Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Mir!!
Romas President har sagt at Destro bliver, så medmindre, der kommer et stort beløb på bordet, så kan det være, i kan hente Destro.

Men ligenu tyder det på, han er i truppen efter vinduet lukker.

Desuden, er jeg ikke sikker på, Destro vil passe ind hos jer. I skal nok bruge en mere bevægelig angriber, Destro anses for at være lidt doven en af slagsen.

Men han har til gengæld en fantastisk målnæse, og står ofte de rigtige steder og tage de billige bolde og skyder ind. Lidt ligesom, RVN i de gamle dage.
Daje!
Skrevet af aagaard2
Nå den pressekonference gjorde os ikke meget klogere. Hverken på Torres - eller om Costa er med i weekenden (dog er det usandsynligt, at Costa er ude i 6 uger, når de snakker om han er med i weekenden eller ej).
Skrevet af CFCHackney
At Mou ikke afviser et salg af Torres, og at han samtidig snakker om, at hvis Torres smutter, så er det fordi, han vil opleve et nyt land, og liga så synes jeg bestemt, at det peger i retning af et salg/ en udlejning.

Jeg er ganske optimistik efter at have set den pressekonference.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Ja, du får vel ikke Jose til at sige meget mere end det på nuværende tidspunkt. Sådan er det jo altid. Kortene holdes tæt til kroppen.

Torres til Milan kan jo sagtens nå at gå i vasken endnu, og så er det bedre ikke at have kommenteret på det.

Mht Costa står det vel nogenlunde klart at han næppe er 100%, så hvis der er den mindste smule tvivl, spiller han næppe imorgen. Så må Drogba eller Schürrle starte på toppen. Jeg tror da sagtens Drogba kan ´holde til´ at spille en hel kamp. Hvis ikke er det vel komplet håbløst at vi har ham på holdet. Lampard kunne jo også spille en hel kamp. Det er jo ikke det, der er problemet.

Problemet er vel, at hans allround spil ikke er, hvad det har været. Selvfølgelig er fysikken også en signifikant del af pakken, men at han ikke skulle kunne komme nogenlunde igennem 90 minutter, tvivler jeg på. Det er jo ikke fordi han bare har siddet i sofaen og ædt chips de sidste tre år.
Skrevet af aagaard2
Hehe, nej det har du ret i. Jeg tror da også godt, at han kan klare 90 minutter, men jeg er lidt i tvivl om hvad han kan præstere. At spille ham 60 og give resten af tiden til schürrle ville også kunne gå.

Jeg synes bare Drogba har set meget tung ud, i de indhop han har haft og det hjælper næppe at spille 90 min. i så fald. At han kan skyde og heade til en bold er jeg ikke i tvivl om, men jeg tror ikke han kommer til at drive særlig meget gæk med Evertons forsvar.

Nu må vi se imorgen. Det kunne være så fedt at tage alle tre point imorgen, mod et stærkt Everton hold - om det så er med eller uden Costa.
Skrevet af Schmitte
Man skulle nu være blevet enig med Milan om Torres. Lægetjek i morgen. Aftalen indbefatter ikke den severance package (kan ikke lige komme på det danske ord) hvorved man egentlig får en bedre aftale end jeg havde troet, hvis rygtet selvfølgelig passer.

Samtidig Bamford på lån, hvorfor, hvis salget af Torres sker, man må forvente et indkøb. Hertil er der snak om Remy.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af RobertTheRobber
Apropos Costas skade. Lige uploadet fra Chelseas Facebookprofil.

https://www.facebook.com…e=1&theater
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af jensmoch
Fratrædelsesgodtgørelse må være det danske ord. Og at man eftersigende er kommet frem til en aftale hvor man ikke skal betale Torres en øre for at skifte, kunne godt tyde på en pris tæt på 0 pund. For det betyder formentlig at Milan giver ham en ordentlig røvfuld i sign-on fee.

Spændende er det i hvert fald, og Remy ville være en fin back-up til Costa, og så koster han under halvdelen af hvad Destro ville koste.

Så må vi håbe Chelsea-lægerne ikke ser store problemer med hjertefejlen.
Skrevet af chrmik
Hold nu kaje hvor bliver de næste dage spændende med transfer deadline og alle de rygter der går om Torres etc.

Glædeligt at erfare Costa har en lille mulighed for at spille noget/hele kampen i morgen, det bliver i sandhed lakmus testen at møde Everton på udebane - go go Blues!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af jensmoch
http://www.chelseafc.com…agreed.html

Chelsea Football Club and AC Milan have agreed terms for the two-year loan deal of Fernando Torres to the Italian club.
Skrevet af MIghtyBlues
Nu misser jeg givetvis noget, men så må en venlig sjæl lige hjælpe. Hvis man låner ham ud resten af kontraktperioden, hvorfor så ikke bare lade ham gå gratis ? Dækker Chelsea noget af lønnen i perioden ?
Skrevet af jensmoch
Det tyder på at Torres ikke ville gå med til at give frakald på sine penge, og Milan og Chelsea så er kommet frem til at dele lønnen imellem sig, ja.
Skrevet af JCech
Man skal ikke tage det, klubberne siger for gode varer. Men hvis Destro er utilgængelig, hvad så med Jackson Martinez? Var han en døgnflue, eller er han en fuldgod backup til Costa?
Thank you, José.
Skrevet af FirstPlace
Jackson Martínez har været stabil de to seneste sæsoner og han har lagt fint ud fra start denne sæson.

12/13 - 31 mål i 40 kampe
13/14 - 29 mål i 51 kampe
14/15 - 2 mål i de første 3 kampe

Men plejer det ikke være utrolig dyrt at handle ind i Portugal?

Hvad med en Bony?
Skrevet af JCech
Det ser da ganske godt ud, ville være fantastisk at have en 28 årig angriber med klasse sammen med Costa.
Jo, men man må også huske på at kvalitet koster, og Chelsea er dækket rigtig godt ind de næste par år, hvis man landede Martinez.
Thank you, José.
Skrevet af Black Spider
Mål i den portugisiske liga kan dog være lidt misvisende.
Skrevet af Schmitte
Man skulle eftersigende have udløst frikøbsklausulen på Remy (£7 mio.)
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af aagaard2
Jeg kan rigtig godt lide Jackson Martinez, men han vil formentlig blive ret dyr - og nok også dyrere end hvad der er forsvarligt at give for en backup. Kan vi hente Remy til hans frikøbsklausul og hans heldbredsproblemer ikke er alt for risikable, så virker det som en rigtig fin løsning - han kan også bidrage med noget andet end vores to andre angribere.

Men nu skal Torres handlen/lejen lige blive helt officiel først, men det ser lovende ud
Skrevet af JCech
Tjo, men Demba Ba virkede også som den store frelser, efter at have succes i Newcastle. Frygter lidt det samme kan ske med Remy; han har jo ikke bevist sig i en storklub endnu.
Thank you, José.
Skrevet af FirstPlace
Ifølge twitter, så er det spørgsmål om tid før det er officielt med Remy..
annonce
0