Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Det skal jo blive lidt svært når mere eller mindre spiller to mod to på den centrale midtbane. Matic-Ramires mod Yaya-Fernandinho giver os jo ikke en nævneværdig fordel og Cesc har ikke voldsomt meget tyngde som tier.
Skrevet af Jookoko
Willian har simpelthen været for ringe idag. Hans aflevering og beslutninger har været helt skidt. Kunne godt tænke mig at se en type som Schurrle fra start i 2. halvleg, som kan komme ind og udfordre og løbe med city-forsvaret.
*** Blue Is The Colour ***
Skrevet af Amdam
Willian ryger forhåbentlig i pausen - kæft han har smidt bolden væk mange gange!
Skrevet af L.Haahr
Willi og Ramires har begge en horribel første halveg indtil videre, så meget er gået i stå ved de to. Ind med Shirley i anden halveg hvor City måske er lidt møre, tror bestemt det er Mou´s taktik.
1 26 8 11
Skrevet af JCech
Jeg vendte sådan set tilbage for at lukke ukvemsord ud mod Willian. Der er vel ingen grund til at gøre det, som tre andre før mig, har gjort.
Thank you, José.
Skrevet af Black Spider
Cesc bør komme ud sammen med Willian. Han er stort set ubrugelig når vi ikke har bolden mere end tilfældet er.
Skrevet af Black Spider
Men så igen, Willian er fandme god til at trække advarsler. Det er lige før man skulle satse på at lade ham blive inde og trække et rødt til enten Yaya eller Fernandinho.
Skrevet af chrmik
Ramires og Willian har godt nok tabt mane bolde og Hazard viser heller ikke meget
Tynd første halvleg mod et på dagen mere tændt hold
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af aagaard2
Er der seriøst andre i hele denne verden end Mourinho, der kan se fidusen i Ramires? Wow en elendig præstation... Og hans gule kort er også bekymrende, han er jo ikke ligefrem typen der tænker over, at han har en advarsel, jeg håber han bliver hevet ud af kampen meget tidligt i anden halvleg. Det samme kan siges om Willian, der ikke har været imponerende...
Skrevet af chrmik
Werge og Mølby ... Hold nu kæft en ynk at høre på
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Ramires med gult kort.. Det kan selvfølgelig blive rigtig giftigt i en kamp som denne.
Kampens temperament passer egentlig fint til Mikel, som vil kunne give mere ro når vi er i boldbesiddelse og når vi skal spille os ud af små rum, hvilket Ramires flere gange i dag ikke har magtet. Desuden plejer Mikel at yde Yaya god modstand.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Forza Zola
Vi mangler simpelhen bevægelse mellem kæderne når vi har bolden, samt nogle til at true deres bagrum med nogle dybdeløb. Det må gerne blive bedre til 2. Halvleg.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Ramires bliver med længder overgået af elendighed af Willian. Jeg tror ikke han har ramt en medspiller endnu med en aflevering.
-
Skrevet af $aw
Hvilke kloge ord kommer Werge og Mølby da med?
Carefree
Skrevet af KnockOut
Syndes de åbenlyse problemer ligger i at vi ikke bevæger os nok for hianden også at både Ramires & Willian spiller meget til den forkert blå farve, Fab er ikke kommet ind i kampen, Matic + forsvar + Costa gør det skam ok.

Ind med Oscar for willian og efter 15min ind med schurrle for ramires.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af 8letters
Det er vel kun dommeren, der har været ringere end Ramires..
Lampard é Deus
Skrevet af stofferc
@$aw

Jeg ved ikke hvilke ord de kommer med, men jeg har da i hvert fald bemærket, at de godtaget en alternativ version af sidste sæsons kamp på Etihad. Der parkerede vi åbenbart bussen.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Der var Costa da lige ved at dumme sig temmelig meget.
Skrevet af $aw
Wow
Carefree
Skrevet af PFF
Hvad skete der lige der?
Noget som virkelig er sandt herinde: \\\"The greater the power, the more dangerous the abuse.\"
annonce
0