Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Undskyld!

Det var faktisk den kasse, der gjorde, at jeg valgte at få "Ramires 7" på Rafalución trøjen den efterfølgende sæson.

Det fortryder man meget den dag i dag.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Det fortryder man meget den dag i dag.


Den semifinale gør at jeg aldrig kan komme til at hade Ramires! Uanset hvor boldmongol han er til hverdag.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Du er et imponerende væsen!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Bosse1983

Påstand: "af samme grund var et mordforsøg fra Cahill på sin plads."

Fundet: "Hvis ikke nogen havde flæsket ham efterfølgende, så ville jeg egentlig have været lidt skuffet over gutterne."


Nu var det jo en potentiel career ender, hvor han kommer med knopperne ind over anklen. Fint at du bedømmer forseelser ud fra trøjefarve, men det var den samme svinestreg vi kommenterede på, og netop den du fandt var på sin plads, fordi Sanchez, forsætligt eller ikke, stødte sammen med en keeper og en anden keeper engang blev skadet. Der er en logisk diskrepans, som ikke er videre klædelig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CFCHackney
Det er desuden lige gået op for mit, at vi formentlig bliver mestre, inden ugen er omme.

Nu har jeg sikker jinxet den, men så skal man sgu til at have booket billet til London!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mr. Spock
I kunne godt lige hjælpe Leicester med ikke at rykke ned, for fællesskabet.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af chrmik
Hackney ...
Jeg fornemmer du ikke bryder dig ret meget om Ramires (høhø)!

I min optik spillede han dog en af de bedre kampe (selvom du er uenig) og havde en stor andel i at Arsenal aldrig kom til fadet for alvor.

Fejlafleveringer, JA - Helhjertet indsats, kæmpe JA

Igen forsøgte jeg bare at give manden en smule kredit eftersom han står for skud den ene kamp efter den anden for hans gentagne uduelighed.

Jeg tror på vi spiller mesterskabet hjem søndag mod Crystal Palace, der er en god fornemmelse omkring de kommende kampe selv med kummefryseren på toppen.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Hehe, Spock!

@Chrmik

Ramires knokler jo altid, hans arbejdsindsats kan man sjældent sætte en finger på. Han var også bedre end længe i går, det er jeg helt enig i. Men når manden stadig ikke kan aflevere, og ødelægger flere gode situationer, så er det jo ligemeget.

Så jo, han var bedre end længe, men stadig ikke fantastisk eller MOTM. Dave, JT og Willian var lysår foran på den konto.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af KnockOut
Jeg glæder mig virkelig til at se alle de "kloge" hoveder der var her inde og gør nar af Chrmik før denne sæson, han har vel stået lige så alene og udskældt over for de her selveudnævnt BOLD eksperter omkring Arsenal vs City debatten hvem der kunne true Chelsea mest og det er sku da dejlig at se at "bold tossen" som så mange var hurtig at label ham, har haft meget mere kvalificeret gæt end alle eksperterne, selv om City stadig kan ende over Arsenal kan jeg kun grine af jer.

Lidt lige som når de her "kloge" Chelsea fans lige skal fortælle os andre hvem de bedste Chelsea spiller i virkligheden er, jeg brækker mig fandem over jeres bedre videne.

Mr.Hyggespreder har altid så travle med augmentere hvorfor dit og dat, og gør du det ikke så det passer i hans format er du jo bare dum og kan ikke forklar hvorfor din holdning er noget værd.

Eller Mou hater tossen som dukker op med jævne mellemrum og snakker om intern splid og hvordan drogba ødelægger sammenhold, jada jada, ingen unge spiller på holdet og defensiv beton bold, bla bla.

Den evig hate på spiller som Ramires, Willian, Cahill, Ivan, Drogba som hver især er kvalitet spiller for Chelsea og den måde Mou har opsat hold, er de alle UG hver kamp nej, men de er del af et fantastisk hold som man bare må sige igen har vidt kvalitet under den rigtig leder Mou.

Jeg elsker Mit Chelsea hold jeg Elsker min manager hey jeg elsker måden vi spiller på, jeg elsker måden hvordan Chelsea altid er i krydsilden for det er holdet at slå.

Men Fucker jeg hader de mange we know it all Chelsea fans på den her site.

P.s Jeg regner da med 5 "bolde" fra jer alle.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af CFCHackney
Hold da op.

PS. du fik 5 af mig!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Hackney, jeg er lige her! Jeg har været lidt vrissen på Chelsea på det seneste, samt at jeg har haft gang i SÅ mange andre spændende ting, så jeg har faktisk set uhyggeligt lidt fodbold på det seneste.
Dit indlæg på side 3792 er forresten så smukt at det kunne være skrevet af mig. Smukt.

Der er lige et par ting vi skal have på plads herinde, ellers får jeg fluks Sir_C til at lukke tråden permanent, og alle jeres brugere ligeledes.

Torres: Guds gave til fodbold - en ren PR signing fra vores side. Hvem holder ikke af den søde dreng? Et smil som kun en 12 årig konfirmand kan matche, gyldent hår som en ung Justin Timberlake og fregner som pippi. Den mand købte vi for SMÅ 50 mille fordi det var en af de chancer man kun får EN gang i livet. Roman griner stadig hele vejen ned til banken når de skal afregnes for solgt Torres merchandise.

Shane Long: Han har hele tiden, og vil fortsat være, et flot alternativ til angrebet. Manden havde samme scoringssnit i WBA som Guds gave til fodbolden havde i Chelsea. Forestil jer Hazard/Oscar/Flødeprinsen smide bolde på samlebånd ind foran Long = 35+ mål pr sæson (alle turneringer self.). Jeg siger ikke han skal overtage Costas plads som førsteangriber, men han ville fandme have været lige så god, hvis ikke bedre, at have som alternativ i stedet fo Ba, Remy, Drogba, Lukaku, Nøddesælgeren og andet skravl vi har haft rendende.

Arsenal kampen i helhed viser fint hvorfor jeg er gået over til the dark side and I´ve joined the Mugiths (Mugesh/Sith, Star Wars hentydning - den var svar at kombinere.). Måske er spillerne trætte men igennem hele denne sæson har vi spillet decideret kedelig resultatorienteret fodbold. Vi har verdensklasse spillere som KAN spille FANTASTISK fodbold, men de gør det ikke. Hazard vinder jo alene mange kampe for os, fordi han er den eneste der får lov til at spille frit. Jeg ved det er the Mourinho way, men det er fandme svært at holde ud i længden.

Denne sæson ender nok med 2 pokaler, men spiller vi samme slags fodbold næste sæson tror jeg Mourinho´s sæde begynder at blive varmt. Og det gør mig egentlig ikke noget.

Og Leicester skal rykkes så langt ned som overhovedet muligt!

Ingen bolde er blevet, eller bliver givet fra mig. Fuck dig og dine bolde, bold.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Geddar , moderator
@KnockOut

Fattede du noget som helst af argumentationen fra den debat? Hvem kalder sig selv eksperter? Ved du hvad "selvudnævnt" betyder? Ved du hvad "kvalificeret gæt" betyder?

Du skulle måske overveje den der "Redigér"-knap....

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
@KnockOut

Hvad skete der lige der? Jeg kan ikke se at Mr. Hyggespreder siger at chrmik ikke må have sin holdning, men han har bare en anden. Hvilket også gælder den anden vej. Hackney ytre vel bare sin mening lige så vel som chrmik gør?

Ps. hatten af for at kaldte Arsenal ville komme igang og City gå i stå. Ikke at jeg tror andet var henvendt til mig, da jeg ikke husker at jeg skulle have været med den snak, men skal da gerne indrømme at jeg ikke havde set den komme.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Godt at have dig tilbage, Carefree!

Du vrøvler dog lidt. Vi spillede nu ganske flot bold i hele efteråret, og det gjorde vi vel egentlig også ofte til og med Swansea kampen tilbage i januar, som var en magtdemonstration.

Siden da har der været skader, og vi har for det meste spillet rigtig, rigtig dårligt. Både pga. skader, men også pga. Mous taktik.

Det bold vi spillede i efteråret, var dog noget af det absolut smukkeste, jeg har set i min tid som Chelsea-fan, og det vil jeg gerne se mere af i næste sæson.

PS. dit indlæg var af så høj klasse, at jeg tilgiver dig, og giver 5 bolde! Men kommer du med mere Torres ros, så gider jeg ikke være flink, og så vil jeg være ligeså ond mod dig, som jeg er mod KnokOut!!!!1!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg tænker stadig romantisk tilbage på Don Ancelottis første sæson - se dét var flot fodbold. 7-0 ca hver kamp. Fy for pokker, det var voldsomt. Vi har spillet dominerende denne sæson, men næsten også for kalkuleret. Vi (JEG) mangler at se vildskaben.

Tak ellers, og Torres er bare forude for sin tid, misforstået og alene.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Du har vist fået for meget at drikke på Malta! Både ift. vores præstationer og ikke mindst Torres.

Forud for sin tid? Puha, så begynder jeg sgu snart at se Curling i stedet, hvis han sætter standarden!

Og så får man fandeme kun én bold fra dig!

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Abraham, smukt!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
JEG HAR IKKE OG VIL IKKE GIVE BOLDE!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Jo du vil så. Nu ikke alt det vrøvl. Don´t be afraid of change, embrace it!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Hvor er det smukt af de unge.

Jeg har fulgt de unge ekstremt tæt de sidste 5 år, men det her er, by some distance, det bedste og mest balancerede hold jeg har været vidne til. De kan det hele.

Edwards har desuden været god at få ind. Ham er jeg stor fan af.

Og så siger jeg det igen. Udfra hvad jeg har hørt, og kan se med egne øjne, så har Mourinho være med til ar udvikle den vindermentalitet, de unge udviser.

Det er fanatisk at så unge mennsker, kan udføre så mange forskellige taktiske opgaver. Det er ganske enkelt fascinerende.

Kudos til dem alle. Fandeme flot af Tomori at gå ind og dominere forsvaret, når han spiller en noget uvant plads.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0