Snak

Mere indhold efter annoncen
Fellaini er mere end velkommen, og ligeså er dembele. Men helst Moutinho,

Maicon hæver helt sikkert en ganske pæn hyre. Og vi snakker også om en spiller, vi ikke kan få penge for, når han er færdig her. Ingen videresalgsværdig. En opgradering af BosWinger, ja, men hvem er ikke det? En spiller der har peaket, og som ikke har præsenteret i et års tid.

Den bedste handel vi kunne have lavet, ville have været joâo pereira.. Men ham snuppede Valencia jo for næsten ingenting..

Hulk eller jovetic ville være gode. Eller schurrle.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Porto kræver jo en formue for Hulk, men så længe vores rige far tager pungen frem vil der ikke være noget problem.

Liverpool er ude efter Jovetic - dette betyder ikke vi ikke kan få fat i ham, men kan gøre en mulig handel sværere.

Schürrle har også fået sit gennembrud i Tyskland, jeg ser faktisk hellere ham end Jovetic. Dog tror jeg ikke Leverkusen vil slippe ham nemt afsted.
Mht Hulk går der rygter om at vi er nået til enighed med Porto om en pris på ca £35 mio.. Det tror jeg dog ikke på.

Mht jovetic må vi alt andet lige være LANGT mere attraktive end LFC lige pt. Højere løn, CL og en del trofæer inde for de sidste 8 år.

Schürrle ville heller ikke være dum.

Jeg ser dog personligt helst jovetic..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hulk vil være drømmekøbet, det er der ingen tvivl om.

Jovetic vil jeg også elske at se, han kan lide at holde på bolden og drible. Samt kan han spille lige bag angriberen, venstre kant og helt fremme. Som du selv nævner bør vi være mere attraktive end Dem, men på den anden side kan Liverpool godt narre ham med en god kontrakt.
Tja.. Hulk er den eneste af de 3, der for mig at se er realistisk. Men nu nå vi se hvad, der sker.

Vi ender nok med jarvis..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hackney

Maicons alder er jo netop en fordel i lige præcis dette tilfælde, som jeg selv og Donnie har nævnt tidligere i tråden. Hvis vi havde købt perreira eller køber Debuchy/Piszczek, ville det være en faliterklæring af de unge spillere på pladsen. Maicon skal jo forhåbentlig kun agere 2´valg, så om han allerede har peaket gør skam ikke noget. Han har stadig væsentlig mere kvalitiet end bos. Ifølge flere engelske medier menes lønnen at ligge på 740.000.00 kr om ugen (3 årig kontrakt). javist, den er lidt høj, men ikke decideret problematisk. Eftersom du har et soldidt crush på Todd Kane, forstå jeg ikke hvorfor du beklager dig over Maicons alder? :)

All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Fordi han ingen videresalgsværdig har, han er dyr i løn og alderen. En pereira havde været billigere i både pris og løn, og han er kun 28. Kane bør udlejes en sæson eller 2. Han er måske klar om 2-3 år, og der passer alderen jo fint( både maicons og pereiras). Men hvorfor så ikke Srna? Han kan spille begge back pladser og kanter, samt centralt på midten.

Maicon har sgu ikke imponeret mig de sidste mange gange jeg har set ham. Backup eller ej, nej tak. Hvis vi skal hente en, der har rundet de 30 så hent Srna. Men det er sgu nok forsent nu..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Det skal selvfølgelig siges at jeg ønsker maicon, det bedste når han kommer til klubben!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hulk vil være drømmekøbet, det er der ingen tvivl om.

Skal vi nu til den snak igen? Jeg synes bestemt, at der er ganske betydelig tvivl om, hvorvidt Givanildo vil være drømmekøbet. Han har intet vist i en seriøs liga og han har ikke just smadret modstanderne i CL. At bedømme ham for scorede mål i Portugal er omtrent lige så holdbart som at bedømme Kezman eller Kuyt for deres scorede mål i Holland. Hvor målfarlige var de i PL, da det kom til stykket?
Bs

Jeg forstår udmærket godt hvad du mener. Men Hulk er en klasse kant/ angriber. Han gør det godt for Brasilien og godt for Porto i en udmærket liga. Man kunne(næsten) stille de samme spørgsmålstegn ved hazard. Jeg er ikke i tvivl om, at han vil gøre det godt for os hvis vi henter ham. Prisen skal selvfølgelig være max 35-37 mio!! Men han er ganske fantastisk!

Men nu må vi se :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce