Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Tossen Torres sprudler i det spanske.


Hov hov...

Skrevet af RobertTheRobber
Tossen Smuksakken Torres sprudler i det spanske.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Kemosabe
Jeg kan godt følge jer, Kemosabe og Maakarp. Måske var "fornøjelse" også et forkert ordvalg, men jeg var i hvert fald imponeret, at han kunne træde ind i denne kamp og præstere som han gjorde, set i lyset af intensiteten og tempoet som kampen var præget af. Netop de fysiske forudsætninger du nævner, gjorde han stor brug af, på et flot niveau. Han lavede især 2 fejl som jeg husker det, der kunne have været dyre, men jeg vil gerne undskylde det med hans modenhed og manglende erfaring. Hans alder taget i betragtning, er han vel et af de største forsvarstalenter i PrL i øjeblikket?


Ja, det kan man vel godt sige, og synes også han klarede det helt fint alt taget i betragtning. Der var jo virkelig fuld knald på den kamp, så der er jo en verden til forskel på at spille igår og så fx i udekampen mod Swansea, hvor forsvaret kunne tage en slapper. Det jeg mente var nok mest, at han endnu er ret usleben i forhold til spille fra start for et hold med Chelseas ambitioner, men man kan vel sige at han er lidt heldig at vi er inde i en svag periode hvad angår formstærke centerforsvarere. Havde det været 2004-06 med Terry, Carvalho og Gallas, havde han nok ikke fået mange minutter, for Jose sætter jo altså sjældent en fit, veludhvilet, formstærk seniorspiller på bænken til fordel for en fyr som Zouma, der lige mangler lidt finesse. Ihvertfald ikke i en vigtig kamp.
Og så er det jo også generelt min opgave her på bold.dk at tale de unge (spillere, ikke brugere) lidt ned, når de bliver udråbt til de nye konger af alting.

Og mht Costa er det jo ikke overraskende, at han lander en karantæne. Fodboldspillere har vel generelt rimelig godt styr på hvor de sætter deres fødder, så når han jokker på folk to gange i samme kamp, er det nok ikke helt tilfældigt. Så må vi håbe, at vi kan skabe e resultat mod City alligevel, selvom det jo ikke bliver nemmere uden Diego og måske også Fabregas. Puhadada.
Skrevet af Schmitte
Skal man tro på Di Marzio på twitter, så har Chelsea besluttet sig for at møde frikøbsklausulen på Cuadrado.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Kemosabe
BOOM
Skrevet af MIghtyBlues
Spændende !

Auf Wiedersehen Shürrle... en skam det endte sådan, du er en god fyr.
Skrevet af maarkap
Når Costa nu højst sandsynligt sidder ude imod City, hvem tror folk så på starter inde? Jeg er overbevist om at Remy ville gøre mere ondt på dem, end Drogba, men når det er Mourinho der bestemmer er det nok Didier der får lov til at spille på toppen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af aagaard2
Jeg giver dig fuldstændig ret maarkap... Jeg ser helst drogba som indskifter, men er ikke sikker på, at Mourinho deler den mening.
Skrevet af MIghtyBlues
maarkap,

Helt enig.

Jeg så også gerne Remy starte, da han er mere bevægelig og hurtigere end Drogba. Dog tror jeg Mourinho spiller det "sikre" kort med Didier - desværre.

Hvis ikke Fabregas bliver klar, så tror jeg faktisk jeg ville foretrække Ramires frem for Mikel. Jeg synes det bliver for låst med Mikel og Matic sammen, og de bør vel kun spille ved siden af hinanden i udekampe, hvor vi forventer at skulle forsvare en del.
Skrevet af Nichoph
Har det meget ambivalent i forhold til hvorvidt Drogba eller Remy bør starte. Førstnævnte har præsteret på højt plan fx hjemme mod Spurs og på Old Trafford, mens sidstnævnte næppe nogensinde har fået chancen for at spille fast.

Af en lidt uforklarlig årsag, der uden tvivl har noget at gøre med, at jeg gerne ser os have både Terry og Drogba i startopstillingen til mødet med Lampard, ville jeg nok helst se ivorianeren i front.
Carefree Since 1905
Skrevet af RobertTheRobber
Valget mellem Drogba og Remy er svært. Remy kunne sagtens starte inde og gøre det fantastisk, da vi ikke kender til hele hans talent endnu og da vi ikke ved hvor højt hans niveau kan være for os. Omvendt, ved vi heller ikke meget om den modsatte situation, skulle han falde helt igennem.

Det der taler til Drogbas fordel, er at vi ved hvad vi får og især Mourinho ved hvad han får. Drogba har præsteret fantastisk i et utal af store kampe, at det næsten kun er naturligt at lade ham starte inde på lørdag. Hvis der er nogen fra vores hold jeg vil mene der kan matche Kompany i luftrummet, er det klart Drogba. Drogba mener jeg ligeledes kan overmatche Mangala (hvis han starter inde), på næsten samtlige facetter.

Drogba starter, men jeg håber lidt at Remy får chancen og viser hvad han kan.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af FrankCoronel
Så skulle det være en done deal!
It´s done! #Chelsea close Juan #Cuadrado from #Fiorentina for 33 mln €. #Salah leaves to #Fiorentina on loan. #CFC

Skrevet af SørensenCFC
Har Costa fået sin karantæne?

De har vel stadig kun taget sagen op, og hvordan er mulighederne for appelering?
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Gascoigne
Haha, nu har Mourinho aflyst pressekonferencen imorgen fordi han er blevet pigesur på FA igen. Det er godt nok ved at blive pinligt.
SCHOOLBOY\'S OWN STUFF
Skrevet af maarkap
Haha, nu har Mourinho aflyst pressekonferencen imorgen fordi han er blevet pigesur på FA igen. Det er godt nok ved at blive pinligt.


Ja, hold da op hvor er det pinligt, at det er den eneste måde at han vise at han er utilfreds. Hvis han siger noget om hvor elendig dommerstanden i England er, får han en bøde eller karantæne.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Det bliver godt med Juan i Chelsea.

Jeg glæder mig.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Gascoigne
@maarkap

Selvfølgelig er det pinligt. Han er ude og brokke sig efter hver evig eneste kamp. Han snakker om konspirationer og pundits der er imod Chelsea, selvom de ikke laver andet end at rose dem til skyerne.

Selvfølgelig har der været domme der er gået imod Chelsea og jeg synes bestemt Costa skulle have haft straffe i tirsdags såvel som Fabregas mod Saints, men det er bestemt også gået den anden vej.

Cahill skulle have været smidt ud og fået 3 spilledages karantæne for sit spark i ryggen- og stempling på Kane. Willian, Costa og Cahill har alle sluppet afsted med tydelige dives.

Costa fortjener absolut 3 dage for sine 2 stemplinger imod Liverpool.
SCHOOLBOY\'S OWN STUFF
Skrevet af stofferc
Willian, Costa og Cahill har alle sluppet afsted med tydelige dives.

Hvad mener du med det? I kampen imod Hull (går ud fra det er det du hentyder til) var der tre episoder med dives og disse spillere, og det var kun Cahill der slap uden kort.

Jeg er dog helt med på at JMs opførsel er åndsvag, og at der er ikke er nogen "konspiration" imod Chelsea. Dommerne er bare ikke ret gode, og har ikke nogen åbenlys fælles linje.
-
Skrevet af RobertTheRobber
The Mirror, utroværdig som den nu er, skriver at vi betaler £26,8 mio. for Cuadrado. Salah skulle også blive lejet ud den anden vej, hvor Fiorentina står for at betale Salahs løn. Der er ingen forlydninger om en evt. frikøbsklausul på Salah, men man har vel lov at håbe.

265 millioner kr. som det ca. svarer til, skulle tilsyneladende være en ganske fin pris for Cuadrado. Det kan jeg dog ikke helt udtalte mig om, da mit kendskab til ham er begrænset til FM14, stats på transfermarkt og sommerens VM.

Er det alt i alt en god handel vi er ude i?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af chrmik
Jeg kender ikke meget til Cuadrado, synes godt nok det er en ordentlig stak sedler for en spiller der har bevæget sig i sub-toppen af den italienske liga.

Omvendt er der mange som er meget begejstret for ham herinde, så jeg har vel en oplevelse af de bedre til gode ... spændende.

Der er helt tys tys om Sjyrle?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
annonce
0