Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
@John Lampard

” En flad 4-4-2 er jeg bare ikke tilhænger af og slet ikke på nuværende tidspunkt af sæsonen. Det ville jo være en helt ny opstilling for vores hold, hvor 4-3-3 ligger på rygraden.”

Synes bare ikke spillerne yder det systemet kræver, større løbevillighed.

@Kemosabe

” Kalou tror jeg bare ikke ville fylde nok på den plads og Joe Cole skal først lære at spille fodbold igen, før jeg overhovedet ville overveje det.”

Cole er færdig, men Kalou synes jeg man har set nogle gode takter fra de sidste par kampe, som kunne være nyttig til en god kant, men ja han er lidt af en lottokupon, desværre.

” Iøvrigt spillede både Anelka og Drogba centralt mod Inter i anden halveg, så vidt jeg kunne se, uden at det førte til flere chancer, hvilket dog ikke kun er deres egen fejl, men også skyldes at der blev lukket så grundigt ned for vores backs. ”

Er helt enig det gjorde vi efter indskiftningen af Cole(som må siges at være en fejl). Problemet er bare at vi til sidste endte med en Cole som ikke kan tæmme en bold og Kalou som kan sætte en mand af, men kan ikke lave et ordentligt indlæg og Malouda røg ned på en back, vores bedste spiller til at lave indlæg.

Jeg ved ikke med jer, men jeg vil gerne se mere til Kakuta, hvis han er det største talent Ancelotti har set i forhold til hans alder må han da snart få noget spilletid.Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fribytter
100 mio. pund til indkøb og der bliver diskuteret, om Lampard hæver en for høj løn...

Iøvrigt er Man. City højest sandsynligt villig til at betale mere end 50 mio. pund.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af maarkap
Hvis man så skal tro The Sun (hvilket jeg vælger at gøre i dette tilfæde, da de skriver noget jeg ønsker) står vi til et mindre "generations skifte".

Det bedste de skriver er næsten at man overvejer at sælge Anelka. Åh, han er kommet på min hadeliste igen (efter han er røget på kanten, igen). For helvede for ville det være dejligt at få en Torres eller Aguero til at overtage.

Men ud med spillere som Belletti, Ferriera, Deco, Anelka og evt Ballack.

I følge denne fremragende avis bliver der snakket om en ny konkurrant til Cech, Torres, Sergio Aguero, Maicon og Bastian Schweinsteiger.

Kan se ideen med en ny målmand til at presse Cech, og så ville vi have en ordenlig back up.

En ny angriber i Torres eller Aguero. Torres er en fantastisk angriber, men har været meget skadet på det seneste. Jeg ved ikke om jeg ønsker at vi skal satse på en angriber med glasben skal være med til at redde os nogle titler.
Aguero er der stor fremtid i, og jeg tror at han ville passe super sammen med Drogba.
Når Torres er klar, er han klart at foretrække, men vil hellere have en Aguero som stadig kan udvikle sig, og måske ikke så tit er ude.

Maicon kan jeg ikke helt forstå. Manden er en god back, men i Ivanovic og Bosingwa har vi også to rigtig gode backs. Jeg synes ikke at Maicon er så meget bedre, at det er et sted vi skal smide så mange penge.

Bastian ville være en super spiller at få til klubben. Han kan være det kreative element vi mangler på midtbanen. Han er normalt kendt som kant, men i denne sæson er han blevet rykket ind på midten, og gjort det fantastisk. Især pga hans store overblik.
Nu hvor vi er et hold som til tider spiller med en miderste midt på "kanten", ville det passe godt med Bastian som ville kunne udfylde begge rolle/en mellem ting.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Kakuta er angiveligt en lovende spiller, men jeg skal lige se lidt mere end et par finter i en kamp vi allerede havde vundet (var det ikke mod Blackburn?) og en udmærket indsats i en dog betydningsløs kamp (Hapoel hjemme tror jeg det var), før jeg definitivt vender tommelfingeren opad.

Men hvis Carlo virkelig har sagt det, må der vel være noget om snakken. Han spiller faktisk nok i aften for reserverne.
Skrevet af Kemosabe
@Fribytter

Du ved også ligeså godt som jeg, at Torres ikke skifter til hverken os, Man Udt eller City. Han er en god knægt, så han smutter sgu nok til Spanien, hvis det endeligt skulle blive nødvendigt at sælge ham.
Skrevet af Fribytter
Tjaa, klubben kan jo være afhængig af pengene fra et salg, og der lader det til, at det er i PL, at pengene er størst. Real Madrid er jo også mindre oplagt end City og Chelsea, og Barca investerer nok ikke igen i en ny stjerneangriber. Men Torres bliver forhåbentlig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Contractor
@ Maarkap

Du kan også klappe fissen Cabra.

Men kan du jo ikke, da du skal skrive i alle tråde.


Skulle vi ikke prøve at føre en nogenlunde sober debat, og undlade den slags uheldige udbrud?

Derudover ville en ny overskrift ikke være en helt dum idé.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Mugesh
Sweinsteiger vil jeg også mene vil være et godt køb, men hvis Ancelotti vil spille med en diamant ser jeg ham ikke på den plads, mere på Ballacks plads. Torres vil være det bedste køb, men så skal man også til at spille med to angribere, at smide Torres på en kant er spild af talent.

Jeg vil dog helst gerne se en Torres, Aguero eller Zarate og en Van der Vaart til sommer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af maarkap
Nope, når han lukker lort ud, gør jeg også. Så du kan btw også lukke fissen.

@Mugesh

Synes du ikke at det ville være lidt et sats at smide så mange penge efter en angriber, der er så tit skadet? (Her mener jeg selvfølgelig Torres).

Og tror du at Zarate har niveaut til at gøre forskellen? Skal ærligt indrømme at jeg ikke ser så mange Lazio kampe.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Contractor
Nope, når han lukker lort ud, gør jeg også. Så du kan btw også lukke fissen.


Skulle vi ikke prøve at holde en ordentlig tone, i stedet for at gå ned på artikelniveau? Er det at lukke lort ud at jeg som Chelsea fan opfordrer til god tone i dette fora?

Overvej dit ordvalg Maarkap, det er barnagtigt og pinligt.

De få kampe jeg har set med Zarate har han været udmærket, men han er ikke en spiller som jeg kunne forestille mig udfordre Drogba på nogen måde.

Desværre har jeg lidt svært ved at komme med et realistisk bud på en Drogba afløser.


"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Forza Zola
Prøv lige at forestille jer en kæde med Torres, Aguero og Drogs. Ville jo være noget nær det ultimative at kunne præsentere oppe foran. Problemet er bare at Torres og Aguero tilsammen koster hele det beløb som CA vil have til rådighed formentligt.

Mht til Zarate så synes jeg han er en rigtig dygtig spille som kan en masse. Der har bare været en masse kritik af ham fordi han spiller for sig selv og ikke holdet.

Schweinstieger, tjah udemærket spiller, men ved ikke om han vil være så markant en forstækning til holdet. Er mere intereseret i at hente en kantspiller ala Pato eksempelvis, men prisklassen er også en helt anden.

Werder bremen har også en driblekonge ude på deres kant en ung spiller som kan en masse. Han er inde omkring det tyske landshold, men blev ikke udtaget ved sidste EM grundet hans unge alder hvilket blandt andet medførte en del kritik af landstræneren. Kan ikke helt husk hans navn, men har haft fornøjelsen af at se ham et par gange.
come on Chelsea
Skrevet af Jakobrøndeandersen
ZOLA: Er det ikke Mesut Özil du taler om? Så ham under u21 slutrunden, hvor han spillede særdeles fremragende i finalen, de i øvrigt vandt 4-0
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af maarkap
@Contractor

Slap dog af - måske skulle lærer ikke at tage alt ting lige seriøst?


@Forza Zola

Du skulle prøve at se et par Bayern kampe, for Bastian har lige nøjagtig spillet som den spiller du efterlyser, på den miderste midt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
@Maarkap

Jeg har set nogle kampe og i de kampe viser noget som vi godt kunne bruge. Så vidt jeg husker rigtigt blev han kåret til Serie A bedste unge spiller sidste sæson, for Pato og Kjær.

@Contractor

Zarate var nu mere ment som en angriber som skulle spille ved siden af Drogba og ikke udfordre ham. Hvis vi have en som kan det samme som Drogba skal vi smide 300mil efter Dzeko.

@Forza Zola
Det er Özil du tænker på og ham vil jeg da ikke være ked af få til broen. Hvis vi henter Pato håber jeg for guds skyld ikke vi spilder hans talent på en kant.

På den offesive playmakerrolle kunne disse spillere være spændende at se på: Pjanic, Misimovic, Özil, Eriksen, Silva, Van der Vaart, Arteta, Gourcuff.

Ellers kan vi også håbe på at Kakuta bliver skadesfri og slår igennem.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Må indrømme jeg i denne sæson ikke har set så mange Bayern kampe til at bedømme om Schweinstieger ville være et godt køb. Mht til ham fra Werder jeg tænkte på så var det Mari jeg tænkte på og ikke Ôzil. Di Maria ville også være et kanon køb iøvrigt.

Van Der Vaart er ikke lige min kop te, må jeg så tilstå. Men der er jo massere af gode spille på den liste som er nævnt i Bold artiklen.

Pjanic er et talent i udvikling og det samme er Eriksen. De ville for det første være for dyre at købe uden vi ved hvad vi får for pengene 0g desuden er det tvivlsomt om de ville forstærke holdet med det samme. Derudover har vi Kakuta som jeg mener er et endnu større talent end dem begge og mon ikke han skal køres langtsomt i stilling i den kommende sæson?

Misimovic duer ikke og Arteta?(hvem, hvad hvor), Silva ved jeg ikke om vil passe til engelsk fodbold(måske på et Arsenal eller United hold), fransmanden siger mig ikke så meget, da jeg ikke har set ham spille.

Zarate tvivler jeg på CA er interesseret i at hente.

Hvad med Ribery(har jo før været på tale) eller et comeback til Robben (nok tvivlsomt), Pato er formentligt stadig med på CAs liste, Guti(kan da slå en aflevering eller 2 i blinde)

Der er mange bud, men tror hvis det ikke lykkes at hente Torres(kommer jo også an på Liverpools skæbne) så vil Aguero utvivlsomt være at finde i klubben i den kommende sæson. Di Maria kunne jeg også godt tænke mig (han ytrer dog et brændende ønske om at spille for United en dag) eller Pato. Det må være min top 4 liste samt en playmaker ala Zola.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af 80Ronaldinho
<blockquote>Desværre har jeg lidt svært ved at komme med et realistisk bud på en Drogba afløser.</blockquote>

Romelu Lukaku, 16 år fra Anderlecht hvor han er stjerneangriber og minder ufattelig meget om det store muskelbundt i har løbende oppe foran nu.

Mht Zaraté kan jeg da berette at han kan alt, bortset fra at aflevere og ejer absolut ingen teamspirit. Nok professionel fodbolds største ego-Bent.
Desuden har han været ringe i denne sæson, og er både under Ballardini og den nuværende træner Reja blevet bænket op til flere gange grundet den enorme egoisme og selvforherligelse.

Og i må åbenbart ingen ambitioner have siden i nævner klaphatten Schweinsteiger som en forstærkning. Det må da være en joke udover det sædvanlige, han har hverken pondus eller format til at udgøre nogen form for afgørende indflydelse i den absolutte europæiske top, hvor man må sige at Chelsea hører hjemme.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Kemosabe
Det er selvfølgelig ikke overraskende at lorte-pressen i kølvandet på tirsdagens nederlag nu flyder over med historier om ´udrensninger´ og ´indkøbslister´, som for det meste er et produkt af dovne sportsjournalister, der spiller lidt for meget Football Manager.

Hermed være ikke sagt at truppen ikke kunne trænge til fornyelse, men personligt tror jeg nu mest på 2, måske 3, nye spillere.

Med stor sikkerhed Farvel til:

Deco
Belletti

Samt formentlig 1-2 ud af:
Ballack
Joe Cole
Carvalho
Anelka

Deco og Belletti har begge offentligt ønsket sig væk fra klubben og har desuden sjældent imponeret.

Ballacks kontrakt udløber til sommer, og selvom det er muligt at han underskriver en mindre indbringende 1-årig forlængelse og måske kan affinde sig med ikke at være sikker starter, er der ingen garanti for dette.

Joe Cole situation kender vi alle efterhånden, og der er ikke så meget mere at sige til den andet end, at han formentlig er på vippen til ikke at blive forlænget.

Carvalhos kontrakt udløber om to år og han presses for tiden hårdt af formstærke Alex i kampen om pladsen ved siden af JT i forsvaret. Hvis der skulle komme bud på ham, tror jeg klubben vil overveje at sælge.

Anelka har kun et år tilbage af sin kontrakt og har, efter en ellers flot start på sæsonen, ikke imponeret i et stykke tid. Som med Carvalho, tror jeg klubben vil overveje et salg, hvis der skulle komme bud efter ham.


Det absolut vigtigste i næste transfervindue er dog, at vi holder på Essien, som der kunne tænkes at være bud efter. Dernæst bør vi nok købe en angriber samt en offensiv midtbanespiller.

Som sædvanligt er vi sat i forbindelse med alt og alle, der har en puls og kan sparke til en bold, men Aguero, Ribery, og Pato er nok de rygter, der bunder i en reel interesse fra vores side.

Af disse tror jeg mest på Aguero, ikke nødvendigvis fra et value-for-money synspunkt men fordi, Atletico er på røven og har brug for pengene og spilleren selv har antydet, at han ikke ville have noget imod at spille for os.
Ribery vil der virkelig være rift om (Real, Barca, Man Udt, City) p.g.a. hans kontraktsituation, og hvis Milan sælger Pato efter også at have solgt Kaka, tror jeg ikke Galliani tør vise sig offentligt efterfølgende, så det sker sgu nok ikke.

Den der historie med Torres tror jeg som sagt ikke på.
Skrevet af BullytheKid
Romelu Lukaku, 16 år fra Anderlecht hvor han er stjerneangriber og minder ufattelig meget om det store muskelbundt i har løbende oppe foran nu.

Kæmpe talent og meget mærkeligt at han ikke bliver nævnt som værende mere interessant end tilfældet er. Han er IMO miles foran bl.a. Kakuta og Eriksen (som selvf. er mere interessant at skrive om i DK.)

Mht. nye forstærkninger synes jeg de 2 mest interessante navne pt. må være Jovetic og Hamsik.

Ellers kunne man også med rette kigge på Montolivo i Fiorentina som en god playmaker. Han har også alderen til at kunne udvikle sig yderligere.
catch ya at the flip side
Skrevet af Mugesh
Lampard bliver rygtet til Juventus, og tror da heller ikke at klubben vil være helt afvisende for at lade ham gå, da han er ved at være en dyr dreng i lønomkostninger.

Jeg er dog stadig en beundre af Van der Vaart og Aguero vil være passende indkøb og vil komme med noget vi mangler, speed og vision.

Kan ikke se hvorfor klubben skulle forlænge med Ballack, med mindre han går væsentlig lavere i løn.

Kalou syntes er dumt at sælge(med mindre man får kassen for ham min 100mil) da han lige har forlænget.

Carvalho, har jeg altid været en stor fan af synes han har noget som andre centerbacks ikke har, overblik og teknik. Men Alex gør det også godt og Carvalho er nok ikke tilfreds med at sidde på bænken.

Anelka skal sælges hvis vi ikke ændre systemet, men vil være ked af det, da han frem til jul havde spillet noget af det bedste nogensinde. Hvis vi spiller med to angribere, vil jeg sige at Anelka skal vi beholde.

Der bliver også nævnt Cech skal sælges, og erstattes af Green. Den journalist må da virkelig kede sig. Selv på middelmådige dage er Cech klasse over Green!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0