Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af aagaard2
Se det ville være en rigtig fin løsning, men jeg tvivler - jeg tror Mourinho er meget glad for Willian i højresiden netop fordi han er sådan en arbejdshest og kan hjælpe til når Ivanovich leger angriber og er alt for lang tid om at komme tilbage.

Jeg så virkelig gerne en stjerne til højrewing - Griezmam, Bale ja måske Reus - men jeg vil nu også gerne se Cuadrado få chancen, nu da vi trods alt har betalt i omegn af 300 millioner for ham. Willian har samtidig gjort det rigtig godt, men jeg synes også godt han kunne rykkes ind i en mere central rolle og dele den plads med Oscar.

@8letters: Jeg så da helt sikkert også gerne Pogba i klubben, han er en stjerne! Men jeg ville have det rigtig svært med at klubben smider 750 millioner efter en spiller.
Skrevet af SørensenCFC
Kig på pogba iaften.
Han fylder ikke meget i de store kampe.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Fifa nørden
Jeg så langt hellere at klubben brugte de £43m på Griezman, og stadig have penge til at forstærke resten af holdet, end at springe banken på Pogba. Pogba er selvfølgelig en fantastisk fodboldspiller, men jeg så langt hellere en Koke, der nok er langt billigere, og som også bliver nævnt af andre brugere, som makker til Matic i de store kampe, eller som erstatning for Oscar hvis han nu smutter til Juventus.
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af 8letters
Som jeg ser det nu, så bliver det svært at forstærke truppen med spillere i 300-400 mio klassen. Medmindre det er centrale forsvar og backs.

Vi skal op i den klasse for at gøre det muligt at spille med om ørene. Hvad er 750 for Pogba, når vi smed næsten 300 for Cuadrado, der mangler aaalt for meget for at være med.

Lampard é Deus
Skrevet af CFCHackney
Griezmann ville være klubbens bedste HW.

Koke/Gündogan ville være mindst ligeså gode, hvis ikke bedre end Cesc.

Ingen af dem koster over £50 mio.

Pogba? Han har en fin fysik, og den ser ekstra god ud i en svag Italiensk liga. Han arbejder ikke ligeså hårdt som Oscar, han er ikke ligeså god defensivt som Oscar, og han scorer dårligt nok flere mål en Oscar, og han laver heller ikke flere assists end Oscar i en meget dårligere liga.

Hypet, og en udmærket spiller. Men lad da endelig Shitty eller en anden klub fyre så mange penge af på ham.

Nej tak bliver det herfra.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Synes vi skal smide hele lortet på Pogba, hvis vi får chancen. Han er en gamechanger af det helt store.

Med al respekt, 8letters, du må have lort i hovedet! :-)

Okay, det lyder lidt hårdt, men jeg læser også med på WAGNH fra tid til anden og Pogba-bøljen derinde giver mig spaghetti-formede klunkere. Det er simpelthen til at blive rendyrket idiot af at høre på, hvor vanvittigt fantastisk Pogba er, vurderet udelukkende ud fra youtube videoer og stats på Oscar-niveau, opnået for et meget suverænt tophold i en meget blodfattig italiensk liga.

Pogba er et fint talent, der sikkert godt kan blive en af verdens 10-15 bedste midtbanespillere i en periode, men at vi skal satse alt på ham, og så bare kalde det surt show hvis han flopper ligesom IC4, det kan jeg simpelthen ikke se logikken i. Det virker så gennemført tåbeligt og FM-inspireret, at det kun er med nød og næppe, at der ikke kommer rød tåge foran øjnene i ren afmagt over dårskaben.

Jeg kan selvfølgelig undervurdere ham, jeg kan tage grusomt fejl, men jeg kan bare ikke se, hvordan man på nogen måde kan acceptere prisen på Pogba uden at lave meget optimistiske antagelser, der i den grad kan bide os i røven.

Og derudover har vi Matic og Cesc, og hvis vi bruger hele puljen på Pogba, så har vi en tredje midtbanespiller, der skal spille. Farvel Oscar. Vinder vi rent faktisk på det? Pogs ind, Oscar plus mange penge ud? Det sætter os taktisk enten i en 4-3-3 (ikke optimalt for Costa og Haz) eller det sparker Cesc frem som tier i en 4-2-3-1 (heller ikke optimalt). Alternativet er Pogba som tier, men jeg kan ikke rigtigt se ideen i det.

Jeg vil så nødigt blive personlig, 8letters, og jeg kan slet ikke lide at fornærme folk (herinde i tråden, vel at mærke, idiotforum er en anden historie), men jeg har omvendt meget svært ved at beskrive den her Pogba-mani som andet end gennemført tåbelig. Jeg beklager.
Skrevet af Black Spider
Som jeg ser det nu, så bliver det svært at forstærke truppen med spillere i 300-400 mio klassen. Medmindre det er centrale forsvar og backs.

Vi skal op i den klasse for at gøre det muligt at spille med om ørene. Hvad er 750 for Pogba, når vi smed næsten 300 for Cuadrado, der mangler aaalt for meget for at være med.

Hvor meget gav vi for Haz? Har han forstærket os? Matic? Costa? Cesc? Zouma? Oscar? Willian?

Det er ikke et spørgsmål om at brænde flest muligt penge af, men derimod om at købe smart. Det handler ikke om at få de mest profilerede spillere, men derimod om at købe spillere med de rigtige værdier uden at drive klubben ud over FFP-afgrunden.

Følgeligt vil jeg meget hellere have Koke eller Schneiderlin for halvdelen af hvad Pogba koster, akkurat som jeg hellere vil have Griez eller Lacazette end Bale, såfremt vi skal betale et beløg der redder ansigt for Perez og samtidigt nogenlunde matche Bales løn i Real.

Vi behøver ikke købe dem der allerede har arbejdet deres salgspris op i stratosfæren, hvis vi i stedet kan få fat i de spillere, der er på vej til at gøre det. Og taget i betragtning at Real, Barca, Man Utd og Bayern alle har mere omsætning end os og at PSG og City har gummi-sponsorater til at omgå FFP, så er vi tvunget til at tænke lidt over, hvordan vi bruger pengene.
Skrevet af aagaard2
Pogba spiller godt nok langt fra 750 mille prisskiltet i aften. (Han har selvfølgelig også lige været skadet, men det er da rent skidt hvad han præsterer)
Skrevet af CFCHackney
@BS

Omend jeg meget sjældent gider kommentere inde på WAGNH disse dage, så læser jeg dig fleste tråde derinde, og jeg er enig med dig både derinde og her ift. Pogba. :-)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af aagaard2
Forresten BS, så synes jeg også at Lacazette kunne være meget interessant at hente. Han kan godt gå hen og blive et scoop - for dem der ender med hans underskrift.
Skrevet af SørensenCFC
Enig med hackney. Han virker meget hypet og hans stats er ikke noget ar råbe hurra for, så hvis City vil bruge 750 mil så skal de være velkomne.
Og som jeg skrev inden kampen, så viser han ikke noget i de store kampe, idag er ingen udtagelse. Nylig skade eller ej, det virker som om tempoet er for højt, han når ikke at komme med frem til de positioner han eller gør i serie a kampene
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Black Spider
@ Aagard

Jep, han virker meget lovende. Jeg har dog ikke set nok af ham til at kunne vurdere med nogen grad af nøjagtighed, hvor god han faktisk er, men jeg har omvendt svært ved at se nogle røde flag. Han kan score mål, han er god på bolden, han kan både drible og aflevere, han har fart, og han har opnået sine resultater i en liga, hvor man mener forsvarsspillet seriøst. Han er relativt lille, ikke meget større end Haz, så han er også vandt til at spille mod forsvarsspillere, der er væsentligt stærkere end ham selv.

Spørgsmålet er så bare, om han også kommer til at passe ind i vores offensive midtbane. Han har umiddelbart kvaliteterne til det, men så vidt jeg ved, så har han primært spillet midterangriber for Lyon i år, og hvis han fx ikke er komfortabel som kantspiller (tænk Wellbeck og Sturridge og tildels Walcott), så kunne det godt blive lidt uhensigtsmæssigt.


@ Hackney

Jeg skriver nu heller ikke ret meget derinde for tiden. Det er ofte som at slå i en dyne pakket ind i vat, og oven i det er moderatorerne derinde voldsomt fintfølende, så jeg har efterhånden modtaget ganske mange advarsler for groft sprog og konfrontorisk opførsel.
Skrevet af Geddar , moderator
@BS

Før han blev rykket ind centralt, hvor han så har fået sit gennembrud, har han nu set ganske interessant ud som kant. Hvis man vil have en kantangriber, og ikke bare en kant der skal skabe for andre, er han ganske glimrende. Ligesom Walcott i øvrigt er, når han forstår det er dén rolle han skal udfylde.

Jeg er i øvrigt lidt overrasket over at der i rygtestrømmen ikke er Walcott->Chelsea. Den ville give nemme clicks.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
@BS

Ja, deres mods er ganske fintfølende, men der er omvendt også så mange sjove typer fra alle nationer og kulturer derinde, at det er meget sjovt at kommentere.

Det ville være min foretrukne CFC debatside, hvis opsætningen var lidt lettere at forholde sig til. Både på Bold og CFCnet kan man lettere isolere kommentarer, der er interessante. Det er for mig lidt sværere på WAGNH end her fx.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
@ Ged

Før han blev rykket ind centralt, hvor han så har fået sit gennembrud, har han nu set ganske interessant ud som kant. Hvis man vil have en kantangriber, og ikke bare en kant der skal skabe for andre, er han ganske glimrende. Ligesom Walcott i øvrigt er, når han forstår det er dén rolle han skal udfylde.

Ja, han har kvaliteterne, så vidt jeg kan bedømme, men hvis han pludselig har fået den fikse ide, at nu er han blevet en centerforward, så kommer det jo til at blive lidt tungt i længden, hvis vores primære anvendelse af ham er som kantangriber. Og den ide virker til at komme meget ubelejligt for spillere, der i princippet kan begge dele.

Jeg er i øvrigt enig angående Walcott, selv om hans generelle spil ikke imponerer mig så meget. Men der er noget Rommedahl over ham. Det ser ikke altid lige kønt ud, men før eller siden finder han et hul og får ram på en aflevering i dybden, og lige præcis det job er han faktisk ganske glimrende til. Eller det var han, men jeg ved egentlig ikke, hvor meget han har tilbage efter skaden?

Jeg er i øvrigt lidt overrasket over at der i rygtestrømmen ikke er Walcott->Chelsea. Den ville give nemme clicks.

Den har vist bare været der og er gået videre igen.

http://metro.co.uk/2015/…tt-5130174/

http://www.mirror.co.uk/…ott-5438331

http://www.express.co.uk…d-Liverpool

http://www.thetimes.co.u…4398387.ece

http://www.ibtimes.co.uk…ier-1494672

http://bleacherreport.co…for-chelsea

I øvrigt meget godt timet at et par af de artikler blev udgivet første april.
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, det bliver selvfølgelig et problem hvis ikke han gider spille kantangriber. Men who knows...

Ja, Walcott laver en del skidt i løbet af kampene, men en del kommer også af at han indtager en mere spilskabende rolle end evnerne kan bære. Når han tager den mere klare kantangriberrolle er det han bliver et decideret farligt våben. Defensivt fylder han dog ganske lidt. Spørgsmålet er om Mourinho kan klare at spille med en så offensiv rolle på kanten, at det lægger mere pres på backen. Jeg tror det vil være lidt af det samme med Lacazette.

Han har stadig en del tilbage efter skaden. Han har dog spillet forsvindende lidt grundet det kontraktrod han igen er havnet i.

Apropos Rommedahl-sammenligningen var han i sine senere år ganske glimrende i det opbyggende spil og de korte kombinationer. Men det er vist en helt anden snak...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af UdAfBusken
Kan I få fingrene væk fra Lacazette hurtigst muligt. Jeg har ikke set så mange Lyonkampe og drømt så mange våde drømme om Lacazette til Arsenal for at se ham havne i en anden del af London. Puha, jeg bliver helt utilpas ved tanken.
Skrevet af chrmik
Hvis rygtet om Bale har bare lidt på sig, så gå all in og hiv Schneiderlin med i købet - det ville sparke røv med Bamford (som er tilbudt kontraktforlængelse) som supplement på toppen til Remy.

Pogba er alt alt alt for dyr i forhold til den rolle han skal udfylde og jeg kan ikke se den prisseddel være det værd.

Skal der absolut hentes en angriber ind er Griezmann stadig det bedste bud, men så er budgettet vist også overskredet en del såfremt Bale er target - personligt finder jeg disse mega transfers en smule idiotiske, men Bale ville sgu tilføre fart af en anden verden hvis han kan genfinde selvtilliden.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af KnockOut
Kan slet ikke se hvad vi skal med de kanter, vi har masser gode spiller der og skal Juan have bare en lille chance skal der ikke handles der, nej så heller en cm, enten Yaya Toure (drøm) eller Gündoğan, progba pris er helt i skoven, jeg vil da ikke tude hvis vi får finger i bale men nødvendig er han vel ikke, så gerne Varane eller Stones til ekstra CB, men ellers er holdet som jeg gerne ser det, alså må man gerne sælge Marin, Moses, Mikel osv.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af CFCHackney
Skal der absolut hentes en angriber ind er Griezmann stadig det bedste bud


Nej, men han er det bedste bud på en fornuftig kant.

@KO

Kan slet ikke se hvad vi skal med de kanter, vi har masser gode spiller der og skal Juan have bare en lille chance skal der ikke handles der


Fordi hvis vi skal med i den absolutte elite, så har vi brug for en bedre spiller en Willian. Simple as.

nej så heller en cm, enten Yaya Toure (drøm) eller Gündoğan, progba pris er helt i skoven,


Er Yaya Drømmen, når man ser på alder og formnedgang? Gündogan, Koke og Schneiderlin har langt mere af det, vi har brug for.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0