspunkt på fløjen, men på den offensive midtbane. Cole bevægede sig dog ofte ud på højre kant, mens Malouda knap så flittigt befandt sig på venstre.”

Er helt enig. Vi spillede faktisk modsat af hvordan Barca spiller med deres fløje, hvor Messi og Heny/Pedro som udgangspunkt starter på kanten og trækker ind, så gjorde Cole og Malouda det modsatte. Deres udgangspunkt var centralt og derfra løb de ud mod kanterne. Men det er sådan set ikke noget overraskende i, for Ancelotti brugte netop dette system i Milan når han kun havde én god angriber til gode.

@Forza Zola

” Har lige set highlight fra kampen og sikke nogle kasser vi laver. Anelka var helt outstanding og er i mine øjne player of the year indtil nu. Hold kæft hvor har vi savnet hans kreativitet og bevægelse i de uger han har siddet ude.”

Anelka har bare været så vild i år… Må ærligt indrømme at jeg kun troede han var en Inzaghi-type. Men han kan sgu meget mere.

Angående Joe Cole:
Manden er klasse, men han er sgu ikke 100.000k pund om ugen værd. Så ser jeg hellere man satser på Kakuta eller hente en billigere erstatning.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Ja det er helt ude i hampden med den ugeløn for hans vedkommende. Hvis Joe Cole vil ha 150 om ugen så smid ham på porten og stik mig 20 istedet for, det er der sgu mere value i ;)

For de penge ser jeg hellere Aguero eller Ribery til sommer.
come on Chelsea
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg er helt sikker på Cole nok skal underskrive en ny kontrakt med ham, men hans alder taget i betragtning, så er det hans sidste store kontrakt, og selvom han i forvejen har tjent massere af penge, så vil hans agent og ham selv nok gå efter den bedst mulige kontrakt.

Cole lader dog til at befinde sig godt i klubben, han er publikums yndling, han har selv udtalt flere gange han elsker klubben og så tror jeg også de øvrige englændere (Terry, Ashley og Lampard) har stor indflydelse på hans valg.

Det virker bare som lidt spil for galleriet, ligesom da Terry og Lampard stod foran forlængelser, hvor de også skulle til Ciity og Inter.

En helt anden ting er, at jeg lige har læst Essien igen er blev knæskadet på en landsholdstur... Det er fandme utroligt ! Omfanget kendes endnu ikke, så man kan da håbe på det bedste... Men en længere pause vil helt sikkert koste os i ligaen og CL.

Edit: Det skulle være et delvist overrevet ledbånd har jeg lige læst, og han er færdig til African cup og Nations. Det skulle koste ham ihvertfald en måned på sidleinien... Det er fandme skidt !
Skrevet af kunte_kinte
Det skulle være et delvist overrevet ledbånd har jeg lige læst, og han er færdig til African cup og Nations. Det skulle koste ham ihvertfald en måned på sidleinien... Det er fandme skidt !

Det er som udganggspunkt altid skidt når verdens måske bedste midtbanespiller bliver skadet, men sådan som Balllack har spillet på den def. midt på det seneste, er vi stadig ret godt stillet på den position.
Skrevet af Forza Zola
ja ærgeligt med Essien. Men heldigvis er vi godt garderet ind på midtbanen trodsalt selvom han naturligvis vil være et stort tab i den kommende tid. Det ville være langt værre hvis Anelka eller Drogba pludselig blev skadet, da niveauet ned til vores 3. og 4. angriber vil være markant større. De to må for intet i verden blive skadet alle andre pladser har vi fine garderinger til at dække.
come on Chelsea
annonce
0