Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Salah skal bare ud og spille den bedste halvsæson i hans liv, så Fiorentina bliver snydt og køber ham.

Desuden er det en ganske fin pris for Bertrand (hvis rygtet på de 10 mil taler sandt), med tanke på at man har Luis og Dave i truppen.

Vi er sgu blevet helt okay til det der med at handle..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af KnockOut
hmm har siddet og set lidt på ham der Juan Cuadrado da jeg faktisk ikke kender ham fra andet end VM, syndes bedømt ud fra det jeg har set at han mangler det samme som så mange andre et godt slut produkt, ser ud til at prøve meget men ser også ud til han er lidt febrilsk og mange ting ikke rigtig bliver til noget.

Der ud over ser han ikke særlig god defensiv ud, men når det så er sagt er hans explosivitet helt fantastik, glæder mig til at se ham for Chelsea.

men Willian is still my man tror han bliver svær at slå af, han har vokset meget med opgaven i Chelsea og se bare kampen mod Man City der var han igen fantastik han er bare en guld spiller på et Chelsea hold og det er så tydelig når han ikke spiller hvor ondt det gør på Ivan (som dog må siges er faldt en del i niveau de sidste par måneder.)

Anyways håber han bliver god i de små kampe hvor vi har kontrol men som starter til de stor kampe tror jeg stadig willian vil være Mou´s mand.

Men jeg håber da han bare kommer og springer PL med små fikse driblinger og speed ville være dejlig med sådan en type mere, hvis nu lige Hazard ikke gider den dag som mod City.

Fra video syndes jeg Juan Cuadrado ser meget bevægelig ud mange af de klip jeg så var faktisk fra Venstre side så måske han også kan dække os lidt ind der når hazard skal have pause.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Kemosabe
Ja, Bertrand havde man jo nærmest glemt lidt, selvom han altid har været en solid spiller, der nu endegyldigt har bevist, at han har PL-niveau. Det undrer mig faktisk lidt, at Jose ikke ville bruge ham i sidste sæson som backup for Cole, for jeg synes egentlig aldrig han rigtig faldt slemt igennem på den venstre back. Hans optrædener på venstre kant kunne vi dog generelt godt være foruden (selvfølgelig 19/05/2012 undtaget).


Det bliver absolut intet problem at imødegå FFP-kriterierne i denne sæson. Tværtimod er der givetvis et betydeligt råderum, hvis vi ønsker at bruge det til sommer. Med til historien hører jo også, at vi i de sidste 2 år har afhændet en del af det ganske betydelige lager af udmærkede, yngre spillere, som vi har akkumuleret inden FFP-restriktionerne for alvor trådte i kraft (Lukaku, KDB, og andre). Det har jo sikret at transitionen fra crazy-Roman-times til mere afbalancerede tilstande har forløbet ret glat. Det er så også tyndet noget ud i de virkelig interessante emner nu, hvor folk som Thorgan Hazard, Traore, Atzu, ja måske Bamford er vores mest værdifulde udlejede (jeg har garanteret glemt en masse).
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er noget overrasket over Cuadrado-købet og jeg undres en smule. Jeg sidder lidt med følelsen af, at I er ved at lave samme "fejl", som da Real Madrid byttede Di Maria ud med Bale. Man får en spiller, der individuelt er lidt bedre end Willian (som han vel primært skal erstatte i startelleveren), men vil det gøre holdet bedre? Jeg tvivler. Willian er jo slet ikke nogen dårlig fodboldspiller, han er god teknisk og har masser fart, det han mangler er primært slutprodukt og ikke at sænke tempoet i spillet i offensiven. Og så leverer han jo altid en fremragende arbejdsindsats defensivt og offensivt. Cuadrado har mere flair, kreativitet og er en stærkere dribler, men skal han udfylde nogenlunde samme arbejsopgave som Willian tvivler jeg på, at han kan tilbyde meget mere end Willian.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg tror ikke som sådan han skal erstatte Willian, men Schürrle, som den mere pågående og udfordrende spiller, når der er brug for en sådan, og er altså et taktisk alternativ til arbejdshesten Willian eller en løsning hvis Hazard er ude.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
Ja, Bertrand havde man jo nærmest glemt lidt, selvom han altid har været en solid spiller, der nu endegyldigt har bevist, at han har PL-niveau. Det undrer mig faktisk lidt, at Jose ikke ville bruge ham i sidste sæson som backup for Cole, for jeg synes egentlig aldrig han rigtig faldt slemt igennem på den venstre back. Hans optrædener på venstre kant kunne vi dog generelt godt være foruden (selvfølgelig 19/05/2012 undtaget).


Så vidt jeg husker er han den eneste spiller, der har fået i CHL debut i en finalen. Det er da en lille solstråle historie.

@UdafBuksen

Juan er (som Geddar skriver) nok ikke købt direkte til at erstatte Willian, men give holdet en anden dimension. Og så give lidt konkurrence om pladserne i en smal trup.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af UdAfBusken
Ja, det er selvfølgelig rigtigt, men nu tænkte jeg, at han vel, hvis han slår til, primært skal erstatte Willian i startopstillingenen.
Skrevet af Kemosabe
Mjaa, men Willian kan sådan set også godt spille 10´eren ´the Oscar way´. Dvs spæne solen sort uden som sådan at diktere spillet. Jeg ser det mest sådan, at vi nu har 4 spillere til 3 pladser. Derfor kan Cuadrado selvfølgelig sagtens skuffe eller andre blive mere marginaliserede som Schurrle, men umiddelbart vil jeg mene, at der fint er plads til 4 "store" spillere til 3 positioner, med det kampprogram Chelsea typisk har over en sæson.
Skrevet af RobertTheRobber
Det eneste negative man kan påpege ved vores ellers perfekte transfervindue, er vel at render vi ind i en skade, har vi 3 spillere til 3 pladser. Så er det enten fuldtid til dem alle hver gang eller også hedder alternativerne til kanterne pludselig Ramires eller Remy og Fabregas til midten. Ingen af disse scenarier er specielt eftertragtede.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af CFCHackney
Du underminerer måske nok lige Oscar, bare en smule, når du siger, at Willi kan spille 10´eren the Oscar way.

Cesc fungerer jo blandt andet så vanvittigt godt, fordi Oscar også er god til at dække de huller, som Cesc efterlader og holde bolden i gang.

Det er Willi ikke i nærheden af at kunne. Dertil er han hverken pasningsstærk eller intelligent nok.
Willi kan spille en anstændig 10´er, men ikke på en måde eller et niveau hvor han er i nærheden af Oscar.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Jeg ser nu ikke Oscar og Willian som helt enormt forskellige spillere. Oscar arbejder jo ikke hårdere end Willian med at lukke af. Begge arbejder stenhårdt i det henseende, og jeg synes ikke, at det giver mening at sige, at Willian ikke ville kunne lukke huller på samme måde.

Oscar er mere risiko-villig i sit spil som jeg ser det, og har lidt bedre overblik, men han smider altså også en del bolde væk sammenlignet med fx Cesc, som vel er den ypperste pasningsspiller vi har, når man tager i betragtning at Cesc faktisk forsøger en del chanceskabende/risikobetonede afleveringer. Willian er en ´safety-first´ ´keep-possesion´ type ihvertfald i sin Chelsea-tid og i den henseende er han frustrerende, når han stopper op og spiller bolden bagud 7 ud af 10 gange, men jeg synes bare ikke man kan sige, at Oscar styrer spillet på sin 10´er position. Det er i mine øjne Fabregas, der trækker i de fleste snore, og det løbearbejde, som Oscar laver, vil jeg mene, at Willian kan gøre ligeså godt. Det er dog klart, at der vil komme færre chanceskabende afleveringer fra Willian end fra Oscar, men til gengæld har Willian lidt bedre fysik og gennembrudsstyrke, som han dog desværre sjældent viser. Oscar sætter jo stort set aldrig en mand af.
Skrevet af CFCHackney
Jeg tror ikke, at Willians positioneringsevner er i samme liga som Oscar´s. Willian, er ligesom Oscar, end god presspiller, Willian er ikke en spiller, der instinktivt trækker ned for at modtage bolden og holde spillet i gang. Det gær Oscar utallige gange i løbet af en kamp.

Willian sænker derudover tempoet vanvittigt meget, og ville gøre det endnu mere inde på midten, hvor han ville være en konstant del af spillet. Oscar kan have dage, hvor nogle af hans afleveringer er af en fandens dårlig kvalitet, men det tror da pokker, når han presser konstant og hele tiden.

Oscar er bedre til at lave chanceskabende afleveringer, og jeg vil også mene, at han er en bedre tackler end Willi.

Jeg kan fint gå med til at kalde Willi end fattigmands Oscar, når vi snakker om ham på 10´er pladsen.
Men så heller ikke mere end det.

Jeg ville desuden elske at se Cuadrado fra start på lørdag mod Villa. Hvis de inisterer på at holde samme høje linje som mod Arse, så scorer han jo et hattrick i sin debut.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Rigtig fin løsning at afskaffe Salah og Schürrle til fordel for Cuadrado. Ikke mindst fordi, at Cuadrados hår er mere end bare almindeligt spektakulært, hvorfor både Lord Wildemort og den jyske bondepige pludselig står tilbage med en tilnærmelsesvis ordinær frisure.

Jeg forstod aldrig købet af Salah. Han er da en nogenlunde spiller, men købet var i sin tid mere eller mindre unødvendigt, og har det nogensinde fremgået tydeligt, at han ligefrem var gjort af Chelsea materiale?

Jeg ser os næppe ringere stillet, hvis Salah afgangen kan afføde beskeden spilletid til folk som Boga, RLC og Brown. Kvaliteten af vores trup er skræmmende, mens bredden ganske rigtigt kan vise sig sårbar, men jeg har svært ved at se, hvorfor lige netop Salah, er manden, der ændrer det samlede billede af truppens bredde.

Desuden havde det været latterligt at foretage endnu et "Salah" indkøb i skikkelse af Douglas Costa eller Enner Valencia, som det har været rygtet, idet vi til sommer, kan supplere den offensive bredde med talenter som Traore eller Thorgan, bare for at nævne de mest varme.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af CFCHackney
Haha, til den første del!

Og enig i resten. Det er svært ikke at være i godt humør over deadline Day.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
"...idet vi til sommer, kan supplere den offensive bredde med talenter som Traore eller Thorgan, bare for at nævne de mest varme. "

Eller Messi.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af RobertTheRobber
Eller Messi.
Men der er vel en du hellere ser i den blå trøje, ikke Care? Hvis du nu ska være helt ærlig.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af GunnerSoren
Bredden tror jeg ikke bliver et problem.

Med Cuadrado ind for Schürrle og en udlejning af Salah er I kvantitativt svækket, men står til gengæld kvalitativt klart stærkere. Det er typisk Mourinho at benytte en forholdsvis få spillere, og det kan bl.a. ses ved, at Willian har spillet 11. flest PL-minutter for jer (1432), mens Felipe har 12. flest (582). Og Salah har slet ikke spillet en rolle for jer i denne sæson.

Han har fået sølle 30 minutter i PL fordelt over 3 kampe. 18 minutter i fadæsen mod Spuds, 4 mod Palace og 8 mod Svansene.

I CL fik han 6 minutter i udesejren over Sporting, mens han spillede 71 minutter i returen, hvor I allerede havde vundet gruppen.

I FA Cuppen spillede han 70 minutter i det pinlige opgør mod Bradford, mens han fik 80 minutter mod både Shrewsbury og Bolton i Liga Cuppen.

Facit er, at han har spillet 337 minutter fordelt over 8 kampe i alle turneringer, og det efterlader et billede af en spiller, der har siddet så yderligt placeret på bænken, at han selv har skullet medbringe en taburet.

I tilfælde af skader er det heller ikke noget problem at mangle Salah rent kvantitativt. Primært fordi ingen af jeres offensivspillere har været injury-prone i deres Chelsea-tid. Cuadrado har heller ikke været det, selvom han har spillet over 2700 Serie A-minutter hver sæson siden 11/12 http://www.transfermarkt…ieler/91970 - Derudover er mange af jeres offensive spillere fleksible, hvor Willian kan spille alle 3 pladser bag angriberen, Cesc kan rykkes frem til 10´eren, Oscar er ikke en dårlig højrekant, mens Remy også er hæderlig osv. Cuadrado har ligeledes vist, at han er i stand til at spille flere positioner.

Ingen af ovenstående alternativer er oplagte, men ift. Salah er intet være gået tabt imø. Den egyptiske ligegyldighed kommer I på ingen måde til at savne.
Skrevet af CarefreeCFC
"Men der er vel en du hellere ser i den blå trøje, ikke Care? Hvis du nu ska være helt ærlig."

To, for at være helt ærlig.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Ej,

Min top3 for frække transfers ville nok være

Messi
Adam Johnson
Shane Long

Messi ryger på top, alene på grund af underholdningsværdien. Bold.dk ville bryde ned over "KØBEKLUB" indlæg og lignende. For første gang i verdenshistorien ville en tråd få flere indlæg i løbet af en dag end Arsenal tråden.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Kan vi ikke kalde ham med pastaskruer på hovedet noget andet end Juan? Jeg kommer til at tænke på Mata, og så bliver jeg simpelthen så trist.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
annonce
0