Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Nu mangler vi selv 3-4 stykker, så den går ikke. Men så snart Gourcuff, Di Maria, James og Sanchez kan vi snakke om det. Det sker sandsynligvis her til sommer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Hvor mange spillere har vi, der kan spille def midt? Matic og Mikel, og det er så egentlig det. Og Mikel kunne jo godt tænkes at ville videre.

Og så er det, sådan som jeg ser det, svært ikke at se Martinez (eller Gustavo) som en general opgradering på den centrale midtbane i forhold til Ramires. Okay, ikke i forhold til arbejdsraseri, men de klovner til gengæld lidt mindre rundt med bolden, og de vil begge kunne overtage def midt rollen ret problemfrit. Kan du forestille dig Rami-Cesc på midten? Det ville jo være en blå udgave af Ramsey-Wilshere.


Hvad angår manglen på AM´ere, så ville jeg egentlig gerne se Atsu få chancen for os, og jeg tror ikke, at Schürrle er ret langt fra at være en skarpere Dirk Kuyt, men hvis jeg alligevel bare skal se på småkedelige Willian, alt imens de andre er klistret til bænken, så kan vi lige så godt gå efter en kantspiller, der faktisk straffer modstanderen, hvis han får tid og plads.
Skrevet af Geddar , moderator
Og du mener ikke det er overkill med Gustavo/Martinez som reserve for Matic eller omvendt?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Jeg mener, at der er herligt meget taktisk fleksibilitet i at have Matic, Gustavo / Martinez, Cesc, og van Ginkel til den centrale midtbane. Folk som Ake, Chalobah, Baker, og Loftus-Cheek kunne selvfølgelig være sjove at hive i spil også, men det sker jo ikke.

Spørgsmålet er dybest set, om vi holder fast i Mikel og Ramires, eller om vi prøver noget andet. Mikel er lidt for statisk og lidt for langsom, hvis vi vil presse aggressivt, og Ramires er generelt lidt for dårlig placeringsmæssigt og i pasningsspillet, så hvis det var op til mig, så ønskede vi dem begge god vind fremover og mange tak for deres gode indsatser gennem årene.

Du kan godt kalde det overkill at have både Matic og Martinez, men alternativet er, at vi kommer til at mangle bredde og kvalitet, hvis Matic render ind i en skade.
Skrevet af Geddar , moderator
Nu er der også et mellemområde fra at bruge nogle af verdens bedste til positionen som reserve og til at anvende Chalobah/Ake/andre talenter.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Helt så fastlåst behøver det nu nok heller ikke at være. Det er vel ikke så svært at se Matic spille sammen med Gustavo eller Martinez, hvis Cesc enten er skadet eller ikke er i form? Og hvis Oscar er skadet, hvem spiller så 10´er? Det gør Cesc selvfølgelig, mens der så stadigvæk er rigeligt med dybde på den centrale midtbane.

Jo, der er ganske givet en sted mellem at have nogle af de bedste i verden til at sidde over i hver kamp og så at bruge talenter med Championship erfaring som andetvalg, men hvis det kan lade sig gøre at gå efter de bedste, hvorfor så ikke gøre det?
Skrevet af Geddar , moderator
Der er jo fine muligheder for at reagere ved skade til Cesc eller Oscar. Van Ginkel kan komme ind, Oscar kan rykkes tilbage, Hazard kan rykkes ind på 10´eren.

"men hvis det kan lade sig gøre at gå efter de bedste, hvorfor så ikke gøre det?"

Vel fordi trupharmoni trods alt også betyder noget, og et rent rotationsprincip sjældent fungerer, og Mourinho ikke ligefrem er kendt for at rotere meget. Og spillere som Gustavo og Martinez vil netop kræve en del spilletid.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Og hvis Matic er skadet?

Jeg er i øvrigt enig i, at det vil kræve en del rotation at holde hele truppen tilfreds, men fem spillere til tre pladser burde nu godt kunne fungere.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvis Matic er skadet bør det kunne lade sig gøre at klare sig med lidt mindre end nogle af verdens bedste på positionen. På den position er der en del interessante emner, der ikke er så profilerede endnu.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Selvølgelig kan det lade sig gøre at klare sig med mindre, men det er vel mindre vigtigt, hvad vi kan klare os med, end hvad der giver os bedre muligheder for give Bayern og Real en velfortjent røvfuld i CL og samtidigt være med i kampen om mesterskabet?

Eller det er i det mindste sådan, jeg har forstået klubbens målsætning.
Skrevet af Geddar , moderator
I princippet har du da helt ret. I virkeligheden er det dog ikke irrelevant at se på hvordan den slags opbygning af truppen vil påvirke harmonien i truppen, særligt når i ikke i lige så høj grad som tidligere kan kompensere med lønnen, men i nu dag strammer lidt ind. Og så er det værd at huske på at Martinez-historierne bygger på at han skulle være utilfreds med ikke at være fast mand.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af [Mig]
Jeg synes, at Ghoulam (Algeriets venstre back) virker som et spændende bekendtskab. 23 år, spiller i Napoli og de gange jeg har set ham har jeg været meget begejstret. Andre med samme holdning?
JT, Captain, Leader, LEGEND
Skrevet af Kemosabe
Jeg kender ham ikke, men jeg nåede da at se første halveg af kampen igår, hvor Algeriet spillede fremragende uden at jeg bed mærke i venstre back som sådan.

Og nu officielt farvel til Cole. Ham var vi heldige med. Selvfølgelig var der flere svage præstationer i denne hans sidste sæson, men jeg kan ikke komme i tanke om en venstre back (i verden), som over de samme otte år kunne have givet os mere. Han havde jo også en rar evne til at løfte sit spil yderligere i de største kampe. De to CL finaler er et glimrende eksempel herpå, hvor han desuden holdt nerverne i ro og scorede på sine straffespark.
Skrevet af chrmik
http://www.chelseafc.com…ent-reached

så blev det "desværre" officielt -
mon ikke jeg må vinke farvel til min drøm om mandzukic nu :(

men okay, han er velkommen - for han kan da kun blive bedre end de vi har
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af MIghtyBlues
Så skulle købet af Costa vist være sikkert. Nu meldes der ihvertfald officielt ud, at man har udløst Costas frikøbsklausul. Jeg er virkelig bange for det ikke ender lykkeligt med ham, men krydser fingre for det bare er tidligere flop som Mutu, Casiraghi, Sutton, Kezman, Crespo, Sheva og Torres der gør mig skeptisk.
Skrevet af Jonson10
Sidder også med en underlig fornemmelse omkring Costa... Historikken taler ikke ligefrem for at det bliver et succesfuldt bekendtskab desværre. Men det (burde) give lidt flere strenge at spille i offensiven.
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af Eroh
Var Crespo et decideret flop? Husker ham da for at score et okay antal (flotte) mål. Var han ikke en del skadet?
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af CFCHackney
Crespo´s problem var vel mere England end så meget andet.

Og fint, at klausulen endelig blev udløst, da alt det andet personlige fnidder er på plads.

Luis og Tiago som de næste og det har været er fint transfervindue, imo.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
Vild udvikling Costa-forventningerne har taget her i tråden, fra en spiller der, på trods af at være en cunt, kunne være en frelser på banen, til en spiller man er klar til at smide ned i Sheva-kassen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Folk dømmer hurtigt, uden at have det store at have det i.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0