Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Hvor er det dog bare latterligt. Vi burde have lukket den kamp forlængst. Tyndt og endnu tyndere frispark sigøjneren får filmet sig til.
come on Chelsea
Skrevet af Thømas
United fejre målet, som hvis det havde vundet dem ligaen
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af Geddar , moderator
Der er vel ikke så meget at sige til at der dømmes frispark? Og det er vel forholdsvist begrænset hvor meget Ivanovic kunne gøre i situationen, da bolden ligger perfekt, Fellaini timer sit hovedstød til UG og voldtægtsforbryderen reagerer så hurtigt. En ekstra mand havde givet lidt mere fylde, klart. Men selv med alle 11 ville det være svært at gøre noget i den situation.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
"United fejre målet, som hvis det havde vundet dem ligaen "

Ja det er godt nok mystisk at United, som har problemer og har behov for at komme i gang jubler meget over et meget sent mål mod topholdet, en ligarival, hvor de ellers så ud til at tabe hjemme. Mystisk!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af JCech
Det manglende straffe er en 50/50, den kan dømmes, men det sker ikke tit.
At linjen så var på niveau med damefodbold er til gengæld helt ude i skoven.
Thank you, José.
Skrevet af dillen
Og alligevel. En udvisning i de døende sekunder skaber naturligt uro og nervøsitet i forsvaret. Havde Ivan været til stede så havde vi haft 3 point, det er jeg temmelig overbevist om.
Skrevet af KnockOut
øv øv øv, men rigtig flot kamp af Matic igen, Drogba var også et bæst dejlig at se.
altid træls at få et mål imod sig i overtid men vi kunne jo bare lukke den på en af de kæmpe chancer vi har.

Vi var en klasse over ManU idag men ville ikke lukke kamp desvære.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Geddar , moderator
@dillen

Ja, det kan have en effekt. Det ændrer bare ikke på at det er forbandet godt eksekveret fra United´s side, og at i selv med 11 mand kunne have svært ved at undgå at der blev indkasseret.

Heldigvis for jer har i masser af luft at give af, og et enkelt point på OT er nøgternt set ikke en katastrofe.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Recognize
Dommeren lagde linjen med gult kort for eftertackling/hiven i trøjen, efter et kvarter hvor Rafael hev Hazard i trøjen i en lignende situation som den Di Maria havde til sidst.. At Chelsea så efterfølgende gjorde det langt mere end United, er da ikke dommerens skyld.. Phil Dowd er generelt ikke min ynglingsdommer, men det er da kun fair han givet et gult når en spiller træder ned i hælen på sin modstander, når linjen jo var lagt ?

Og ja, spillerne fejrede målet til sidst.. Totalt underligt at fejre en overtidsscoring, 20 sekunder før slutføjet mod ligaens nr. 1 og klare titelaspirant ????
Skrevet af chrmik
@Recognize

Ja selvfølgelig mener du at der er gult kort med den objektivitet du repræsenterer.
Så den køber vi da selvklart!!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Recognize
Ligesom jeg ikke køber Chelsea fans fremstilling om at det var en fejldom.. Men sådan er der jo så meget..

Forskellen er at jeg i det mindste kan finde ud af at lave rationelle argumenter for hvorfor det gule kort var i orden - Ikke bare "WHAAAAAAA LORTEDOMMER ! FEJLDOM!, SKANDALE!" og hvad i ellers kommer op med..
Skrevet af Black Spider
Dommeren lagde linjen med gult kort for eftertackling/hiven i trøjen, efter et kvarter hvor Rafael hev Hazard i trøjen i en lignende situation som den Di Maria havde til sidst.. At Chelsea så efterfølgende gjorde det langt mere end United, er da ikke dommerens skyld..

Og halsgrebet på Ivan tæller som hvad? De utallige frispark på Haz? Van Persie som intentionelt kaster sig ind i ryggen på Terry? Fellaini som lige langer en arm ud?

I mellemtiden fik Matic gult for skulderskub, Ivan fik to gange gult efter teatralske rullefald, og Man Utd fik alt for mange gode frispark efter at Januzaj og Di Maria kastede sig til jorden efter en i bedste fald marginal kontakt.
Skrevet af stofferc
Dowd holdt linjen og gav gule kort, når frisparkene berettigede til det. Jeg mener dog ikke der var frispark ved Ivans første gule kort. Den var godt nok tynd. Men den slags sker jo. Heldigvis falder karantænen imod Shrewsbury.
-
Skrevet af chrmik
@Recognize

Du er jo helt væk, hop nu bare tilbage i United tråden og skrig videre.

Det meste positive man kan sige i Uniteds forsvar var at det lignede det gamle Old Trafford, hvor dommeren er en fin 12´er når det gælder.

Ingen i dette forum rager rundt i andre klubtråde og fortæller vidt og bredt om retfærdighed eller uretfærdighed, så måske derfor reageres der lidt hårdt.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Recognize
@Black Spider


"Og halsgrebet på Ivan tæller som hvad?"Du taler forhåbenligt ikke om situationen ved hjørnesparket ? Ivanovic har mindst ligeså meget fat i Rojo og hvis der skal dømmes straffe der, skal der dømmes straffe hver kamp.. Flere eksperter har udtalt der ikke skulle dømmes noget der. Særligt Skrtl ville nok være en færdig spiller på topplan hvis straffet skal dømmes i situationer som den.

"De utallige frispark på Haz?"


Ja der var nogle stykker, og hvad så? De spillere som lavede forseelsen blev også straffet for det. Respekt til Hazard for ikke at smide sig, forresten..

"Van Persie som intentionelt kaster sig ind i ryggen på Terry?"
En duel om bolden kan du vel godt kalde intentionel. Men eftersom, VP rent faktisk vandt bolden, mon så ikke det manglende kort var rigtigt nok?

"Fellaini som lige langer en arm ud?"

Stop dig selv.. Hvis Fellaini har givet en decideret albue, er jeg sikker på dommeren ville have smidt ham ud - Fellainis rygte taget i betragtning.. Det gjorde han ikke, ligesom jeg heller ikke har set denne situation blive taget op nogen som helst stedet..

EDIT:
@chmrik

Det er nu meget normalt at diskutere en kamp efter den er blevet spillet herinde - det er trods alt et fodboldforum. Men hvis du foretrækker en ensidig tudekoncert om at det var dommerens skyld det hele, vil jeg ikke stå i vejen for det !

Tak for kampen og det ene point !
Skrevet af maarkap
United fejre målet, som hvis det havde vundet dem ligaen


Som spiller havde jeg nok også fejret en sen udligning. Finder det sjovere, at alle de United fans jeg åbenbart er venner med på facebook, eksplodere i glæde ros og opdatering som: "COMEBACK KINGS!".

Det kan være at de fejre, at de er tættere på nedryknings pladserne, end de er på første pladsen..

De fik i hvert fald cementeret deres flotte 8. plads, med det ene point.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Recognize
"Det kan være at de fejre, at de er tættere på nedryknings pladserne, end de er på første pladsen..

De fik i hvert fald cementeret deres flotte 8. plads, med det ene point.
"


Er 8 tættere på 20-18 end 1 ? Er du vimmersvej for en hjerneprut du lige begik dig der. Hold kæft det vrimler med intelligente kommentarer fra Chelseas fans ! Det må jeg give jer !
Skrevet af maarkap
Har du hørt om at man spiller om point? United er fem point fra nedryknings stregen, og dobbelt så mange fra førstepladsen.

Shit du er stupid.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Geddar , moderator
"Er 8 tættere på 20-18 end 1 ? Er du vimmersvej for en hjerneprut du lige begik dig der."

Mon ikke han tænker på at der er 10 points op til førstepladsen mens der kun er fem ned til nr. 18? Apropos brain fart....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Du taler forhåbenligt ikke om situationen ved hjørnesparket ? Ivanovic har mindst ligeså meget fat i Rojo og hvis der skal dømmes straffe der, skal der dømmes straffe hver kamp.. Flere eksperter har udtalt der ikke skulle dømmes noget der. Særligt Skrtl ville nok være en færdig spiller på topplan hvis straffet skal dømmes i situationer som den.

Selvfølgelig skal der være straffe når forsvarsspilleren har fat om halsen på ham. Jeg har set straffe dømt for almindeligt hold i trøjen, så når man i stedet griber fat om halsen på spilleren og hiver ham ned, så er der intet som helst at rafle om. Det der skete er simpelthen ikke tilladt i regelbogen.

De spillere som lavede forseelsen blev også straffet for det. Respekt til Hazard for ikke at smide sig, forresten..

Det gjorde de jo netop ikke, for hver gang Haz forsøgte noget, så fik han lige et skub eller et spark og da han så løb videre, så gav Dowd intet, hverken frispark eller straffe. De enste tidspunkter hvor Haz fik noget hvar da han blev hevet i trøjen og helt stoppede.

Med andre ord, Man Utd brugte præcis samme midler på ham, som Chelsea fik jævnt mange gule kort for at bruge på Januzaj og Di Maria. Jeg kan godt leve med, at der ikke dømmes frispark for den slags småting, men det ville være sjovere, hvis linjen holdt i begge ender af banen.

En duel om bolden kan du vel godt kalde intentionel. Men eftersom, VP rent faktisk vandt bolden, mon så ikke det manglende kort var rigtigt nok?

Van Persie vandt bolden ved målet, men et par minutter før sendte han Terry ned i græsset efter at have kastet sig ind i ryggen på ham uden antydningen af en chance for at nå frem til bolden. Den normale straf for den slags er et gult kort. Fik van Persie gult? Selvfølgelig ikke.

Stop dig selv.. Hvis Fellaini har givet en decideret albue, er jeg sikker på dommeren ville have smidt ham ud - Fellainis rygte taget i betragtning..

Det var i starten af kampen, og nej, dommerne er faktisk overraskende elendige til at se den slags. Desuden var det ikke en decideret albue men bare en løs arm som lige ramte lidt uheldigt. Og vi fik da også frispark, men han fik så vidt jeg husker ikke gult af uransaglige årsager.

Anyways, I scorede et flot mål, som vi ikke dækkede godt nok op for. Vi scorede et flot mål efter I sendte psykopaten ud og dække Drogs på et hjørnespark. 1-1 er ikke det mest uretfærdige resultat nogensinde. Men at dommeren var fin og delte sol og vind lige er i mine øjne en håbløs påstand når begge hold spillede lige hårdt og vi modtager 8 gule imod jeres 3.
annonce
0