Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af aagaard2
Terry lavede den og udfordrede Rafa Benitez - det synes jeg er helt genialt! Ellers er jeg ikke meget for de der nomineringer der oversvømmer internettet, men det er sjovt at han udfordrer Benitez, det skal han have!
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg kan ikke forstå kritikken af Cahill. Han er, i mine øjne, på top 5 over centerbacks i PL. Efter Hazard og Dave var han ligeledes vores bedste spiller sidste sæson og hvis han skal kontrolleres af en makker i forsvaret, kan Ivanovic godt udfylde den rolle med succes... Synes jeg trods alt at vi også har set før. Han er trods alt 3. kaptajn (2. hvis Cech smutter), med rette.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af aagaard2
Jeg er bestemt heller ikke kritisk overfor Cahill, jeg er enig i at han er en fremragende CB og han er også en af mine personlige favoritter. Men jeg er enig i, at hans niveau falder når han ikke har den stærke leder ved siden side (de kampe hvor Terry ikke har været hans makker) - for mig at se, er det helt acceptabelt at det forholder sig sådan - taget i betragtning at han er god når han netop har lederen ved sin side.

Spørgsmålet er bare om f.eks. Ivan kan udfylde netop denne rolle, hvis det skulle vise sig at Terry ikke kan spille op til niveau igennem en hel sæson.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Nu må du holde med alt dit Benatia, Xavierz. Cahill skal selvfølgelig ikke væk. Han var sidste sæsons bedste Cb i hele ligaen. Og nej, han er meget sjældent febrilsk, men altid utrolig akavet i sine bevægelser med bold. Det er en del af Cahill charmen.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af CFCHackney
Tja, Cahill-Iva konstellationen under Rafa gav de fleste lange løg.

Cahill´ seneste gode sæson for os kom med JT(ledertype) ved siden side, og jeg kan godt frygte, at han er lidt afhængig af JT´s instrukser.

Jeg siger ikke, at vi skal købe en ny CB, eller ar Cahill ikke er god. Jeg er bare lidt nervøs.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Du har altid været lidt panisk anlagt. Det skal Cahill vel ikke have skylden for.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Xavierz
JOMEG

Problemet med Cahil for mig er.

Han har et sindsygt højt bundnivue, men hans topnivue er ikke særlig højt og bliver nok ikke højere end det han har. Som Hackney er lidt inde på, så har han været meget afhængig af Terry, og for mig at se minder det lidt om når Pique ikke har Puyol ved sin side, så er han osse utrolig rystende at se på, og det samme er tilfælde med Cahil.

Synes hellere ikke den intiligente del trykker særlig meget hos Cahil, og laver nogle underlige clearinger på underlige tidspunkter. Tilgengæld kunne man få et forsvar bestående af

Azpi/Ivano - Varane/Miranda/Benetia - Terry - Luis/Azpi

Så ville vi have et bund solidt forsvar, som er hurtig, og intilligente.
Som ville gøre det svært for et hvert hold, både i forsvaret, og længere fremme på banen.1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af aagaard2
@Xavierz

Men i det forsvar benytter du netop Terry - så kunne vi jo ligeså godt benytte Cahill, hvis niveau er ganske godt når han har lederen ved sin side. Problemet opstår idet at Terry måske ikke kan spille op til niveau en hel sæson.

Og du kan vidst heller ikke kalde Terry hurtig :)

Fungerer Cahill - Terry så får du det ikke bedre - samtidig skal du huske på, at Cahill er HG - hvis du vil presse Varane, Miranda eller Benatia ind på et hold så skal der ofres en ikke HG et andet sted på banen (og vi er allerede en i overskud).

Og hvis Cahill - Terry kan ramme samme niveau som sidste sæson, så vil jeg vove at påstå at det er et noget stærkere forsvar (uagtet at de nævnte spillere har et godt niveau), men Cahill kender ligaen, han kender klubben og han kender Terry.
Skrevet af CarefreeCFC
"Azpi/Ivano - Varane/Miranda/Benetia - Terry - Luis/Azpi"
Handler det ikke om at Cahill ikke ser stærk ud når Terry er væk? Og det mulige scenarie med at have Ivan/Cahill i midterforsvaret, er det som skræmmer?

At opstille et forsvar med en anden makker til Terry løser vel ikke noget - vi skal have Ivan eller Cahill til at tage ansvar, ikke bare skifte Cahill ud fordi han potentielt ikke er god nok når hans makker er væk. Vil Varane/Miranda/Benetia være gode nok hvis Terry ikke er der?

Jeg er glad for dig, Gary James Cahill.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af chrmik
Carefree

Helt enig - Cahill skal sgu ingen steder, den mand kender om nogen sin plads og giver 100% hver eneste gang, at manden har en fin motorik der til tider ligner en julefrokost for spastisk lammede skal vel ikke ødelægge hans fremtid i klubben ... han er guld værd og een af de bedste centerforsvarer i England og skal absolut ingen steder stod det til mig.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Xavierz
Mit indlæg på sidste side startede med jeg ytre at jeg ikke synes hans nivue er højt nok, og alt for fabrilsk ift. de andre 3 i vores bagkæde.

Så blev samtalen vendt lidt imod Cahil uden Terry.

Cahil med eller uden Terry ser jeg stadig Cahil som det svagest led.
Der vil altid være et svagt led, men synes han udskiller sig utrolig meget, ift. de andre i bagkæden.

Nej Terry er ikke hurtig ;) Men med de 3 andre, så tror jeg godt vi kan kalde forsvaret hurtig.

Cahil er på lånt tid, og når Terry ikke kan mere, så ser det pludselig ikke særlig godt ud. Derfor kunne jeg godt tænke mig man allerede nu eller næste sæson begynder at se på fremtiden. Her ser jeg naturligvis Benetia/Miranda/Varane som kunne udfylde de 2 pladser.

Jeg vil gerne have en klog forsvars spiller som Terry, og Terry kan stoppe når som helst, enten alderen, eller en skade.
Cahil er ikke typen der er kendt for kloge valg.

Kunne jeg vælge og vrage, så skulle en Silva hentes, men han er umulig.

Men inden det går for vidt, så hader jeg ikke Cahil. Jeg ser bare det svageste led, og leder efter alternativ. Jeg prøver kun at se på hvordan truppen kan blive stærkere og bedre, og det udfra dette jeg synes der skal findes en erstatning for Cahil.

Næste plads er vel højre offensive kant, samt amc.
Alle andre pladser er klasse.
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af Schmitte
En mindre analyse af i går - ret interessant:

http://www.statsbomb.com…vs-chelsea/
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af aagaard2
Nu er en Schürrle i rivende udvikling og en Oscar heller ikke klasse? Det skal også løbe rundt, økonomisk og harmonisk. At hente T. Silva, Ronaldo og James til holdet må hellere end gerne forblive i FM verdenen.

Jeg synes netop, at vi er rigtig godt besat i centralforsvaret med Cahill. Højre wing har vi en Schürrle med massere af selvtillid og som spiller fantastisk for tiden og CAM er vi også dækket rigtig pænt ind med Oscar/Fabregas. Jeg synes nu vi har massere af klasse.
Skrevet af Xavierz
aagaard

Inden der går FM i dig, så har jeg aldrig sagt Schürrle ikke er klasse.

Jeg har hellere ikke nævnt vi skal hente Ronaldo og James.
Og jeg ser skam os holdet forbliver i den virkelige verden.

Den virkelig verden, da er Schürrle ikke højre kant, men venstre kant eller spids angriber.

Oscar det en lidt anden snak - Hvor meget klasse er der i ham? Det et svært spørgsmål, og jeg synes ikke der har været mange takter at spå fra ham, men stadig en meget ung fyr som kan formes som man ønsker, og han kan derfor stadig slå til og blive en klasse spiller.

Højre kanten har vi Willian og Salah, hvor meget klasse der er det? Ved jeg ikke, men hva synes du?

AMC har vi Oscar og ikke meget mere, jovist vi kan bruge en fabre der osv. men fabre er bare ikke købt ind til den position.

Så ja vi mangler en klasse AMC og en klasse højre wing, samt CB.
Er det urlistisk? Nej slet ikke.

1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af K. Schmidt
I spillede virkelig godt i går i første halvleg, og ser ekstremt farlige ud med en meget komplet trup der har en stjernespiller / yngre talent til hver plads.. Alt afhængig af Costa´s tilvænning til Premier League ser jeg Chelsea som klare favoritter i år til P.L..

Forstår stadig ikke at man valgte Drogba frem for Lukaku men sådan er der jo så meget..
Skrevet af aagaard2
Nej, men hvis du antager Schurrle som venstre wing (jeg mener bestemt ikke han kan betragtes som spidsangriber), så står du med både ham og Hazard der og hvem skal så spille?

Jeg synes det fungerer optimalt med Hazard/Schürrle på hver deres wing - og at de i løbet af kampen bytter position. Der er ingen grund til at se en enkelt spiller fastlåst til en enkelt position.

Willian/Salah synes jeg er ganske habile backups - vi skal holde alle spillere tilfredse, så det går heller ikke at have de største egoer på bænken der vil have spilletid hver gang (vi ville opnå problemer hvis vi hentede en ny decideret højrewing). Willian var alt, alt for dyr i forhold til hans evner - men ser vi bort fra det, så synes jeg bestemt han er en kvalificeret spiller, som kan komme ind på mange forskellige positioner fra bænken og udfylde en rolle. Salah er ung, derfor forventer han heller ikke at spille hver kamp, men han har da evner - og idet vi har Schurrle/Hazard på banen, så er Salah en fornuftig mand at have på bænken, så længe han ikke klager sig - og så skal han nok kunne komme ind og levere i de kampe han bliver skiftet ind.

Jeg synes ikke du kan sætte det op, at Hazard, Schurrle er venstre wings og Salah, Willian er højrewings - ergo skal vi have en ny højrewing. Sådan fungerer moderne fodbold ikke, hvor spillerne har meget større frihed og hvor bla. wings har det med at bytte plads i løbet af kampen, hvilket også kan vise sig at være en taktisk fordel.

CAM - Oscar er ung, men han har et kæmpestort potentiale og han kæmper røven ud af bukserne, samt har et stort løbepensum. Jeg er enig i, at han ikke er færdigudviklet - men skal vi så sælge ham og hente en rutineret CAM, som Oscar så overhaler i niveau om 2 sæsoner? Det er det helt rigtige at satse på Oscar - det ser jeg bestemt ikke nogen problemer i, han har kun godt af spilletid og med tiden skal det nok vise sig at være en god "investering". Og Fabregas kan sagtens dække ind, når Oscar skal have en pause - hvilket han helt sikkert skal (jf. sidste sæson hvor han blev kørt helt død). At Fabregas ikke er købt ind til CAM positionen, tager vel ikke fra ham, at han sagtens kan dække den? Igen, hvorfor se spillere som fastlåst til en specifik position - i stedet for at sætte pris på at de kan dække flere positioner, hvilket giver taktiske muligheder? Det er da kun en fordel at Fabregas også kan dække CAM, selvom han ikke er købt til den position. I de kampe har vi så kompetente spillere som Mikel, MvG, Ramires der kan dække CM i de 5-6 kampe hvor han skal spille CAM og så får de også spilletid.

Cahill synes jeg vi skal lukke, jeg anser ham som yderst kompetent - og han var en af vores klart bedste sidste sæson. Men ok hvis du har et andet synspunt på ham.

Ikke for at gå imod dig, men jeg bliver bare lidt påtaget af din partout trang til at forbedre hver eneste position på holdet, når vi står med et så stærkt hold som vi egentlig gør. Vi har en lang række kompentente spillere, der kan dække mange forskellige positioner og som giver nogle gode taktiske muligheder og vi har reelt set ikke plads til en Højre Wing, CAM og CB hvis vi skal holde alle tilfredse og respektere de spillere der kæmper for klubben.

Hvis vi endelig skal hente en ny spiller i dette vindue, så forstår jeg ikke hvorfor du ikke har mere fokus på en backup angriber til Costa - da det vel reelt set er vores svageste led.
Skrevet af CFCHackney
Cahill´s topniveau er blandt de beste i ligaen/ i Europa.

Hans bundniveau er dog meget, meget lavt. Ikke så meget i sidste sæson med Terry ved sin side, men jeg frygter stadig for Cahill uden en leder ved sin side.

Jeg siger ikke, at vi skal hente en ny CB, men skulle vi endelig det, så skal det være en makker til Cahill og ikke en erstatning for ham.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af MIghtyBlues
Hvad skal man iøvrigt lægge i, at vores eneste rigtige venstreback ikke starter inde ? At Mourinho ville "sikkert" fra start i en udekamp eller at han ikke har været overbevisende i preseason ?
Skrevet af Xavierz
Schürrle agerede som venstre wing og angriber både i Leverkusen og på det Tyskelandshold inden han kom til Chelsea. At vi så har en Hazard til at dække den plads, det er hvad det er. Du har dog ret i det fungere godt med Hazard/Schürrle, men Schürrle kunne være en tand bedre, hvis han fik lov at spille sin plads.

Willian glimrende backup, og Salah er stadig enten eller.

Jeg sætter det ikke op Hazard og Schürrle venstre.
Jeg sætter det op som de spiller bedst på deres ynglings position. Jeg bemærker osse du meget ind over at spillerne skal have lov til at bytte position, og her er vi naturligvis helt enig, da jeg aldrig har påstået det modsatte, samt jeg ved godt hvordan moderne fodbold fungere.

Men Schürrle er nu engang bedst på venstre, det vil svarer jo lidt til at forsvarer at Hazard skal spille højre, med at man skal være fleksibel og kunne spille flere positioner, ja selvfølglig, men Hazard er nu engang bedst i venstre, lige som Schürrle.

Ergo jeg synes vi har et mangel, og det mangel er en naturlig højre kant med klasse.

Oscar, har jeg os en meget blandede følse med.

Jeg har den trang til at se hvor vi kan forbedere os, fordi jeg er ikke typen der stiller sig tilfreds. Jeg er typen der altid leder efter forbedringer og vil altid gøre det, da man aldrig skal stille sig tilfreds. Her ser jeg Chelsea være med i toppen hvor de tunge drenge spiller.

Skal man se på "moderne" fodbold så er der 3 klubber som burde være i finalen hvert år.

Barca
Real
Bayern

Se deres kanter.

Barca: Neymar Messi
Real: Ronaldo Bale
Bayern: Ribery Robben
Chelsea: Hazard Schürrle?

Synes kun Hazard kan følge med, men er stadig et lille stykke efter, men skal man tage Schürrle på venstre kant, så er hans nivue langt fra hvad der bliver præsteret i de andre klubber. Og jeg ser Chelsea værende på samme nivue som de klubber.

Jeg tænker ikke på angriber pladsen, da ham som spiller er klasse.
Kan godt være hans backups er elendige, men så er snakken igen ved at tage en helt anden drejning.

Ser os stadig mangle en klasse AMR og en klasse CB. AMC kan jeg godt gå med til Oscar, men så skal der hentes en backup til ham og det behøver ikke være fra øverst hyle.
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af CFCHackney
Oscar har to backups i Willi og Cesc.

Og hvorfor bruge udtrykket "moderne fodbold" når du nævner Barca, Real og Bayern? Det virker overflødigt...
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0