Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goikoetxea
"Costa er et kæmpe fjols. Jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle gøre det med vilje. Jeg vil blive overrasket, hvis han netop ikke greb chancen for at fyre en lille provokerende handling af. "

Præcis, hvad er chancen for at en spiller som Costa, med hans historie, træder på en modspiller to gange i en kamp helt ubevist....

Wise Men Say...
Skrevet af andib
Mine øjne er fuldt ud lige så gode som dine og det er vel også i denne situation øjnene som ser der vurderer situationen og udfaldet??
Der er dog lige det at folk har en tendens til at se det DE gerne vil se. Ser du de forskellige tråde igennem omkring denne "debat", så er der en klar tendens til (slet ikke jer alle) at dem der holder med Chelsea, de mener det er et uheld.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Geddar , moderator
Nej det gør ikke. Det er en håbløs logik. At jeg holder fast skyldes at du helt tydeligt nægter at se nøgternt på situationen. Så der mangler fortsat en begrundelse for at jeg skulle være særligt farvet her.

Og hvis du ikke kan se at Costa rent faktisk kigger ned på Can blot et brøkdel af et sekund før han træder ned så ser du tydeligvis IKKE lige så godt som jeg gør. Den video andib linker til viser det ikke, men det gør den fra whoateallthepies.

Og at andre spillere var sluppet siger ikke pokkers meget, da der er ting der er nemmere at fange ved gensyn og andre vinkler.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Jonson10
På 3sport 2 genudsender de netop nu 6-3 sejren over Everton til de interesserede. Her vil det blandt andet være muligt at se Don Diego scorer 2 gange. Den rare mand.
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af chrmik
Jeg har set det klip du linkede Geddar og det viser ikke andet end det vi har set igen igen ... blikket er et andet sted og du er ganske enkelt ikke mere nøgtern end jeg er uanset dine mange forsøg på at fastholde du er det.

Jeg fastholder ikke han er uskyldig, jeg anfægter lynch stemningen bare fordi han er Costa ... præcist det samme LFC tosserne harselerede over med Suarez (i alle situationer udover biddene).

Jeg er ganske sikker på han får karantæne og så er alle glade, selv Arsenals fans ;)
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Geddar , moderator
Så skal du nok få tjekket synet. Man kan endda ret tydeligt se at Costa kigger ned på Can. Helt konkret kan Costa se at Can flytter bolden med benet i stort set samme sekund som Costa tager skridtet. Som sagt er det tydeligt.

Og at det er Costa er én ting. Men det er jo ikke engang et væsentligt indspark hvis man skal vurdere om det er med vilje. Klippet viser det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af chrmik
Mit syn fejler skam ikke noget :)
Men tak for rådet
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
I er sgu en flok kællinger. ALLESAMMEN.

Jeg beklager mine kedelige bidrag, men jeg indså for længe siden, at FA´s inkompetence og karantæner ikke er værd at diskutere.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af MIghtyBlues
FA er rigtig nok nogle frygtelige tåber. Naturligvis skal Costa have en straf, men man undres lidt over de kigger den anden vej over denne slags stemplinger.

https://www.youtube.com/…Ih8V2ldXsmU

Aguero slap uden noget som helst for denne. Hvilken virker mest overlagt...?
Skrevet af 8letters
Glæder mig virkelig til, når en fra WAGNH kan bevise det korruptionsvanvid, som vi er endt i ;)
Lampard é Deus
Skrevet af stofferc
Aguero slap uden noget som helst for denne. Hvilken virker mest overlagt...?

Hehe, den husker jeg godt. En hurtig google-søgning fandt frem til denne: http://www.dailymail.co.…d-Luiz.html

Det er fjollet vildt fjollet at sådanne absurde svinestreger skal forpasse ustraffet p.g.a. noget med procedurer og dommernes integritet. Det tager i mine øjne ikke presset af dommerne at man fastholder deres åbenlyse fejlbeslutninger, som er klare for enhver. Det samme gælder også for forkert givne advarsler og røde kort mener jeg.

Det da fuldt fortjent at Costa får karantæne for svinestregen igår, men en klar linje med retfærdighed eksisterer ikke.
-
Skrevet af Black Spider
Tja, vi må jo konkludere, at hvis bare Costa havde banket en albue ind i fjæset på Skrtel i stedet for at træde på Can, så ville ingen have noget problem overhovedet, uanset hvor overlagt det så havde været.
Skrevet af Lampard-NR1
Ham der Torres er brandvarm.. syntes vi skal købe ham til sommer
Skrevet af CarefreeCFC
I er edderdælme heldige at diplomaten Hackney har været herinde og skælde lidt ud. Så slipper jeg for at bruge alle de fy-ord jeg kender.

Jeg blev helt trist igår da jeg skulle kæmpe mig igennem 48+ sider fyldt med lort, både fra "vores" side, såvel som de mobbere der trængte ind i tråden. Ikke ok. Far er skuffet.

Og selvfølgelig trådte Costa sgu da på Can. Han er jo Liverpool spiller.

Også tilbage på rette spor igen. Nu skal i opføre jer ordentligt bare fordi farmand Carefree og mutter Hackney ikke er så aktive. Vi kigger stadig med.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af RobertTheRobber
En kort kommentar. Det kan godt være at vi følte os snydt igår pga. de 2 muligt manglende røde kort, men Barcelona må føle sig endnu mere snydt, eftersom Turan lige tyrede sin støvle efter linjedommeren og slap med gult.

What...
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af stofferc
Sheffield presser sgu Spurs nu. Che Adams på 18 har scoret to mål efter at have været på banen i 5 min.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Han virker skarp, og kunne være et super alternativ, når nu Costa vil holde lidt pause fra fodbolden.
Skrevet af CarefreeCFC
Along came Eriksen. Wembeleeeeeeeyyyyy mod Spurs, det bliver hyggeligt.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af MIghtyBlues
Mon Vertonghen får rødt der ?
Skrevet af SørensenCFC
Tossen Torres sprudler i det spanske.

Mon vi kan nå at sælge ham og få lidt penge for ham til sommer?
Lampard = Prl midtbane konge S12.
annonce
0