Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8letters
Ingen ved, om Yaya opstår igen og spiller som han gjorde tidligere på sæsonen. Han var vel god indtil han kom hjem fra ACN.

Hvis Ilkay kan holde sig fra skader, så er han et fremragende valg.
Lampard é Deus
Skrevet af chrmik
@Hackney

Jeg ser nu også Griezmann som spidsangriber og tror han ville kunne være en spiller som kunne fylde flere roller afhængigt af modstanderen selvom Mourinho ikke har for ane at spille med 2 på toppen i hans foretrukne system.

Griezmann har med det jeg har set vist alle de rette ting som kendetegner en rigtig 9´er og synes ikke det er helt tåbeligt at se ham i den rolle

Yaya er et NO GO og i min optik har han toppet, sorry
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Jamen, Griezmann spiller jo ikke 9´er hos Ateltico. Han spiller bag Mario/Fernando, og er dermed en mere flakkende type.

Han ville passe meget dårligt ind som 9´er hos os, medmindre vi spiller kontra. Bag Costa eller på kanten ville han dog være fremragende.

Yaya er et NO GO og i min optik har han toppet, sorry


Enig.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Schmitte
Ud fra hvad jeg har læst mig til, er Griezmann så ikke en opgraderet Schürrle, som ville kunne tage løbene bagom forsvaret, og da han er venstrebenet samtidig også kunne trække ind i banen og blive farlig.

Toure bliver et KÆMPE nej herfra. Vil på mange måder slet ikke give mening.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af CFCHackney
Det er han nemlig, Schmitte!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Jeg ser nu også Griezmann som spidsangriber og tror han ville kunne være en spiller som kunne fylde flere roller afhængigt af modstanderen selvom Mourinho ikke har for ane at spille med 2 på toppen i hans foretrukne system.

Tanken med Griezen er vel netop, at han kan spille kantangriber fra begge sider samt være en central hængende angriber, samt spille spids hvis det virkelig skal være. På den måde kan Mou justere om vi skal spille 4-2-3-1 standard eller noget der ligner 4-4-2 bare ved at råbe ud på banen, i stedet for at ofre en udskiftning på det.
Skrevet af Black Spider
@ KO

Kan slet ikke se hvad vi skal med de kanter, vi har masser gode spiller der og skal Juan have bare en lille chance skal der ikke handles der,

Vi mangler en spiller som kan få defensive modstandere til ikke bare at klistre Haz til med 2-3 opdækkere hele tiden. En spiller som i givet fald konsekvent udnytter den plads og bliver en konstant trussel. Cuad kan måske blive en sådan spiller, men han har ikke vist det endnu. Willian er en glimrende spiller, specielt på det seneste, men der er for meget playmaker over ham og for lidt angriber. Hvem har vi ellers?

Altså ville en Griez eller Lacazette antageligt pynte ganske meget.

nej så heller en cm, enten Yaya Toure (drøm) eller Gündoğan,

Yaya kan jeg godt undvære, men Gyndo ville ikke være helt tosset. Dog hjælper det os ikke rigtigt hvis Matic bliver skadet, for Mikel kan simpelthen ikke udfylde den rolle ordenligt, men omvendt ser RLC frygteligt stærk ud i nærkampene, selv om det nok er aggressivt optimistisk at håbe på allerede fra næste sæson. Og hvis det ikke er RLC, så skal vi til at købe. Vi skal simpelthen have et alternativ når Matic er ude.


progba pris er helt i skoven,

Enig.

jeg vil da ikke tude hvis vi får finger i bale men nødvendig er han vel ikke,

Enig.

så gerne Varane eller Stones til ekstra CB,

Det er lidt urealistisk, men jeg er enig.

men ellers er holdet som jeg gerne ser det

Ikke helt enig. Der er nogle forskellige ting, der gerne skulle løses i kommende vindue.
Skrevet af Schmitte
Dette bliver i øvrigt spændende at høre yderligere om:

http://www.getwestlondon…dge-9261157
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Fifa nørden
Hjemmebane trøjen til næste sæson er forfærdelig!
Udebane trøjen kan lige gå an, og tredjetrøjen er slet ikke dårlig! Men føj, hvor er hjemmebane trøjen ikke min smag...
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af aagaard2
Jeg synes den hvide (2. trøjen må det være) er SÅ fed - den kunne jeg nok godt finde på at købe.

Jeg synes ikke det er helt galt med hjemmetrøje, men jeg kan godt følge dig i, at det ikke er den fedeste trøje vi har haft.
Skrevet af Fifa nørden
Nu har jeg set nogle andre billeder af trøjen, og den er måske ikke så slem. De første billeder jeg så af den, var der to store guld BPL logoer på begge ærmer, og det var hæsligt. Jeg er dog stadig ikke fan af knapperne ved halsen...
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af JCech
Hold da op, hvor er hjemmebanetrøjen i kommende sæson dog old school. Dog er man vel nødt til at eje den, da der er guldfarvede PL-logo på ærmerne.

Så nu egentlig gerne Gündo i klubben, da han er bedre i det defensive end Cesc, samtidig med han også er en kreativ spiller, dog ikke med samme blik for spillet som Cesc. Dog ville Gündo klart være en forstærkning i de store kampe, hvor Chelsea ikke har bolden mest, da Cesc ofte falder helt ud af disse kampe, grundet hans manglende defensive tilstedeværelse.
Thank you, José.
Skrevet af Black Spider
Jeg kan dog ikke lade være med at forestille mig følgende i det meste af anden halvleg, efter vi heldigt har bragt os foran 1-0 i slutningen af første.

Courtois
Ivan-Cahill-Terry-Azpi
Zouma
Schneider-Matic
Willi-Costa-Haz

Antag at vi står dybt. Hvordan åbner man op? Der er ikke plads til, at hurtige typer kan løbe i dybden. Dødbolde mod Terry, Cahill, Ivan, Zouma, Matic, Costa virker kun marginalt mere produktivt end at sparke på mål fra midtercirklen. Der er tilpas meget fart og løbevillighed i midtbane og angreb til, at man ikke vinder ret meget mand mod mand uden meget hurtigt at være løbet direkte ind i den næste. Og på det fysiske har jeg svært ved at se noget hold i verden intimidere den midtbanetrio.

Jeg vil meget nødigt, at det bliver vores eneste måde at spille på, men som en stepping stone på vejen mod total verdensdominans, så kan jeg godt leve med at frustrere hold ihjel på udebane og så spille dem ud af græstæppet på Broen.
Skrevet af CFCHackney
Det ser voldsomt solidt ud. Antag så at vi har en kant med masser af fart, og så så kan vi lige pludselig også score mål, samtidig med at vi ikke kan lukke mål ind.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Fifa nørden
@Black Spider

Griezman i stedet for Willi, og så ville det sgu ikke kunne blive meget bedre!
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Skrevet af KnockOut
Kan vi ikke sælge Remy til Liverpool (lige den mand de mangler) også selv købe beneteke, så må 3 angriber for min skyld være en død badeand ;) eller Drogba/Bamford.

Lige for at vende min egen ønske midtbane spiller Yaya Toure, hvorfor er det i alle er så meget imod ham, er det prisen/løn eller er det alder eller spillemæsig ? syndes det kunne være lidt sjovt at få indput fra jer.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af maarkap
Det er rimelig simpelt for mig. Pris (købssum plus løn) kontra alder. Der er simpelthen ikke nok perspektiv i manden. Kan også være bange for at han efterhånden har peaket og det kun går en vej.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Bøttcher
Tourés lønkroner kan efter min mening bruges bedre, netop ved at købe en spiller større fremtidsperspektiver. Dog er han stadig et bæst, med et par gode år endnu.

Udtalte Mourinho ikke på et tidspunkt, at han ville gå efter rutinerede spillere, eller er det bare mig? (det kan selvfølgelig også betyde spillere som Schnei osv..)
Chelsea FC - Siden 2004
Skrevet af Slettet(241017200409)
Nu så jeg lige, at Bertrand Traore scorede to mål for Vitesse idag, og det fik mig til at tænke på, hvor mange spillere vi egentligt har løbende rundt i diverse klubber. Derfor tog jeg lige et kig på Chelsea´s hjemmeside og fandt en liste over udlånte spillere: http://www.chelseafc.com…layers.html
Jeg lagde især mærke til det store antal af offensive midtbane spillere som vi har, og jeg er virkelig i tvivl om nogen af disse noglesinde vil komme på holdet. Der er vel ikke den store tvivl om, at spillere som Marin, Moses og Kakutas tid er kommet, men hvad skal der ske med spillere som Van Vinkel, Chalobah, Atsu, Piazon og Traore, og også Nathan som lige er blevet hentet. Derudover har vi også en masse talentfulde spillere på ungdobsholdet, nogen som også er inde omkring førsteholdet. Det virker lidt som om vi bare køber for at købe, men indtil videre har vi vel også haft fin succes med at sælge videre. Hvad tænker i der skal ske med alle disse spillere? For det er jo tydeligt at vi ikke rigtigt har plads til nogen af dem på førsteholdet, især ikke med alle dem der bliver rygtet til klubben.
annonce
0