Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Og hvorfor buede hele broen af Luiz? Også før han lappede Costa ned... Det var da mangel på respekt.

I begyndelsen af kampen lød det nu kun som ret sporadiske buhråb. Det var først efter han havde været involveret i et par episoder at det tog til i kraft. Han skal vel heller ikke have fripas bare fordi han er en tidligere spiller.
-
Skrevet af chrmik
Godmorgen
Det her er sgu en morgen med samme tilstand som en druktur i 80´erne med snaps på programmet.

Imponerende skuffende og hvor må Mourinho have en rigtig dårlig smag i munden efter denne kamp. 1 mand i overtal i 90 minutter uden reelt at skabe chancer på stribe med de offensive kvaliteter vi er i besiddelse af er ganske enkelt katastrofalt.

Der er simpelthen nødt til at ske noget omkring midtbaneaksen som slet slet ikke fungerer når Fabregas skubbes frem på 10´er pladsen ... det giver slet ike mening at en træner på det niveau ikke kan se hvor meget han falder i niveau med de spillere han har omkring sig.

Courtois, Matic, Hazard var vel godkendt.

Terry, Cahill koster mål nummer 2, imponerende at de rent faktisk spolerer hinandens markering ved at tumle sammen under hjørnesparket

Ivan, Dave ... den konstellation fungerer kun defensivt, offensivt er det helt håbløst og indlæggene er katastrofale.

Fabregas, Oscar lider voldsomt under Mourinho og hans mærkværdigheder omkring midtbaneaksen.

Willian, Costa var godt nok ringe kørende og deres første touch på serie 4 niveau i perioder

Ramires og Drogba var ganske enkelt skræmmende ringe ... igen igen

Alt i alt ... TØMMERMÆND fra den værste skuffe.
Kæft jeg er skuffet!

Dog meget fortjent at PSG gik videre set over begge kampe, hvor de ganske enkelt ville mere.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Costa synes jeg nu ikke, var specielt ringe. Han prøvede, men havde ikke ligefrem dommeren med sig, og hans medspillere skabte lige præcis intet for ham.

Det var skidt over hele linjen i går, men nu skal vi videre, og ligaen skal simpelthen vindes!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af aagaard2
Jeg synes også Costa prøver, det samme kan siges om Hazard. Men når resten af spillerne ikke kan/får lov til/vil/gider spille offensivt, så bliver det svært.

Det virker ærlig talt tåbeligt, men det er jo sådan Mourinho ønsker at spille fodbold.

Prøv lige at tænke på en offensiv vi kunne stille med Hazard - Oscar - Cuadrado - Costa, hvis de alle fik lov til at spille offensivt, lege osv. og ikke skulle ligge 80% af deres fokus i defensiven.

Ja måske ville vores i forvejen skræntende defensiv komme til at se endnu mere sløj ud, men til gengæld burde vi kunne generere chancer - og med chancer følger for det meste også mål.

Jeg har i de sidste mange, mange år været fortaler for konsistens på trænerposten - men jeg er bange for at Mourinho vil roret i alt for mange år, godt kan gå hen og blive ødelæggende for Chelsea.

Men det skal vi ikke bruge energi på nu... Nu SKAL ligaen vindes - og så må vi se hvad der sker derefter.
Skrevet af Kemosabe
Jeg har i de sidste mange, mange år været fortaler for konsistens på trænerposten - men jeg er bange for at Mourinho vil roret i alt for mange år, godt kan gå hen og blive ødelæggende for Chelsea.

Men det skal vi ikke bruge energi på nu... Nu SKAL ligaen vindes - og så må vi se hvad der sker derefter.Ja, nu må vi lige vinde ligaen, hvilket jo er det nemmeste i verden, og så kan vi se om ikke træneren skal fyres.

Skrevet af aagaard2
Ja det kan godt komme til at lyde forkert... :)

- Men jeg har en bekymring omkring Mourinho og hvordan han kommer til at påvirke Chelsea i de kommende år.

- Og jeg mener det ville være et ekstremt antiklimaks, hvis vi kun ender op med den lille pokal i denne sæson, når man ser på hvordan vi startede.

Disse punkter behøves ikke at skulle ses i sammenhæng.
Skrevet af Geddar , moderator
I er dog stadig fem points foran i ligaen, og med en kamp i baghånden.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Jeg er ret sikker på, at vi vinder ligaen. Så sikker, som man nu engang kan være i denne skod sport, hehe.

Men vinder vi ikke, er det bestemt heller ikke sikkert, at Mou er her næste sæson.

Men lad os håbe at kampen i går var et wake up call for Mou og holdet.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Hvis det lykkes at vinde PL, vil jeg mene at det er en flot bedrift, og for mig er det ligegyldigt om vi har ført hele vejen fra start til slut. Men det er klart, at vores nuværende formdyk øger risikoen for at det kan glippe.

Og der ER jo typisk op- og ned-gange i form i løbet af en sæson. For fx Fabregas er det tilsyneladende et tilbagevendende mønster.

Jeg synes måske generelt det ville være en ide at bevare en lille smule perspektiv. Men det er jo det samme, hver eneste gang vi spiller en skuffende kamp og de sædvanlige hystader titter frem med deres "Hvad sagde jeg!?! Vi er DOOOOMED!". Hvor mange katastrofe-kampe har vi spillet i denne sæson? Hvilken klub har haft en bedre sæson indtil videre? Bayern, velsagtens, men jeg ville da nødigt bytte med nogen engelsk klub. Hvilken træner vil I hellere have?

Skrevet af UTG-1986
I Spanien har man haft to hold som bejler til titlen


Det havde Spanien også i 2008. Samme år blev det engelske mesterskab vundet af United med kun 2 point mere end Chelsea. United vandt det år med 87 point, 1 point mere end City gjorde sidste år. Den efterfølgende sommer var der EM, hvorefter CL havde besøg af hele 3 engelske hold i semifinalen. Man kan altså ikke bruge, hverken manglende hvile eller en hård Premier League som undskyldning, hvis man kigger på den samlede pointhøst. De fik nemlig i 2008 samme antal point i snit, som City gjorde sidste år.

Og så er det ufattelig hysterisk, når du har besluttet dig for at det hele er fiaskoer og alle er ringe.

Det siger du, ikke jeg. Jeg påpeger blot, at der skal en bedre præstation til hos topholdene, hvis man skal kunne kalde sig verdens bedste liga. Der er massere af potentiale, det bliver blot ikke udfriet, som tilstanden er lige nu. Jeg kan i øvrigt ikke se det sensationelle i den påstand. En blind mand kan se at hold som United, City, Arsenal og Chelsea underpræsterer. United konstant, Chelsea, City og Arsenal i Europa.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af CFCHackney
Helt enig, Kemo.

Grunden til jeg sagde, at Mou muligvis er fortid, hvis vi ikke vinder ligaen i år, var at vi som regel fyrer trænere, der ikke vinder noget stort trofæ to år i træk.

Ift. dit sidste spørgsmål må svaret være AVB.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
AVB? AVB??? Hellere Ancelotti, den hyggelige mand.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Ja, AVB. Manden er et geni. Han har endda lige besejret Torino med 2-0.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NickRomano
Når spanske hold klarer sig bedre internationalt end engelske, er årsagen i mine øjne helt elementær; spanske hold har en bedre teknik og en bedre og mange gange mere nytænkende taktisk indstilling til at spille fodbold.

En af årsagerne hertil er utvivlsomt, at man spiller færre ( ikke så meget i antal som i intensitet ) hårde kampe, hvilket tildeler rum for at udvikle spillets inderste sider.

Spansk fodbold er også økonomisk hårdt presset, hvilket tvinger klubberne til at fremavle egne talenter, og dette giver et både teknisk og taktisk fundament, som de europæiske deltagere i sidste ende kan kapitalisere spillemæssigt af.

Hurtighed er fundamentalt for fodbold af i dag, men hurtighed kan udvikles alle steder; ligeså er teknik fundamentalt, men teknik udvikles ikke optimalt alle steder - og i netop denne facet halter engelsk fodbold efter.

Dét er det inderste af forskellen på spanske og engelske præstationer internationalt.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af UTG-1986
Jeg ved nu ikke om de har en bedre teknik, næsten alle spillerne hos Arsenal, Chelsea og City kommer fra alle andre steder end England, heriblandt Spanien. Jeg går ud fra at du snakker om toppen af den engelske og spanske liga? I så fald har du da ret i, at den engelske top ikke er specielt nytænkende, da trænerne er, blandt andet, Arsene Wenger og Mourinho, som er forholdsvis konservative i deres tilgang til spillet. Det samme var Mourinho dog i Madrid, hvilket ikke er mere end et par år siden. Det er da heller ikke mit indtryk at Barcelona har rykket sig synderligt, rent taktisk. De to klubber har dog klart de bedste spillere.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af 8letters
De to spanske hold har laaaangt bedre materiale til rådighed. Det er da helt indlysende den store grund. Ville Hazard starte inde for Real? Ville han starte inde for Barcelona? Han er holdets helt store stjerne, men han ville jo være Under Ronaldo, Bale, Kroos, Modric, Ramos, Messi, Neymar, Suarez, Busquets, Iniesta. De har så meget kvalitet, at de vil dominere hvad de end er med i.
Lampard é Deus
Skrevet af CarefreeCFC
"...Busquets...."

Hva?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Forza Zola
Hazard ville være fast starter hos begge mandskaber. Iøvrigt underligt at sammenligne ham med spillere, som han jo slet ikke ville skulle konkurrere imod.
come on Chelsea
Skrevet af chrmik
Ret interessant artikel af Morten Bruun om Chelsea i hans BT leder - desværre er den ikke kommet online endnu, men dem der har mulighed for den trykte udgave burde læse den ... så fik han faktisk et lille plus i bogen herfra.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af NickRomano
Det handler ikke om, hvor gode og tekniske de enkelte spillere er, men om, i hvilken grad spillerne har mulighed for at udnytte deres kvaliteter.

I engelsk fodbold kan tekniske kvaliteter i nogen grad blive kvalt, mens de i La Liga har ideelle udfoldelsesmuligheder.

Og det handler ikke blot om top 2, men hele øverste del af ligaerne; når man kommer for dybt ned i rækken i La Liga er klubberne dog nok for økonomiske udhulede, og div. landshold.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
annonce
0