Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Eroh
Ivan spillede da over det jævne i dag. Var stærkt involveret i de to første mål.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af jensbh
ret involveret i det tredje også...
Skrevet af KnockOut
hehe ja Ivan var ret god, der var kun et par defensiv sløse ting fra ham, men ret beset var forsvar med jt, cahill meget sløset i denne kamp, ikke af den normale kvalitet, især jt var på det jævne.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af chrmik
okay okay ... I admit it, Ivan is not my cup of Earl Grey
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Forza Zola
Synes desværre at 2. Halvleg var langtfra godkendt. At vi ikke kan kontrollere kampen bedre og i store perioder spiller den helt baglæns til Cou for blot at losse bolden op, er for tyndt.

Det var jo præcis det de ønskede og et spil de kan matche hvis ikke slå os i.

Men rigtig flot 1. Halvleg vi kan bygge videre på og 3 point på kontoen. Og mon ikke Luis får debut i næste runde.
come on Chelsea
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Enig, Zola. Det var en tro kopi af Hull kampen for et år siden. Det er ingen grund til at overlade initiativet til Burnely, når vi har så godt styr på dem.

Taxachaufføren var herlig i dag!
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Kemosabe
Forsvaret så en smule usikkert ud, synes jeg. Ellers var det jo ganske overbevisende og i en kort, intens periode i første halveg kørte vi jo fuldstændigt rundt med dem.

Vi formår desværre ikke at få en eneste fornuftig chance ud af omstillingerne i anden halveg, så det skal der vist arbejdes lidt med.

Og så er det jo virkelig rart at have en kompetent angriber på banen, som også kan indgå fornuftigt i spillet. Jeg må sige, at han er en langt bedre spilstation end jeg havde regnet med. De andre spillere skal jo også lige vende sig til, at en aflevering til vores mand på toppen ikke automatisk er lig med et boldtab.
Skrevet af Jonson10
Mere end godkendt første kamp. Ja 2. Halvleg var kedelig, men det er fair nok at køre den på autopilot efter at have lukket den i 1. Og så var det dejligt at se Cesc og Costa komme godt fra start, kan næsten ikke vente til næste kamp.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Will
Tillykke med den gode sæsonstart.

Er Schürrle blevet fast mand, eller ryger han snart på bænken igen?

https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af CFCHackney
Akkurat i som i sidste sæsons så spiller han nok, når han gør det godt.

Hans mange bænkninger sidste vinter havde en hel del at gøre med et formdyk og nogle "gode" præstationer fra Will.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Martinovic
Det er vel kun Costa, Hazard og Oscar, der er mere eller mindre faste af de forreste fire. Mourinho kører oftest rotationsprincip, og det fortsætter formentlig med Schürrle, Willian og Salah.

2-1-målet må næsten være denne sæsons bedste hidtil. I hvert fald af de mål jeg har set.
Mojn do!
Skrevet af CFCHackney
Jep, det var en smuk kasse.

Costa og Cesc skal nok blive gevinster.

Og så må man i dén grad håbe, at Cahill og JT finder niveauet frem fra sidste sæson. Iva kan spille pladsen, men jeg har ikk den store tiltro til Zouma lige pt.

Jeg havde langt hellere beholdt Kenneth eller Kalas i truppen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af 8letters
I mine øjne, så orkestrerede Cesc det hele i går. En fortræffelig balance mellem direkte og sikre pasninger. Nu skal han bare spille 60 kampe i år!
Lampard é Deus
Skrevet af CFCHackney
Helt enig.

Cesc var en sand fornøjelse, og præcis det vi har haft brug for i lang tid efterhånden.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af 8letters
Udover det, så tror jeg, at Mourinho skal skynde sig at implementere man-bear i det centrale. Er ikke sikker på, at JT magter en hel sæson på højeste niveau.
Lampard é Deus
Skrevet af CFCHackney
Det tror jeg også, at du har helt ret i.

Jeg frygter dog lidt, at Cahill begynder at kegle rundt igen uden en egentlig leder ved siden af sig, og det mener jeg ikke, at Iva er.

Men jeg kan selvfølgelig tage fejl. JT lignede dog en, der var tæt på at have passeret sidste salgsdato.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Det er måske lidt hurtigt at afskrive ham efter 1 halvdårlig kamp? Men, ja, han så ikke ligefrem usvigelig sikker ud, og vi må vel antage at forsvaret i løbet af sæsonen vil blive udfordret i langt større grad end det blev mod Burnley.

Jeg synes bare ofte vi har set at Cahill og Bran-Bear i midten har det med at blive meget febrilsk og ret hæmmende for opspillet.
Skrevet af CFCHackney
Jeg afskriver ham ikke. Han så bare meget skidt ud, og det bekymrer mig lidt, når han lader til at være den eneste, der kan få styr på Cahill´s paniske spil.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af aagaard2
Jeg er enig i, at Terry så skidt ud igår. Og jeg er også lidt nervøs for, at han skal spille på hans vanlige niveau hele sæsonen igennem (han skal nok komme derop i perioder). Og taget i betragtning, at hvis Cahill´s niveau netop beror på at han har Terry ved sin side, så kan vi godt blive tyndt besat i midterforsvaret. Ivan skal nok kunne biddrage i midterforsvaret, men jeg synes ikke ligefrem Zouma virkede som sikkerheden selv i pre-season. AC er stadig enormt ung, det samme gælder Ake - som vel heller ikke er oplagt til det centrale forsvar.

Jeg håber dog det går og Terry får spillet sig op - og forhåbentlig udvikler Zouma sig lidt i løbet af sæsonen, så han er en mulighed i pokal-kampe og CL´s mindre kampe, så Terry kan få nogle pauser. Jeg tror nemlig ikke, at Mourinho går ud og forstærker holdet på CB - der er vel også kun Benatia som er realistisk at hente? Og han er ikke bare dyr, men interessen for ham er også stor.

Edit: Ellers skulle det være Varane - som Mou jo godt kan lide... Men han er vel heller ikke helt billig, selvom den laveste del af sladderpressen rygter om et bytte mellem Varane og Cech.
Skrevet af Xavierz
Synes man skal gå efter en Benetia eller Varane til at tage Cahil´s plads.
Han er alt for fabrilsk.

Så er der en video med Schürrle laver the Ice bucket chanllenge, og han har udfordret Fabregas og Azpilicueta også en David Kratz.

Go spa =)
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
annonce
0