Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JCech
Satme latterligt Matic ryger ind. Det er jo liga cuppen for fanden - en træningsturnering!
Thank you, José.
Skrevet af JCech
DP
Thank you, José.
Skrevet af KnockOut
jeg forstår ikke det her rama skrig, siden hvornår har Chelsea / MOU givet indikation om at plan var at give de unge spille tid, er ret sikker på denne tunering er om at give dem der er next inline til holdet spille tid og holde dem happy + han/vi vil vinde.

Hvad er det lige ved MOU der får jer til at tro han har planer om at bruge de unge som andet end salgs objekter ?

Ohh well jeg er sku ikke overrasket.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Dr. Def
Skam dig Mourinho!! Kan perosnligt ikke bruge sejre i denne turnering til noget når det er førsteholdet der bliver brugt, der er en grund til den bliver kaldt Mickey Mouse cuppen, de unge kommer til at storme ud af vores klub når de ikke får kampe i denne turnering....

Så scorede Lamps lige to gange for City idag...
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af chrmik
Touche KnockOut ...!!

31-3 i skudstatistikken siger vel alt når man kun vinder 2-1 - vi skal have Taxa chaufføren igang igen (specielt når fruen lige har smidt en trøje med ham i års-gave) !!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af RobertTheRobber
jeg forstår ikke det her rama skrig, siden hvornår har Chelsea / MOU givet indikation om at plan var at give de unge spille tid, er ret sikker på denne tunering er om at give dem der er next inline til holdet spille tid og holde dem happy + han/vi vil vinde.
Hvis du ikke kan forstå det, så har du ikke læst hvad der egentligt bliver skrevet eller også gider du ikke forstå det. Mourinho og klubben har sagt, at der fokuseres på ungdommen, så din kommentar klinger hult, når det netop er et mål for klubben. Yderligere betyder denne træningsturnering meget mere for de unge end for de "next inline" eller hvad du kalder dem.


Derfor "ramaskrig", som egentlig bunder i en skuffelse over, at vi ikke får de unge at se noget mere. Har jeg udpenslet det nok?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af bounz
Sidder og kigger på TV programmet for lørdag, og bliver lidt muggen over at både 3+ og kanal6 vælger at vise Man United-West Ham, er det underholdnigsværdien i den sidste kamp, mod Leicester der gør at de vælger den kamp, i stedet for at vise kampen mellem nr1 og nr3 i tabellen? Jeez.. SKUFFET
Skrevet af andib
Det er jo den klassiske med hvem der har størst opbakning herhjemme. Der tror jeg stadigvæk at Man Utd er NOGET foran Chelsea.

Jeg ville dog også hellere have set Chelsea-Aston Villa.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Acheron 3
Man Utd = seere. Sådan er det, og det laver de ikke om på (hverken 3+ eller 6´eren kan i øvrigt vælge og vrage som det passer dem). Når det er sagt så lugter en vakkelvorn Man Utd defensiv, en god tilsvarende offensiv samt et langt mere målsøgende West Ham altså af en underholdende kamp også for de neutrale seere.

Jeg vil så klart hellere se Man Utd - West Ham.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af chrmik
Svebølle-Ullerslev lugter også af underholdning!

Weekendens kamp bliver en hård nød når man tænker på Villas gode start, omvendt kan man jo håbe på en gentagelse af målorgiet for ikke så længe siden mellem de 2 hold.

1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Kemosabe
vis du ikke kan forstå det, så har du ikke læst hvad der egentligt bliver skrevet eller også gider du ikke forstå det. Mourinho og klubben har sagt, at der fokuseres på ungdommen, så din kommentar klinger hult, når det netop er et mål for klubben. Yderligere betyder denne træningsturnering meget mere for de unge end for de "next inline" eller hvad du kalder dem.


Derfor "ramaskrig", som egentlig bunder i en skuffelse over, at vi ikke får de unge at se noget mere. Har jeg udpenslet det nok?Jeg bliver nødt til at gå i rette med din kategorisering af CC som en ´træningsturnering´. Chelsea har altid taget CC rimeligt alvorligt og har da også haft succes i turneringen i de seneste 15-20 år. Det der med at gøre det til en talent-showcase var jo noget Arsenal startede omkring 06-07 som jeg husker det. Det er jo ikke en 150 år gammel tradition og et eksempel alle bare skal følge. Jeg mindes kun at Chelsea en enkelt gang har spillet et decideret talent-spækket mandskab. Jeg tror det var mod Newcastle på hjemmebane under Carlo, hvor vi så desværre tabte i sidste ende.

Som Holland siger her

‘At a big club you don’t just have a team of very good players, you have a squad of very good players,’ Holland said.

‘On the one hand that sounds good but there is a flipside to that. Picking the right players for the right matches, the ongoing communication with all of them, keeping them all chomping at the bit – I think it’s one of the most difficult challenges a manager at a big club has.

‘No matter whether you’re old, young or in between, you want to play. And if you don’t want to play you shouldn’t be here. Managing that on a day-to-day basis and keeping everybody with the belief that the manager has faith is a challenge.


handler det jo meget om at holde så meget som muligt af truppen nogenlunde tilfreds. Folk som Salah, Remy og Zouma har jo ikke fået ret meget spilletid. Selv regulære stjerner som Mikel, Oscar og gamle Petr har heller ikke spillet nok, så det er klart at de skal spille igår. Det havde nok været lidt for satset at spille begge rookies Zouma og Christensen i centerforsvaret, men at Hazard så kommer ind istedet for Baker er jeg enig i er lidt fjollet. ikke mindst fordi Hazard kunne blive skadet.

Jeg tænker, at hvis vi havde formået at konvertere vores store dominans til en komfortabel føring, havde mulighederne for både Christensen og Baker været langt større.

Matic bliver skiftet ind, fordi Jose er bekymret for at de skal udligne på en dødbold i døende minutter og fremtvinge irriterende ekstratid. Det er jo taktisk.

På positiv-siden gjorde Ake det jo fremragende. Han kan sagtens blive god nok til PL, tænker jeg. Måske ikke for Chelsea i sidste ende, men en god spiller skal han nok blive.

Det er svært for Jose at gøre alle (fans) tilfredse. I sidste uge var flere sure over, at Costa ikke startede i ChL-gruppespillet selvom han jo har ret veldokumenterede skadesproblemer, som han pt arbejder med at komme over samtidig med at han er til rådighed når der virkelig er brug for ham. Jeg er dog enig i, at Drogba indtil videre ikke har leveret en dyt, der kan retfærdiggøre at vi har hentet ham hjem. Det meste løber ud i sandet når bolden bliver spillet i hans retning.
Skrevet af RobertTheRobber
@Kemosabe

Jeg bliver nødt til at gå i rette med din kategorisering af CC som en ´træningsturnering´. Chelsea har altid taget CC rimeligt alvorligt og har da også haft succes i turneringen i de seneste 15-20 år. Det der med at gøre det til en talent-showcase var jo noget Arsenal startede omkring 06-07 som jeg husker det.
Jeg er som udgangspunkt enig. Jeg indrømmer at jeg brugte en uheldig formulering med "træningsturnering", hvor min pointe var et forsøg på at påpege, at titlerne der er en del af "the treble", i min optik, er en del vigtigere at prioritere. Jeg vil slet ikke påstå, at det er en ligegyldig turnering og ligeledes vil jeg tage det tungt, hvis vi ryger ud, modsat tendensen blandt fans af de andre storhold, der ikke længere er med.

Jeg forsøger ikke at gøre det til en turnering, hvor kun unge skal spille, men som du selv påpeger, er det fjollet at skifte Hazard ind til sidst, hvor Baker lige så godt kunne have spillet, af flere forskellige årsager som du også selv er inde på. Jeg mener heller ikke, at AC og Zouma skulle havde dannet makkerpar i en hel kamp og det var fint, at Zouma fik fuld spilletid. Det samme gælder i øvrigt Oscar, Mikel, Luis og Cech. Men at vi kun benytter 1(!) ung spiller, i en CC-kamp mod Bolton (no offensive mod Bolton og deres fans, naturligvis), mener jeg er for ringe, alle de førnævnte faktorer taget i betragtning. Det mest positive er, at den ungdomsspiller der blev brugt, altså Ake, gjorde det fortrinligt, hvorfor man derefter kan spørge sig selv om flere burde få chancen.

Mit indlæg var også mere rettet mod en altid pseudo-bedrevidende Knockout der, tilsyneladende, denne gang ikke forstår, hvorfor vi er utilfredse med den manglende benyttelsen af unge spillere, når nu klubben og Mourinho har udtalt modsat.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Kemosabe
Det mest positive er, at den ungdomsspiller der blev brugt, altså Ake, gjorde det fortrinligt, hvorfor man derefter kan spørge sig selv om flere burde få chancen.


Ja, det kunne være sjovt. Det synes jeg jo også, og i det mindste er vi videre i turneringen => flere kampe => måske flere muligheder for de yngste. Måske muligheden byder sig mod Shrewbury. Situationen er jo også, at vi pt kun har en enkelt rigtig skadet, Ramires, hvilket naturligvis er skønt (jeg mente det ikke på den måde, Ramidinho), men samtidig betyder det, at den gruppe af "rigtige" senior-spillere, der behøver spilletid er ret stor. Ake er dog heller ikke helt så grøn som de to andre. Han spillede jo Euro-league allerede under Rafa. Ret beset er han næsten for god til at sidde på tribunen endsige bænken uge efter uge her.
Skrevet af aagaard2
Jeg er helt enig med jer. Jeg mener at start-11´eren igår var som den skulle være, der er ingen grund til at stille med hele U21 holdet, da der også er vigtige spillere der har brug for spilletid (som du nævner Kemosabe).

Mine umiddelbare kritik og det jeg var harm over igår, handler i langt højere grad om Mourinhos indskiftninger - klubben og Mou selv har udtalt, at de unge skal have chancen på dette "nye" Chelsea hold - og at dette vil være en forskel fra Mou´s tidligere ophold i klubben. Det har de sagt, sort på hvidt. At Mou så vælger at skifte Hazard ind, der spiller alle vigtige minutter for klubben, i stedet for en formentlig sulten Baker, det forstår jeg ikke... I de 10 minutter der var tilbage, tror jeg ikke at forskellen havde været stor. I kampens døende minutter vil Mou gerne lukke den ned, for at undgå forlænget - forståeligt og fornuftigt, men hvorfor så ikke hive en offensivspiller ud og sætte AC ind? Så får vi en ekstra forsvarsspiller på banen og giver AC lidt dyrebare minutter i benene. I stedet benyttes Matic der også spiller alle vigtige minutter for klubben. Hazard og Matic er ekstremt vigtige for holdet, derfor er det dumt at satse - så de kan få skader (specielt Hazard) og dernæst har de sikkert ikke brug for mere spilletid...

Drogba... En mareridts historie uden lige, jeg var kritisk da vi hentede ham og det viste sig rigtigt. Jeg synes virkelig han er dårlig og jeg er så ked af, at en 36 årig skal tage spilletid fra andre spillere, specielt når han er så dårlig som han er. I CL var jeg egentlig ikke kritisk overfor at Mou ikke brugte Costa, det virkede fornuftigt at lade være, taget hans form i betragtning. Men jeg er kritisk overfor, at en langsom Drogba der løbet i vejen for medspillerne, er vores andetvalgt på positionen - og at Mou ikke vælger Remy over ham... Det er så ærgerligt, Drogba er en legende, hans første periode i klubben var en kæmpe succes og hans måde at slutte den på er legendarisk og vil aldrig blive glemt. Men jeg er bange for (i hvert fald for mit vedkommende) at det minde vil blive plettet til i denne sæson, hvis Drogba fortsætter med at være andetvalg i angrebet, både fordi han tager spilletid fra andre (Remy hovedsageligt), men også fordi han bare ikke kan spille på det her niveau længere...
Skrevet af CarefreeCFC
Mugesh, vil du - eller skal jeg?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af aagaard2
Hvis der hentydes til at Mourinho er en manipulator og at man ikke skal tage hans ord for gode vare, så er jeg bestemt enig...

Jeg mener bare at det er vigtigt at pointere hans ageren også når den ikke er rosenrød - og netop pointere at han fordrejer sandheden og siger én ting for så at gøre noget andet. Jeg synes det er vigtigt at pointere at vi har en manager, der virker til at være ligeglad med at skabe et "bæredygtigt" fremtidigt hold...
Skrevet af CarefreeCFC
Det er jeg helt med på, men der er ingen grund til at påpege vores kære leders ageren, når man aldrig kan stole på hvad han siger.

Jeg kan godt forstå det er rigtig træls at man ikke ser flere unge knægte i spil - det synes jeg også selv. Men man skal fandme aldrig tro på Mourinho. Resultater først, så kan vi kigge på at forme nogle unge spillere. (Edit: sidste sætning var Mourinho mentalitet.)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Og det er også Chelsea mentalitet.

Ledelsen/ klubben er mindst ligeså ligeglade med dem, som Mou er.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af 8letters
Og det er også Chelsea mentalitet.

Ledelsen/ klubben er mindst ligeså ligeglade med dem, som Mou er.


Tror du tager grueligt fejl her. Hvis klubben var ligeglade med dem, så brugte man ikke den tid og den sum penge på det. Det er en direkte fremtidsinvestering fra klubbens side. Det vil i fremtiden også være nødvendigt at gøre brug af egen avl. Vi er allerede på kanten af det tilladte, så selvfølgelig er der tænkt over det. Mourinho er muligvis ligeglad med at give AC 25 min i en CC-kamp. Vi havde dog Ake og Zouma (ved godt han ikke er egen avl, dog ung) med, som begge gjorde det fint.
Udover det, så kan salgene af ungdoms-periferispillere give os luft i FFP. De næste spillere der kan blive skudt afsted er Piazon, Thorgan, Atsu, Kalas, Romeu, Marin, Moses etc. Det er måske ikke kæmpe summer, men det kan hurtigt give økonomiske råderum.
Lampard é Deus
Skrevet af Kemosabe
Ja, fint nok. Sålænge vi ikke sælger Gael Kakuta (eller ham, der giver sig ud for at være Gael Kakuta).
annonce
0