Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
City skal på udebane mod Crystal Palace så vidt jeg ved, den kamp er svær for alle som besøger Palace og Pardew.


Uden lige at gide at tjekke op på det, mener jeg at Palace har været en del bedre ude end hjemme under Pulis. Men nej, det er selvfølgelig ikke en nem kamp - Palace er generelt i fin form.

EDIT: Pulis = Pardew. Palace, Pulis, Pardew..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af MIghtyBlues
Min fejl, det er naturligvis Palace, som City forhåbentlig skal smide point imod.

Det ville dog stadig være dejligt, hvis spillere som Bamford og Loftus-Cheek havde udviklet sig nok til, at de kunne få regelmæssig spilletid i den kommende sæson. Moses og Salah har vi en chance for at sende afsted til sommer, og Drogba skal forhåbentlig have en rolle i staben.

Vi har en ung trup med massere af talent, men med Terry der kun har et par sæsoner tilbage, og Cahill der sejler rundt, så savner jeg altså engelske spillere der gør en forskel.
Skrevet af RobertTheRobber
Hvis vi vælger at skippe Oscar pga. de svingende præstationer som jeg har læst et sted (kan ikke huske hvor), skulle Whilshere angiveligt være tilgængelig for +300 mio. Ikke at jeg tror det er tilnærmelsesvist realistisk, men hvis vi kender Mourinho ret, så er det ikke vores egne engelske spillere der vil få chancen. Såfremt vi skal have engelske spillere i truppen med startopstillingspotentiale, skal vi nok nærmere kikke mod konkurrenterne, hvor vi f.eks. kan se Barkley eller Ward-Prowse. Stones kunne også være en mulighed, da han allerede er nogenlunde fast hos Everton.

Det er bare lidt brainstorming, som jeg er klar over ikke har særligt meget substans, men det er alligevel sjovt at lege med tanken.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af chrmik
Barkley er jeg også stor fan af - men han har godt nok haft en halv skidt sæson indtil videre, skal indrømme at jeg ikke ved om det er skader eller formdyk som har holdt ham på bænken gennem en del tid.

Wilshere giver de sgu ikke slip på og slet ikke til CFC - han er nu også en spiller som ville pynte på de fleste hold, så nok desværre en umulighed.

Jeg er mest spændt på at se hvilken løsning der købes til 6/8 positionen, for den nuværende balance substitution af Mikel/Ramires tror jeg selv Mourinho kan se er skrøbelig. Slutteligt tror jeg AC ryger på låneaftale, det er ikke holdbart at slider bænken op uanset hvor stort et talen han er.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Oscar skal ikke væk, og vi skal ikke købe Barkley eller en Arsenal reserve, der er injury prone.

Stones ville være fint, dog. Douglas Costa og Khedira skal fucke af.

Sælg Ramires, Moses, Salah og lad Drogba arbejde med de unge.

Hent Bamfordinho og Traore hjem(hvis han kan få arbejdstilladelse). Stones eller en anden CB ind. Gerne en der er god på bolden. Og så kan vi fint hente Schneiderlin, eller en type der kan begå sig i pivoten. Og sidst, men ikke mindst, så hent gerne en HG keeper ind som backup for TBO.

Skal vi have en marquee signing, så kan det passende være en CB eller en venstre back med fremtidsperspektiv i.

Og så kunne det være sjovt at se Pasalic blive sendt på græs i England. Han har gjort det udmærket i de få kampe, jeg har set med Elche. Brown, Baker og AC kan passende blive udlejet. Det ville også være fint at finde en PL klub til Chalobah. Han har sgu gjort det godt i Reading. Ake til en PL klub ville også være sjovt.

Derudover glæder jeg mig til at se, om Abraham, Solanke og Da Silva kan fortsætte deres fanatiske præstationer i næste sæson også. De er nogle talentfulde gutter, og Da Silva kunne meget let blive vores faste VB inden for et par år.

Hvis Mou så også får rettet på de taktiske brølere, og indser, at vores hold egner sig meget dårligt til afventende og defensiv bold, så kan vi blive rigtig farlige de næste mange sæsoner.

Men lad os først og fremmest give Stoke en lussing. Dave og Luis ville være at foretrække på backerne, men Ivanovic bliver sikker valgt i stedet for Luis, hvilket giver en smule mening, da Stoke nok vil satse en del på dødbolde, men jeg får lange løg af han defensive præstationer på den back.

Den back må han meget gern fratages aller seneste til sommer. Det er jammerligt at se på.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
han er nu også en spiller som ville pynte på de fleste hold, så nok desværre en umulighed.

Jeg kan ikke lige se, hvordan Wilshere ville pynte i vores startopstilling i stedet for Oscar. Han er en kamikaze-type som midtbanespiller, fysisk er han ikke specielt intimiderende, han er skadesplaget som bare pokker, og er han overhovedet bedre end Oscar i pasningsspillet?

Endvidere har jeg svært ved at forestille mig Cesc som CM bag ved Wilshere, så det bliver nok i stedet en løsning i stil med Matic-Ramires, bare med en lidt mindre solbrun terrier, der hovedløst drøner rundt og rundt på midtbane uden at bekymre sig synderligt om taktik eller placering, og som måske i teorien godt kan klare 90 minutter med først at være defensiv bag Cesc og derefter sprinte frem foran for at være en spilbar mulighed, men som i praksis enten overlader alt det defensive til Matic efter en times intensiv midtbanekrig, eller alternativt taber hovedet fuldstændigt og begynder med overtændte vanvidstacklinger.

Wilshere var et kæmpetalent for nogle år siden, men jeg synes ikke, han tilnærmelsesvist har indløst det potentiale, som han blev hypet til at have. Skader har en del af skyldes, men jeg er heller ikke imponeret over hans intelligens og modenhed på banen. Jeg følger ham selvfølgelig ikke skide tæt, men jeg har bare en mavefornemmelse af "hidsig teenager" hver gang jeg endelig ser ham spille. Det var charmerende, dengang han var 18 og uimponeret over højtprofilerede modstandere, men af en 23-årig forventer jeg mere omtanke og kølighed.
Skrevet af Schmitte
Wilshere ville da på ingen måde give mening. Fint nok at man har fokus på engelske spillere, men lad det nu ikke løbe løbsk...
Der er slet intet håb for RLC?
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af $aw
Carefree
Skrevet af CFCHackney
RLC skal selvfølgelig have spilletid i næste sæson. Men det er for mig bare så meget en selvfølge, at det ikke var værd at nævne i mit indlæg.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af TheGunner
HVIS Wilshere skulle implementeres i Chelsea, skal han rykkes ned på 8´eren og Cesc op på 10´eren. Men den har jeg godt nok svært ved at se skulle gå igennem.
Skrevet af CFCHackney
Ja, og Cesc som 10´er fungerer slet ikke, så det ville være spild på alle måder.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Tjoertszc
Med Real Madrids køb af Danilo så skulle de ikke undre mig hvis der kommer rygter om Arbeloa og et evt. skifte til Chelsea til sommer.

Han jo passer meget godt på den hybrid af højre back/centerforsvar som Mourinho ynder at bruge i Chelseas nuværende holdsammensætning.

Jeg ville nu personligt ønske at Azpi kom over og spillede på sin rette højre back og Luis fik en reel chance på venstre back.
At en kombination af Luis, Hazard og en langsom Terry så gør venstresiden for sårbar kunne måske løses ved at rykke Terry til højre centerforsvar og i stedet bruge en hurtigere cb (som fx Zouma) på venstre side. Det burde være stabilt nok med Matic som gardering foran.
Hvis det kunne kombineres med Schneiderlin som makker til Matic, så burde det kunne frigøre højre angrebsside noget mere, så Willian og Cuadrado (eller Bale ... eller Messi (!)) ikke længere skal bruge halvdelen af kampen på at agere højre wingback.

Det kan godt være at Mourinhos nuværende 5-3-1(Hazard)-1 er et solidt fundament når holdet forsvarer og kan skabe kontrachancer, men det virker samtidig til at koste en hel angrebsside i det etablerede spil.
Skrevet af RobertTheRobber
Det var også et lidt fjollet rygte med Wilshere, men jeg tænkte nu at jeg ville dele det, eftersom vi snakkede om eventuelle engelske spillere. BS rammer også helt præcis i vurderingen af Wilsheres nuværende niveau og mentalitet. Stones er helt sikkert en mere realistisk og brugbar mulighed, selvom det skubber vores egne talenter længere tilbage i køen. I så fald kunne vi skibbe Cahill afsted og benytte Terry og Ivanovic som centerduoen til de store opgør. 2 rutinerede og 2 unge talenter som vores 4 centerbacker er særdeles optimalt. Alternativt kan AC fylde pladsen som talentet, men det tror jeg ikke kommer til at ske.

Slutteligt håber jeg ekstremt meget på, at Bamford kan blive en fast del af førsteholdstruppen, ligesom RLC forhåbentligt også bliver det. Cremen på toppen vil være hvis det bliver i stedet for Drogba og Ramires.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af chrmik
En lille teaser til aftenens kamp, bliver dejligt at komme igang igen!

http://chelseafclatestne…ssion_.html

Rigtig god dag og kamp til jer alle!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af RobertTheRobber
Standard startsformation med undtagelse af Remy på toppen frem for Costa. Man kunne ellers sagtens forstille sig at Mourinho ville bruge Drogba i dag mod Stoke. Jeg håber at det er et endegyldigt farvel til Drogba, selvom man naturligvis kommer til at savne legenden.

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Remy.
Subs: Cech, Zouma, Filipe Luis, Ramires, Cuadrado, Drogba, Diego Costa.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af 8letters
Per Frimann er sød. I den ene ende hedder det film og i den anden ende er det en smart måde at trække i frispark.
Lampard é Deus
Skrevet af KongLyhne
Ser det på 6´eren, kan slet ikke holde Viasats had til Chelsea ud - det er til at blive skør af.

Men indtil videre, så er kampen da en okay sovepille. Det er godt nok dødsygt.
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af Strootman45
dødsygt er vist ikke ordet... gaaab..
┏(-_-)┛Chelsea F.C.┗(-_- )┓
Skrevet af Fifa nørden
Hold nu kæft, Tbo. To fejl i de seneste to kampe.
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af KongLyhne
What... The... Fuck...

Charlie "Xabi Alonso" Adam...
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
annonce
0