Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8letters
@Mugesh

For det første, så tak fordi, at du brugte tid på at kommentere. For det andet, så behersk dig lige, når du færdes blandt andre mennesker.


Igen, der er en grund til Storforbrugeren har så meget magt, pga. fans som dig, der nægter simpelthen at gøre brug af deres venstre hjernehalvdel....

Ja, du sætter bestemt tonen for en god debat. Jeg er hverken mindre bemidlet eller hvad du ellers hentyder til. Lad os lige blive enige om, at Chelsea ikke styres af fans, men her er du vel også uenig. At du har et indædt had til Mourinho farver dagligt dine indlæg herinde. Hvis man bryder en række offensive rekorder i en stærk liga, så er det fordi man har gjort sig tanker herom. Det er jo patetisk, at se dit forsøg på at række en dygtig træner ned. Du har en formodning om, at folk der roser Mourinho ikke kan forholde sig kritisk til ham - du tager grueligt fejl. Hvis man slår en scoringsrekord, så må du sgu da indse, at han har gjort noget rigtigt.

Tja, før denne sæson, var han sammen med Mata, den der var bedst til at finde sin medspiller, før denne sæson, hvor han var den, som vandt flest af sine taklinger og nærkampe...

Ja, man kan altid bruge statestik til at underbygge sine egne holdninger, men uden at forholde sig til andet. Hvad kan du bruge den højeste pasningsrate til, hvis alle bolde er tilbage eller sidelæns? Jeg synes, at Mikel er en perfekt eksemplificering af problemet med de centrale spillere. Den første aflevering efter en erobring skal, efter min mening, altid være vertikal, da man kan bryde kæder og udnytte eventuelle overtal. Bayern - Real var fremragende eksempler på den filosofi. Dortmunds hvirvelvind er også ekstremt spændende på det punkt.
For at gøre Mikel færdig, så har jeg lidt svært ved at bygge bro mellem rollen på landsholdet og klubholdet, da vi snakker totalt forskellige grundlag at bedømme på. Ja, han gør det pænt for Nigeria, men modstanden til ANC er sjælden af højeste klasse. Den sidste landskamp jeg kan huske med Mikel var sidste sommer under FCC, hvor han så absolut malplaceret ud mod Spanien, trods en god præstation mod Uruguay. Vil lige gøre dig opmærksom på, at Chris Katongo har vundet titlen, som bedste spiller ved ANC - enough said.
Er Pep Guardiola også en dårlig træner fordi at han ikke kunne bruge Yaya Toure eller hvordan skal jeg forstå det?

Cole er/var en komplet back, hvilket betyder han er god begge veje, og ja endda rigtig god engang. Men noget siger mig, du har meget lidt styr på, det du får kværnet ind på skærmen...

Er ikke helt enig her, selvom du helt klart har en pointe omkring Cole - som jeg mener har gjort et godt indhop her i slutningen af sæsonen, men så altså skidt ud i perioden inden bænkepladsen. I City har man Kolarov, som har en spidskompetencer i det offensive med uhyggelig indlæg. I Chelsea har ingen af de nuværende backs nogen spidskompetencer i det offensive. Ja, gameplan betyder da en hel del, men lad nu være med at undervurdér Pablo Zabaletas præstationer - de har været mildest talt imponerende i flere sæsoner nu. Cole, da han var bedst, var på samme niveau som Zabaleta er nu - hvertfald offensivt. Det er bare 4 sæsoner siden, at han var på det niveau. Personligt tror jeg, at Dave kan udrette alt, hvis han bare bliver coachet rigtigt, så det er ikke der min anke ligger..

Det er alligevel imponerende, hvor mange idiotier du faktisk formår at smide ind på to indlæg. Storforbrugeren overtog PLs anden bedste offensive trup, men har ikke lavet andet end at bilde venstre hjernehalvdellammede fans ind, at hans hold...

Du er tydeligvis stadigvæk bitter over salget af Mata, og det kan jeg godt forstå. Mata spillede, selv i de spildominerende kampe, rigtig dårligt. Du praler jo af hukommelse, så det ved jeg, at du kan huske. Ikke at det retfærdiggører salget, men kan være et hint. Angående hullerne i truppen, så holder jeg stadig på, at der ikke er en brugbar midtbane konstellation i truppen. Lampard og Ramires mener jeg ikke har niveauet til at fordele kuglen på højeste plan. De er ikke sikre nok i pasningerne, og bliver der begået så hulens mange fejl af begge spillere, så de er direkte farlige for bagkæden. Du nævner på et tidspunkt, at mange af vores spillere er drænet for kreativitet og frihed. Det er spot on, og det er den ødelæggende filosofi, som Mourinho overvejende står for. Jeg er bare af den opfattelse, at Mourinho er så kynisk indrettet, at hvis han tvivler på sit materiale, så vil han hellere bruge sin bus-teknik end at vove pelsen med at udvikle spillere i et andet system. Jeg vil så også lige slå fast, at man også kan spille kynisk boldbesiddende fodbold, som Barcelona i mange år har gjort. Det er 100% kalkuleret og kynisk selvom mange beder til tiki-takaen.


Lampard é Deus
Skrevet af Black Spider
Hvad kan du bruge den højeste pasningsrate til, hvis alle bolde er tilbage eller sidelæns?

Det her er nu lidt dumt, 8letters, for det beskriver jo netop ikke Mikels afleveringer, og det har efterhånden været velkendt i rimeligt lang tid.

http://weaintgotnohistor…-chelsea-cf

Dermed ikke sagt, at han strør om sig med fremragende afleveringer som en anden Pirlo, men han er bestemt ikke bange for at spille bolden fremad, når han føler, at det kan gøres sikkert.
Skrevet af CFCHackney
med mindre man stadig er hippie og hopper rundt på den storforbrugende lyserøde sky.


Hvad hvis man er hippie, men ikke hopper rundt på hans lyserøde sky?

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af 8letters
Må medgive, at jeg har en mindre forudindtaget holdning omkring ham. Det du påviser skaber da et noget andet billede. Jeg er ikke negativ omkring ham, men mener ikke, at han kan tage os skridtet videre på midtbanen. Så skal han dele spilletiden med Matic, men stadigvæk med en 8´er ved sin side. Det er da også beundringsværdigt, at han max har fået 28 PL kampe på en sæson. Trænerne må også finde noget de ikke kan lide.

Lampard é Deus
Skrevet af Bosse1983
Det er da også beundringsværdigt, at han max har fået 28 PL kampe på en sæson. Trænerne må også finde noget de ikke kan lide.


Det første er jo heller ikke korrekt og det andet kan hænge sammen med, at det er vanskelig at bruge en spiller der ikke er tilgængelig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af chrmik
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CarefreeCFC
Ville være en god signing, men jeg tror ikke på den.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Goikoetxea
Bare det at Mou mener Dzeko skal vinde er jo dybt godnat. Jeg kunne give ham ret hvis han sagde Toure eller måske Hazard, men manden er igen så langt ude det er svært at tage ham seriøst.
Wise Men Say...
Skrevet af FalconLFC
Endnu en genialitet fra Mourinhos hånd for at fjerne presset fra egne spillere?

Manden er jo en parodi.
Skrevet af chrmik
@Carefree

Enig ...
Touré og dzeko er klasse spillere på det hold
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Schmitte
@FalconLFC

Du skal nok se,at det ligger i en interesse i spilleren.
At han så kan pisse nogle LFC-tilhængere af (m.fl.), ser han nok bare som en bonus.

Hvorfor skal den omgang lort med at beskytte egne spillere herind og fyres af..?
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af andib
Jeg gætter på at grunden er at DEN GÆNGSE CFC-tilhænger i så stort omfang de kan, bruger den "undskyldning" for nogle af de kuriøse udtalelser Mou kommer med.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Schmitte
@andib

Om ikke andet virker selve endogen med kommentaren mere at have en provokerende hensigt.
Nogen forsvarer ofte Mourinho, men overhovedet at vende den til, at der skulle være tale om at forsvare egne spillere er jo bare latterligt.

EDIT:
Og er efter min mening bare en omgang tuderi.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af RobertTheRobber
@FalconFC

Det fis du fyrer af, må du meget gerne holde for dig selv. Jeg kan naturligvis godt læse mig til, at du fra tid til anden bare skal ævle løs, men det kan du så passende gøre i Liverpooltråden, hvor det hører hjemme.


@Goi

Bare det at Mou mener Dzeko skal vinde er jo dybt godnat. Jeg kunne give ham ret hvis han sagde Toure eller måske Hazard, men manden er igen så langt ude det er svært at tage ham seriøst.


Først vil jeg påpege, at jeg ikke bryder mig specielt meget om Mourinho. Han siger det dog ud fra præmisset om, at den bedste spiller skal komme fra mesterholdet. Han kommer med fine argumenter og påpeger, i mine øjne, nogle gode pointer. Hans vurdering er langt mere sober end diverse bold.dk brugere. At du flipper sådan ud over det, skal nok mere ses i lyset af dit egentlige forhold til manden. Han ved trods alt langt mere om fodbold end nogen på bold.dk.

Jeg er dog ikke enig med ham, Yaya Toure har været usandsynligt skarp denne sæson.


@Carefree

Dzeko er nok en spiller, de færreste havde håbet på ville komme til Chelsea, for det vil ikke give meget mening for City, at sælge en så vigtig spiller til en rival. Jeg ved, at vi solgte Mata, men han passede desværre ikke længere til vores spillestil, hvilket man ikke kan sige er tilfældet med Dzeko i City. Jeg tror heller ikke meget på det.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af andib
Først vil jeg påpege, at jeg ikke bryder mig specielt meget om Mourinho. Han siger det dog ud fra præmisset om, at den bedste spiller skal komme fra mesterholdet. Han kommer med fine argumenter og påpeger, i mine øjne, nogle gode pointer. Hans vurdering er langt mere sober end diverse bold.dk brugere. At du flipper sådan ud over det, skal nok mere ses i lyset af dit egentlige forhold til manden. Han ved trods alt langt mere om fodbold end nogen på bold.dk
Hvis det er holdet, der har gjort at man er blevet mester, så behøver vinderen vel ikke komme derfra? Bare fordi man har stået det rigtige sted. Suárez har trods alt holdt Liverpool inde i mesterskabskampen og jeg tror City havde klaret sig uden Dzeko.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af jensbh
åh nej jeg er uenig med Mourinho i hans valg af årets spiller.
Nu må han være et arrogant svin, opmærksomhedssøgende nar, sådan at tale om ting han ikke har forstand på. Jeg tror han har gjort det for at drille Liverpool, ihvertfald på ingen måde fordi han mener det. Som han selv sagde før kampen mod Newcastle: "everything I say is mind games, everything I do is mind games"

(:
Skrevet af chrmik
@Schmitte

enig +1

jeg glæder mig til sæsonen er ovre og der er gået en rum tid så al´ den "tuden" over mesterskab, ikke mesterskab, forklaring på mesterskab, forklaring på ikke mesterskab er forsvundet ...

Dzeko har været meget kampafgørende for City på det seneste (som Toure også har været det) og jeg forstår godt pointen i at mesterholdet samtidig indeholder MVP .. jeg forstår så ikke at man med det samme forsvarer andre spilleres valg og samtidig peger fingre af dem som er enige med Mourinho (eller delvist enige).
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Hasselbaink.
Kalas i startopstilling. Dejligt at se...
Skrevet af Black Spider
Startopstillingen er vel i det hele taget ganske nydelig.

Schwarzer
Azpi, Ivan, Kalas, Cole
Mikel, Matic
Salah, Oscar, Hazard
Torres

Og hvis vi så forsøger at være lidt aggressive, så kunne det faktisk godt blive helt anstændigt.
Skrevet af PFF
Åndssvagt mål.
Noget som virkelig er sandt herinde: \\\"The greater the power, the more dangerous the abuse.\"
annonce
0