Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fifa nørden
De kan du have ret i, men tror ikke at det bliver et så stort problem, når der er så meget rotation blandt de 3 bag angriberen.
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af Forza Zola
Dejligt med 3 point og fedt Everton fik taget point fra City. Back on track.
come on Chelsea
Skrevet af RobertTheRobber
Beklager den lange svartid de herrer.

@Kampen
Vi er ret heldige, at slippe helskindet og endda føre kampen efter 1. halvleg. Det kunne nemt være gået galt. 2. halvleg fungerede næsten upåklageligt og dejlig kasse af Costa.


@BS
Jeg er enig i, at det virker ret dumt, specielt fra en så intelligent fyr som Lamps. Men det er den forklaring, som detaljerne tilsyneladende peger på. Hvis du har en anden og bedre fortolkning, så er den velkommen
Jeg har svært ved at tro, at jeg kan komme med en bedre fortolkning end du kan. Jeg kan kun igen henvise til, hvor lidt mening det ville give, at han ikke var i stand til at se, hvor uendeligt meget dårligere en løsning det ville være at lyve.
Det er fair nok. Jeg er også kun skuffet med det forbehold, at den nuværende konklusion faktisk er rigtig. Men er den rigtig, så er jeg selvfølgelig også skuffet. Ikke så meget over, at han fulgte pengene, for det er der så mange der gør, men over at han ikke var åben om det. Herregud, lidt minutter og 5-10 mål for City, big fucking deal, men at han ikke vil stå ved sine valg er slet og ret irriterende.
Enig i, at det værste ville være, hvis han ikke stod ved sine valg. Hvordan han præsterer for City, er fuldstændigt underordnet, hvilket også hvad min debat med chrmik går ud på.
Lampard skal vel egentlig bare gøre det, han har lyst til. Men han var elsket af tusindvis af fans. Hvis det er ligegyldigt for ham, så er det også fint. Men det siger selvfølgelig et eller andet til de tusindvis af fans. Og det er vist kun delvist sandt, at vi ikke ville forlænge. Vi ville bare ikke tilbyde et beløb, som Lamps var interesseret i at sidde på bænken for, og derfor endte vi med ikke at tilbyde en forlængelse, som han alligevel ville have sagt nej til.
Så vidt jeg husker, uden at have brugt mine mad google-skillz, tilbød vi ham en forlængelse til langt under hvad han fik i forvejen, hvilket jeg ikke mener er måden man behandler en legende på.
Det tror jeg nu nok, han gør.
http://www.express.co.uk…190k-a-week
Fair nok. Hvis artiklen taler sandt og det er det han får, er det også fuldstændigt vanvittigt meget.
Hvad kan ellers forklare det, hvis ikke pengene? Vi kunne have tilbudt ham måske halvt så meget for at have samme rolle, men så havde han til gengæld også været blandt et publikum, der elsker ham, og i en klub som han havde brugt 13 år på at spille op blandt de bedste i verden. Det fravalgte han til fordel for City og pastelfarvede trøjer.

Og jeg kan da sagtens forstå det valg. Men jeg er træt af, at han så ikke til gengæld kan respektere mig nok til at melde åbent ud.
Som nævnt tidligere, der er vi også enige, hvis han ikke bare melder det klart ud, i stedet for at gå af obskure afveje for at komme til City. Han MÅ have vidst, at det ville blive opdaget. Det, plus hans udtalelser om situationen, er det jeg bruger som grundlag for, at han trods alt ikke har handlet uærligt.
Vi har vel dog trods alt også gjort noget for ham, synes du ikke? Han var rimeligt pænt aflønnet igennem mange år og han fik i den grad også muligheden for at spille lige præcist sit eget spil gennem de fleste af årene. Det var vel ikke ligefrem et offer for ham at spille for os. Faktisk kan jeg ikke se, at han nogensinde havde bedre muligheder end hos os.
Tja tjo, jo da. Det har vi vel. Vi kan ikke gisne om han havde været lige så god for andre hvilket er meget muligt da han var fantastisk på mange måder på banen med en vanvittig målnæse, omend hans svingende landsholdspræstationer egentligt godt kunne tale for det modsatte.

@chrmik
Jeg mindes ikke at have sagt jeg har mistet alt for ham eller at jeg hader ham eller noget der ligner
Jeg mindes du har sagt, at du ville brænde hans trøjer og du har været mere end tilbøjelig til at tilskrive ham den direkte ære, såfremt City vinder PrL.

Steven Gerrard har væsentlig mere stil over sin ageren, medmindre han også falder i "jeg skal lige vise dem jeg stadig kan" fælden - jeg mener meget seriøst at en del af drivkraften hos Lampard i City trøjen er at han skal bevise at han stadig kan over for sin gamle klub, hvilket pisser mig af og det ødelægger i min optik det gudelige over Frank Lampard som KLUB LEGENDE.
Hvorfor sammenligne Gerrard og Lampard?

@Care
Jeg får stadig julelys i øjnene når jeg ser Lampard spille fodbold, og det vil jeg nok altid gøre - no matter the shirt. For mig er han klart den "største" Chelsea spiller jeg har oplevet. De 13 år han gav os er hvad jeg vil huske efter denne sæson, ligegyldigt hvem der ender med mesterskabet.
Helt enig. Jeg har de samme oplevelser med Lampard og han har været i Chelsea i 13 ud af de ca. 16 år jeg har været Chelseafan.

@Mugesh

Er enig i rigtigt meget af det du skriver, for mig er der dog forskel på at respektere hans præstationer og så sætte ham op på en gudepiedistal. Jeg mister bare ikke meget for Lampard, fordi han laver en fjollet beslutning. Jeg respekterer Lampard for det menneske og for den fodboldspiller han er, og jeg er, modsat andre, ikke med på den uduelige anti-Lampard vogn. Jeg føler ikke at dette er at sætte ham op på nogen piedistal, men det kan være vi fortolker det forskelligt.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af KnockOut
Det rager mig en papa and hvad Lamps render og laver i en anden klub nu, også selv om det er Man City, jeg elsker ham for den spiller han var i Chelsea og det kan hvor og hvem han spiller for nu ikke ændre på, er dog ret ked af hele denne historie ville da meget heller han bare han lage kortene på bordet.

Anyways vigtig kamp idag er tilfreds med anden halvleg, først var ikke god, er stadig LANGT fra overbevist om zouma har en fremtid på det her Chelsea hold, han er ung og det taler dog for det.
Jeg ser stadig cahill et par niveauer over ham, og det ændre et par dårlig cahill kampe ikke på.

Jeg ved ikke hvorfor denne reus snak bliver ved vi har da en super spiller i willian (det viser han da igen idag) og kan vi få gang i schurrle igen er vi ret godt dækket ind igen, send dog gerne salah væk på et lån for min skyld.

Men ellers er det svært at være utilfreds med det Chelsea hold vi ser, er da et helt vild godt hold med en suveræn træner, jeg er en glad fan.

Hvis det var down perioden vi var igennem så vinder vi liga, Man City med den måde de spiller vil smide flere points, tror også flere end man tror.
Især når CL begynder at stramme.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Forza Zola
Mens Liverpool-fans småskændes om Steven Gerrards status som historiens største LFC-spiller (eller ikke), og det samme er vel gældende for Frank Lampard og os Chelsea.fans, vil andre nok reflektere lidt over deres (karrieres) dybere betydning for det smukke spil.

For de helt udenforstående - altså mennesker uden sans for sport - må det synes absurd, at man hylder mænd for at blive længe hos en arbejdsgiver, der har betalt et meget stort tocifret millionbeløb årligt for loyaliteten. Tillige i et nordengelsk område med stor arbejdsløshed (Liverpool). Lige så, at det skulle være et særligt vægtigt argument, at Captain Fantastic (Steven Gerrard) ved at skifte tidligere i karrieren sandsynligvis kunne have tjent et større trecifret millionbeløb mere end det trecifrede millionbeløb, han har sat på bankbogen ved at blive "Merseyside".

Men for en fodboldmenighed, der over tid har lært at leve med, men aldrig er blevet komfortabel med pengenes magt, trækker legendernes farvel en af de længste og sidste tråde ud af det tæppe, som nostalgikeren i alle fodboldfans står på. England er fodboldens moderland, og Liverpool FC er indiskutabelt en af fodboldhistoriens største klubber, så når anføreren trækker stikket efter 17 sæsoner på førsteholdet og mere end en generation i klubtrøjen, er det et tab af kontinuitet, der kan mærkes langt udenfor Melwood og Anfield Road.

Et Liverpool FC uden Steven Gerrard i truppen, samt et Chelsea uden Frank Lampard ER et afgørende skridt tættere på den endelige konfirmation af, at fodbold først og sidst er et arbejdsmarked for spillerne. Men det bliver samtidig endnu et bevis på, at fodbolden kan overleve alt, for når alt kommer til alt, så mangler der vel næppe et eneste gram passion for hverken Lampards; Gerrards eller for den sags skyld andre legenders afgang ift spillet på banen og os dedikerede fans.
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
Sådan et lille nederlag til Manchester United varmer godt nok. Det er simpelthen så hyggeligt! På niveau med at sidde indenfor med en varm kop kakao når regnen siler ned udenfor.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Goikoetxea
Nej, det er faktisk endnu bedre.
Wise Men Say...
Skrevet af CarefreeCFC
Ja.. Ja, det er det faktisk.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af 8letters
Thorgan lufter sin utilfredshed og længsel i pressen. Er det på tide, at han kommer ind som backup for Oscar og Willian? Jeg synes virkelig, at vi har manglet noget andet end de to i denne sæson. I samme ombæring kunne man også kigge på Piazon, der virkelig har noget andet at komme med end Willian og Oscar. Vanvittig målfarlig spiller.
Lampard é Deus
Skrevet af Kemosabe
Piazon har lavet 1 mål i denne sæson, så ´vanvittigt målfarlig´ er måske ikke den bedste beskrivelse af ham.

Hvis Salah udlånes, kan vi sagtens prøve Thorgan Hazard. Han kan vel dårligt skuffe mere end Salah.
Skrevet af 8letters
Det har ikke været det bedste kalenderår for Piazon. Siden Bosz fik en hjerneblødning har Piazon ikke været på samme niveau. Håber han får tilliden tilbage i Frankfurt, så skal han nok levere.

Synes bare, at Thorgan virker som et fornuftigt kort i truppen. I stedet for at bruge 400-500 mio på en injuryprone Reus.
Lampard é Deus
Skrevet af Kemosabe
Ja, det synes jeg du har ret i. Der er vel også stadig en mulighed for, at Schurrle pludselig begynder at levere, som han tidligere har vist, at han kan.
Skrevet af Fifa nørden
Reus har nu en frikøbsklausul, så vis rygterne om Schurrle til Wolfsburg for 23 millioner pund er rigtig kan Chelsea købe Reus billigere, end de solgte Schurrle for.

edit:
spiller Thorgan ikke bag angriberen, og ikke ude på kanten?
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af Geddar , moderator
Han har vist primært spillet venstre midtbane for Gladbach, i deres 4-4-2.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af 8letters
Jeg tror som udgangspunkt, at han kan spille alle tre positioner. Det er et stykke tid siden jeg har set ham spille, men han kom ind som indskifter på venstre midt et par gange.

Et bytte med Reus og Schurrle ville være optimalt. Tror ikke vores tysker har muligheden for at ændre sig som spiller. Han mangler simpelthen noget flow, når han prøver at tage 4-5 mand egenhændigt. 23 mio pund for Schurrle lyder rimelig voldsomt.
Lampard é Deus
Skrevet af Fifa nørden
Ok tak for svaret^
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af Fifa nørden
dobbeltpost
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af Black Spider
I stedet for at bruge 400-500 mio på en injuryprone Reus.

Kan du ikke lige forklare, hvorfor du mener, at Reus er injury prone? At en psykopat forsøger at hakke hans fødder af er jo ikke just den største indikation på glasben.
Skrevet af 8letters
Jeg ved godt, at der bliver spillet fysisk hårdt i alle ligaer, men PL er en tand hårdere end Tyskland. Der tillades simpelthen mere. Siden 2013 har han haft 4 forskellige problemer med sine ankler og har været ude i længere perioder. Jeg er forundret over, at Eden Hazard ikke har flere skader for os. Indsæt så Reus i samme situation som Hazard. Hvis han bare modtager halvdelen af den kontakt, som Hazard modtager, så bliver det jo ikke mere end 20 kampe årligt. Det er min primære bekymring. Chelsea er dog dygtige til, at holde deres spillere fit, så jeg overdriver måske.
Lampard é Deus
Skrevet af Dr. Def
Bradford bliver vores modstander i næste runde, lidt ærgeligt at Millwall ikke formår at slå dem ud
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce
0